Reklama

stříkání semene

jozko.1 (Čt, 4. 3. 2010 - 17:03)

vystrik semene povazuji za uplne to nehezci co znam. ja strikam jako hasicska strikacka daleko a moc. zaplat pan buh.

petr (Ne, 21. 4. 2013 - 13:04)

pokud chce partnerka hodně...Mě se tvoří semeno docela rychle, souložíme každý den a stříkám velkou dávku a když chce přítelkyně víc semene tak stačí když den vynecháme a pak to je hukot, to jsou stříkance a i to trochu déle trvá než se vystříkám, je to supr.

prales (So, 20. 4. 2013 - 14:04)

pokud chce partnerka hodně semene, tak musí počkat.u mne stačí 5 dní na to ,aby si zaplavila obličej.ale každý to má jinak ,někdo dřív,někdo déle.kdo souloží každý den,ten moc semene nenastřádá.

Honza 17 (St, 3. 4. 2013 - 17:04)

Zkus to vydržet a týden si...Mě stačí vydržet 2 dny a pak to ze mě lítá i 1 metr a obrovská dávka, než když honim každý den. A když mi ho honí kámoška tak to je uplně nejlepší to stříkám jak ďábel, protože mě šíleně vydráždí.

Karel (St, 3. 4. 2013 - 15:04)

Ahoj je mi 15 a když...Zkus to vydržet a týden si ho nehoň.Potom to zkus a uvidíš.Když si je kluci dráždí pořád,dojde k předráždění,je potřebná pauza.

Milan (So, 30. 3. 2013 - 19:03)

Ahoj je mi 15 a když...V 30 budeš impotentní :D

Petr (So, 30. 3. 2013 - 19:03)

Ahoj je mi 15 a když masturbuju tak sperma jen vyteče. Ještě jsem nezažil aby stříkalo.Je to v mojem věku normální ? a nebude to mít nějaký vliv na můj sexuální život ?

Dany (So, 30. 3. 2013 - 18:03)

Při sledování...Zkus se zhulit a vyhoň si ho :)

Peoples (Út, 1. 9. 2009 - 07:09)

Ahoj,jsem uplne hotovej kdyz strikam mrdku do pusy holce.jsem z toho vazne ulitlej nenajde se tadx takova naka starsi tlusta zenska co to do sebe hazi pod tlakem;moje c.
Pepa k.

Jkerry (Čt, 9. 7. 2009 - 14:07)

Ahoj Mia. při souloži průběžně dochází k uvolňování semene ještě před samotným výstřikem. je to málo pravděpodobné ale dá se z toho otěhotnět i kdyby to do tebe nenastříkal.

Mia (So, 20. 6. 2009 - 22:06)

No, nervy uz me trochu presly, pokusim se to nejak zvladnout. Dekuju strasne moc za rady a podporu :) Ale pokud vim opravdu do me nic nestrikl, kdyz to tak musim rict, ale pred tim si odskocil. No ja opravdu nevim, jak v tom nejsem zasla, ale vazne diky :)

David (So, 20. 6. 2009 - 19:06)

Myslím, že na pravděpodobnost otěhotnění nemá vliv jestli je to poprvé nebo po sté, ale kdy v měsíci sex proběhl. Někdo se snaží otěhotnět roky a nedaří se a někdo otěhotní po jedné souloži.
Jestli to do tebe stříkl, to je otázka. Někde ty spermie skončily, ne? On ho vytáhl a pak ejakuloval? Pokud by je do tebe stříkl, část by jich vytekla zas ven. To bys určitě poznala. Myslím si, že teď je to už úplně jedno a nemá cenu to řešit.
Jsi z toho hodně nervózní, to je jasné. Chodíš na gyndu? Já bych se tam v pondělí vypravil. Myslím, že tam budou vědět o těchto věcech nejvíce.
Nevím jaký máš vztah k rodičům, někdo se o sexu s rodiči baví, někdo ne. Pokud bys byla těhotná, měli by to vědět, vzhledem ke tvému věku.
Ten kluk měl kondom a nechtělo se mu ho nasazovat? Já osobně bych mu řekl, ať si ho tedy narazí na hlavu, protože je čur.. Nevěř řečem, že to má pod kontrolou. Sex je krásný, ale proč si ho neužít v klidu s vědomím, že jsem měl antikoncepci a ne se potom stresovat.
Hlavně to řeš s rozumem a klidem. A příště nenechávej antikoncepci na klukovi. Držím ti pěsti ať to zvládneš!!!

Mia (So, 20. 6. 2009 - 15:06)

pardon, ze je to tu tolikrat, blbne mi internet

Mia (So, 20. 6. 2009 - 15:06)

Stalo se to vcera a ovulaci bych mela mit ode dneska. O Postinoru jsem si cetla a ted nevim jestli mam hned v pondeli bezet za doktorkou a utracet 500 a pocitat s vedlejsimi ucinky, nebo doufat ze to mel opravdu pod kontrolou. Nejhorsi je, ze je mi 17 bylo to prvne a rodicum to rict nemuzu. Kdybych ja poznala jestli to strikl nebo ne, ale ja fakt nevim.. Kazdopadne kondom s sebou mel, nepouzil ho prave proto, ze rikal ze to ma pod kontrolou. On by si rozhodne ale takovy prusvih taky nemohl dovolit.. :(

Mia (So, 20. 6. 2009 - 15:06)

Stalo se to vcera a ovulaci bych mela mit ode dneska. O Postinoru jsem si cetla a ted nevim jestli mam hned v pondeli bezet za doktorkou a utracet 500 a pocitat s vedlejsimi ucinky, nebo doufat ze to mel opravdu pod kontrolou. Nejhorsi je, ze je mi 17 bylo to prvne a rodicum to rict nemuzu. Kdybych ja poznala jestli to strikl nebo ne, ale ja fakt nevim.. Kazdopadne kondom s sebou mel, nepouzil ho prave proto, ze rikal ze to ma pod kontrolou. On by si rozhodne ale takovy prusvih taky nemohl dovolit.. :(

Mia (So, 20. 6. 2009 - 15:06)

Stalo se to vcera a ode dnes bych mela mit ovulaci.. o Postinoru jsem si precetla a ted nevim jestli teda v pondeli mam bezet k doktorce (doufam ze staci prakticky lekar) a davat 500 za to a jeste pocitat s vedlejsimi ucinky, nebo doufat ze to mel opravdu pod kontrolou.. Kdybych ja to poznala jestli to strikl nebo ne :( a je napoprve ta pravdepodobnost otehotneni stejna jako kdyby to nebylo poprve?

Návštěvník (So, 20. 6. 2009 - 14:06)

To se nedá takhle jednoduše říct, jestli otěhotníš nebo ne. V principu to záleží na mnoha věcech, například v jaké fázi cyklu se nacházíš, jestli to do Tebe stříkl, jestli z něho do Tebe vytekla předejakulační tekutina, jestli jeho předejakulační tekutina obsahuje spermie, jestli jsou tyto spermie živé, atd.
Prostě na počátek otěhotnění má vliv příliš mnoho faktorů. Jestli se chceš pojistit, tak utíkej k doktorce a chtěj po ní Postinor. Co je Postinor a na co se používá, tak to si najdi na internetu.
Tady alespoň v důsledku vidíte, kam až vede vychvalování přerušované soulože jako metody antikoncepce. Viz. diskuse přerušovaná soulož, kde je pořád dost blbců, kteří to vychvalují a tím i propagují. A když je někdo proti tomu, tak z něho udělají "typického sobeckého chlapa".

Mia (So, 20. 6. 2009 - 12:06)

Davide dekuju, v tom pripade si muzu jit neco udelat, protoze na tohle nemam.. a kdyby se teda "zatoulala" jak si rekl, tak uz je to jisty ze sem tehotna? nebo jaka je pravdepodobnost?

David (So, 20. 6. 2009 - 11:06)

Mio, těžko poznáš jestli se nějaká spermie nezatoulala. Na to jsou příliš malé. Pokud vím, jsou spermie obsaženy i v sekretu, který je přítomen před ejakulací. Podle mě bude nejlepší koupit si těhotenský test a kondomy nebo antikoncepční pipulky. Partnera asi moc netrápilo jestli otěhotníš nebo ne.

Mia (So, 20. 6. 2009 - 10:06)

Mám za sebou první sex, partner byl bez ochrany, měl to pod kontrolou, ale já se stejně bojím jestli něco neuniklo. Mohu to nějak poznat? Ať už z pocitu v té chvíli nebo nynějšího. Jeho se zeptat nemůžu. Potřebuji jakoukoliv radu, prosím.

Reklama

Přidat komentář