Reklama

Silikonova prsa

Romana (St, 7. 4. 2004 - 19:04)

nevím jak můžeš kritizovat impl.za 50000.-.Pokud vím tak kvalita ja stejná ,jelikož je máš 2 roky tak sis jenom připlatila,dnes jsou ceny už jiné.A jak píšeš o tom ležení,že to není poznat tak je jasné že záleží na velikosti,a né na kvalitě.

Katka (Út, 6. 4. 2004 - 14:04)

Ani se nedivim, že za těch 55tisíc si nemůžete lehnout na záda, aby to nebylo poznat. Záleží opravdu na investovaných financích a na kvalitě implantátu. Mě prsa ani když ležím na zádech netrčí, normálně se "rozloží" do stran, jako ty přírodní. Odborníka bych rozhodně nezmátla, ale na první pohled to poznat neni, parta lidí u moře to nepoznala za 11 dní, což o něčem svědčí. Pokud vím GHC je i v Brně, takže doporučuju!! Šetřit je v tomto případě velmi velmi krátkozraké milé dámy!!!! Buď na to máte a nebo si raději nechte zajít chuť a ušetřete si zdraví do budoucna.

Helena (So, 3. 4. 2004 - 15:04)

A kdo z brněnských chirurgů je tedy dobrý ? Máte někdo zkušenost ?

Jana (So, 3. 4. 2004 - 01:04)

boli to, ale da se to prezit. Pro tu radost to rozhodne stoji. I pod svalem se to pozna. Podivejte se na hlasovani o miss 2004 a poznate samy, ktera ma silikony. Nejde jen o velikost. Na dvou z techto divek primo trci i v obleceni, asi to nemaji dlouho a tak jeste nejsou ustalene. Ale reknu Vam damy, ze se to poznat da. Ja osobne bych klidne vysla na plaz nahore bez, ale nelehla bych si na zada, v te chvili bych mela pocit, ze kazdy cervik vi, ze mam silikony. V poloze nalezato se to neokeca, silikon proste trci, ale i tak je to faj. Lepsi nejaky prsa nez zadny, takze hura do toho. Poridit se to da kolem 55 tisic se vsim, takze GHC nebo jak se ty hloupy prazsky kliniky jmenujou, nebrat. Dobrych chirurgu je vsude plno, treba v Brne, v Hradci i v Praze. Ale chce to chvili hledat a nechat si doporucit.

Katka (So, 27. 3. 2004 - 11:03)

Ahoj Natálie, kdybys chtěla můžem někdy skočit na kafe a všechno ti povyprávím! Kdyžtak mi písni na mail kata1"tiscali.cz. Měj se!

Katka (So, 27. 3. 2004 - 11:03)

Ahoj holky, mám implantáty už přes dva roky a jsem moc spokojená. Mám je pod svalem z podprsní rýhy(250ml). Bolelo to hodně moc, ale každá máme jiný práh bolesti, já jsem třeba citlivka, nějakou dobu jsem si ani nemohla pořádně umýt vlasy, protože mi bolest nedovolila zvednout tak vysoko ruce, byla to psina:-).Ráno mi přítel pomáhal zvednout se z postele, protože jsem se o ruce nedokázala opřít natolik, abych se unesla(a to jsem drobounká). Jizvičky mi zůstaly jen málo viditelné, když zvednu ruce, tak vidět jsou, ale jen při bližším zkoumání. Loni v létě jsme se u moře seznámili s pár lidma a normálně jsem se tam opalovala nahoře bez a nikdo z nich nepoznal, že nejsou moje(nebo to nedal najevo). Dělal mi to pan doktor Tvrdek na klinice GHC v Praze. Občas mě překvapuje, když se dočítám, že operace se dá pořídit za 40-50tisíc. Jen kvalitní anatomické implantáty stojí 45tis, doktor operatér 20tis, anesteziolog 15tis, léky a ubytování na GHC 3000 na den. Na kvalitě doktora by se nemuselo vyplatit šetřit, dle mě. Pokud po tom některá toužíte, určitě do toho skočte! Cítím se báječně, dřív jsem nešla bez pushupky ani s košem, dneska si hrdě vykračuju bez všude a vykřikuju " kdo by se v tom škrtil". Nijak se s tím netajím, když se někdo zeptá, tak mu to řeknu. Rodina a dobří přátelé to vědí, přítel je pořád stejný. Držim vám palce, ať to všechno dobře dopadne!! Stojí to za to!

verca (St, 24. 3. 2004 - 21:03)

ahojky ja jdu na to letos na podzim a uz se tesim.Jdu pod sval, pry to vice boli, ale pak ten silikon neni tak napadny jako u pornostar a taky se to rychleji hoji a nemusis nosit velky prevazy jen take mensi.Nemate nekdo zkusenosti s klinikou RIVA v Brne?? diky za informace. Nika

Bláža (Po, 22. 3. 2004 - 14:03)

ahoj,v květnu jdu na operaci zvětšení poprsí,doktor mě říkal že zůstanu v nemocnici 4-5 dní,chci se zeptat jestli je to nutné být tam takovou dobu.Jinde jsem četla že se zůstává do druhého dne.Budou mě to dávat pod sval a to je prý bolestivější?

Natálie (Ne, 21. 3. 2004 - 14:03)

Ahoj, asi před půl rokem jsem začala o silikonech přemýšlet také. Je mi 21, jsem drobná, štíhlá a samozřejmě bez prsou :) A nemá cenu znovu rozebírat, jak mě to štve. Občas mám období kdy sama sobě vnucuju, že je to vlastně jedno, ale jedno to neni. Chtěla jsem poprosit některou z vás, která byla na operaci v Praze, jestli by mi nemohla poradit, kde byla..kdo jí operaci dělal a kolik stála. Nemáte některá zkušenosti s plastickou chirurgií v Průhonicích? A nebo, nechala se některá z vás operovat jinde, než v místě bydliště? Nechala bych se operovat i jinde, ale to pak asi musím docházet na nějaké kontroly, ne? Takže se mi nechce dojíždět. Díky moc za odpovědi. Jsem v takové té konečné fázi rozhodování a budu moc ráda za jakékoliv informace.

Maja (Po, 8. 3. 2004 - 21:03)

Záleží, jaká máš prsa teď. To je jeden z nejmenších implantátů, které se davají. Kdybys neměla žádná prsa, tak ti to uděla větší jedničky až dvojky. Pokud máš dvojky, tak ti to udělá solidní trojky.

Bláža (Po, 8. 3. 2004 - 20:03)

chtěla bych se zeptat jaká je velikost podprsenky na implantáty 180-220 ml? Děkuji

Apolena (Pá, 5. 3. 2004 - 00:03)

Cvicit se da, ale posilovani prsnich svalu neni OK ani po mesicich. Ale treba zada nebo biceps jde. Sranda jsou kliky, ty nedoporucuju do pul roku, ale i pak je to zvlasni, pri kazdym kliku citis jak se implantat macka, protoze prsni sval se stahuje, ale to je asi pocit, kdyz je to zahojeny, muzes s tim delat cokoliv. Nicmene ja osobne prsni svaly skoro neposiluju, neni mi to prijemny. Fakt to je citit.

Paja (Čt, 4. 3. 2004 - 21:03)

Me by zajimalo,jestli se da cvicit,tedy konkretne posilovat ve fitcentru.Posilovani rukou a pod.Ze by to opravdu po dvou mesicich bylo mozne? Take o tom uvazuji,ale neumim si tak dlouhou dobu bez fitka predstavit.

Darina (St, 3. 3. 2004 - 21:03)

Operace stoji mezi 50 - 70 tisici. Po dvou mesicich se da cvicit. Jeste to sice trochu boli, ale spis je to citit, nez ze by clovek nejak trpel. Pooperacni rezim je spatny prvni tyden a nic moc druhy tyden, pak to docela jde. Rika se, ze s malymi detmi je to velice spatne. Pokud mas toleratniho partnera, ktery se postara, tak do toho jdi. Nejvetsi kamen urazu je pry to, ze po tobe stale lezou a ty je nemuzes chovat. Prvni tyden ani ruce nezvednes, natoz abys v nich neco nosila. Noseni jde az tak od tretiho tydne a vylozene jen obcas a lehoucky veci. ale tim, ze to treba odlozis od 3 roky to nevyresis. Petilete deti se taky chteji chovat, a dvojcata double.

Bláža (St, 3. 3. 2004 - 10:03)

Ahoj,chtěla bych se zeptat na pooperační režim po zvětšení prsu,mám 2 letá dvojčata a nevím jestli se o ně budu moc starat.V pátek jdu na první konzultaci k doktorovi,nevím ani jak je operace finančně náročná,za odpovědi předem děkuju.

Viki (Út, 2. 3. 2004 - 20:03)

Taky myslim,ze by to na dotek mohlo vadit.Nejspis i vizuelne.Takze si to urcite necham pod prsem.Jedna kamaradka mi radila,ze se da jeste ledacos spravit leaserem.Uz se mi to blizi,takze nedockavost stoupa.Za jak dlouho se s tim da cvicit? A nebo lepe,kdy to prestanu zhruba citit?

Apolena (Út, 2. 3. 2004 - 17:03)

Jizva se nezmensi. Muze se maximalne zesvetlit, ale plasticka bude stale. I pod prsem. Dnes bych do toho sla urcite takto. Myslim, ze dvorec je blby v tom, ze s bradavkama si chlapi hodne hrajou, takze ten tvuj treba mohl mit ostych, ze ti neco udela a pak by te treba mrzelo, ze si hraje min nez driv. Pod prsem to na pohled urcite nevadi, ver mi. Jen to je videt a na to se da vzyknout. Nahore bez nechodis tak casto. Navic ze spodni ryhy se daji dat anatomicky implantaty a ty delaji hezci prsa.

Viki (Út, 2. 3. 2004 - 14:03)

Diky Apoleno za rady.pres podpazi to urcite nechci,mam dlouhy vlasy a v lete ruce stale zvedam. Navic nosim hodne tilka. Doktor rekl,ze mi to da pod sval i pres prsni dvorec.Jenze si fakt nedovedu predstavit jak ta jizva bude vypadat.Taky asi zalezi na hojivosti. Na kazdy fotce to vetsinou poznat je.A jinak prsa mam i po diteti celkem pevny,akorat po ubytku prsni zlazy dost maly.Takze pod prsy to asi videt bude.Pry se jizva po masticce nekdy zmensi i na 2 cm,coz by mi asi vadilo nejmin.Nema to nekdo udelany podpsni ryhou?

Apolena (Po, 1. 3. 2004 - 17:03)

Podpazi fakt nedoporucuju, je to videt v kazdem tricku bez raminek, i po letech. Podprsni ryha je asi nejlepsi, ale nejvic videt. Vidi ji ale jen ten komu dovolis. U dvorce to taky neni spatny, ale pokud chces davat implantat pod sval, tak pozor, bude se ti vrtak v mlecne zlaze, to neni moc prakticky, pokud se to vubec dela. Zeptej se doktora na vsechna pro a proti. Z podpazi mas dokonaly prsa bez jizev, ale k cemu to je, kdyz zvednes ruku a kazdy te odhali. A fakt, ze to kryje ochlupeni je kravina, ochlupeni je vis a navic, zenska co si necha delat silikony a neholi se v podpazi je maximalne kurziozni. Dnes bych sla do podprsni ryhy a anatomicky implantaty pod sval. Dela to dokonaly prsa a jizva je videt jen v intimnich chvilich. Ozvlast pokud mas sva prsa trochu poklesla, tak to schova objem prsu, pokud je mas mala a pevna, tak bude jizva pod prsem videt, treba pri sprchovani a samozrejme pri opalovani. V podpazi je to dobry, ze se muzes opalovat nahore bez, jenze to stejne nedelam a dnes si musim kupovat tricka, ktera maji vysoko posazeny okraj, aby sahaly az k podpazi, pak to jizvu docela zakryje.... saticky s raminkama jsou ale bohuzel znacne rizikove. Takze pokud chces oblbovat chlapy, kteri si jizvy v podpazi nevsimnou, tak jedine tak. Jestli to chces pro sebe a partner je v obraze, urcite mu nebude vadit jizva pod prsem.

Apolena (Po, 1. 3. 2004 - 17:03)

Podpazi fakt nedoporucuju, je to videt v kazdem tricku bez raminek, i po letech. Podprsni ryha je asi nejlepsi, ale nejvic videt. Vidi ji ale jen ten komu dovolis. U dvorce to taky neni spatny, ale pokud chces davat implantat pod sval, tak pozor, bude se ti vrtak v mlecne zlaze, to neni moc prakticky, pokud se to vubec dela. Zeptej se doktora na vsechna pro a proti. Z podpazi mas dokonaly prsa bez jizev, ale k cemu to je, kdyz zvednes ruku a kazdy te odhali. A fakt, ze to kryje ochlupeni je kravina, ochlupeni je vis a navic, zenska co si necha delat silikony a neholi se v podpazi je maximalne kurziozni. Dnes bych sla do podprsni ryhy a anatomicky implantaty pod sval. Dela to dokonaly prsa a jizva je videt jen v intimnich chvilich. Ozvlast pokud mas sva prsa trochu poklesla, tak to schova objem prsu, pokud je mas mala a pevna, tak bude jizva pod prsem videt, treba pri sprchovani a samozrejme pri opalovani. V podpazi je to dobry, ze se muzes opalovat nahore bez, jenze to stejne nedelam a dnes si musim kupovat tricka, ktera maji vysoko posazeny okraj, aby sahaly az k podpazi, pak to jizvu docela zakryje.... saticky s raminkama jsou ale bohuzel znacne rizikove. Takze pokud chces oblbovat chlapy, kteri si jizvy v podpazi nevsimnou, tak jedine tak. Jestli to chces pro sebe a partner je v obraze, urcite mu nebude vadit jizva pod prsem.

Reklama

Přidat komentář