Reklama

ROZCHOD - JAK SE S NIM VYROVNAT??

Luisa (St, 20. 12. 2006 - 03:12)

Martino ja ti ted pisi z te opacne strany. Jako milenka ac uz byvala. Ja byla se zenacem, ja ho svedla a byly jsme spolu pres rok s tim ze ja od nej zadnej rozvod nechtela. Meli doma nejakou krizi taky ho to prestalo po 12 letech s ni bavit a chtel se rozvadet ac ja rikala at s ni zustane. A ted ta pointa ktera souvisi s tebou, drzela ho u ni jen 8leta holka. Ze jako nechce aby prisla o tatu, jenze zduraznoval: Vis oni si zensky myslej ze kdyz maj s chlapem dite tak si ho udrzej ale to neni pravda.Zustavat ve vztahu jen kvuli detem nema cenu, stejne se driv nebo pozdeji rozpadne. Kdyz jeho zena zjistila ze ma jinou tak se to presne snazila resit pres tu holku. Odjeli jsme na tyden na hory, on mel vypnuty mobil a pokazde kdyz ho zapnul tak mu od ni prisli smsky typu: Tak zavolej aspon Janicce,Holka se porad pta kde je tatinek atd. A on tohle primo nesnasel. Vedel ze je to citovy vydirani.
Ja se na nej po roce vyprdla, brala jsem to jako zpestreni ale rozhodne jsem to nebrala jako ze kradu holce tatu protoze kdyz byl v tom vztahu nespokojenej tak by odesel tak jako tak bez milenky. A taky ze 2 roky na to fakt doslo na rozvod.
Tak se je tak ptam i kdyz ho vyhrajes rekneme diky tem klukum jestli to bude mit cenu. K cemu ti to bude ze ho vyhrajes zpatky kdyz budes vedet ze ten hlavni duvod nejsi ty? A to bude mit na tu rodinu dopad, protoze v prvi rade se musite milovat vy dva a to se pak odrazi i na detech. Muzete se stokrat muckat s detma ale oni pokud ucitej a to si pis ze jo ze mezi vama neco neni v poradku tak to na ne bude mit stejne dopad. A kdyz tuhle opusti tak si za rok najde stejne jinou. Ty ho prece nechces vyhrat fyzicky, ty ho MUSIS vyhrat psychicky. Dobre tak si nasel milenku z nejakyho duvodu? Nestekala si na nej moc? Nebyla si lina nebo se posledni roky zanedbavala na krase diky detem? Treba by tve problemy s prominutim vyresila pouha navsteva kosmetickyho salonu a odtucnovaci kura jestli si to muzes dovolit, nic ve zlem.

monika (Út, 19. 12. 2006 - 16:12)

martino ,je vidět že ta slečna má velmi nízkou inteligenci,když je schopná ti ještě psát.Zřejmě si není tak jistá proto chce donutit tebe abys ten rozhodný krok udělala za něj ty.Je mi z ní nanic a z toho tvýho taky,takový boj kvůli chlapovi ,co za to vůbec nestojí,co když mu osud znovu vstoupí do cesty až bude s ní,to si ta primitivka neuvědomí?asi bych ho hnala svinským krokem,a pak v koutku bulela ,ale vím ,že je to těžké,když jsou děti,ale co z takového chlapa,za rok dva to udělá třeba zase.Nestojí ti za to a věř jednou ty budeš ta co se bude smát ,ne ta slepice co vzala dětem tátu i když s jeho pomocí.Když někdo dokáže hazardovat takhle s city jiných,nestojí za to aby ses kvůli němu trápila,at si jde on to pozná sám co ztratil,ale to už bude možná pozdě a ty budeš už třeba štastná s jiným,ale dobře mu tak.

Martina (Út, 19. 12. 2006 - 14:12)

Můžeme si spolu doma o tom všem v klidu promluvit, ale to bude tak všechno!
Martina

Janina (Út, 19. 12. 2006 - 13:12)

... přesně to se mi totiž stalo. Byla jsem vydeptaná, stresovaná a on se nemohl pořád rozhodnout. Ona silná a sebevědomá, dávala mi zabrat .... vzdala jsem. Dneska už toho nelituju, ale byl to hnus.

Janina (Út, 19. 12. 2006 - 13:12)

Naprosto souhlasím s fif, není si jeho láskou jistá, takhle si to pěkně pojistí !! Ty ho vykopneš a ona ho bude utěšovat !

Martina (Út, 19. 12. 2006 - 13:12)

Co si myslíte, že udělala, všechno mu zapřela, že mi žádnou SMS neposílala. Je mi to ale už jedno, ať si oba dělaj co chtěj.
Martina

fif (Út, 19. 12. 2006 - 11:12)

Naprostý souhlas s tím, co napsala Reya. Prošla jsem si něčím podobným nedávno. Samozřejmě, že vzpomínky zůstaly, ale dívám se už na něj úplně jinak. I se někdy trochu divím, co jsem na něm tak dokonalého viděla:))). TAkže odpouštět a opouštět. Jde to.
Martno, mi to připadá, že ta jeho milenka je dost ubohé stvoření a mele z posledního. Asi začla mít strach, že by se mohl vrátit k Tobě a na ní se vykašlat. Jak říkám, kdyby si ním byla jistá, že se rozhodne pro ni, nic podobného by neměla zapotřebí. Asi Tě chce přimět, abys ho vykopla sama a přihnala ho k ní do náručí. Klasika. I takové vzplanutí se jednou stejně pomine a je škoda qůli tomu narušovat váš vztah.tot můj názor
Přeji hodně štěstí

Martina (Út, 19. 12. 2006 - 11:12)

Milé přítelkyně, představte si , že mě před chvílí přišli dvě SMS zřejmě od ní, od koho jiného, že ten můj je se mnou jen kvůli dětem a chce stejně jen jí, že mi to po vánocích stejně sám řekne. Tak jsem se teda naštvala a poslala tomu mýmu e-mail že s ním definitivně končím. Že už mu prostě nevěřím ani slovo, je to prostě lhář a zrádce. Už mě tu zvonil xkrát telefon, ale já mu ho nezvedu, prostě si počká až přijedu odpoledne z práce. Jen ať se zatím doma užírá co se děje!!! To mu prostě jen tak neprojde , je konec. Ten bude litovat, to vám teda garantuju.
Martina

Martina (Út, 19. 12. 2006 - 10:12)

Lauro, snad bude líp, musí!Věř,že bez téhle poradny bych byla někde ubulená, bezradná v koutku, ale s vaší pomocí ho teď můžu klidne s čistým svědomím poslat do háje........Vám všem, Milé přítelkyně, ze srdce děkuji za podporu kterou jsem ve Vás našla.
Martina

Návštěvník (Út, 19. 12. 2006 - 09:12)

Ahoj Marti, moc ti přeju,aby ti bylo líp.... Souhlasím se všemi radami co ti kdo poslal..... Já tedy nejsem vdaná,ale rozešel se se mnou přítel před 14dni po 5 letech a zrovna nejlíp mi není. Moc mi pomohla tahle poradna.....Úplně jsem to utla, veškeré kontakty a nereagovala na sms a teď to vypadá,že se chce vrátit.... Jedno ti ale poradim neptej se na jeho milenku, nic o ní nechtěj vědět, jen tě to bude užírat.... jen tak dokážeš žít opět s ním a on si tě bude za to ještě vážit. Laura

Martina (Út, 19. 12. 2006 - 07:12)

Milá Evo, díky za příspěvek, asi máš pravdu. Vždycky si byl se mnou jistý, věděl že ho miluju. Nikdy by mě ani nenapadlo myslet si na někoho, prostě jsem žila jen pro něho, pro své děti, honila se z práce do práce, domácnost, děti, pes, znáš to!Myslíš si že děláš jen to nejlepší a pak Ti někdo za to všechno vrazí kudlu do zad...A s tím vztahem jestli se dá pak obnovit jsem taky na pochybách a prostě nebudu vědět jak dál, pokud zůstane! Snad raději ať jde...Já se s klukama z toho dna vyhrabu!!
Martina

Eva pro Martinu (Út, 19. 12. 2006 - 02:12)

Martinko,nezávidím ti a navíc je to o to horší,že ten tvůj zmetek to udělal před vánocema.ale to jsou muži.viděj po letech manželství cizí rozkrok a zapomenou na všechno hezký.jsou celý v pr...,že o ně má zájem nějaká svobodná,ale který je ukradená jeho manželka a jeho děti.přečetal jsem všechny příspěvky a teď mám v těch jménech guláš,ale někdo ti radil,abys byla milá,starala se o domácnost,atd.a to bych ti doporučovala i já.buď co nejmilejší,doma ať je všechno super i když vím,že v takový situaci člověk má chuť se tak akorát na všechno vykašlat a nanejvýš někde v koutě bulet,ale zatni zuby a pěsti a buď ta nejmilejší,nejhodnější a připrav mu krásný vánoce a věř tomu,že zůstane a taky zůstane kvůli dětem.já jsem přesvědčená,podle toho cos psala,že zůstane,ALE pak až to bude jistý,že se rozhodl,že zůstane,pak bych mu to "osladila"tak,že by se z toho po.... a dlouho nezapomněl.dělala bych dlouho drahoty,byla samozrejmě dál milá a starala se o všechno a všechny s láskou,ale jemu bych to s úsměvem na rtech dala vyžrat a nechala bych ho se v tom,co si navařil,vymáchat,až by se z toho podělal,aby věděl,co to je a jaké trápení ti způsobil,aby si to příště dobře rozmyslel.dej mu to vyžrat,vymáchej ho v tom,ale všechno s milým úsměvem,bez hádek a výčítek,jakože jsi se s tím už smířila,chápeš ho a že jsi nečekala,že se vrátí,takže teď si to musíš rozmyslet,co s tím uděláš a jak se sama zachováš.a ať čeká a trápí se tak,jak se teď trápíš ty a navíc on ještě bude mít výčitky svědomí,které ty nemáš.
držím palce,ať to všechno dobře dopadne,přeji pevný nervy a hlavně ať dostane pán domu zavyučenou
ale i když to dopadne dobře,vztah se obnoví,tak nevím,jestli jde obnovit důvěra.nevím,jestli bych byla schopna reagovat jako Bibi.smekám před ní,tak by to mělo být,ale vím,že já bych to nedokázala

Eva pro Janu (Po, 18. 12. 2006 - 23:12)

Jak píše Martina,vem nohy na ramena a co největší rychlostí utíkej pryč!!!! a hned!!!žádný přemýšlení.teď je to špatný a jestli zůstaneš,bude to ještě horší a budeš nešťastná.uteč dokud je čas!!!

Martina (Po, 18. 12. 2006 - 19:12)

Milá Jano, vem nohy na ramena a pryč, dokud je ještě čas. Když už teď ti lže tak, nevěř že v budoucnu by to bylo jiný!Přece se ho nebudeš doprošovat a prosit o jeho lásku!To nikdy nedělej, tenhle chlap si Tě nazaslouží! Věř mi, že je lepší to ukončit včas, dokud vás nespojují závazky jako je manželství, nebo dokonce děti!
S ním bych už neřešila nic!Ale rozhodnutí je jen na tobě, to je jen můj názor.Já jsem taky v pěkným svrabu díky nevěrnýmu manžílkoj!Diskutuju tady, aby se mi ulevilo a poznala názory na věc i od jiných, většinou spřízněných duší!Já už tomu svýmu taky nevěřím ani ten pozdrav protože mi lhal!
Martina

Jana (Po, 18. 12. 2006 - 15:12)

Ahojky, potřebuju od Vás poradit, sama si nevím rady.S přítelem chodím přes 2 roky a zjištuju že mi občas lže a připadámi, že jsem pro něho dobrá jen, když nemá co na práci, nevím co mám dělat mám ho strašně ráda a když si snim chci o těhlech věcech promluvit a zjistit jestli a proč mi lže ( třeba včera když jsem mu volala a nabýzela jsem mu společně strávený večer mi odpověděl že chce být doma užívat si klid a být v teplu a nakonec jsem zjistila že byl venku se svou kamarádkou a do očí mi lhal)a proč si připadám pro něho méně důležitá strašně se naštve a převede to na mě že se chci jen hádat a že je to jen můj problém.Poradte mi mám to řešit nebo už neřešit děkuju moc

eva (Po, 18. 12. 2006 - 14:12)

Ahojek!!!
Čtu tady tvůj příspěvek a i ty další podobně postižené osudy a moc dobře tomu rozumím!!!Mám za sebou obdobný citový masakr a také jsem se té vnitřní bolesti nezbavila.Asi to chce opravdu čas a trpělivost, ale je to složité.Jak to zasáhne srdíčko, velmi těžce se zapomíná!!!
Držím všem pěstičky, určitě bude líp!!!!

Martina (Po, 18. 12. 2006 - 14:12)

Bibi, tak tvůj příspěvek je pro mě takovým malým dárečkem pod stromeček, jeden jsem už od manžela dostala - jeho nevěru, ale tenhle od tebe si budu moc a moc pamatovat. A ať už to u nás dopadne jak chce, je moc fajn číst o tom, že se to někomu povedlo!
Díky Bibi!
Martina

Bibi (Po, 18. 12. 2006 - 14:12)

Funguje to docela dobře. Snad lépe než předtím. I když samozřejmě na to často myslím, ale už to bolí míň a míň. Teď od té aféry uplyne rok.

Nám hodně pomohlo, že jsme o tom dost mluvili. Jak jsem psala, došli jsme tak daleko, že jsme se o ní bavili... Ona taky byla svobodná a věděla jsem o ní to, co ty.

Když ona na něho začala kašlat, byla jsem to já, kdo ho utěšoval, že ona mu za to nestojí, ať se netrápí.... No situace, jak z blázince. Měla jsem s ním trpělivost, jak s malým dítětem..

Všichni mi říkali, že jsem blázen, ať se neponižuju. Ať ho vyhodím..... Jenže já jsem byla schopná mu odpustit všechno, jen aby se vrátil.

Teď to funguje tak, že začal žárlit, má neustálý strach z toho, že mu to oplatím.

Jinak čím je ta záležitost starší, tím je lépe. Dokonce si z toho už umíme dělat i legraci.

Je pravda, že si člověk musí ujasnit, jestli mu ten chlap za to stojí. Jestli bude tak silný, aby to pak bez výčitek ustál...

Manžel mě teď za to obdivuje, že jsem to všechno vydržela. Myslím, že jsem tím "ponižováním" spíš získala. Ale jen proto, že jsem ho chtěla zpátky.Sama nevím, kde jsem tu sílu v sobě vzala.

Martino, máš krásné zdravé děti, které jsi mu dala. On to má o to těžší. Nech ho v tom a nic mu neusnadňuj. Buď ta nejmilejší, nejúážasnější a nejroztomilejší manželka a maminka pod sluncem. Držím palce a vím, že je to hodně težký.

Bibi (Po, 18. 12. 2006 - 14:12)

Funguje to docela dobře. Snad lépe než předtím. I když samozřejmě na to často myslím, ale už to bolí míň a míň. Teď od té aféry uplyne rok.

Nám hodně pomohlo, že jsme o tom dost mluvili. Jak jsem psala, došli jsme tak daleko, že jsme se o ní bavili... Ona taky byla svobodná a věděla jsem o ní to, co ty.

Když ona na něho začala kašlat, byla jsem to já, kdo ho utěšoval, že ona mu za to nestojí, ať se netrápí.... No situace, jak z blázince. Měla jsem s ním trpělivost, jak s malým dítětem..

Všichni mi říkali, že jsem blázen, ať se neponižuju. Ať ho vyhodím..... Jenže já jsem byla schopná mu odpustit všechno, jen aby se vrátil.

Teď to funguje tak, že začal žárlit, má neustálý strach z toho, že mu to oplatím.

Jinak čím je ta záležitost starší, tím je lépe. Dokonce si z toho už umíme dělat i legraci.

Je pravda, že si člověk musí ujasnit, jestli mu ten chlap za to stojí. Jestli bude tak silný, aby to pak bez výčitek ustál...

Manžel mě teď za to obdivuje, že jsem to všechno vydržela. Myslím, že jsem tím "ponižováním" spíš získala. Ale jen proto, že jsem ho chtěla zpátky.Sama nevím, kde jsem tu sílu v sobě vzala.

Martino, máš krásné zdravé děti, které jsi mu dala. On to má o to těžší. Nech ho v tom a nic mu neusnadňuj. Buď ta nejmilejší, nejúážasnější a nejroztomilejší manželka a maminka pod sluncem. Držím palce a vím, že je to hodně težký.

Martina (Po, 18. 12. 2006 - 14:12)

Bibi a jak to teď u Vás po tom všem funguje?
Martina

Reklama

Přidat komentář