Reklama

Výprask

PETRUŠKA (Pá, 10. 10. 2008 - 21:10)

tak to je frajerka!! :o/ ono jak do toho vlítne hrdost a i ta drzost tak se pak dá jěště něco překousnout.To já bych ječela,ne neječela.Nikdy bych to nenechala zajít tak daleko.Tak to Ti věřím že to bylo brutal sado maso :O(brrrr.

Milan (Pá, 10. 10. 2008 - 21:10)

Aha :-))) To jsem zapomněl - vyhrála ona!!!! V té sázce bylo mnoho faktorů jako je hrdost, drzost, profesionalita a spousta dalších a to u obou aktérů - něco jako dva kohouti. Jsem si jist, že oba toho poté svým způsobem litovali a hodně lidí celou akci odsoudilo. Jenže tenkrát v té velké společnosti a v té atmosféře nešlo zastavit. Ale stalo se - takže nemá cenu generálovat po potyčce.

Jen prostě jsem to napsal proto, že cca 3. nebo 5. rána od profíka neloupanou rákoskou Sega 8-10mm 105cm v plném tahu a lítaly cáry kůže. To byl největší extrém co jsem kdy viděl a mohu zcela jistě prohlásit, že nejen že to už nikdy nemusím vidět, ale vcelku i lituju, že jsem to vůbec viděl. Bylo to dost daleko za mými představami o erotickém spankingu.

PETRUŠKA (Pá, 10. 10. 2008 - 20:10)

JE.... chyba:O/
já se chtěla taky zeptet kdo vyhrál....ale radši sem se neptala.Chudinka jedna:O/ To byla ale blbá sázka,to je jasný přece.že se přetrhne ,aby ji zlomil..... :o) a on se o to snažil doslova :O(
Honzo podobnou jsem doslatla od kámoše povídku...taky jsem byla pít a na výprask jsem čekala do večera.Ale to bylo vymyšlené.Ale ty si to nevěděl a byl to reál.
Idkyž jednou za mnou moje déčko přijelo když jsem drinkařila :O/ a teda spala sem po flámu skoro 3 hodiny.v hospodě jsem zvracela (nesmějte se,to já nedělám,protože nechodím pít.Byla jsem odpoutaná z řetězu po 4letech sem byla na akci.Bez chlapa svého,bez toho abych se pak starala o synka.Tak sem si tom užila ... :o) a ráno mi bylo zle:O( A stejně sem dostala.Bylo to ale drsný.Bylo mi jěště blbě ale byla sem při smyslech i při citech :o)A víc než rány jsem rozdejchávala to abych se znova nepobl.....hihihi.

Kamilko (Pá, 10. 10. 2008 - 17:10)

A taky na mokrý zadek to bolí víc. S tou odlétávající kůži to je síla. Předpodkládám, že vyhrál spanker, nebo se pletu? Vlhkost vzduchu je tedy důležitá.
Honza: Sis to užil vlastně 2x - pití a ještě výprask :-)
Dastyn: Rákoska budí respekt už jen zvukem a vím, že musím poslouchat, byť to bolí i celou řadou dalších věcí.

PETRUŠKA (Pá, 10. 10. 2008 - 17:10)

u nás není počet ran určen.Nepočítáme je ,jen když mi řekne:ted dostaneš tolik a pak teda počítám :o)občas úmylsně něco popletu :o)Ale zase u subíka je to dobře když počítá ,ono chlapík kterej mlčí a ani nepípne se špatně trestá.Pak většinou fnukne až před stopkou.Když už to fakt bolí.
Jěžiši to byla bláznivka.Uff fkus kůže to už nepiš:o( Taky čekám kdy se nějaká rákoska od Tebe zlomí a ono nic :O/ to dřív fakt budu poslušná holčička.

Milan (Pá, 10. 10. 2008 - 13:10)

Efekt výprasku je závislý na spoustě faktorů - v nižší teplotě to bolí podstatně víc, v sauně téměř vůbec, jde i momentální psychickou dispozici, cyklus u žen, míru vzrušení, spankovou abstinenci a spousta další faktorů. 10 stejných ran může bolet víc než 20 stejných v jinou dobu. A je jen na spankerovi, aby vstoupil do vědomí partnerky či partnera a poznal tu ideální míru.

Dastyn (Pá, 10. 10. 2008 - 11:10)

Petruško jak krásně se to čte,jak však víš u mě to nehrozí a tak rád bych to prožíva taky ale jsu vděčný i za to co dostanu tak se s tím musím spokojit, to Tě déčko nijak nešetří co?Rákoska mě stále nic neříká,bohužel ještě jsem neměl tu čest se s ní seznámit a vypadá že ji nikdy nepoznám!

Honza (Pá, 10. 10. 2008 - 11:10)

JJ výprasky na počet ran nejsou ono. Nvm jestli padesátá rána, já bych řekl až dost později, ale přichází chvíle, kdy to "přestává" bolet. A pak, pokaždý to nebolí stejně...ale to budou dělat asi hormony.

Milan (Pá, 10. 10. 2008 - 10:10)

Úžasná ženská.... Dá to chlapovi sežrat až v době, kdy už to naplno vnímá...

Péťa: Popisovat velkou řachu nějak nelze... Ale kdysi jsem byl divákem exekuce, která vznikla na základě sázky mezi masochistkou (dokonce spíš jen subinkou) a skutečným spankerem. Sázka byla dost náročná a šlo o to - že ona to vydrží. Jemu šlo o to, aby to fakt nevydržela. Diváků cca 200 osob. Já jako dodavatel jsem poskytl rákosky. Po páté či šesté ráně na osvětleném podiu bylo vidět, že cosi odletělo od rákosky a já se málem zhroutil při představě, jakou bych měl reklamu, kdyby se rákoska začala třepit. Nebyla to tříska - odlétávala kůže. Konec už nechci popisovat, protože je mimo oblast mého zájmu.
Možná z toho vyplývá, že pokud se do toho laik opře vší silou - ještě zdaleka to neznamená, že to bude mít největší efekt. Spanker zná úhel postavení, rozmach, počáteční zrychlení, přesný úhel dopadu, podtržení rákosky před dopadem atd atd.

Měřit výprasky na počet ran je také divné. U té šílené exekuce šlo o 25! A 500 středních ran vydrží spousta lidí. Ono to totiž po takové 50. ráně už přestává bolet.

Honza (Pá, 10. 10. 2008 - 08:10)

To je fakt,ale tohle se povedlo:-)
Takhle hádky a problémy doma neřešíme, tohle bylo úplně nečekané. Od tý doby jsem ale nedostal:-/ Hmm budu muset vymyslet nějakou kulišárnu:-D

PETRUŠKA (Pá, 10. 10. 2008 - 08:10)

super..taky bych brala kdyby se problémky a hádky doma vyřešily takhle.ale ne vždy je chut na výprask :O/

Honza (Čt, 9. 10. 2008 - 23:10)

Jak ji nebaví hrát role, tak tohle bylo perfektní:-)

Honza (Čt, 9. 10. 2008 - 23:10)

Hmm nějaký zážitek...tak nějaký ten týden zpátky se mi povedla super věc:-)
Vyrazil jsem s kamošema do hospůdky na pár piv. Přítelkyni jsem nic neřekl, měla se zdržet do večera v práci a já plánoval jen několik kousků. No...trochu se to zvrhlo:-D Ona přišla domů dřív, my se rozchlastali a začali i panáčkovat. Telefon jsem měl s vyplým vyzváněním, aby mě samozřejmě nikdo nerušil a ona mě začala shánět:-/
Takže průšvih byl na světě:-D Já se vrátil asi ve 2h v noci, čas si nějak přesně nepamatuju...totálně na kaši. Ona vytočená jak beruška, že mám od ní několik desítek nepřijatých hovorů. Spadnul jsem do postele tak jak sem přišel, za což mě taky nepochválila:-D
Výsledek byl asi takovej, že 2 dny mě nechala dusit ve vlastní šťávě a měli jsme tichou domácnost a třetí den, mě po práci čekala doma s kartáčem na vlasy a poutama:-)
Modřiny se mi dělají jen vyjímečně, ale po tomhle jsem měl:-P

PETRUŠKA (Čt, 9. 10. 2008 - 22:10)

NO nevím,nějaký super.At se pobaví i ostatní.

Kamil (Čt, 9. 10. 2008 - 22:10)

A jaké zážitky bys chtěla? 160 ran rákoskou? Brrrr - to bych radši trest psal :-)

PETRUŠKA (Čt, 9. 10. 2008 - 21:10)

Jejda co to tady řešíte?Tady to není vesnice :O/ je to mrnavý velkoměsto :o)hihi.vyprdnem se na net kavárnu.Napište radši nějaký super zážitky než vypadnu. jooo?i stydlivej Honza i Milan a Kamil.....všichni :o) Před chvílí odemě odjelo moje déčko.Mě už se prostě ty modřiny nedělají :O/Ale při poslední provokaci sem dostala řachu vařečkou jen jednu a po té mám teda modřinku.Ted už používáme jen ručku a rákosku :o)Rákoska je sice na mě sado maso ale platí na mě :O/Ona platí na víc lidí.... :o) ...že??To svištění ve vzduchu.A pak :O/
Že já ji mám doma:O/ Kdyby byla jen jedna ,tak je u domíka a bylo by to.Do Prahy se dostanu jednou za čas.Ale ono je jich víc a máme taky různý tlouštky.Každou to chutná jinak.Dneska sem byla hodná...no ani moc né.Přečetl si co tady píšu :o)ale v pohodě.Mám napsat za trest větu-160krát.A když nenapíšu tak dostanu 160ráneček rákoskou-prej otsrých.ale nevím nevím,sem se mu vysmála že ostrý neumí dávat :o)Tak se na mě s ledovým pohledem podíval a řekl:neboj já se to naučím než padne ta 160rána :O/
Milane-jak se dává ostrá rána a jak to po ní na zadečku vypadá??já jen jestli moje předtsava o ostré ráně není špatná.

Milan (Čt, 9. 10. 2008 - 20:10)

No kdybych měl monitor na zákazníky a chechtaly by se mi tam dvě roštěnky, tak se nejspíš taky juknu..... A kdybych nějakou znal a bylo to něco jako Péťa a ve městě, kde se většina lidí zná - fakt bych nedal do ohně ani šutr, že by se to rozprsklo.

Kamilko (Čt, 9. 10. 2008 - 19:10)

Taky si myslím, že je to anonymní. Ale je fakt, že já je mohu střídat. Petrušku by někdo mohl monitorovat, pokud by někoho zaujala, nebo by ji znal a byl zvědavý. A to se podle mě týkalo těch holek. Obsluhu zaujaly a tak se na ně zaměřily a sledovaly je. Že bych si založil internet café? :-D

Milan (Čt, 9. 10. 2008 - 19:10)

Nevidím to nijak černě - znám dvě kavárny, kde mi později obsluha vyprávěla, jaký prasárny tam holky píšou na chaty....

Honza (Čt, 9. 10. 2008 - 18:10)

To, že někoho chytí v net kavárně neznamená, že ho chytli díky tomu, že ho monitoroval provozovatel...to je práce expertů, kteří hlídají provoz na inkrimminovaných stránkách.
Net kavárny jsou naopak nejlepším řešením pro podobnou havěť, myslim pedofili. Důvodem je variabilní IP adresa. Sezení u netu doma je pro ně nejrychlejší cesta do lapáku.
Jen tak mimochodem, vážně pochybuji, že i jen polovina provozovatelů net kaváren dokáže nainstalovat a spravovat jakýkoliv program pro kontrolu pc. Mimojiné jsou to vechno placené programy, nejsou levné a dnes se již černota nevyplácí. A to ještě můžu zmínit, že je to zásah do soukromí a takový monitoring není úplně košér, ani ve firmě, kde jsou na to zaměstnanci upozorněny, natož v net kavárně bez upozornění.
Vidíte to pánové, až moc černě.

Reklama

Přidat komentář