Reklama

Výprask

PETRUŠKA (Po, 13. 10. 2008 - 17:10)

Milane-já psala vtip :O/ Jejda šoky na oči :O(
Honzo -jinak dobrý maso je i kabelem :o) Hihihi to jako mám ty důtky zkusit nejprve na sobě ?Klidně ... :O/ jen Milanovi věřím ,že by se s nimi mělo jen strašit.Já totiž hledala oddaného subíka který by odemě snes cokoli.Samozřejmně bych ho s nimi nebila.Byla to jen zkouška kdo se chytne.
Dastyne-Ty být dom nemůžeš... :o) Tobě by to nešlo.Jestli posloucháš jak píšeš tak jsi moc sub.A myslím si že jsi sub i v normál životě.Já jsem v normálu ne-subinka :o)Asi bych potřebovala na pár výprasků opravdu profíka co na fnukání nebude slyšet a potýrá mě.Tak toho bych asi poslouchala ale jinak ne.Někdy se šprajcnu i ted a nechci polevit,ale pak pod tíhou ran slíbím cokoli i nemožnou poslušnost.A jakmile ranky rozdejchám tak zlobím znova :o)Ale méně.
Já jsem to napsala nějak divně,v tom předešlém spaníčku.Prostě když sem si poprvé zkoušela roli dominky tak u toho bylo moje déčko.Byl nenápadný divák,mlčel jen přihlížel.Tak proto sem psala že bylo zajímavý být v jednu hodinu subina a pak domina.Domina ze subiny hodně vnímá to jak bije.Většinou chce aby to bylo tak jak se to líbí jí.Ale myslím si že je lehčí nechat se řezat.být v roli dom je těžší.Vymýšlet něco aby si ten druhý neudil,aby to nebylo stejné.Nevím ,ale já bych nemohla být dominou u svého déčka a pak být jeho subinou.Musí to být dva odlišný chlapy.

Dastyn-in (Po, 13. 10. 2008 - 14:10)

Jasně Petruško,já se jen ptal,o nic nejde jen mě to zajimalo ale stejně ně začalo lákat zkusit byt Dom´,ikyž si to nedovedu stále představit ovšem Přítelkyni by to dost vzrušovalo,říkala mi že by byla radši v téhle pozici než naopak tak o tom vážně uvažuju.Dáš mi Petruško jak jít na to nějakou radu prosím?

Honza (Po, 13. 10. 2008 - 14:10)

Milan: Mám rád hezký věci:-) Na funkčnosti to nic nezmění, ale krabice s dratáma se mi nelíbí. S kabelama se potkavám v práci denno denně, možná i proto je nechci ještě doma:-) Řekl bych že bezdrátová verze by byla spoutě lidem bližší. Třeba si to tu někdo zdatný přečte a objeví prázdný místo na trhu:-P
Petruška: Nazdar:-) Sousedka je sousedka...tak ono to je vklidu, dycky až do chvíle než ji napadne, že se nám pokusí "domluvit". To mě vždy vytočí:-/
Někde jsem četl, že nejdřív by si měl dom vyzkoušet na sobě jak který nástroj působí:-P Hodně štestí s těma ocelovýma lankama:-D

Milan (Po, 13. 10. 2008 - 12:10)

Obojek na psa se šokama je hovězina. Cokoliv co se dělá s erotickou elektrostimulací nepatří od klíčních kostí výše... Žádný krk a hlava už vůbec. Viděl jsem fotky s elektrodama na očích a to musí být podvod, nebo jsou to úplný vypatlanci.

Elektrošoky jsou ale fakt něco jinýho. Tohle je elektrostimulace - povětšinou téměř neznatelné impulzy, které se chovají třeba jako jemný robertek. POkud to někdo chce použít na SM - stačí dát volume doprava...

PETRUŠKA (Po, 13. 10. 2008 - 11:10)

ahojky chlapáci :o) elektrošočky ,jo :o) Proč né.Sice bych měla strach ale v pohodě.Motýlek zní dobře,a s drátky souhlasím s Honzou.Ale když máš zavázané očka tak drátky nevidíš :o)Sousedy bych něřešila :o) Když budou přilepený tak to neovlivníš,a uslyší Tě.A být ve stresu jestli někdo něco slyší je blbý.Já u toho potřebuju ticho tak slyšet to asi je.A nikdo zatím nepřišel.Ted mi tak došlo, že když jsem bydlela jěště s rodiči tak nad námi bydlela nějaká rusanda a hihihi asi SM hrátkám podlehly :o)Slyšet to je ale co.Uděláš to párkrát a sousedi si zvyknou.Jsem se měla jít k sousedům připojit :o) Kolikrát si myslím že hodně vzdychající žena nadělá víc hluku než rákoska :o)Ta je asi nejtišší,ale bolest vydá až dost velkou.Zajímavý psaníčko o důtkách,jsem ani netušila že jich je tolik.Já chci Milánku sehnat ty s ocelovými lanky a pak scháním subíka na jejich zajetí :o)
Dastyne-no nevím která pozice se mi líbí víc.Zlobivá jsem hodně,asi.Ale jak tvrdím já:i největší tvrdák se dá zlomit.Ale po příspěvku Milana vidím že jsou i extrémky.Zaráželo mě když jsem viděla na drutálnějším sm jak dívka má přitlučený bradavky hřebíkama k prknu a jak vysí na háku.Myslím že Milan mi řekl že je to většinou v dírách po pircingu (hihi nevím jak se to přesně píše ) :o)Injekční jehličky to je jediné co bych nikdy nechtěla!!!!A to že se mi líbí bolest,tak tak tohle nikdy!!jinak jsem schopná jít do hodně věcí.Elektriky se bojím ale když vím že můžu věřit domíkovi tak jo:o)
Mám dostumnou věc s elektrošočky-ten obojek na psa :o) nebo drátky z nabíjčky na mobil :o)Vtipkuju ,tak at nějakej koumes to nezkouší:O(
Dastyne-kdy jsem si naposledy hrála na dominku si nechám pro sebe :o)Ale je dost zajímavý být v jedné hodině subina a pak zas a hodinu domina.Je to docela zajímavý jak sme to zmákly dobře a každej sme věděl kdy je kdo v jaké roli :o)

Milan (Po, 13. 10. 2008 - 11:10)

Moc nechápu proč bazíruješ na takové píčovině. Je celkem fuck, jestli má zdroj u sebe nebo ne - hlavním účelem je její spokojenost a vzrušení a jestli má za gumou kalhotek krabičku s TENs generátorem je vcelku úplně jedno. Přenášet výkonovou elektriku bezdrátově na dálku - no to si asi počkáš, než se to dostane do robertků - Jedině že bys natočil z tlustýho drátu cívku jako primár, strčil jí to dovnitř a pak udělal okolo ní několika kilometrovou cívku jako sekundár a udělal si z ní jádro indukční cívky.
Každopádně nejjednodušší by bylo jí dát kovové paraple - omotat rukojeť drátem, ten zavést na pipinku a poslat jí to bouřky :-))))

Honza (Po, 13. 10. 2008 - 09:10)

Ten znám, ale to je motýlek:-) Bezdrát jsem tedy v ruce ještě neměl, ale jedna bejvalka mi štípla klasickou drát verzi:-/ Potvora , asi se jí zalíbil:-D
Přesně v takové podobě by se mi ale libíla elektrika. Bezdrátový nalepovací kontakt a bez zdroje. Ovládací zařízení se zdrojem a vzduchem přenášet el. impulsy.
To je hudba budoucnosti, technologie sice je, ale drahá a velká. Ovšem, až se to povede přiblížit podobě a ceně právě toho bezdrátového motýlka, bude to zajímavé:-)

Milan (Ne, 12. 10. 2008 - 23:10)

Existuje motýlek - nalepovací gelový na vagínu s vlastním zdrojem uvnitř - ovládaný dálkovou klíčenkou s možností regulace výkonu....

Honza (Ne, 12. 10. 2008 - 23:10)

Pro mě to bude zajímavé, až se vyřeší přenos el. proudu vzduchem...né že by nebyl už teď, ale za rozumný peníz. Pak, kdyby se to hodilo do pěknýho drobnýho designu, půjdu to asi koupit:-) To by se mi pak už líbilo:-)

Milan (Ne, 12. 10. 2008 - 21:10)

Je to individuální a napíšu brzy větší recenzi, která to objasní

Dastyn-in (Ne, 12. 10. 2008 - 14:10)

Já k elektrice nemám důvěru a v sexu bych ji nikdy nepoužil,záleží individuálně na aktuálnímu zdravotnímu stavu a určitě může ublížit těm co mají slabší srdce nebo třeba zabít i spermie,prostě v týhle sféře nejedu,jak jsi psal není nad přísné partnerky...to je podle mýho gusta.Jak jsem včera psal,komu se to líbí..Nechť to provozuje.

Milan (Ne, 12. 10. 2008 - 13:10)

Elektriku nezatracujte - brzy bude hotové povídání, které rozkryje celou tuto oblast. Perex článku vypovídá o všem - 99% žen se totálně opupínkuje při představě jakékoliv elektriky. A z těch, které se odhodlají to zkusit už 80% nechce nic jiného. Není to špatné, je to vcelku asi nejbezpečnější praktika, nemusí to bolet, ale jen vzrušovat, narosto to nezanechává stopy a nehrozí záněty a jiné potvornosti.

Pravdou ale je, že přísný partner či partnerka v dobrém Dresscode, s rákoskou v ruce a v náležité atmosféře - to se nějakou krabičkou s drátky fakt nahradit nedá...

Dastyn (So, 11. 10. 2008 - 15:10)

Nojo vy tady řešíte elektrický vzrůšo tak k tomu nemám co bych dodal,od toho dávám ručky pryč to už je na mě moc tenkej led!Ovšem nic proti tomu pokud se to někomu líbí...HODNĚ ŠTĚSTÍ!

Honza (So, 11. 10. 2008 - 14:10)

ok, hned písnu:-)

Elektriku ee:-) Četl jsem, že elektrošoky působy podobně jako dopady rákosky, ale bez hluku a bez stop po výprasku. Ale to není ono, pro mě není nejdůležitější jen samotný výprask a "bolest". Je to atmosféra celý scény...když to řeknu z pozice sub, tak představa ženy s bičíkem mě rajcuje, ale představa ženy, držící krabicí by mě asi rozesmála:-) A to ještě kabeláž:-) A nakonec...já mám sedavé zaměstnání, takže je poměrně příjemné, když je pár dní po výprasku zadek cítit:-) Prostě elektrika ee, vůbec mě to nepřitahuje.

Hehe popravdě jsme o tom již několikrát uvažovali, jestli není nalepená na stěně:-D

Milan (So, 11. 10. 2008 - 13:10)

horamil"volny.cz
ale nespojujte mě s touhle doménou - ten mail jsem vyseknul narychlo pro tento účel a dodatečně jsem zjistil, že je to taky nějaký motorkář.

Ve Vašem případě bych se pustil do elektriky a roubíku...

A uvědom si, že když je někdo nalepenej s uchem na hrnku na stěně, tak hluk nedělá :-))) Až s ní budeš mluvit, koukni, jestli nemá splácnutý uši :-) Profíci ale používají fonendoskop nebo stetoskop neba jak se jmenuje ten sajrajt, co si dáš do uší, někdo Ti do toho cvrnkne a pak už máš Boží klid až do smrti :-)))))

Honza (So, 11. 10. 2008 - 12:10)

Abych ti pravdu řekl, já taky netuším jak máme tlusté stěny, podle mě je to ok...já je téměř vůbec neslyším. Za to ona mi už několikrát vykládala že nás slyší si i jen povídat:-/ Dokonce měla i tu drzost mi vykládat, že bychom se měli v sexu krotit:-/ Já neslyším nic, tak potom oni vedle buď nežijou a doma jen sedí na židli a jen dýchají nebo už nvm:-)
Je to přesný opak, já vím, mě se taky líbí, když to pleská, ale...nestojím o rozhovory na chodbě co to jako děláme...holt hledám kompromis, jak si užít a čelit co nejmenší kritice "milované" sousedky:-D
Hmm já se k top asi jen tak nedostanu, takže masakr raději ne:-) Ne, že bych nevěřil, že bude opatrná, ale i mě by lákalo vyzkoušet, co to udělá, když švihnu trochu víc:-) A pak, ať se taky trochu zapotí:-)
Ta měkká a matná hovězina zní dobře. Zaptám se přímo...vyměníme email? Chtěl bych je koupit od tebe, jsi profík a prodáváš za normální ceny.

Milan (So, 11. 10. 2008 - 11:10)

Už tu událost ukončíme - ano?

Honza - víš já nemám ponětí jaké máte stěny - zažil jsem panelák, kde bylo slyšet zapálení cigarety a v našem baráku jsem nad sebou slyšel rvačku až když po ní hodil pračku :-)))))
Důtky jsou všeobecně docela tichý nástroj. Akorát Ty pátráš po přesném opaku - SM nástroje se upravují a konstruují právě tak, aby to hluk dělalo :-)))) Dělají se třeba dvojité plácačky na koncích - aby to plesklo o prdel a ještě mezi sebou apod.
Tižší důtky by byly ze silnější hověziny, ale velmi měkké a bez laku na povrchu. Nemám rád semiš na důtkách nebo štípenku, ale ty by byly asi nejtižší (těžko se to ale udržuje - je to moc porézní). Takže matnou tlustou a velmi měkkou hovězinu - s takovým jako molitanovým stiskem. To bývá u čalounických usní okolo břicha třísel = řidina. To jsou pak jemné až střední důtky a vcelku nejsou hlasité.

Ovšem ještě máš možnost koupit masakr důtky = buď gumové tyčky cca 1-2mm průměr, nebo provázky s uzlíkama a nebo máčené tvrdé hovězinové vazy ve čtvercových profilech řemenů. A těma bít jen strašně slabě - téměř vlastní vahou... To by bylo úplně tiché a může to být v ráci lehkého spankingu. Ovšem pokud se TOP fakt rozmáchne, tak ten řev oloupe brambory až ve sklepě.

Kamilko (So, 11. 10. 2008 - 08:10)

Milan: Taky bych odlétvající kůži vidět nechtěl. Počítám, že se pak kůže obtížně hojí, jestli vůbec se to zahojí tak, aby nebylo nic poznat. To už je fakt extrém takové bití.

Honza (Pá, 10. 10. 2008 - 23:10)

Kamilko: Užil, to si piš:-)

Petruška: Haha tak hned po pití bych to nedal:-D V noci, po návratu, by mi to bylo jedno a ráno jsem musel do práce:-/ Ale po ránu bych nechtěl, to je krutý:-) Aspoň mě je po lepší akci vždy tak půl dne absolutně blbě:-)

Milan: To je už moc drsný:-/
Měl bych dotaz, asi to bude znít blbě, ale potřeboval bych důtky, který jsou tižší a spíše mírnější. Nemám s důtkama žádné zkušenosti, ale řekl bych že to musí hezky hlasitě práskat, ne? Bydlím v bytovce a sousedka mě už teď prudí i jen kvůli prkotinám:-/ Lze něco takového vyrobit?

Dastyn (Pá, 10. 10. 2008 - 22:10)

Nevim nevim jestli někdy budeš Petruško poslušná?Miluješ výprasky tak to asi nee!Ikdyž umíš dát pořádný výprask ale podle mě Ti sedí víc dostat než dávát a jsi velká šikulka na neposlušnost.A kdy jsi měla naposledy opačnou roli Petruško,tedy DOM?A koho jsi potěšila tak krásným výpraskem?

Reklama

Přidat komentář