Reklama

Výprask

Honza (Út, 7. 10. 2008 - 01:10)

Milan: Vím vím:-)
Ono to je složitejší, ostatně asi jako u každého. Každá moje přítelkyně věděla a i ta nynější ví co se mi líbí. Takže by se mohlo zdát, že není problém o tom mluvit, opak je pravdou. Nedokážu si příliš představit, že bych o tom diskutoval s někým pro mě absolutně neznámým. Proto mi i tolik let trvalo, než jsem se dopracoval k tomu, že něco někam napíšu:-)

Milan (Út, 7. 10. 2008 - 00:10)

Honzo - pro lidi jako jsi ty jsou v Praze každou druhou středu povídací srazy na Žižkově. Chodí tam dost nováčků a získávají spoustu zajímavých informací.

Honza (Po, 6. 10. 2008 - 23:10)

Nečekal jsem, že někdy začnu psat do diskuzí o spankingu:-)
Musím ale říct, že doufám, že nezmizíš...jsi upřímná a otevřená. Číst tvoje příspěvky mi zvedá náladu, je to jiné než to co píše většina lidí. V něčem poznávám i sebe a hlavně člověk aspoň vidí, že v tom není sám:-P
Samozřejmě vím, že záliba ve spankingu není nic až tak neobvyklýho,...ty o tom ale umíš psát a hezky. Je to jiný, není to umnělý.
Žádný známý s touto zálibou nemám...prostě jak jsem říkal, tvoje příspěvky mě zvedají náladů a utvrzují v tom, že nejsem až tak odlišný:-)

PETRUŠKA (Po, 6. 10. 2008 - 21:10)

No já jsem obojí,se mnou je to složitější.Aspon je co číst :o)do konce listopadu...pak navždy zmizím :O(

Milan (Po, 6. 10. 2008 - 20:10)

To mi často někteří vyčítají - že kam vlezu, tam je mě hodně :-)

Lucis (Po, 6. 10. 2008 - 19:10)

To je hezký, jak to máte rozdělený a vyjasněný. Nic ve zlym, ale já bych řekla, že dominantní jste oba...aspoň podle toho, jak jste ovládli tuhle diskusi. Ale docela se to dobře čte. Mějte se

PETRUŠKA (Po, 6. 10. 2008 - 18:10)

Milouši :o) Ty a sub ....hihihi.Se vždycky musím hrozně smát když to někdo napíše.Už přece z toho psaní je víc než jasné že jsi domíček.Ale takovej fakt rozumnej.Ikdyž v akci jsem Tě nezažila,a v normálním rozhovoru jsi normal .Trošku dom.Ne takovej ten chlap co nad ženou ofrnuje nos a ona mu skoro leží u nohou a o slovo musí pokorně požádat.
:o) .....spíš dominantní :O)

Milan (Po, 6. 10. 2008 - 12:10)

Já jsem určitě spíš dominantní, ale beru to tak nějak profesně, protože je to moje práce. V civilu jsem spíš normální.
Pokud bych upřesnil rozdělení - co málokdo z laiků dělá - je dominance a sadismus. Dominant má potřebu vládnout a ovládat a zadaleka ne pouze v sexu. Sadista má potěšení z ubližování. Erotický sadista plácá po prdelce, mačká prsa, mačká bradavky, tahá za pysky a miluje takové to veselé pištění a bolestné steny. (Asi jsem i trochu sadista :-) )
Deviantní sadista se zapne jakmile oběť řekne rezolutně Stop. Pak ho to začne opravdu bavit... Těm bych to vytetoval na tváře a čelo.

Milan (Ne, 5. 10. 2008 - 22:10)

Ale já se vůbec nezlobím! Jsem přístupen k jakékoliv rozpravě, která nenese známky debility. Jen je dobré, abychom si porozuměli - tato diskuze se týká erotického výprasku a nikoliv životně nebezpečných deviací... Kdybychom tady měli rozebírat všechny hovada a čeho jsou schopni na ženách, tak bychom asi zahltili server. Takže držme se tématu = výprask v takovém pojetí, které je pro ženy (i pro muže) vzrušující. A pokud se najde jedinec, který by chtěl nařezat ostnáčem - pak nechť opustí tuto místnost a navštíví psychiatrickou poradnu pro ultramegaturbomagory.

Dastyn (Ne, 5. 10. 2008 - 17:10)

Nebudeme to dál rozebírat mám k tomu odpor at už je to tak či ne, já jsem stále pro klasiku však víš Petruško a jinak to nebude,pokud se Milan zlobí tak se mu omlouvám,nemyslel jsem to zle ale taky znám lidi.

PETRUŠKA (Ne, 5. 10. 2008 - 17:10)

ahojky já si nemyslím že by někdo někoho bil ostnáčem.Je to blbost.a když už ,tak se jen nafotí foto a to je zbroušený jak píše Milan.Ty důtky to musí být maso.Lidi umí být zlý ale s těmi se nikdy nechci sejít.A doufám že ani nesetkám.Dastyne,Milan zná hodně lidí i příběhů.Ale tohle co píšeš trošku hraničí s malinkou deviací.To se nám přece nelíbí.

Dastyn (Ne, 5. 10. 2008 - 16:10)

Milane,nechci ti nijak vyvracet tohle téma ale asi znáš málo lidi,některý jsou hodně zlý a neváhaly by použít ostnáč ikdyž ne přes k......u ale jinak jo.

Milan (Ne, 5. 10. 2008 - 14:10)

Nesmysly... Ostňák se používá maximálně na atraktivní SM fotky a to napřed ty hroty nějakej jouda tejden tupí pilníkem u televize... O švihnutí takovým drátem nemá cenu psát v diskuzích o SM - to bychom tu taky mohli rozebírat třeba tanky Merkava.
Vůbec nejostřejší spankový nástroj, který jsem kdy viděl byly důtky z tenkých ocelových lanek. A nikdy jsem se nesetkal s nikým, kdo by to zkusil - v té mučírně byly jen vystavené - určitě jen na strašení. Efekt takové zbraně si ani neumím představit. Vyráběl jsem pro ně řadu věcí a vůbec nejtvrdší pomůcka byl bičík, který měl na konci místo plácačky malou kuličku. Tohle jsou asi největší extrémy, okrajově používané.
Ostatní jsou nesmysly a na fámách vzniklé zhovadilosti.

Mimo jehliček myslím neexistuje SM technika, která by byla ihned krvavá a vůbec krvi se 95% lidí vyhýbá.

Dastyn (Ne, 5. 10. 2008 - 10:10)

Čauky Petruško,mám na mysli ostnatej drát ale nevím nevím jak moc to brát s rezervou,víš jaký jsou lidi a nedivyl bych se kdyby to myslely vážně!Ale jsem optimista tak doufám v to lepší!Ale raději bych řešil téma na tohle určený.

PETRUŠKA (Ne, 5. 10. 2008 - 08:10)

ahojky mylsíš ostnatej drát?Toho se neděs,to si tady jen někdo dělá srandu.Musíš to brát s rezervou.

Dastyn v ŠOKU! (So, 4. 10. 2008 - 19:10)

Já si myslím Petruško,to je hrozný co to sem píší!To není ani normální!CO SE TO DĚJE U NÁS!!!

PETRUŠKA (So, 4. 10. 2008 - 18:10)

TO ne to je brutalita moooc.Nic pro mě :O(

Kamil (Pá, 3. 10. 2008 - 22:10)

Ostnatý drát to už je krvavá praktika a tu nebrat.

Dastyn,mimořádn (Pá, 3. 10. 2008 - 21:10)

Ostnatým drátem být bita TO JE SNAD VRCHOL MUČENÍ A NE PROŽITEK OBOU PARTNERŮ!TOHLE SI PŘEDSTAVYT TAK MĚ JE NA BLINK!TO JE NA MĚ MOC,HUSTÝ,že jo Petruško?Co Ty na to říkáš?

PETRUŠKA (Pá, 3. 10. 2008 - 20:10)

tak to je hustý :o)ale existuje bondage ostnatým drátem :O(

Reklama

Přidat komentář