Reklama

Silikonova prsa

Patrika (Út, 9. 8. 2005 - 20:08)

Jeste posledni vec, Holusa je jiste dobry doktor, a ani nebyl ke me nikdy arogantni, byl mily a slusny. Ale dobry neznamena, ze se mu vzdy vsechno povede.A je treba si uvedomit, ze pro nej kazda pacientka je peniz do jeho penezenky, a tak nebude pacience rikat vsechny negativa, ktere u silikonu existuji. Odpovi vam jen na to, na co se ptate,a rozhodne, i jini doktori, bude svoji praci chvalit co nejvice, aby prodal.Myslim si o tom sve, a je skoda, ze tolik mladych holek,aniz by treba odkojilo, do toho jde, jen aby ukazaly svuj nadherny vystrih.Nikomu nepreji nasledne problemy,ale s tim se do toho jde, ze? Opravdu to mate v hlave tak moc srovnane, ze vite, jak se budete citit za nekolik let?

Patrika (Út, 9. 8. 2005 - 20:08)

Promin, Petko,ty uz je mas, a jsi spokojena. Jen musis pochopit, ze nekomu to holt nesedlo.A co se tyce me naaivity, ja se na to ptala, taky se mi to nezdalo, ale doktor umel chlacholit, budou jako prirozene.Takova mala lez.

Patrika (Út, 9. 8. 2005 - 20:08)

Petko, tak asi neumis cist. Opakovala bych se, mela jsem mala prsa,obcas se stydela, ze nevypadam jako zena, touha za dokonalosti,libi se mi nahe zeny s peknym poprsim.Silikon ale neuspokojil, nebo mas snad pocit, ze musi byt zena zamindrakovana 20 let, aby do toho sla? Kolikrat je to jen chvilkova uzkost, ze nejste dost dobra, a uz klepete na dvere.Nerozhodujte se o tom rok ci dva, ale minimalne 5 let.Plochy hrudnik neni nadherny,ale ta rizika a neprirozenost za to nestoji.Rekne vam to kazdy chlap. Mam kamaradku, co byla uplne plocha, nechala si udelat prsa, ale ted je nestastna, protoze jeji se zamiloval do uplne plochy holky. Takze o tom to fakt nebude.Uspokojit vas to muze, ale take nemusi.Prsa nejsou mozek.Pokud budes fiflena cely zivot, tak budes mozna ready. Ale pokud zacnes svuj zivot menit necekane od zakladu, muze to byt velka prekazka.Ztrata jakesi prirozenosti, nevim, jak to presne popsat.Skoda ze jsem ty jeji nevidela pred, nasla bych na to. Ja na reci nedam ,a hlavne nikdo prsa nikdy spatne nekomentoval. Staci pohled,a mate jasno.Tak jako tak jste pro ne nevyrovnana zenska, a pak je taky luxus, kdyz vam to natre zenska, ktera ma vesaky a je naprosto sebevedoma. Libi se mi, kdyz se zena bere takova, jaka je. S tim jsem vzdy mela problem,ale ted uz si uvedomuji, o cem mluvim.Nikomu nevyvracim, ze je spokojenej, at je, ja nikoliv.A to je vse.A Petko, klidne do toho jdi, kdyz mas pocit, ze ti na tom lezi svet. Protoze vsechny kdyz na to jdou, maji tenhle pocit.Cas ale zraje i v neprospech veci, ktere obcas delame.Bohuzel.

Petka (Út, 9. 8. 2005 - 19:08)

Patriko,ale tim spis po precteni tvojeho posledniho prispevku se ptam (jako uz nekdo prede mnou)-proc jsi do toho teda sla? porad mi to neni jasne.To jsi byla opravdu tak naivni,ze sis myslela,ze to nebude VUBEC poznat? Podle toho co pises totiz tvoje operace asi dopadla dobre,prsa jsou moc hezka (v mezich silikonu,samozrejme)-sama rikas,ze ti je ostatni chvali.. o cem to teda bylo?co z toho plyne za pouceni?a pokud jde o ty prirodaky-mozna,ze to vubec neresi,koneckoncu uz nam neni 15 let. Navic,tvoji volbu by mel kazdy mlcky respektovat-at uz je prirodak nebo metropolitni typ.Obklopovat se lidma,kteri nahlas komentuji tvoje prsa prece pusobi jenom trapeni.A navic je to podle me hulvatske.

Patrika (Út, 9. 8. 2005 - 19:08)

Ano Petko, me neslo jen o nejaky vysledek,ale o 120 procentni vysledek. A takhle jsem to polozila sebevedomemu doktorovi pred nos, a takhle me to bylo i receno. Temer to nikdo nepozna.Asi takhle, ja nemela celozivotni mindrak, proste jsem hloupe uverila, ze celkem z hezkych jednicek budu mit hezky dvojky.Stydela jsem se za sva mala prsa az po detech, driv ne. Taky me ta velikost stvala, v posteli mi to zacalo vadit,ale silikon pod kuzi proste nadhernej neni,a to mi nikdo nevymluvi. Rozdil je, ze ja to skutecne delala kvuli sobe, ane kvuli triku, aby me okoli okukovalo, a reklo" ta ma pekne kozy"Vetsina, co je videla, ty moje, tvrdi, ze jsou hezka,ale muj pocit je jinde. A pozor, ja se na tu mekkost dost vyptavala predem, a verila kazde slovo,rozhodne az po operaci mi bylo sdeleno, ze jako mekke to zezdola nebude nikdy.Proc mi to nerekl drive? Tohle bylo pro me dulezite.Holt jsme hlupak.Take jsem samozrejme schanela info kde se da,ale vetsinou jsme narazila na samme spokojene.Nikdy nevis, kam te zivot zavane. Pockej, az te najednou vitr zavane mezi lidi,prirodaky, kde proste pri dlouhodoby ceste musis ukazat hrudnik.Neni to prijemne,ale kdyz v te situaci nejsi, tak to nepochopis.Ale to je jedna vec,a druha jsou ty vlastni pocity. Me pri spani ty prsa tak boli, ze na brise koncim.Jedna jizva je docela videt, a to jsem pred operaci zadala, at radeji jsou na prsu, nez vyrazne pod prsem.Bohuzel.Kdyby to bylo jednoduche, tak jsou venku hned. To je muj pocit, ale pokud mate vy pocit, ze bez prsou nikdy nebudete stastne, coz je fatalni blbost, tak si do toho jdete. Treba si na moje prispevky vzpomenete, lepsi bude, kdyz nebude duvod.Ale to uz je ve hvezdach, neovlivnite to vy, ani ten nejlepsi doktor.

Petka (Út, 9. 8. 2005 - 18:08)

Tak se,holky,priptejte,co by vas zajimalo? :-)

lucy (Út, 9. 8. 2005 - 18:08)

Teda pište ne piště.Oprava

lucy (Út, 9. 8. 2005 - 18:08)

Přikláním se k Alici.Taky se rozhodujua tato diskuze mi docela pomáhá v rozhodování.Mám z toho smíšený pocity, ale zatím tu je více lidí spokojených.Tak nevím.Piště,prosím.dál.

ALICE (Út, 9. 8. 2005 - 18:08)

Tady se dozvím víc než od doktorů. Jen pište dál, pomáhá my to v rozhodování. Děkuji vám.

mila (Út, 9. 8. 2005 - 14:08)

Přesně tak. Pokud má holka před operací prsa jako Kate Moss (jak tu někdo psal), tak já bych do toho teda nešla. Jenomže když jdeš na chatě s kámošema spát tak, že si podprdu sundáš až pod peřinou a necháš ji celou noc pod polštářem v případě rychlé evakuace v případě požáru, tak to je ten důvod. Proto by mě taky docela zajímal důvod Patriky, proč na to vlastně šla. :-))

Petka (Út, 9. 8. 2005 - 13:08)

Jeste jednou jsem si cetla ty prispevky od Patriky a zaujala me stejna vec jako Jarcu - "kde je ta prirozenost sundat si kdekoli triko, kdyz je treba prevliknout se v parte..." myslim Patriko, ze v tom to prave je - pro me bylo UPLNE NEMYSLITELNE nekde si sundat triko.A uplne uprimne rikam,ze stokrat radeji ukazu nekomu svoje jizvy nez byvaly plochy hrudnik.Za ten jsem se stydela mnohem vic nez za to,ze mam udelane prsa.U tech,ktere byly se sebou ok jeste pred operaci je pak samozrejme mnohem vetsi riziko nespokojenosti s vysledkem,protoze na ta prsa musi mit nutne mnohem vetsi naroky nez ja,ktera jsem stastna,ze vubec nejaka jsou :-)

Jarca (Út, 9. 8. 2005 - 13:08)

Kazdy kdo to chce podstoupit si musi uvedomit ze silikonova prsa maji sve minusy ale i plusy. Je jen na te zene jestli i pres ty minusy do toho pujde. Musim rict ze i kdybych mela at uz mala ale hezka prsa na pohled tak bych si to hodne rozmyslela. Ja ale spis nebyla spokojena s tvarem a celkovym vzhledem a timto se to o dost zlepsilo. Jak tady nekdo psal ze se drive nestydel nekde prevleknout nebo tak, tak to ja se stydela ale ted uz by mi to nevadilo, jizvy jsou znatelne jen pri blizsim zkoumani a to moc lidi nedela :) Opravdu to hodne zalezi na tom jaka prsa mas od prirody a co ocekavas od tech silikonovych. Ja sem spokojena.

Evita (Út, 9. 8. 2005 - 12:08)

K Doktoru Holušovi: už je to několik let, co jsem si u něj dala spravit odstáté ucho. Vím, že to není to stejné jako prsa, ale jde o přístup. Protože jsem pro něj nebyla dostatečně zajímavý zákazník, i když jsem to měla zaplaceno, nechal mě dost dlouhou dobu čekat, když jsem k němu šla na vyndávání drenů. Musela ho nahánět ještě jedna doktorka, aby se vůbec obtěžoval. A stejně se mi nedotočilo do původního stavu. I když to není poznat, je to o mém pocitu. Taky uvažuju, že bych si nechala udělat prsa, ale k tomuhle doktorovi bych určitě nešla.

Radkyne (Út, 9. 8. 2005 - 11:08)

Ja v zadnym pripade neobhajuji Holusu jako genialniho cestneho doktora. Je to prijemny chlap a umi svou praci... myslim proste, ze vic udelat nemohl. Ani me nerekl takovou drobnost, jako ze ty prsa budou tvrdy prvnich 6 mesicu. Ze musim nutne na ostrejsi pohyb nosit podprsenku i po 2 mesicich... kdyz clovek nikdy prsa nemel a po operaci podprsenku nosit nemusel, tak ho to nenapadne... a spoustu dalsich drobnosti. Ale celkovy provedeni je OK, je to esteticky a dobre umisteny. Nemyslim, ze by to nekdo udelal vyrazne lip... Kazdopadne to nezvoral, uz to je podstatny. Pokud jde o finalni spokojenost, je to o psychice, pred, behem i po. Pokud mame priblizne stejnou velikost, stejny tvar, stejne umisteni a stejneho doktora, ktery to delal, nebude ve vysledku znacny rozdil... pritom jsme jedna spokojena a druha ne... Kazda to ale vnimame jinak, protoze nas to jinak ovlivnuje. Je pravda, ze pokud bych ted narazila na muze, kteremu by se to nelibilo a chtel by po me, abych je vyndala, tak bych byla asi dost zmatena... nemyslim si ale, ze bych kvuli tomu nemu neco udelala. Nebyl by totiz rozdil mezi nim a muzi, ktere jsem mela predtim a kterym se me nulky taky moc nelibily, ale co mohli delat ze jo... proste dnes to beru tak, ze dulezity je, jak se citim ja a ne oni... prsa nejsou stredem vesmiru... ale nosim je ja, takze o nich rozhoduju sama. Ja to tu obhajuju proto, ze patrim do skupiny (a troufam si tvrdit ze vetsinove), ktera je spokojenejsi nez predtim (ohledne prsou samozrejme)... Proto podporuju tyto diskuse, protoze podobna a rada dalsich zdroju mi pomohly se rozhodnout, jak jsem se rozhodla a myslim tudiz, ze nejdulezitejsi je hodne zdroji informaci, nazoru a pohledu na vec, aby clovek nasel kategorii, kam by zapadl... TA moje kategorie se vyznacuje pred operaci timto: Kdyz mam jit na ples, presmyslim jake koupit saty, aby do nich sla dat push-up podprsenka. Neprichazi v uvahu, abych vyrazila nekam do spolecnosti bez podprsenky v obtazenem tricku. Kdyz mam noveho pritele, tak premyslim, co si pomysli, az nasmatra plochej hrudnik... atd.. proste patologicky vnimani (a to existuje i horsi odvar, znam holku, jejiz rodice nevedi, ze ma plastiku, protoze od 13ti let nosi push-up o 2 cisla vetsi - to uz se mi zda fakt spis na psychologa). V takovem pripade jsou silikony fakt dobra vec a maji mnohonasobny terapeuticky ucinek. Nabizi se tudiz otazka, co te Patriko vlastne k myslence podstoupit operaci privedlo?

Petka (Út, 9. 8. 2005 - 10:08)

Jeste k te pevnosti prsou-je to asi dilem o subjektivnim pocitu a taky to mozna kazde telo prijme jinak, ale moje prsa jsou proste mekka.Samotnou me to prekvapilo-mam asi 2,5 mesice po operaci a Holusa mi naopak predtim rikal, ze mekke budou tak za pul roku az rok.Uplne v klidu je dam k sobe a co do pevnosti jsou skoro takova, tako ty puvodni miniaturky.Tim nechci zpochybnit nazory ostatnich,jen ze mozna ten vysledek opravdu kazdemu vyjde jinak...

Petka (Út, 9. 8. 2005 - 10:08)

Ahoj Patriko-diky za podnet k zamysleni.Je opravdu zajimave slyset i nazory tech nespokojenych,zvlast pro holky,ktere se teprve rozhoduji,coz je vlastme smyslem tehle debaty.Souhlasim s tim,ze prirozena prsa vypadaji jinak-ale,a to myslim uprimne,me se vic libi ta silikonova,kdyz jsou dobre udelana,coz ty moje jsou.Nevim,kolik je tobe-me bude za chvili 30 a jak uz jsem tu psala,me ta operace na dusi hrozne pomohla.Za sebe souhlasim s Radkyni,ze clovek si vsechna ta rizika vyhodnocuje jeste nez tam jde-a vsechna pro a proti da na pomyslne vahy.U me bylo na jedne strane to celozivotni trapeni a na druhe misce vsechna myslitelna rizika-vcetne kapsul,neprijeti implantatu, blbych jizev atd.A vyslo mi to tak,ze i kdyby se operace nepovedla,alespon jsem zkusila se s tim poprat.Je pravda,ze se asi nekdy muze stat,ze ma clovek pocit,ze to ma vsechno rozmyslene a pak stejne lituje-asi jako ty.Proste ten vysledny dopad na psychiku nikdo z nas neodhadne,a pak ho to muze mrzet.Ja ale muzu zodpovedne rict,ze jsem se tim hrozne zžila,neresim ani jizvy v podpazi,jestli jsou nejak zvlast videt v tilku a mohl by si nekdo vsimnout.

Patrika (Út, 9. 8. 2005 - 10:08)

Jo a jeste jak se tady rozepisujete o bolesti. Operace je vazna vec, ale ta bolest s tim spojena neni nic, z ceho bych se vypisovala. z meho pohledu bolest vcelku prijatelna, takze to neni rozhodne duvod, proc se znepokojovat.Spise ty pocity potom, a z meho pohledu hlavne zklamani co se tyce doteku.Me to rozhodne eroticke neprijde.A u tech, co maji nejmene tuku je to rozhodne nejhorsi.To je pak skutecne jako dva mekcci mice.Proste a jasne, je to ta nejvetsi pitomost, jakou si muze zenska doprat.Vsechno je to jenom podvod.Nastesti uz trend silikonu odezniva, spouste zenskym dochazi, ze byt stastna a spokojena je skutecne nekde jinde, nez ve vycpavkach v tele.

Patrika (Út, 9. 8. 2005 - 09:08)

Z meho pohledu silikonova prsa nejsou zadne terno. A jestli myslite, ze modelace ano, kde jsou videt obrovske jizvy,tak to je stejny pripad. Me se to vubec nelibi, a rozhodne ma ta moje znama ted problem se nekde svlekat, jako ja,protoze ji nedoslo, ze na to stejne treba v bazenu budou vsichni cucet.Radkyne, ty si to proste umis obhajit, a tak je to spravne, ale nedej boze, kdyz narazis na chlapa a nebo na lidi, ktery ti to zkritizuji.Jsi pak tam, kdes byla pred tim.Ja jsem uplne plochy hrudnik nemela, ted zpetne myslim,jsem mela pekne jednicky,a za ty bych ted dala nevim co. Za prve, jsou krasne mekke,a kdyz se stydite pri svlekani, nedelejte si iluze, ze se nebudete stydet za jizvy, at jsou kdekoliv.Me na tom vsem vadi nekolik veci -jizvy, tvrdost, protoze sexy je, kdyz ty prsa date k sobe a pri chuzi se vlni, coz se vam stat pri silikonu nemuze.A pak mi vadi, ze doktor vam rekne polovinu veci, a mila Radkyne, potom kdyz se na to po operaci ptas, tak o vsem vi, jen ho to pred placenim nenapadne,aby vam sdeloval negativni stranky. Logicke ne?Jestli chcete byt super jen s trikem, tak vrele do toho, ale jestli ocekavate krasno hlavne kvuli nahote, tak jako jsem do toho sla hlavne ja, tak budete zklamane.Nikde totiz neni zaruka, ze se vam napriklad jizva zhoji pekne. Videla jsem ji i jednou v podpazi, dost hnusna a rozjeta.Jedine chvilky, kdy si je uzivam, jsou v nejakych hezkych satech, ale kam se vytratila moje prirozenost si kdekoliv sundat triko, kdyz je potreba se prevlect nekde v parte.A nechat vyndat? jak to vypada.Rada bych se s nekym takovym setkala. Uz neudelam nic tak vrtkaveho, jako nechat do sebe rezat bez realne vidiny vysledku.Jenom fotky jsou na hovno, tam nepoznate nic, a zrovna Holusa tam peknej album nema. To co ukazuje, nevim jak ted, je dost nedostacujici.Oni vam svoje vysledky totiz ukazuji jen po troskach,aby bylo jasno.Ted uz uznavam operace, jen kdyz nekdo opravdu potrebuje, treba kdyz ma holka 7, tak zmenseni rozhodne ano.Zbytek je jen zenska hloupost a nevyrovnanost.Obdivuji napriklad KATE MOSS, ktera svoji velikost rozhodne neresi.A ma osklivej dekolt? Nema...Jo a take si myslim, ze by to melo stat vic, alespon 100 000 tis.Jinak Radkyne, jsem urcite starsi nez ty,a srovnany to mam bohuzel az po svem vlastnim neuvazenem experimentu.A takovych je nas hodne.

Helin (Út, 9. 8. 2005 - 09:08)

Před časem jsem posílala po netu jednomu doktorovi fotku prsou, napsal mi, že by doporučil nejprve modelaci a pak popř. silikony, aby tam něco zůstalo. Nevím už, kdo to byl, ale bylo sympatický, že to rozebral i po mailu. Abych řekla pravdu, modelace bych se nebála, strach mám ze silikonů. I dobrýmu doktorovi se může stát, že nebude výsledek 100%. Byla jsem před 2 lety na plastice nosu, po operaci byl souměrnej, ale postupem času dostal úplně jinej tvar, taky to není ideální, ale mám aspoň nos jako člověk ;o). Tam je vidět každej mm. Držím všem palce !

Brazilská fila (Út, 9. 8. 2005 - 01:08)

Jo Patriko už tu někdo psal( možná sem to byla i já)že silikony vypadaj jak přes kružítko a málem ho za to ukamenovaly.

Reklama

Přidat komentář