Reklama

Silikonova prsa

anie (St, 28. 4. 2004 - 13:04)

Ahoj holky,chtěla sem se vás zeptat, zda se při anatomických impantátech pod sval musí nosit ta pooperační podprsenka a jak dlouhop? Také mi můj doktor řekl, že pokud to budu chtít pod sval, je jedno, zda budu mít kulaté nebo anatomické implantáty. Mým snem je mít spíše špičatější prsa než kulatá. A tímto mě celkem rozhodil a ted sem dost na vážkách. Máte někdo zkušenosti se zvětšením prsů v Pradubicích u Dr. Šormy?

Viki (Út, 20. 4. 2004 - 13:04)

Tak to jsme na tom opravdu stejne:-)Obcas mam taky pocit,ze jsem marniva,ale tak uz to mezi nami zenami chodi.Paradox je,ze jsem jinak celkem prirodne zalozeny clovek,zakze jsem silikony zvazovala pres rok.U me byl problem,ze jsem pred tehotenstvim mela slabe dvojky ,pri kojeni 3 a po kojeni sotva jednicky,a ten plochy hrudnik me fakt moc nebral.Manzel pro zvetseni ani moc nebyl,ale ted se nemuze vynadivat.Stale jsem si pred tim rikala,ze se s temi mrnousky nejak vyrovnam,ale neslo to.A ted se citim moc sexy a chci si tu mladou krasu zkratka uzit.Je to proste bajecny pocit nemit zadny mindrak.A piste si,ze to okoli zaregistruje okamzite.Ted nemyslim silikon,ale sebevedomi.

Katka (Út, 20. 4. 2004 - 09:04)

Tak to s tim prádýlkem znám...taky jsem hned běžela do obchodu a koupila si nechutně drahou soupravičku, mám jí ve skříni a občas se na ní chodim koukat, na sobě jsem jí měla asi třikrát a to jen tak večer pro přítele. Chodim bez a strašně si to užívám! To je dobře, že se ti jizvičky hezky hojí, ani tak je nezanedbávej! S tim sportem je to těžký, taky jsem dost trpěla,dělám taky spoutu věcí, ale dá se to vydržet. A stojí to za ten pocit, připadám si skvěle a hrozně sexy. taky to pro mě bylo to jediné co mi scházelo ke spokojenosti s vlastním tělem. Zní to strašně nafrněně, ale teď neni nic co bych na sobě chtěla změnit, možná bych si přidala 10 cm na výšce, ale to mě tolik nežere, jako mě žrala plošinka na hrudníku!!!

Viki (Po, 19. 4. 2004 - 18:04)

Chtela jsem napsat Ahoj Katko.To ten spech.

Viki (Po, 19. 4. 2004 - 18:04)

Ahoj Viki,uzivam si je uz ted.Vlastne to byla jedina vec,ktera mi chybela k vlastni spokojenosti,co se tyka vzhledu.Jsem taky hubenour,takze to ted vypada opravdu sexy.Opalovat se bez nebudu,to jsem stejne delala jen vyjimecne. Jizvy se po mesici hezky zatahujou,asi se dobre hojim.Nastesti.Jen doslova trpim kvuli nedostatku pohybu.Jsem sportovni typ a tak je to pro me horsi nez nejaka bolest.To my na cele teto zalezitosti vadi nejvice.Snad se uz brzy dockam.Zatim je to 5 tydnu,tak jeste chvili budu lenosit.Priznam se,ze jsem to nevydrzela,a zasla do obhudku ze spodnim pradlem neco vyzkouset.Taaak bylo prijemne,ze my taky neco bylo maly.Zkusenost pred tim byla vzdy stejna.Asi z 10 kousku podprsenek mi vetsinou nic nebylo.A tak dobre je mi bez te zvedacky.Jo jo,je to fajn:-)

Katka (Po, 19. 4. 2004 - 15:04)

Ahoj Viki, bohužel už si to nepamatuju naprosto přesně, už to přeci jen je chvíli zpátky a tyhle nepříjemnější okolnosti se snažim zapomenout! Ale jizvičky jsem masírovala minimálně 2 měsíce. Doktor říkal, že čím déle tím lépe, dokud se nezatáhnou a nezískají konečnou podobu. Zarudlé byly docela dlouho, možná tak 3-4 měsíce(vážně nevim přesně). A prsa svůj tvar a měkkost získávaly určitě rok. Když to tak vidim zpětně, tak jsem asi po půl roce už byla docela spokojená, byly docela měkká, ale po roce to bylo ještě lepší a teď po dvou a něco možná ještě o něco lepší, takže je to dlouhodobá záležitost. Ale nezanedbávej ty masáže, ať už jizev, tak prsou(krouživými pohyby) aby se impl. lépe zabydlely v těle a nevytvořily se nějaké bulky nebo tak a vše si lépe sedlo tam kam má. Měj trpělivost a pozor v létě na sluníčko, to jizvám vůbec nedělá dobře a hůř se pak hojí nebo chytí špatnou barvu,právě do červena, vytažením pigmentu. Na opalování nahoře bez si radši počkej do příštího léta, vyplatí se to. Než mít ošklivé jizvy! Jinak si užívej ten báječný pocit nebýt plochá!!!

Viki (Po, 19. 4. 2004 - 14:04)

Ahoj Katko,asi budu taky masirovat.Zda se mi to rozumne.Jeste mi prosim te napis,jak dlouho jsi ty jizvicky mela zarudle a jak dlouho jsi mela prsa otekla?Uz se tesim,az to bude vypadat trochu prirozeneji.

Katka (Po, 19. 4. 2004 - 08:04)

Ahoj, mazala jsem nějakou mastičkou z lékárny na jizvy, nebo mi doporučil obyčejné sádlo nebo cokoli mastného, aby kůže byla pružná a lépe se hojila. Masáží jizvičky zase docílíš toho, že nebude tolik vystouplá, což jizvy normálně bývají. S tou operací v létě to je zvláštní rozhodnutí, budeš nosit takovou tu shahovací podprdu, kterou jen tak neschováš, pod tričkem bude vidět. Ale třeba ti to nevadí. Já byla v únoru a v létě už jsem byla uplně v pohodě a svoje prsíčka si hezky užívala! Každopádně držim moc palce!

Helena (So, 17. 4. 2004 - 22:04)

Ahoj, mám jedno dítě a po něm vytahaný prsíčka. Má někdo zkušenost s tím, jak vypadají silikonový prsa po delším kojení ? Vytáhne se kůže znovu ? Díky.

Viki (So, 17. 4. 2004 - 01:04)

Ahoj Verco,jses docela odvazlivec v tom srpnu.Ja jsem rada,ze se zatim muzu schovat pod bundu ci svetr.Je to otekle a nehnou se.Takze v satickach bych si ted nevyrazila.Jinak budes moc spokojena,mela jsem radost i z chovani sester,byli vsichni moc prijemni.Nemluve o skvelem vybaveni na pokoji.A vubec to tam na me diky asi jen 4 pokojum pusobilo velmi rodinne.Vrele doporucuji.

verca (Pá, 16. 4. 2004 - 23:04)

ahoj viki, ani nevis jakou jsi mi udelala radost!V srpnu se chystam taky na operaci k Holusovi.jsem fakt rada, byla jsem na klinice RIVA a tam me moc nepresvedcili....tak se mej hezkyahojky verca

Viki (Pá, 16. 4. 2004 - 17:04)

Diky za privitani.Uz ted citim,jak je mi s holkama umelyma dobre.Psalo se tady neco o rakovine,to je celkem scestna informace.Kdo se o to vice zajima,zjisti,ze v implantatech to nebude.A staci se podivat obcas blize na nejakou potravinu,pak zjistis teprve,co do sebe cpes za jedy. Katko,a ty jizvy jsi mazala cim?

Katka (Pá, 16. 4. 2004 - 10:04)

Gratuluju a vítám tě v kulubu silikonek! Co se jizvy týká, tak mě bylo doktorem doporučeno mazat a masírovat, což jsem poctivě dělala(nebo přítel) a jizvičky mám opravdu skoro neviditelné. Stejně tak jsem masírovala celá prsa, aby se v těle lépe zabydlely impl., to se taky povedlo. Každý doktor asi radí něco jiného tak nevím. Těch 180ccm mi taky připadá vážně málo a skoro škoda peněz a bolesti za nepatrnou změnu, ale záleží na tvojí představě o výsledku. Tohle ti o číslo větší neudělá. Já jsem s 250 naprosto spokojená, míň by nebylo to pravé, doktor to odhadl perfektně. S tím těhotenstvím to máš těžké, riskla jsem to i za cenu toho, že pak budu muset na nějakou úpravičku, protože čekat dalších pár let a být plošinka, to by bylo pro mě utrpení! Děti určitě chci a už se o tom s přítelem začínáme bavit, takže jsem zvědavá co to se mnou udělá.

Viki (Pá, 16. 4. 2004 - 10:04)

Ahoj zeny,jsem mesic po operaci.Ze 75 A mam plne dvojky,doktor mi tam dal 270,takze 180 opravdu nema smysl.Klinika v Brne/Body esteticka chirurgie/ a pan doktor Holusa byli opravdu super.Naprosta spokojenost,cena kolem 54000.A to je skoro vsude,pokud nemate anatomicky.Musi vam poradit doktor,kazda mame prsa jina,takze se to neda zevseobecnovat.Byla jsem pred tim u dvou jinych doktoru v Praze a presto jsem se rozhodla pro Brno.Pan Holusa je specialista na prsa.Velikost jsem nechala na nem,jen jsem mu prinesla ukazat nejake obrazky,aby mel predstavu, co si predstavuji.Implantaty jsou kulate,pod svalem,a samozrejme jsou jeste otekla.Ale vypada to dobre.Na konecny tvar si samozrejme musim pockat.Jinak po 14 dnech jsem se o sve 3 lete mrne zacala starat sama./musela jsem/A po 3 tydnech ji normalne uzvednu,nosim nakupy,a kdyz popobehnu,tak opravdu nic necitim.Co se tyka bolesti,tak se to rozhodne vydrzet da.Po probuzeni z narkozy dostavate leky proti bolesti,a ty to pomerne dost tlumi.Zvedani z postele je opravdu narocne,musi nekdo pomoct,hlavu jsem si umyla po 5 dnech.Nicmene nedoporucuji operaci pro holky,co jeste nemeli dite.Ja sama jsem hned po otehotneni mela prsa o 2 cisla vetsi,po kojeni zase male,takze jsou to velke zmeny.A jinak mam dotaz na KATKU.Jizvy mam pod prsy,zajima me,jestli jsi je musela nejak mazat ci jestli si je nechala byt? Me doktor poradil nic s nimi nedelat,ze nekdy mene znamena vice.Tak jaky je tvuj nazor?

Nikola (Čt, 15. 4. 2004 - 12:04)

Katko, ještě k tý velikosti. Jedna moje kamarádka dělá modelku, takže je docela vysoká (177cm) a štíhlá a jí dali 200cc anatomický pod žlázu a vypadá to hodně dobře. Vel. měla předtím jako my. Takže je to opravdu jen otázka vkusu a toho, v čem si každá myslí, že se bude cejtit nejlíp.Je fakt, že 180cc se mi zdálo taky dost málo. Nicméně mi pan doktor řekl, že pokud chci větší, tak si mám rovnou zajít jinam. Oni ti doktoři jsou taky jen chlapi a každej s jiným vkusem.

Nikola (Čt, 15. 4. 2004 - 12:04)

Víš Davide, to je nejspíš věc názorů, ale myslim, že většina žen, co sem píše, chce vypadat hlavně přirozeně a ne jako špatně vyrobená "amfora". Je to hlavně o pocitu. Sexy může bejt ženská i s malejma prsama, záleží na tom, jak to vnímá a jak se cejtí vnitřně.Pro Katku:Zatím dík moc za info. Udělala jsi mi v tom větší jasno, než slavnej pan doktor. To bude asi taky tím, že on impl. nemá a o pocitu může těžko mluvit.Zatim

Katka (Čt, 15. 4. 2004 - 09:04)

Já jsem taky hodně drobounká, opravdu dost, malá, hubená, drobný hrudník a těch 250ml je tak akorát. Teď už si řikám, že jsem klidně mohla mít o něco větší. 180 nebude skoro žádný rozdíl! A prezervativ s vodou je pěkná blbost! Voda nebude nikdy držet takový tvar jako impl. takže nic nepoznáš. Já bych do kulatých nešla, nemám pocit, že by vypadaly vždy dobře, už jsem jich pár viděla a vždy je hned poznat, že to jsou silikony, kdežto u těch anatom to není tolik poznat. Přidám zkušenost ze života s anatom implantáty - účastnila jsem se motorkářské soutěže, kde se vystupovalo s takovým sexy tanečkem na pódiu před fůrou motorkářů. Holka přede mnou měla kulatý silikony a hned na ní komentátor spustil, že to je šedesátitisícová ukázka práce doktorů,atd......Už jsem měla strach tam vylízt, ale šla jsem. A víte co řek mě? Že takhle by měly vypadat pořádný prsa! Málem jsem upadla. O slikonu ani slovo. A to by si pro sebe nenechal kdyby to poznal, byl dost drsnej ke všem. Takže jedině anatomický, jedině doktor profík a klidně dát o 20tisíc víc, žijem jen jednou!

David (Čt, 15. 4. 2004 - 01:04)

Moc mááálo. Nechci působit nějak divně, ale chtěl bych vám říct, že dávat si tam "pár deci" je možná trochu zbytečné. Mnoho doktorů vám navrhne menší implantáty, protože s tím mají míň práce. A přitom tak malý pak nejsou ani poznat - jenom ty jizvy. Záleží jaký je váš záměr - pokud chcetě vypadat alespoň trochu nadprůměrně a vyměnit "něco za něco" - tedy plný tvar za jizvy, pak bych rozhodně nešel pod 300 ccm. A ještě jedna věc. Anatomické implantáty vapadají mnohdy mnohem nepřirozeněji než kulaté. Chce to hodně zkušeností ze strany PS a taky trochu štěstí. Zato kulaté vypadají dobře vždycky. A případn8 větší vzdálenosti mezi prsy se mi nezdá jako negativní spíše naopak - pod tričkem to pak vypadá pěkně sexy. Adios a silikonu zdar ;D.

andrea (St, 14. 4. 2004 - 19:04)

jdu na operaci 12.5., mám také malá prsa 75A,lékař mě doporučil anatomické implantáty veliosti 180-225 ml.Poradil mě at si naplním prezervativ vodou a dám si ho do podprsenky,abych měla představu jaká to bude velikost. Dá mě je pod sval,protože mám drobný hrudník,tak aby se nerýsovaly okraje implantátu.

Katka (St, 14. 4. 2004 - 16:04)

Takže o kroucení impl. nic nevim. Když dáš ruce proti sobě a tlačíš do dlaní, tak se impl. jakoby nadzvednou a prsa vypadají divně, ale máš tak sama možnost zkontrolovat, jestli se nějak nehýbe nebo jinak nezlobí. Doktor mě to naučil, takže kontroluju. Doporučila bych ti zajít na konzultaci ještě někam jinam, třeba i zkusmo na GHC, ikdyž jsou drahý, ale konzul. je za 300,- a to už tě nevytrhne! Já byla u dr. Tvrdka. Já mám při výšce 165cm a váze 45kg 250ml a je to akorát, žádný dudy, ale pěkný prsa. Pokud bys měla chuť nejsem proti osobní schůzce, ráda se podělim o svoje zkušenosti. Jsem z Prahy. Do těch kulatých bych nešla, vypadá to uplně jinak a je to poznat na první pohled, kdežto u těch anatom. až na druhý:-). S dobrou vůlí tatínka nebo babičky tohle urřitě zvládneš!

Reklama

Přidat komentář