Reklama

Výprask

Dastyn (Čt, 9. 10. 2008 - 14:10)

Milan má pravdu,už pár pedíků načapaly v inter. kavárnách takže určitě monitorují na jaký stránky chodíš Petruško.

Milan (St, 8. 10. 2008 - 22:10)

V netové kavárně se může obsluha online koukat co děláš... A že se to na malém městě rozprskne - to je snad jasný

Honza (St, 8. 10. 2008 - 21:10)

Neboj, pochybuju že by jsi se s tím setkala. To je práce na plný úvazek a lidi co provozují net kavárny nebo je alespoň spravují, jsou většinou blázni do onlinovek a celý dny prohrají.

PETRUŠKA (St, 8. 10. 2008 - 19:10)

Hm..:O/
tam šmírovat nechci a u kámošky je to taky blbý.tak prostě jednou za čas u kámoše.vám písnu

Honza (St, 8. 10. 2008 - 19:10)

Tak net kavárnu s bočníma překážkama neznám:-) Možná je bude mít nějaká lepší ve větších městech. Většinou to ale funguje tak, že nějaký nadšenec si koupí par PC, stoly, nahazí ty PC vedle sebe, zasíťuje, koupí přípojku na net a pronajímá.
Mazání historie, cookies atd. záleží na tom co ti povolí nastavení. Celkem je to jedno, pochybuju, že by někdo po tobě procházel historii:-)
Kdyby chtěl někdo monitorovat, co se na tom PC děje, jsou lepší způsoby:-)

Kamilko (St, 8. 10. 2008 - 18:10)

Mělo by to být oddělené bočními přepážkami a sednout si můžeš někam, aby ti tam nebylo vidět a vždy překliknout na jiné okno. Jen nevím, jestli lze vymazat historii.

PETRUŠKA (St, 8. 10. 2008 - 17:10)

nojo ale z kavárny je to fakt blbý,nevím jak tam pc jsou nechci aby mi tam někdo četl přes rameno co a kam píšu.
já jsem unikát...hihi ...no to je jasný.

Honza (St, 8. 10. 2008 - 17:10)

Petruška: 25. Lhal bych, že mě nenepadlo najít si milenku s touto zálibou. Napadlo, ale bojím se, že bych do toho "spadnul", zničil stávající vztah a to by nakonec dopadlo, kdo ví jak. Moje přítelkyně není špatná, jen tohle ji schází.
Kamilko: Pravda, druhá už nebude.

Kamilko (St, 8. 10. 2008 - 16:10)

Petruška: Z kavárny se dá číst maily, posílat a přispívat do diskuse a stojí to pár korun, když jsi u toho třeba hodinu denně. Takto by to šlo překlenout než se prokoušeš k vlastnímu připojení. A druhá jako ty žádná nebude, to si nedělám iluze. Tebe to totiž opravdu baví a neděláš to pro peníze.

PETRUŠKA (St, 8. 10. 2008 - 15:10)

Jejda kolik Ti je Honzíku?Ona reakce je fakt různá a to že o Tobě tohle vykládala tak to je pěkná .........Tohle je fakt trapný a ubohý.Proto já to radši domu netahám.Ono je to fakt těžký být switch pouze u dvou lidí..ale je to hraní tak se to dá domluvit.Většinou člověk podvádí protože hledá co nemá.Nenapadlo Tě že by si šel jinam?Kde Tě přivítá a hned bude vědět co dělat?Tak písni až přijdeš já tu budu jěště tak do 18h a pak až v pondělí asi.ahojky
D-čekat na net 5let nebudu to je moc.vím že to nevydržím a občas sem nakouknu od kámoše.

Dastyn (St, 8. 10. 2008 - 15:10)

zaracha ve faše to nemám!Vím že čekat 5.let je dlouho ale lepší než vůbec nic,já taky nechtěl net ale pozdějc už jo a závyslák už jsu taky a tak jsme si pořídily wifi a jak vydělám penízky tak máme v plánu noťas a router pro bezdráták po baráku aby jsme měli oba PC a mohly ho užívat kdy nás napadne´, relativně, protože přítelkyně potřebuje ke svý práci PC.

Honza (St, 8. 10. 2008 - 15:10)

Petruška: Pevnej net...důležitý je koncový zařízení. Dnes už všude cpou wifi router, což stačí. Pak už je třeba jen ohlídat, aby si měla signál. Dobře si to s notebookem rozmysli, je to sice dnes moderní a cenově jsou již přívětiější než dříve. Můžes se s ním válet v posteli:-D, což je super, ale desktop je pořád levnější, lépe konfigurovatelný a v případě problémů snáze opravitelný.
Oběti, to je pěkné přirovnání:-) Je jasný, že to je o pěnězích, všechno dneska je...
Ja bych řekl, že frajerka, si ty. Ty si šla a zkusila si to. Tak to klobouk dolu, na tohle bych teda neměl ani náhodou.
Ono to s tím říkání o tom přítelkyním vzniklo spíše náhodou. První zkušenost je z období někde mezi 12-15 lety. Ani to nejsem schopný zařadit, no normálně jsem jako takhle mladý provozoval selfspanking. Vůbec jsem si neuvědomoval co dělám, nikde žádná informace, přístup na internet jsem v tý době neměl...jen jsem věděl, že mi to dělá dobře a že to asi nebude úplně obvyklý. Postupem času jsem se začal zajímat o holky a já to pod vlivem společnosti(v žádným erotickým/porno filmu nebo časopise jsem se s tímhle nesetkal) prostě vytěsnil. Pak jsem si našel holku, ona po čase navrhla, že si okořeníme sex a koupíme bičík a pouta. No a bylo to zpět a v plný síle:-) Našetřil jsem a koupil...no blbý bylo, že jsme vyzkoušeli a ona řekla a že se jí to nelíbí:-( Tak a bylo po srandě, nakonec nebyla ochotná ani naplácat mě, protože by mi nedokázala ublížit...:-/ Nešlo ji vysvětlit, že mi tak neublíží. Já jsem v tý době, už lítal po internetu, četl rady, diskuze atd. Takže jsem věděl, že je třeba o tom s partnerama/kama mluvit. A držel jsem se toho. Už jsem to myslím psal, ale člověk se setká s různými reakcemi. Jedna z bejvalek, po trochu bouřlivějším rozchodu vykládala jaký jsem nenormální atd. No nic příjemného. Má to svoje + i -. Tý poslední jsem to řekl snad pár hodin po tom co sme se dali dohromady...prostě to ze mě vypadlo.
Od koupi prvního bičíku a pout uběhlo už více než 7 let, takže velký hrdina nejsem:-)
I tady jsem se nějak rozkecal, asi raději už půjdu do města:-D
Pak možná eště něco připíšu:-)

PETRUŠKA (St, 8. 10. 2008 - 13:10)

Honzo tak to jsme na tom stejně.Já byla jen sub.Ale s mojím prvním týpkem ,který není z těchto ztránek sem byla domluvená na :ty mě a já tobě.Moc se mi to nezmlouvalo,nedovedla sem si představit že bych měla mít aspon malinký respekt z človíčka kterému jsem před chvílí nařezala já sama.Pak to i šlo ,ale jen po emailech.Nakonec sme se k setkání nedostaly a nějak se odmlčel.Je z něj ted policajtík a tak mám i obavu jestli se mu (opět v té vaší Praze )něco nestalo.Snad né,ale vůbec už nepíše tak nevím.Možná mě chtěl jen jako pannu spankovou a když sem mu napsala že už to mám za sebou tak nějak prostě nepíše.No neva.
Seznámila sem se se sousedkou a ta má net ale ten co já.Pevnej.Tak jedině že bych koupila rozbočovač a dávala jí pak půlku .Jo máme klasiku.Ale jestli se přítel trhne tak si ho určitě veme.To bych pak šla do notebooku,a trávila celé dny v globusu na wifi (nebo jak se to píše.Ale to vše až tu nebude přítel.On by to nezkousl.Mám líbko a profil a byla sem s jedním pánem v zoo ..tam u vás.A nějak mi to prasklo.Tak si myslí že si hledám za něj náhradu.....:O/ Přitom už v tu dobu co sem za ním jela to bylo doma na rozchod.Drží nás u sebe synek.A taky to že já jsem na mateřské a stát se teda moc nestará o své oběti :o/Je to blbé ale je to i pěnězích.
Jsi frajer že si to každé přítelkyni řekl.Já si taky říkala že to na nového přítele vybalím a nic.Ale udělala sem kroky k tomu aby mu to trošku trklo.A nic.Přítel je agresor sám o sobě a mylsím si že by to přeháněl.K tomu musí mít člověk prostě vztah.A taky se bojím toho že by mi řekl že nejsem normální.A nebo že by se přemáhal i přes to že by se mu to nelíbilo.To je pak o ničem.Asi je to blbý ale nejlepší je si najít takového partnera který k tomu už má určité sympatie.Ono se to špatně učí.A jednou Milan napsal že normálním vztahu to brzo přestane bavit(že to vyprchá)....a má pravdu.Ne vždy je chut na to poplácání...a slova :si to chtěla tak ted rdž a nestěžuj si a podobně na to fakt nemám chut.Takže ono je to asi fakt nejlepší v mileneckém vztahu.Tam si vše člověk zkusí bez zábran a studu.Nejde to,neva už tohle nezkusíme.A jede se dál.

Honza (St, 8. 10. 2008 - 12:10)

Petruška: switch:-)
5 roku je moc dlouhá doba. Mám trochu luxusnější řešení:-) Nemáš někoho ze sousedů, kdo by měl doma bezdrátovou síť? Předpokládám, že máš klasický PC...takže by stačilo koupit kartu, dohodnout se sousedem, ať ti povolí přístup a vyqosuje ti uritou část připojení. Kdyby měl ADSL, což by bylo ideální, moc by mu to nesebralo a ty by si mu každý měsíc šoupla do schránky nějaký drobný:-)

PETRUŠKA (St, 8. 10. 2008 - 11:10)

No net se prostě ruší a není cesty zpět.On tam hrál hru a ted na ní prdí.takže když bude chcít na net tak půjde k bráchovi a já budu mít smůlu.Závislá jsem.Ale copak můžu jít do internet kavárny a psát si tam na tohle téma nebo si zkočit na yutobe a zkouknout nějaké videíčko :o))to asi nepůjde.Chodím jen sem a na email,a icq.Už nejsem na netu dlouhé hodiny.Až se s ním rozejdu tak si ho nechám zas připojit ...až na něj budu mít :o)
:o) no vida z Prahy...:o) my totiž máme přístup ke všem co tady píšou -víš ? vtip.Ale je to hrozný.Praha je daleká,pro mě:O(
Jejda ted sem nějak zmatená.Ty chceš dát nebo dostat.Nebo jsi switch?-na obojí?
Lucis- v pohodě.Občas sem kouknu přes kámoše.A doufám že tu nebude mrtvo:o)Třeba přijde jiná Petruška co se bude snažit aby to tu neutichlo.
Dastyn-koukám že riskuješ tady...ty už nemáš zaracha na net ?To mmám čekat 5let až sem zase písnu :o)hihi

Dastyn (St, 8. 10. 2008 - 08:10)

Petuško,já bych to neviděl tak dragicky,na DVB-T bude možmá do 5let internet tak stačí set top box a budeš opět opět online!Ikdyž asi nějakej poplatek zřejmě bude.

Lucis (Út, 7. 10. 2008 - 18:10)

Tak to mě mrzí, jenom jsem to tak plácla, s tím ovládnutím diskuse. Jestli někdo odejdete, bude to škoda

Honza (Út, 7. 10. 2008 - 16:10)

Petruška: Hmm, tak kvůli hádkám rušit net...to je tedy pěkné. No, s trochou štěstí, se projeví klasická závislost...po určitý době ti to začne chybět a net si vydupeš:-) Nebo bude chybět jemu, prostě si v dnešní době domácnost bez netu nedokážu představit:-)
Oba píšete, jako bych byl z Prahy, já to nikde nepsal...ale z Prahy jsem, to je pravda:-)
Něco jsem si taky zažil. Každá to přijala jinak. Od té, co mi řekla, že sem úchyl:-D, až po tu, co mi řekla, že jí to nic neříká, ale když se mi to líbí, tak to udělá. Takže se to většinou minimalizovalo, pouze na akt výprask...lepší než nic, ale chybí mi u toho "příběh". Kdo dostal někdy výprask z milosti nebo v lepším případě od člověka, který ho sice miluje, ale na tohle není, ví asi o čem mluvím. Submisivní část by tedy mohla být částečně i spokojená. Dominantní není téměř vůbec, holku která na to není, prostě nelze nutit a tý dominance je ve mě trochu víc, než submisivity.
Já se stydím od mládí:-)

PETRUŠKA (Út, 7. 10. 2008 - 14:10)

Honzo dík:o) to je milé :o)ale přítel si myslí že zdrojem našich hádek je net.Tak se ruší.Přitom už tady nezávislačím.Chyba je jinde.On zase o spanku neví vůbec.Já díky této diskusi sem začala mluvit(a pak i scházet se s človíčkama ,který tady píšou) a psaní mi nedělalo problémy.Svoje sny sem prožila...ikdyž něco tu přece jen jěště je.Co, to neřeknu.Píšu tady jen zlomek toho co mám prožito.Ví to jen dva chlapáci a jeden mi říká přibrzdi a druhej jako že je to v pohodě,ale taky souhlasí s tím prvním.Takže do nových seznamovaček se nehrnu.A stejně je to vždycky Praha a okolí.A to je pro mě 2h cesty autobusem :O/
Nestyd se já bych na srazík šla,ale ta Praha....:O/
Psát ne nestyd nikdo Tě nezná :o)

Milan (Út, 7. 10. 2008 - 10:10)

No jo - ale to už je Tvůj boj...

Reklama

Přidat komentář