Reklama

Nevěra

buchetka (Po, 30. 8. 2004 - 09:08)

Andy

Z (Ne, 29. 8. 2004 - 10:08)

No vidis Andy, minimalne dva se tedy nasli, takze se da predpokladat, ze jich urcite bude vic. Fakt je ze kazdy ma plno chyb a kdyz uz najdes verneho, obvykle to vyvazuje nejaka jina zvlastni vlastnost, ale clovek nemuze mit vsechno dokonale.Ale pro me je rozhodujici, zda cloveku muzu verit, pokud ano, ostatni je vec tolerance.

Lida (Ne, 29. 8. 2004 - 03:08)

Existujou verni chlapi. Tak jako Z. i ja se vdala za chlapa, ktery ma charakter, je nejen milenec ale i kamarad, mam si ho za co vazit. Vim, ze je mi verny a vim, ze i on to se mnou mel nekdy tezke, protoze moje duvera v muze byla z minuleho vztahu dost pochroumana, a to se chte nechte nekdy do toho vztahu promitne.

Andy (So, 28. 8. 2004 - 22:08)

Asi vím o čem mluvíš. Je hodně těžké znovu uvěřit. A určitě je moc důležitý najít partnera, kterého jsi jak říkáš našla.Člověk ve své podezřívavosti dokáže klesnout hluboko, od prohlížení mobilů, přes scény, atd... pak aby se sám před sebou styděl.

Andy (So, 28. 8. 2004 - 22:08)

Ne, není to tak že bych chtěla slyšet "zůstaň s ním". Právě naopak, já potřebuju pořádně nakopnout a slyšet názory, které jednoznačně říkají NE. Ptám se jestli existují verní chlapi, protože se bojím co bude dál když tenhle vztah ukončím. Je to tím že sleduju lidi a život kolem sebe a je to hnus jak se k sobě některé páry dokážou chovat. A smekám před ženami které dokážou těm parchantům sbalit kufry, i když mají dokonce rodiny. Jsem moc ráda za vaše názory. Posledních několik měsíců jsem žila v apatii a snažila se nic neřešit, ale začínám si uvědomovat že chci od života něco víc. Sbírám odvahu - díky :-)

Z (So, 28. 8. 2004 - 22:08)

Fakt je, ze kdyz ti takto nekdo zahybe sebevedomim, pak je tezke vubec necemu verit, takze to se mnou novy partner nemel zrovna lehke. Byla jsem velmi podezrivava a opravdu jsem nedelala pekne veci, nez jsem se zklidnila a zacala mu duverovat...a nez jsem pochopila, ze neni treba ani proverovat, protoze kdyby chtel nekoho jineho, tak neni se mnou. Je to proste cestny clovek. ma soustu jinych chyb, ale charakter.

Z (So, 28. 8. 2004 - 22:08)

Andy, existujou, jen se v nas ty vypeceny snazi vyvolat ten dojem, aby jsme se na ne vsechny hromadne nevykaslaly:-)Nemuzu se ubranit dojmu, ze tohle sirej uz ty zmanipulovany. Tak bud mam nejakou dustojnost nebo si se mnou muze vy...t pr.el.Ale ty spis hledas spriznene duse, co ti potvrdi, ze delas spravne, ze stejne jina cesta neexistuje a pak si budes pripadat mene ponizena...kdyz to vlastne bude normalni vid?Jak si to kdo udela, takovy to ma. Ja se rozesla s manzelem hned, jak jsem to zjistila...bohuzel jsem to zjistila velmi velmi pozde a nasledky meho rozhodnuti me budou pronasledovat cely zivot, protoze to rozbilo detem rodinu.Dovedu si predstavit, jak to bude dal...kdyz uz zahyba na zacatku vztahu, co bude delat, az se mu vztah okouka? A ze se okoukaji vsechny vztahy o tom netreba pochybovat, jde pak jen o to, jak silne je take pratelstvi a jak si kdo dokaze druheho vazit....a jestli mu zahyba, tak si ho prece vubec nevazi....

Andy (So, 28. 8. 2004 - 21:08)

Ja vím že máte asi pravdu, fakt je, že o tý první vím najisto a o těch druhých si to myslím. Jsou to jen "jakoby kamarádky", ale...Jenomže já mam takovej ošklivej pocit, že věrný chlapi neexistují. Obávám se že zahne každej, i kdyby ta jeho ženská byla ze zlata.

Lida (So, 28. 8. 2004 - 21:08)

Je, to je dobry. Kdyz jsem psala muj posledni prispevek, taky jsem myslela na hnuj.

Z (So, 28. 8. 2004 - 20:08)

Opet musim souhlasit s Lidou, taky jsem pred rozvodem vedela jen malou cast...a pak se nestacila divit co vsechno..koho vseho...proste to mel jako vidle, taky to pichnul do kazdyho hnoje! jestli na nej neco nekdy vyplavalo napovrch, je to jen spicka ledovce. Bohuzel.

Lida (So, 28. 8. 2004 - 18:08)

Andy, nechci Ti kazit iluze. Rozhodla jsi se, ze mu odpustis neveru, na kterou jsi prisla. A co ty nevery, na ktere jsi neprisla? Ty take preventivne odpoustis? Nez jsem se rozesla dnes uz s expritelem, tak jsem vedela najisto jen o jedne bokovce. Teprve kdyz jsme byli od sebe, vyslo toho na povrh podstatne vice (a je pravda, ze mi to zacalo zapadat jako puzzle) a to jeste urcite nevim o vsem.

Z (So, 28. 8. 2004 - 15:08)

Mozna se mnou nebudete souhlasit, ale ve vecech nevery ja jsem opravdu hodne nekompromisni. Jasne, ze rozchod boli na dusi, ale nevera partnera boli taky a uplne stejne, takze z jedne vody na cisto. Chlapa to nepouci, ale aspon mi uz neublizi.Neverny chlapi nebrat, kdyby se tim ridila kazda zena...asi by to na svete bylo jednodussi ze? Ale to je stejna utopie, jako ze si jednou vsichn i budeme rovni.V neverou je to jako se vsim, chlap ma proste pocit, ze na to ma pravo, protoze jde jen o fyzickou zalezitost, jako treba sport, jde si zacvicit do fitka nebo o nejakou...Ale zene by to nikdy netoleroval. Zijem v 21.stoleti, ale nekdy mam pocit, ze v hlavach chlapu je tezky stredovek :-)

Z (So, 28. 8. 2004 - 15:08)

Andy, proc si myslis, ze pro rodinu by byl dobry? Neveris mu, uz te podvedl, predstav si, az budete mit rodinu, male deti...myslis, ze uz te nepodvede? To snad rodinu spis ohrozuje nez ze by ji to prospivalo. Nebo se pletu?

Andy (So, 28. 8. 2004 - 13:08)

Přeju hezký den :-)Z toho co píšete tedy plyne - od nevěrnýho chlapa pryč? Myslíte že se dá nevěra odpustit? Přišla jsem mu na bokovku téměř před třemi lety a nakonec jsem si řekla že odpustím a zapomenu. Ale nevím jestli je to možné. Když na to musíte den co den myslet, nevěříte, podezříváte, trápíte se,... na jednu stranu bych s ním chtěla zůstat, myslím že pro rodinu by byl dobrý, ale nevím jak v sobě potlačit tu bolest?

Z (Pá, 27. 8. 2004 - 17:08)

Kvetinko, jedno velke NE. Tak jak to tu popisuje Lida, take to znam, byla jsem ta "to" vdana dlouhych 16 let, nez jsem prokoukla, ze se nikdy nezmeni. Byl takovy predemnou, ja se naivne domnivala, ze se mnou ma vse a nemusi si nekde neco zacinat ...chyba, nepatrala jsem, nehledala, ani me to nenapadlo, pak to ale cele prasklo a ja uz byhc si o nej neoprela ani kolo. Doslo mi, jak to cele bylo bezohledne od nej (nehlede na ztraty-diky nepochopitelne infekci jsem prisla v 26 tydnu o dite,chlapce- dnes vim, ze jsem to mela od nej!!!), divim se jen, ze jsem to prezila ve zdravi a nedostala treba AIDS....ze to prezily nase dcery.Mozna nekomu nevera pripada jako normalni vyuziti volnyho casu,me to pripada jako nezodpovedne ohrozovani vztahu, jde o dzravi o spolecne deti a o duveru vubec. Nemuzu prece byt s nekym komu neverim a kdyz mu neverim a bezpecne nemuzu podat ruku, proboha za co jineho bych si ho mela vazit. Muzu s nim byt kamarad, ale uz s nim nemuzu zit.Rekla bych, ze vetsina,. co tu tvrdi, ze to prekousla, protoze muz ma taky jine hodnoty,proto s nim nadale je, tak tim vlastne rika, jsem na nem financne nebo jinak zavisla a nez bych zila na ulici, tak to radeji vydrzim. Jinemu duvodu nemuzu uverit, protoze prece clovek neni onuce.Dnes mam partnera, ktery je fajn a protoze i on si prosel timto peklem ze strany partnerky, ,ma stejny nazor na vec....bude spolu dokud si budeme verni...jestli si nebudeme chtit byt verni, tak nema cenu spolu nadale byt, to muzeme jit kazdy svou cestou.

Lida (Pá, 27. 8. 2004 - 16:08)

Protoze je proste takovy. Taky jsem prozila vztah s nevernikem (dlouho jsem to nevedela), taky jsem se rozesla ja s nim a on neustale skemral, ze me chce a ja se k nemu vratila - a on se nezmenil. Uz s nim nejsem zhruba 3 roky a vim, ze uz bych se k nemu nikdy nevratila, protoze si ho nevazim. Vim, ze bych ho mohla milovat cely zivot, ale pokud o to nestal a chtel me zrejme mit jen jako esteticky doplnek, tak o to zase nestojim ja. Kdyz jsem mela slabe chvilky, tak mi vzdycky pomohlo myslet na okamziky, kdy mi ublizoval.

Květinka (Pá, 27. 8. 2004 - 14:08)

Ahoj, zajimal by mě váš názor na moji zkušenost. Šest let jsem chodila s klukem, nyní je mi 25, jemu 28. Dva roky jsme spolu žili. Dozveděla jsem se, že mi zahýbá a odstěhovala se od něj. Je to už téměř půl roku, co spolu nejsme, ale on mě chce zpět. Stále z našeho vztahu nejsem vylečená a celá záležitost je pro mě velmi bolestivá. O jeho nevěře jsem s ním několikrát mluvila a jednou při skleničce vína se mi přiznal, že za šest let našeho vztahu mě podvedl s šesti ženami....(ne 6x, ale s 6 ženami)....samozřejmě tvrdí, že s každou spal jen jednou, ale věřte takovému nevěrníkovi, že? A koneckonců fakt, kolikrát s každou spal, už nehraje důležitou roli. Je to pro mě něco naprosto nepřijatelného, špinavého.......Velmi těžko se s tím srovnávám a stále myslím na šest let strávených ve lži.......Přiznávám, že jsem trochu puritánská povaha, a proto bych ráda znala váš názor, zda je toto číslo i pro vás tak strašné, jako pro mě. Ptám se ho na důvod, proč to dělal - on neví. Tvrdí, že byl mladý, hloupý, machroval.......pro mě je to nepochopitelné. Troufám si říct, že nám v sexu vše klapalo, nikdy jsme si navzájem nic neodpírali, což přiznává i on....., a tak se stále sama sebe ptám: PROČ, PROČ, PROČ?????? Nebo neexistuje žádné protože?? Myslím, že už se mu nedá věřit a ve vztahu s ním už nemohu pokračovat, ale přiznám se, že ve slabé chvilce nad tím uvažuji........

pít (Čt, 26. 8. 2004 - 15:08)

Pro: JankaPopíráš všechno to, co vyzvedáváte jako ženské na sobě a potvrzuješ to, co na jiných stránkách mužům vytýkate. Proč by tedy měl být muž ženě věrný, obletoval ji, vychvaloval, dával dárky... Myslíš, že to ten Tvůj necítí, a že jenom ženské mají takový cit pro nevyřčené? Tak co, udělá si svou fyzickou potřebu a měj se. Mysli si, že nic nevím, nebo netuším. Při první příležitosti Ti to oplatím mnohonásobně. Čau lásko...

buchetka (Čt, 26. 8. 2004 - 15:08)

to janka - jenže já zatím zažila opak. Doma skvělé a na rande sex nic moc. Možná proto, že to bylo poprvé s jiným partnerem? to Tina - já znám i opačné případy, kdy kamarádi dělají do přítelkyně někoho jiného. Ale v zásadě se asi ženské musí víc předvádět.

Tina (Čt, 26. 8. 2004 - 15:08)

Co říkáte tomuto:Kdyby se všechny ženy dohodly a nechaly zadané chlapy pouze jejich partnerkám, myslím, že by ubylo na světě bolesti. Připadá mi, že chlap kámošovi holku nepřebere, ale holka bude kámošce toho jejího svádět klidně před ní.

Reklama

Přidat komentář