Reklama

Nechci mít dítě

Lenka II (St, 17. 3. 2010 - 22:03)

Maku, co vůbec děláš na této diskusi? Nějaký komplexík, co? Doma semetrika s nastavenou dlaní a někteří tyto starosti nemají. Tak jen do nich, aspoň někde si kopnout. Jinak mě opravdu udivuje, co zde šťastný chlap od rodiny pohledává.

Marie (St, 17. 3. 2010 - 22:03)

Ani netuším, jestli jsem neplodná. Mně je 33 a to je poslední, co mě zajímá.

Lenka II (St, 17. 3. 2010 - 22:03)

Jak napsala má jmenovkyně: Nechápu proč někoho uráží nebo spíše rozčiluje, že nějaká žena, kterou ani nezná nebude mít vlastní děti...
To také nepochopím. Kdybych psala takové příspěvky jako omyl, Mak, atd. spíš bych se styděla sama před sebou, že to vypadá, že těm bezdětným holkám závidím jejich volnost, styl.
Někdo tu psal, že v přírodě je přirozené mít děti - haha. Víš, co všechno je v přírodě přirozené? Nejdřív uvažuj, než napíšeš takovou blbost.

Chápeš to tak, (St, 17. 3. 2010 - 22:03)

jsou ženy, které prostě...Plánovat se dá, jistě. Já plánuju nemít děti.
Tím souložením pouze myslím to, že pokud bych opravdu chtěla, tak si dítě pořídím. To, že ho nemám je pouze moje vlastní rozhodnutí. A proto poctivě beru antikoncepci.
O problémy s otěhotněním jsem si nikdy nezajímala, nepotřebuju to řešit.

omyl (St, 17. 3. 2010 - 22:03)

"nezmůžou". Pokud...jsou ženy, které prostě mají muže, milují se s ním, řídí si početí, otěhotní, mají dítě, muže, rodinu, práci a smysl života a vychovají děti, postaví do života a přitom stihnou práci, život, zážitky-ty hodně serou jisté typy žen v okolí, jak vidno.
Už jen formulace-vysadím antikoncepci a souložím s partnerem do alelujá-je křeč - námaha-proč doprdele do alelujá-problém s otěhotněním nebo co ? Vše se dá plánovat, ne ? Nebo jak komu ? Spíš to na mně dělá dojem, že mnohé souloží do alelujá a ono nic, nic, nic - jalová, neplodná, vzteklá ? Tady snad ty bezdětné dělají z nouze ctnost.

zuři zuřáánky (St, 17. 3. 2010 - 22:03)

je typickým příkladem...Chuděry číháte aspon tady ........to je prdel...zuříte že píšu na Najdise, tak si nadáváte tady.....tam to nejde co??prčááá

celá rodinka se řeže smíchy, jak se snažíte.......jak se JuditaDurynská vtírá ...a nikdo jí neposlouchá .....hihi:)))))

(St, 17. 3. 2010 - 22:03)

Jo ahá, Yossarian. No tak to...A co je vtip mesíce ??že neexistuje web , kde by dětný rozebíraly bezdětný ??

To je realita nic víc moje milá.....že rozebíraj děti s tím nesouvisí ...to je vidět co vás na tom sere.......že maj děti ...prozradila ses dobře.....hihi.

A web bezdětných psychopatek všichni známe chodí tam prdlá Helena odtud.

Však Yossarian (St, 17. 3. 2010 - 22:03)

Jo ahá, Yossarian. No tak to...je typickým příkladem toho, že děti nejsou žádnou pojistkou proti samotě. Chudák, dala život dvěma dcerám a takhle dopadla! Musí to být zklamání na plné čáře. A ještě nás poučuje.

Prosím o vysvět (St, 17. 3. 2010 - 22:03)

"nezmůžou". Pokud někdo dítě chce, tak se snaží ho mít za každou cenu. Kdybych chtěla dítě, tak vysadím antikoncepci, souložím s partnerem do aleluja, až otěhotním. Jen ty nechápeš, že to je otázka volby a vlastního rozhodnutí.

Luna (St, 17. 3. 2010 - 22:03)

...Jo ahá, Yossarian. No tak to je ten správný člověk, který má co mluvit o magorech a psychopatech. Já ji nepoznala...... hihi

(St, 17. 3. 2010 - 22:03)

http://nokidding.webovastranka.cz/

přehlídka magorů a psychopatek.....který od rána do večera nadávají na matky a na děti .....protože samy se na dítě nezmůžou

cože (St, 17. 3. 2010 - 21:03)

To je vtip měsíce :-)! Já...A co je vtip mesíce ??že neexistuje web , kde by dětný rozebíraly bezdětný ??

To je realita nic víc moje milá.....že rozebíraj děti s tím nesouvisí ...to je vidět co vás na tom sere.......že maj děti ...prozradila ses dobře.....hihi.

A web bezdětných psychopatek všichni známe chodí tam prdlá Helena odtud.

Luna (St, 17. 3. 2010 - 21:03)

Jestli to nebude Luno tím,...Já jsem reagovala na trapné argumenty "já". Nic nikomu nezdůvodňuju, nemám to zapotřebí.
Samozřejmě, že je nepřirozené nemít děti, protože jediným smyslem života je namnožit se a předat dál své geny. Takže tě potěším - my bezdětné vymřeme :-).
Ale co je v dnešním světě ještě přirozené? :-)

Marta (St, 17. 3. 2010 - 21:03)

To nikoho nerozčiluje,...Yossarian-naprosto s tebou souhlasím-v tomto punktu bezvýhradně. Byť jsem jen čtenářka těch virtuálních životů zde, nikoliv aktivní pisatelka.

mak (St, 17. 3. 2010 - 21:03)

Jestli to nebude Luno tím, že mít děti je přirozené v celé přírodě a všech samic a nepřirozené je je nemít. At už si to vy bezdětné zdůvodnujete čím koliv.:-))

Luna (St, 17. 3. 2010 - 20:03)

To nikoho nerozčiluje,...To je vtip měsíce :-)! Já znám takovejch webů kde maminy hodiny rozebíraj každý prdnutí svýho mimíska, jak mají (máme) teplůtku, rýmičku, co jíst aby děti neprďánkovaly....
A znám jedinej web, kterej se věnuje bezdětnosti.

(St, 17. 3. 2010 - 20:03)

Nechápu proč tohle téma...To nikoho nerozčiluje, každýmu je to putna........nás rozčilují bezdětné chuděry, které od rána do noci řeší dětné......místo aby uživaly života.

....dokonce mají svoje weby kde řeší bezdětnost ....už vidím jak my maminy zakládáme blogy o tom že máme děti.......hihi....a že jsou bezdětné mrchy.......na to nikdo z nás nemá čas.....věnujem se rodinám:)))))

Pepina (St, 17. 3. 2010 - 12:03)

Nechápu proč tohle téma...Lenko,

myslím, že jsi to popsala dobře. U většiny lidí, kteří nechtějí děti prostě chybí to chtění. Ale ty různé důvody, které k tomu uvádí ani nemusí znamenat, že si tím nejsou jistí, ale že se to sami sobě a svému okolí vlastně nějak snaží vysvětlit, protože chtění dětí společnost považuje za automatické.
Myslím, že i v minulosti byla spousta žen i mužů, kteří děti opravdu nechtěli, ale měli je, protože jednoduše neexistovala antikoncepce. Takže měli děti nedobrovolně, což pro ty děti není dobré. Jenže protože antikoncepce je teď volně dostupná, tak lidé, kteří děti opravdu nechtějí, tak je opravdu nemají a můžou je nemít a mít zároveň sexuální život a partnerský život.
Další zajímavý jev je to, že i homosexuálové mají touhu po dětech, ale také ne všichni. Prostě lidé jsou různí i v tomto směru a chce to jenom toleranci a zdravý rozum.

Lenka (Po, 15. 3. 2010 - 20:03)

Nechápu proč tohle téma skončí vždy hádkami...takové rozhodnutí zda mít či nemít dítě považuji za osobní věc každého z nás.
Musím ale reagovat na osobu jež napsala něco ve stylu bezdětnost je IN...nedá mi to musím reagovat...pochybuji, že někdo je bezdětný jen proto, že se to poslední dobou celkem řeší a vůbec bych neřekl, že je to IN.
Jen se myslím, že je více možností jak trávit volný čas, čas po škole nebo jak to napsat a ne jako dříve hned svatba a děti...člověk se nikam nedostal, protože ani nemohl. Jinak pokud se někdo těší na svatbu a děti tak proti tomu nic nemám i přesto, že je třeba mladý...pokud ho to udělá šťastným a cítí, že potom touží...proč ne:)
Spíš by to chtělo více tolerance a každý by se měl uvědomit jak by bylo jemu kdyby byl do něčeho tlačen např.rodinou a nebo měl odlišné názory než jeho přátelé a okolí...myslím,že to není lehké ať už se jedná o cokoli.
Proč toto téma stále vyvolává hádky jednoduše kdo děti chce tak si je pořídí a kdo ne tak je mít nebude...snad je důležité zařídit se podle toho jak to kdo cítí.
Nechápu proč někoho uráží nebo spíše rozčiluje, že nějaká žena, kterou ani nezná nebude mít vlastní děti...
Nemá to cenu řešit jen je škoda,že si tu člověk nemůže v klidu popvídat trošku na úrovni...

mak (Po, 15. 3. 2010 - 19:03)

Někdo reaguje stále,hlavně ti, co samy k tématu nenapíší nic, jen si potřebují zanadávat a urážet,vid Andreo.

Reklama

Přidat komentář