Reklama

ROZCHOD - JAK SE S NIM VYROVNAT??

Návštěvník (Pá, 12. 1. 2007 - 13:01)

moc vam neporadim.,..sem rok po rozchodu vice jak dvoulete znamosti a porad sem jeste s prominutim v p*****

Marika (Pá, 12. 1. 2007 - 13:01)

Ahojky holky, taky se se mnou teď už bývalý přítel po šesti letech vztahu rozešel. Při rozchodu mi vyjmenoval moje "špatné"
vlastnosti, kvůli kterým se mnou nemůže dál být, ale už v tu dobu jsem tušila že je v tom jiná holka. Dokonce mi ji týden před naším rozchodem představil jako svoji kamarádku. Tvrdil mi, že s ní nic nemá a že se se mnou kvůli ní nerozchází.
Taky mě rozchod moc mrzí a trápí, myslím na něj každou minutu. Vyčítám si sama sobě, že jsem asi špatný člověk, když tak dobrý člověk, jako byl on se mnou nechce být. Pořád se sama sebe ptám, v čem je ona lepší než já? Nakonec spolu přece jenom chodí. Někdy si myslím, že je to za mnou a pak ho náhodně potkám a jsem zase na začátku. Trápí mě to o to víc, že jsem s ním chtěla mít rodinu. Už nejsem nejmladší a mám pocit, že všichni hodní chlapi jsou buď zadaní nebo mladí. Děkuji vám všem za příspěvky, dodává mi sílu vědět, že v tom nejsem sama a že žijí lidi, kteří dokážou vyslechnout a poradit.

Jana (Pá, 12. 1. 2007 - 11:01)

Kamco, co se stalo, on si nasel jinou? Jak dlouho jste spolu byli?

kamca (Pá, 12. 1. 2007 - 10:01)

sonilo, jsem taky po rozchodu a dost těžce ho nesu...tvůj příspěvek je moc pěkný, budu si ho číst pořád dokola, ať mi dodává sílu. Mám taky strach že svého ex uvidím s jeho současnou, snažím se mu proto vyhýbat...ale nevím jak najít sílu na to, abych až ho potkám byla v pohodě..příjde mi že ať už ho potkám teď nebo za pár měsíců, stejně mě to zdrtí:((

sonila (Čt, 11. 1. 2007 - 20:01)

Aurelie Tvuj příběh je smutný, já jsem pár měsíců po rozchodu po 8 letech vztahu a soužití... a rozumím Ti, proto bych Ti ráda poradila alespoň tohle: neseď doma s jeho fotkou a nekoukej na ni a netrap se tím pohledem...věř, že rčení sejde z očí sejde z mysli je vážně pravdivé! Neupínej se na pocit, že ho chceš zpět, upni se sama na sebe, na svůj čas a na to, co teď může být lepší, přej si to, pracuj na tom, najdi svoji cenu a nehledej tu jeho, není tak vysoká jak si myslíš, když Tebe si on tolik necenil! A věř, že tu nekecám blbiny, protože to sama prožívám taky a tu sílu mi to dává, musí! Člověk se setká s ještě horšíma pocitama, třeba s tím, že jednou toho ex- potkáš s jinou, ale to k tomu životu prostě taky patří, já se bojím toho samého, ale chci do té doby najít v sobě sílu a pracuji na tom! Člověk, který tě rozpláče Ti za to v životě nestojí a ten, který by Ti za slzy stál, ten by Tě nerozplakal...a takového časem hledej, ale to až potom, co najdeš sebe! Držím palce!

Návštěvník (St, 10. 1. 2007 - 15:01)

Vážení úředníci, vážená vládo ČR,

bohužel Vám musím napsat, že jsem jako klient odboru sociálního našeho Magistrátu naprosto pohoršen tím, co všechno po mě úředníci požadují v souvislosti s účinností nového Zákona o sociálních službách! Jestli po mě úředníci chtějí prokazovat druh a množství spotřebované energie k vytápění, ohřevu a svícení, čístlo jističe, výpisy o přiznání různých příjmů, občanské průkazy všech členů domácnosti, to, zda vlastním nějaké finanční prostředky atd, tak se na mě nezlobte, ale to hrubý zásah do osobních práv jednotlivce, narušení intimity a soukromí, a vlastně porušení zákona o ochraně osobnosti. Ještě Vás asi nikdo nežaloval, tak se pak tomu nedivte, protože zejména ti, kteří jsou dnes v menšině, tzn. tzv. Romové (za chvíli budou ve většině, množí se jak potkani) zorganizují defenestraci! Stačilo mi, když jsem čekala na úřadě, kde jich bylo k jiné úřednici ve frontě asi 20, a hlasitě se dožadovali svých "práv". Podotýkám, že pokud je zde diskriminace, tak tzv. pozitivní! Tzn. že my bílí jsme diskriminováni!Setkávám se s tím denně, a nejen ve zprávách!
O tom jsem zde ale mluvit nechtěla!Jedná se o to, že nové zdlouhavé a zcela nesmyslné papírování, ve kterém se nevyznají ani údajně dokonale proškolení úředníci(s tučnými platy, které se letos mají zvednout o 1000.-Kč) povede jen k průtahům, podvodům, a naprostému kolapsu na úřadech! Již ted jsou úřady přeplněné lidmi!
Táňa Macková,Ostrava

Martina (St, 10. 1. 2007 - 14:01)

Toje jasný že pokud máte závazky musíte to spolu vyřešit, já jsem si sním musela taky sednout a vyříkat si to, co mě čeká až s námi nebude, od financí až po ty děti apod.
Ale to následovalo po tom co jsem mu řekla ať si jde!Chtěl jít, tak jsme i tohle museli prostě začít řešit.

Jelen (St, 10. 1. 2007 - 14:01)

Ano, myslím tím sex :-)
"...prostě půjde..." ono to není tak jednoduché, bohužel :-( Je tu spousta dalších společných závazků.

Martina (St, 10. 1. 2007 - 10:01)

Jelene dej jí na vybranou, takhle tě dál nemůže ničit. Buď jí za to stojíš a neopustí tě, nebo prostě půjde. Já jsem se s tím taky nejdřív smířila, že odchází a myslím že ten nůž na krk měl dostat dřív, pak když začal balit a přemýšlet o všem tak se mu asi rozsvítilo.Nás chtěl mít taky obě!!Ale takhle se žít nedá.Musí to rozseknou, to se nedá nic dělat a tebe takhle akorát utrápí!!

Renca (St, 10. 1. 2007 - 09:01)

Jak spi Jelene, jako ze se i miluje s tebou?

Jelen (St, 10. 1. 2007 - 08:01)

Martino, ty máš dobré aspoň to, že se s tou druhou rozešel.
Ta moje s něčím takovým asi nepočítá, možná by nás radši měla oba...každopádně teď spí pořád ještě doma se mnou a přitom se dál schází s ním.

Anne (St, 10. 1. 2007 - 07:01)

pro Martinu:tak to je fajn, že máš takovou tchýni,ta moje mu dokonce dává vybavení do nového příbytku a nemůžu říct, že by jsme spolu nevycházely.Jenže syn je její krev at udělá cokoli.Tak ti přeju sílu, je hezké znovu se dát do cvičení a dalších aktivit,ale důležité je vytrvat a hlavně zapojit tu tvou mrtvolu do chodu domácnosti at nemá čas myslet na blbosti.Asi dost času trávil s milenkou,tak ted má příležitost trávit více času se svými dětmi.Tak toho využij.Čas spraví hodně, ale jizva na srdci ti už asi zůstane.Ale i stím se dá žít,jen těch jizev nesmí přibývat.Věřím, že to nedovolíš.

Martina (St, 10. 1. 2007 - 07:01)

Milá Luiso, mám teď doma takovou chodící mrtvolu, dobře rozhodl se žít s námi, s ní se rozešel a teď truchlí a já mu to přeju protože já si prošla očistcem, a nechávám ho bejt a věnuju se dětem.Mám bezva tchýni a ta mi řekla: jen ho v tom nech vykoupat ať si to taky užije.A já ho v tom nechám,tak jako jsem si tím musela projít já. Není to jednoduché pro nikoho z nás, ale já si z něho nesednu na zadek jak píšeš ale naopak. A od zítřka se vracím ke všem možným sportům co jsem kdy dělala,ať si klidně truchlí, já budu s holkama v tělocvičně. Uvidíme jestli čas všechno spraví a zahojí všechny rány.

Luisa (St, 10. 1. 2007 - 02:01)

Myslim ze rozchod nikdy neni otazkou deti, ja zatim zadny nemam, bohuzel nebo bohudik, ale kdybych snad mela tak vim jiste ze tatu bych jim neupirala. Teda kdyby je nechtel unest nebo je proti me nestval coz byva asi casty pripad. Do rozchodu deti netahat, stejne jim udelate v hlave akorat gulas. Nasi se rozvedli dyz mi bylo 7 a diky tomu ze me nezatahli do rozvodu se na to ani nepamatuju. Ale muj nynejsi pritel se rozesel s ex dyz bylo jeho holce taky 7let a ta se od ty doby v noci pocurava. Do ted a to je ji 13.

Dnes je mi 25 a s rozhledem se tatovy ani nedivim ze se s matkou rozesli, je to hyena. Spis si nas tenkrat moh brat castejs nez jen jednou za 14 dni.
Dyz to tady ale tak procitam rozchody po 20 letech ze jde hledat svou vlastni cestu nebo po 6 letech se chce zenit a pak si nabali jinou tak se divim ze jste nespachali sebevrazdu. Se mnou se kdysi rozesel pritel po roce, ani sme spolu nebydleli a myslela jsem ze me rani mrtvice. Nemohla jsem ani zrat a dyz uz sem neco pozrela tak ihned vyblila nazpet.
No a neuplynuli ani 2 roky a mam super chlapa. Z vlastni zkusenosti muzu rict ze nejhorsi je se litovat, vim ze se to ted dobre keca ale je to tak. Jako v pripade K. Mozna ze ten tvuj frajer ceka ze si z rozchodu kecnes na zadek, coz mi prijde ze prave delas. Kamoska mi vzdycky rikala: PRECE SI KVULI JEDNOMU NEROZHAZIS VSECHNY:}} A neco na tom bude. Pro jednoho kviti slunce nesviti a i kdyz si myslite ze on byl ten nejlepsi na svete tak mi verte ze NEBYL.

Martino s tebou to bude jeste na dlouho protoze uprimne ty svyho muze vezmes dycky zpatky ono to po tech letech ani jinak asi nejde a on se nechce vzdat ani tebe ale ani ji. Jen nezapomen ze venku je vzdycky statisice svobodnych srdci co stale cekaji....

Renca (Út, 9. 1. 2007 - 15:01)

Tak s tim souhlasim, nesnasim dvoji moralku.
Ublizit mohou stejne obe pohlavi, a boli to take stejne.

Martina (Út, 9. 1. 2007 - 14:01)

Pro Jelena:to byla teda dobrá smeč.......
Né, vážně já měřím metrem stejně, jak ženským, tak chlapům, u ženský bych nikdy neodpustila, to, když se vykašle i na děti!Sbalí se a vypadne jak od manžela tak od nich, to je mnohem horší než když se sbalí jen chlap a opustí jen svou ženu!Nevidím rozdíl mezi nevěrnou ženou a nevěrným mužem.Oba ublíží tomu druhému úplně stejně!

Martina (Út, 9. 1. 2007 - 14:01)

Pro Anne: musíme se na všem dnes domluvit, všechno už jsme měli spolu domluvené, od financí přes děti, nevím co ho k tomuto rozhodnutí dovedelo, ale rozhodnul se sám bez nátlaku, nebylo by správné ho teď odkopnout, ale život bez lásky nestojí za nic.Takže uvidíme co se bude dít dál!

Anne (Út, 9. 1. 2007 - 12:01)

Tak asi píšu pozdě, ale musíš si ujasnit, čeho se bojíš víc.Odejde a ty to nezvládneš po ekonomické stránce nebo zda zůstane a ty to odneseš psychicky.Budeš čekat kdy se to bude opakovat.Lásku si nevynutíš ani nevybrečíš a to ani pro své děti.Myslím, že ty nemáš co brát zpátky, rozhodl se on pro odchod.Tak jestli chce zůstat, tak musí počítat i s tvými "podmínkami".Je dospělý a musí počítat, že nebude hned všechno jako dřív.Nicméně, jakkoli se rozhodneš, tak nevyčítej a ani nedělej narážky.Už ted vidíš, že ti chlapi tak silní nejsou,ale řid se pravidlem "Dej ještě jednu šanci" každý si ji zaslouží.Držím palce at se rozhodneš správně.Rodina má být pohromadě.

Jelen (Út, 9. 1. 2007 - 09:01)

Martino, což o to...ono mi to stojí...a doufám, že i za to :-)) (nemohl jsem odolat takové nahrávce na smeč)
Ale je to hrozně těžké. Víc jsem o tom psal v diskusi "jak vrátit vztah zpátky". Je pravda, že jsem mezitím hodně pochopil-aspoň si to myslím :-)
Taky by mne zajímalo, co na to zdejší dámy, které se tu tak rozohňovaly nad tím tvým "hazjlem, co rozvrací rodinu", jestli stejným metrem měří i v opačném případě ;-)

Martina (Po, 8. 1. 2007 - 15:01)

Milý Jelene, přeji pevné nervy!!! Ale musí ti za to opravdu stát!!!!Věř mi, že vím o čem mluvím!!!A držím Ti taky palečky!!!!!!!

Reklama

Přidat komentář