Reklama

POPRVÉ! První sex, první milování...

Tomáš (St, 27. 4. 2011 - 17:04)

Ahoj,

mě je už 24 let a...nechceš to se mnou?? :)) 775285283 ja to jeste taky nemel :)) ozvi sse

peace (Ne, 24. 4. 2011 - 09:04)

já mám kamarádky a ty o to přišli už ve třinácti !!

Vodnářka (Čt, 21. 4. 2011 - 14:04)

Tak já jsem byla do 26 let panna. Holky, nemáte se za co stydět. Je vhodné počkat si na toho pravého. Měla jsem štěstí, že jsem potkala zkušeného a citlivého muže, tak s ním bylo i to poprvé hezké. Dospělá žena je vyspělejší, není tak vyjukaná, a s případnou bolestí se dokáže vypořádat. Vždyť ty patnáctky z toho ani nemají rozum. Pokud je muž citlivý a dokáže Vás rozehřát (dlouhá předehra), tak je to přirozené. Osobně si myslím, že otázka sexu se v dnešní době přeceňuje a dělá se z toho velká věda. Každopádně nechápu, proč by muž měl ženě deklarovat lásku pohlavním stykem. Máte pravdu, život je i o jiných honotách. Pokud máte jiné priority, tak je vyžadujte. A neustupujte. Pak tím sítem projde opravdu jen ten pravý. Vaše poprvé z mysli nesmažete, a není nejhorší, než vzpomínat na špatné zážitky. Takže buďte v klidu. Aspoň nemusíte řešit žádnou antikoncepci ;-)

Veve (Út, 19. 4. 2011 - 19:04)

Ahoj,

mě je už 24 let a...Když mi bylo 24, přemýšlela jsem podobně jako ty. Teď už to tolik neřeším. Asi být panna v 31 (můj případ) není úplně běžné, ale není to nemoc. Všechno se dá dohnat. Zkrátka jsem nepoznala toho pravého. Potkala jsem pár kluků, se kterými jsem se cítila dobře a chtěla jsem s nimi být, ale jen u jednoho jsem opravdu chtěla víc. Jenže byl v té době ženatý (a procházel těžkým rozvodem) a měl dvě malé děti. Nakonec jsme to ukončili, protože to nikam nevedlo. Řekla jsem si, že když jsem bez sexu vydržela tak dlouho, počkám si na muže, se kterým to opravdu budu chtít prožít a který mě bude mít rád. Možná je to příliš romantické, ale nebudu se přece stresovat jen proto, že jsem panna. Na čele to napsané nemám a život je přece i o jiných hodnotách.

Sewea (So, 16. 4. 2011 - 16:04)

Ahoj,

mě je už 24 let a taky jsem ještě panna. Nemyslím si, že by to byla tragédie, jsou mnohem horší věci na světě a tenhle "nedostatek" se myslim dá i celkem rychle dohnat :) Mě spíš trápí to, že jsem ještě nepotkala toho "pravého", buď si s klukem rozumím, ale nelíbí se mi (nepřitahuje mě) a nebo mě velmi přitahuje, ale už si zase spolu až tak nerozumíme...no a teď jsem už dospěla do fáze, kdy přemýšlím, že bych si našla aspoň milence (když už nemůžu najít stálého partnera), se kterým bych si sex užívala...otázka ovšem zní, zda to holka dokáže, užít si první milování s chlapem, kterého sotva zná a zda ten dotyčný nebude myslet pouze na své blaho...???

neřeknu (St, 13. 4. 2011 - 22:04)

aHOJ Je mi 15 let a SKORO to vypadá, že bych budu chodit s jedním 18 klukem. Ten je strasne hodnej a píše mi strašně hezký věci. Ae problém je že spolu ještě nechodíme. A já chci - s ním chodit. Nemít pusu ve 32letech je sice trchu ujety ae ty si určo nepotkala toho pravyho. Ja jo. Chci se s ním líbat. Chci aby na mě šahal . Ptž mě strašně vzrušuje a chci ho. A pak chci, aby on byl ten prvni, a tak doufam, boze at bude chtit sex a at me o to pripravy. Nwm pripadam si jak z jiny planety. Ano, trochu se bojim, ae tesim se na jeho telo :) Holki to jeste v 15letech nechtej, teda hlavne moje jedna kamoska. Ae ja z jo. A tk snad to bude chtit. Ae to kluci chtej, ne ??Bojim se vic, že nedospejem v tom nasem vztahu k sexu mnohem min, nez samotnyho styku .. Já ho proste chci .. Tkže - co řešit _)

Hanka (Út, 12. 4. 2011 - 22:04)

já jsem taky ještě sex neměla a je mi 32 :-( Hrdá na to nejsem, spíš jsem nešťastná, trápím se tím, že to není normální, nejen že jsme ještě neměla sex, ale ani pusu, nic, prostě jsem ani s nikým nechodila a nevím,co udělat pro to, abcyh začala někoho chtít???? POMOCT, jsem ZOUFALÁ!!!!

Bob (St, 6. 4. 2011 - 07:04)

Podle mě "Do 31 bez sexu" sice není žádná tragédie, ale taky nic na co by měl být člověk hrdý. Spíš to vypovídá o tom, že jsi ještě neměla (nebo nebyla schopna - nehodící si škrtněte) žádný dlouhodobější vztah, a že jsi ještě nikdy nikoho nemilovala (tím myslím citově). Být tvým potencionálním partnerem, byl bych napozoru.
A hlavně co si budeme nalhávat, ono to "poprvé" není žádná nádhera, ten prožitek při milování s partnerem přihází až časem. Takže bych se bál, že až najdeš toho pravého, budeš nešťastná, protože si budeš očekávat "bůhvíco" a ono to napoprvé, napodruhé nebude nic moc...

Veve (Út, 5. 4. 2011 - 12:04)

Je mi 31 a ještě jsem sex neměla. Je to tím, že jsem zatím nepotkala kluka, který by mi za to stál. Na jednu stranu působím v dnešní době asi jako exot, ale na stranu druhou jsem na sebe hrdá, že jsem nepodlehla trendu a nepřišla o panenství s prvním, který se naskytl. Věřím, že "ten pravý" přijde a také doufám, že si mě bude vážit. Já bych si chlapa v mém věku, který by byl panic rozhodně vážila. Navíc musí být pro pár velmi příjemné objevovat tajemství sexu společně.

filip (Čt, 31. 3. 2011 - 18:03)

nemusíte ten mail sem díky .

filip (Čt, 31. 3. 2011 - 18:03)

je mi nejakych 14,5 a už chci sex měří mi 14.5 .... šlobyto ?? .... prosím napište na email [email protected]

Filozof Petrman (Út, 29. 3. 2011 - 21:03)

No ale pokud to oba utajíte, jemu se za to nic nestane. Kaji - klidně se s ním vyspi, ale nesmíš to na něj říct. Protože předpokládám, že ještě nebereš antibejby, jdeš s ním do postele na vlastní riziko.

Básník (Út, 29. 3. 2011 - 20:03)

Katko, i napoprvé můžeš přijít do jiného stavu.
Kaji, pokud se s ním vyspíš a on ví, že ti ještě není 15, on spáchá trestný čin.

:-o (Út, 29. 3. 2011 - 20:03)

Když mám kluka a hrozně ho...Dneska úplně běžně šukaj 14ti letí smradi, ale jsou to nezodpovědní průseráři.

kaji (Út, 29. 3. 2011 - 15:03)

Když mám kluka a hrozně ho miluju je možné se sním vyspat, když mi ještě nebylo 15 let? Bojím se že by se to nějak zjistilo :. Odpověd na email: [email protected]

Děkuju :)

Petr (Po, 28. 3. 2011 - 03:03)

Pánbůh Vás potrestá za...Hochu hochu,kdo tě vykadil že tě nespláchnul...?

mě asi jebne (Po, 28. 3. 2011 - 00:03)

Stejně je sex prasárna....Tak ty seš dobrej dement,fotr te mel raději stříknout do kopřiv..

Filozof Petrman (Ne, 27. 3. 2011 - 22:03)

Stejně je sex prasárna. Strkat čurací vývod holce do zadku, kde kousek od pochvy je konečník na kakání je pro mě hnus. Ještě horší je pro mě představa, že já jsem z této díry kousek od řitního otvoru vylézal, když jsem se narodil. No FUJ. A to semeno vypadá jako soplance a některé holky to polykají. Já bych zvracel. A navíc pipina hrozně smrdí. Příroda to divně zařídila.

:-o (Ne, 27. 3. 2011 - 21:03)

moje poprvé byl tento...A hele, další spisovatelka erotických povídek.

Rossii (Ne, 27. 3. 2011 - 20:03)

Pánbůh Vás potrestá za...ty seš magor

Reklama

Přidat komentář