Reklama

Neholim si prirozeni. Jsem uz jedina?

Sarka (Ne, 28. 7. 2019 - 09:07)

Ahoj na tuhle diskuzi jsem narazila az ted kdyz panuji ty nesnesitelny tropy a ja si koupila saty na raminka. Podpazi jsem si oholila kdysi pred lety svedilo to a zdurily se mi lymfaticky uzliny tak jsem s tim prestala chloupky mi pripadaji prirozene podle meho nazoru splnuji svuj ucel vsude a presne pokud se clovek myje tak je cisty jestli je chlupaty nebo oholeny clovek se poti stejne a chloupky prave svadeji pot od kuze tak jako v.imtnich partii zachycuji necistotu ktera by se dostala do vaginy holim si jen bikiny do plavek.je to moda a trend dnesni doby melo by to byt kazdyho vec tak jako co si vemu na sebe a jaky mam uces atd a posuzovat lidi podle zevnejsku

hm (Ne, 28. 7. 2019 - 10:07)

Hlavně nelez s neoholeným podpažím v horku do tramvaje nebo aspoň nezvedej paže.

Default User Image
M (Po, 18. 12. 2023 - 21:12)

Uplne neoholena je strasne sexy pre mnohych muzov. Akceptujem, ze su fetisisti a fanusikovia holenia ale agresivne presadzovanie vyholeneho tela ako ‘lepsieho’ a nadradeneho sa podoba bigotnemu nabozenstvu alebo az fasizmu. Zeny su krasne vo svojej prirodzenosti a tak ako si muzi nechavaju prirodzene ochlpenie, su krasne a pritazlive neoholene zeny. 

Návštěvník (Po, 7. 10. 2002 - 08:10)

Ahojky,mne je 25 let a nejak si nedovedu predstavit,ze bych JI mela zarostlou.Myslim si,ze i po hygienicke strance je to lepsi.A co se tyce sexu...pritel je spokojeny a obcas holeni zarazujeme do predehry.Neprijemny pocit pri rustu chloupku za cas opadne,stejne jako v podpazi!

Návštěvník (Po, 7. 10. 2002 - 05:10)

Já se taky neholím. Partnerovi to nevadí a mně to připadá přirozené. Je mi taky 30 let. Akorát loni při porodu jsem byla komplet oholena (měla jsem operativní porod, a tak to muselo být), ale nepřišla jsem tomu na chuť. Myslím, že to záleží na vkusu každého a nemysllím si, že je to nějaký problém.

Návštěvník (Po, 14. 8. 2023 - 07:08)

dobře děláte i ty Jano i Marsa musí být navás pěkný pohled

Návštěvník (Ne, 6. 10. 2002 - 20:10)

Ahoj! Je mi 30 let a povazuji se za moderni zenu. Diky trendum posledni doby si uz nejaky ten rok holim nohy a podpazi, ale nejak se mi nechce do holeni prirozeni. Neni to vubec z nejake zasady ci principu, ale proste mi to nevyhovuje. Kdyz jsem to jednou zkusila, tak jsem se mohla ,,uskrabat", jak to pichalo. Take trpim na kvasinkovou infekci v pochve a musim se casto mazat ruznymi pripravky proti plisnim a rikam si, ze jeste abych si k tomu mela tuto obcas ,,rozbolavelou" oblast holit ci strihat... No proste se mi do toho nechce. Chtela jsem se zeptat, zda se prevazna vetsina z Vas zen holi, nebo zda to nechavate ,,prirozene"? Do sauny nebo plavat nechodim, takze vlastne vubec nevim, jak jsou na tom ostatni a jen tak se jich ptat mi je trapne. Dekuji za prispevky. Ahoj Marsa

Sára (So, 18. 2. 2023 - 01:02)

Ahoj Marso, já to mám jak kdy.
V zimních měsících si frndu neholím a pěstuju si "kožíšek" :D
Chlapa nemám ,takže to vlastně ani nemá komu vadit. U infekce bych se být tebou neholila, můžeš si žiletkou rozdráždit okolí..
V dnešní době je to přeci moderní, jsou ženy které se neholí nikde a nikdy :)

Blonde goddess (So, 18. 2. 2023 - 13:02)

Sáro, proč by tvůj kožíšek měl nějakému chlapovi vadit? Já mám taky kožíšek, a všem chlapům se líbí.

Sára (Ne, 19. 2. 2023 - 15:02)

Setkala sem s pár chlapama , kterým to vadilo. Tvrdili, že kdo má kožíšek, ten o sebe nedbá. :D Ted sem 3 roky bez chlapa a mám klid :)

Blonde goddess (Ne, 19. 2. 2023 - 23:02)

Ahoj Sáro, to teda byli pěkní tupci. To se nedivím, že jsi radši sama, taky bych byla radši sama než s takovými partnery. A že o sebe nedbáme? To jsou úplně mimo. Já si tedy svůj kožíšek pěstuji, dole na pyskách ho zastříhávám, aby to nebylo tak dlouhé a nahoře na pahorku upravuji aby všechny chloupky v houštince měly stejnou délku. Někdy si dělám barevné proužky, líbí se mi tmavě růžové nebo tyrkysové, to vypadá v té měděné barvě hezky. Je fajn, že tam dole můžeme experimentovat i s odvážnými barvami, když se to nepovede tak to nevidí všichni jako nahoře na hlavě. A samozřejmě jsem čistá a voním. Máš to podobně?

Default User Image
Lenka (So, 7. 10. 2023 - 10:10)

Dnes je snad jedno, co máš za barvy na hlavě, není za co se stydět. I svému klukovi dělám melíry a zkouším různé barvy. A teď tady budu silně napadena, ale s kamarádkama se holíme a necháváme si jen čárky nebo trojúhelníčky a prostě co nás napadne. Mému klukovi porost zastřiháváme a upravujeme.  

Návštěvník (Po, 20. 2. 2023 - 16:02)

Ty musíš být strašně krásná a sexy. Tvůj partner je šťastný člověk.

Návštěvník (Po, 20. 2. 2023 - 08:02)

No jo, takhle to dopadne, když se chlap snaží psát jako ženská.

Návštěvník (So, 18. 2. 2023 - 15:02)

to máš pravdu mě by se líbil taky

Návštěvník (So, 18. 2. 2023 - 07:02)

nemáš fotku? mě se kožíšky líbí

Reklama

Přidat komentář