Reklama

Nechci mít dítě

Katka (Po, 15. 3. 2010 - 19:03)

To se poněkud...To není rozmazlenost či sobectví. A přeci nebudeme házet všechny do jednoho pytle. Doba jim umožňuje se realizovat i jinak, tak proč by toho nemohly využít. Nikdo není povinnen rodit děti. Trochu tolerance...
Pro já: nás dětné taky nikdo neřeší, to si pouze některé dětné namlouvají, že jim někdo malé závidí. Samozřejmě najde se pár vyjímek na obou stranách.

Andrea (Po, 15. 3. 2010 - 19:03)

A proč podobného??Čemu se...A ty Yossarian, krávo debilní, neděláš nic jinýho než sedíš u Internetu a prudíš, demente!!! Už se ani nepodepisuješ protože na tebe nikdo nereaguje blázne!!!

(Po, 15. 3. 2010 - 19:03)

Samozřejmě, že na to máš...A proč podobného??Čemu se potřebujete bránit...co je vám do lidi??
Užívejte volnosti a peněz a nezdržujte se né??
Místo toho bezdětné sedí celý dny na diskuzích a brečí o zlým světě....
Vás bezdětný nikdo neřeší .....dělejte si co umíte .....:))

mak (Po, 15. 3. 2010 - 19:03)

To se poněkud pleteš,Katko,já děti mám obého pohlaví,tak komplexem trpět nemohu.Rád si přečtu názory jiných,abych si mohl udělat svůj názor a podle těch zdejších jsem dospěl k tomu, že sobeckých a rozmazlených mladých žen je stále víc a víc,Tot vše.

Katka (dětná) (Po, 15. 3. 2010 - 19:03)

Nejvíc to tu řeší ty...Maku, na ten tvůj postoj máš samozřejmě právo, ale zamyslel ses, že pro bezdětnou, to můžeš být právě ty, který si zde léčí komplex méněcennosti? Musím mít děti, nejlépe syny, aby chlapi neřekli...
Píšeš, že tě to vůbec nezajímá. Když mi je nějaké téma cizí, přeci ho nerozkliknu? To nechápu.

pipi (Po, 15. 3. 2010 - 18:03)

ono dneska nemit deti je desne IN

Jednodětná (Po, 15. 3. 2010 - 18:03)

Je pravda,že tlak společnosti je někdy dost neúnosný,zvláště v dnešní době,kdy pozoruju jakýsi kult matky,mám jedno dítě a připadám si taky jaksi out,otázky typu "kdy budete mít druhé" jsou na denním pořádku,když jsem dítě neměla žádné nikdo se mne neptal-zajímavé..

Lenka (Po, 15. 3. 2010 - 14:03)

Nejvíc to tu řeší ty...Samozřejmě, že na to máš právo však ti nikdo nebrání si najít ženu, která děti chce a já si myslím,že jich je dost.
Něktré si tu třeba nějaký komplex léčit mohou ale spíš je to o tom, že hledají někoho podobného se stejným názorem aby se necítili ve společnosti, která na ně tlačí tak zvláštně, nepochopeně...
Možná by ses divil kolik lidí šťourá do takto intimní a soukromé věci...záleží jaké lidi má ta žena kolem sebe ale někdy to může být až neúnosné.
Proto aby se žena rozhodla děti nemít žádné argumenty mít nemusí. Ta, která je hledá si možná svým rozhodnutím není až tak jistá.

mak (Po, 15. 3. 2010 - 13:03)

Nejvíc to tu řeší ty bezdětné a léčí si tím asi komplex méněcennosti, hledáním argumentů, proč děti nemít.Vždyt děti nemějte, koho to zajímá, kromě vaší rodiny?Mě tedy vůbec ne.Já bych prostě s ženskou, která děti vůbec nechce prostě nebyl a na tenhle můj postoj, mám já zase naprosté právo.

Lenka (Po, 15. 3. 2010 - 12:03)

Každý se ve svém životě rozhoduje sám (kam pojede na dovču, do které práce nastoupí, jakým zájmům se bude věnovat, ve výběru partnera, v tom zda se vdá nebo ožení atd....nevím proč by to mělo být jinak v tom zda si pořídí nebo nepořídí dítě. Zvláště pak rozhodnutí zda si mimčo pořídit nebo ne je opravdu velice zásadní. Situace, které jsem zmínila výše nejsou všechny až tak zásadní a vlastně vám ten život nějak zvlášť neovlivní...vždy se můžete rozhodnout jinak nebo to změnit.
Ale u dítěte to nejde je na celý život.

Netuším proč se to stále tak řeší někdo chce někdo nechce a hotovo.
Sama děti nechci a důvodem je, že mi dítě nechybí...chybí mi to chtění po něm ta touha mít dítě. Žádná kariéra ani koníčky v tom roli nehrají.
A takové ty důvody typu planeta je přelidněná neřeším přijde mi hloupé se vymlouvat na toto...netvrďte mi, že někdo strašně moc touží po dětech ale nepořídí si je kvůli přelidnění...to je naprostá hloupost.
Dítě si snad člověk pořizuje kvůli sobě a tak je to správné měl by ho chtít a těšit se na něj.

Dále řeči typu nebudeš stále mladá a jednou budeš sama....tak stále mladý nezůstane nikdo a že bych si nepořídila dítě jen abych byla ve vyšším věku hezčí je také naprostá blbina:)...ve stáří můžu být sama ano ale nemusím to už záleží jak na mě tak na okolnostech. Ale já to riziko beru a rozhodně mě to nestraší:)

Stejně jak bezdětné ženy otravují otázky typu kdy už bude mít dítě apod. stejně tak dětné ženy otravují otázky kdy budete mít druhé a pokud jsou stejného pohlaví kdy budete mít kluka/holčičku...no a pokud má někdo více dětí tak ho ostatní zase označí za blázna a jak všem zajistí vzdělání a další...takže člověk se asi nikdy nezavděčí:)

Taky si člověk musí uvědomit že rýpalové a lidé, kteří vše vědí nejlépe a jen jejich názor je ten správný se hold najdou všude a proti takovým se můžete obrnit akorát pevnými nervy:) a nějak zvláště je neřešit:)protože ať uvedete jakýkoli argument či názor, který nebude shodný s jejich tak budete vždy španí

Katerina (Čt, 11. 3. 2010 - 18:03)

ahoj. no, tak ja dite taky nechtela, kdyz jsem videla ty matky v supermarketech se rvoucima harantama, jak tam kricí pres celej obchod a vztekají se, ze jim matka nechce koupit pitome lizatko, tak z toho mi sla hlava kolem, myslela jsem ze to decko vezmu a striskam ho,to me strasne odradilo..., no a pak jsem otehotnela-bylo mi 20, ted bych mojeho chlapecka nevymenila za nic a nikoho na svete. Tim nechci ríct, ze to tak je u kazdeho, tím chci ríct, ze clovek se meni a v tom tehotenství ani nemluvím. Podle me je to kazdeho vec, jen by mi ted z toho asi bylo smutno, kdybych tady po sobe nenechala potomky a nemela se na koho tesit, ale taky zalezí na tom, jake vase deti jsou, ne nekoho se vykasle kamarad/ka na nekoho díte, uz je to tak....Ale kdyz se nekdo necítí, tak at si díte neporizuje, delejte tak, jak to vyhovuje vam. Nikdo není divny ani nerozumny ci naopak. Proste nekdo deti má a nekdo ne.Kdybychom vymírali, nebylo by to dobre a prelidnení taky není dobre.No, ne?? :)

Gabi (Čt, 11. 3. 2010 - 18:03)

taky s partnerem nechcem...Ne nejste divní,naopak máte rozum.

Danka (Čt, 11. 3. 2010 - 17:03)

taky s partnerem nechcem...Gábo, já s tebou souhlasím, i když sama děti mám a jsem za ně ráda. Ovšem každý jsme sobodný, máme právo volby a je to tak v pořádku. Mimochodem v této době a v t éto zemi přivést na svět dítě je velmi odvážný kousek. Jaké máte záruky, že budete mít za půl roku práci, vy ? Já žádné. A dítě láskou nenakrmím, potřebuje víc.

gába (Čt, 11. 3. 2010 - 17:03)

To je trapná Veronika co...taky s partnerem nechcem děti, proto jsme divní..? myslím, že je to ok, každému podle jeho libosti a už prosím přestaňte používat to, že kdo je bezdětný zůstane sám, oni většinou ti bezdětní mají spousty přátel, ale vlastní děti se na rodiče kolikrát vykašlou, jen kolik každý známe takových případů ze svého okolí

Iveta (So, 9. 2. 2013 - 13:02)

Je fakt,ze decka nechci a nesnasim je,hlavne ty male upistene holky,ty bych teda s chuti zaslapala do zeme.Ale tohle,co tu pisete je vazne uchylarna.

Mirek (Út, 5. 2. 2013 - 16:02)

Teda do koule

Mirek (Út, 5. 2. 2013 - 16:02)

já mám jen jedno varle protože mi jedno musely odoperovat a také mě přítelkyně někdy kopne do koulí :-(

Tomáš (Út, 5. 2. 2013 - 16:02)

moje žena mě taky pořát kope do varlat ale někdy si to zasloužím :-(

Karel (Út, 5. 2. 2013 - 16:02)

Je mi 24 let a mám kluka...Jste svině ani nevíte jak to bolí kopanec do koulí mě třeba koule (varlata) visí máj je dlohé 20cm ach jo :-(

Markéta (Út, 5. 2. 2013 - 16:02)

Je mi 24 let a mám kluka který má za týden 1 rok. No a nejsem z něho nijak nadšená ale strašně mě baví si hrát z malýma varlátkama aji s mím mužem při sexu najem chvilku na hraní s koulemi :-) sranda je když at už syna nebo muže nakopnu do koulí to pak poslouchaj na slovo :D

Reklama

Přidat komentář