Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Dana (Ne, 5. 9. 2021 - 06:09)

Já teď o prázdninách na chatě.
Já šla ráno na záchod a on tam za kůlnou stál bratránek a zrovna se dělal. Zaběhla jsem zpátky do chaty. Chvilku počkala a pak zase vyšla, protože už se mi opravdu chtělo moc čůrat. Schválně jsem ještě zakašlala aby omě věděl. Ale on už byl u ohniště a na něco koukal.
Když jsem šla ze záchodu, koukala jsem se na zem tam kde stál. No to víš že tam u toho stromu bylo na zemi něco bílého. Zda to tam nechal, nebo to nestačil utřít, když jsem o sobě dala vědět, to nevím. Ale bylo to na zemi.

Pavla (Ne, 5. 9. 2021 - 07:09)

Mám taky bratránka a ten to dělá pořád. Kolík vám je?

Dana pro Pavlu (Út, 7. 9. 2021 - 07:09)

Je mu 16

Val (Pá, 3. 9. 2021 - 17:09)

A jak to mám udělat Chtěl bych ti ho ukázat

Valča (Pá, 3. 9. 2021 - 10:09)

Já přistihla syna už tak před rokem. V pokojíčku má zatahovací dveře a někdy je nechá pootevřené. Zrovna jsem chtěla vstoupit a částečně uviděla na jeho postel, jak se uprostřed pohybuje peřina. Jenom tak trochu, ale šlo to poznat. O něco jsem se stáhla a sledovala vse až do konce. Když to na něho přicházelo tak se začal pohybovat, pak se vzepnul a po chvilce začal oddechovat a hlouběji dýchat. Ani nesténal, vcelku měl klidný orgasmus. Od té doby, když od něj před spaním odcházím, nechávám pootevřené dveře a víceméně pravidelně jej ráno takto šmíruju. Šíleně mě to vzruší.

Val (Pá, 3. 9. 2021 - 16:09)

A kolik je sikulovi? Provokuješ ho nějak?

Valča (Pá, 3. 9. 2021 - 17:09)

Před tím rokem měl 12 a něco. Úplnou náhodou jsem na to přišla. Kvůli čemusi jsem se v zádveří zastavila a hned mě upoutala ta pohybující se peřina. Ale to už zhruba rok onanoval. Syna nijak neprovokuju, dává si pozor aby nebyl přistižen.

Jana (Pá, 3. 9. 2021 - 09:09)

Já pristihla svého tátu v garáži. Lekl se mě ale už to nedokázal zadržet a udělal se predemnou. L

Karel (Pá, 3. 9. 2021 - 12:09)

Kolik ti bylo, když jsi tátu přistihla. A líbilo se ti jak stříká.

David (Pá, 3. 9. 2021 - 07:09)

Já jednou viděl sousedku na chatě.
Stávám vždy dřív a dávám si snídani na zahradě. Jednou takhle snídám a zaslechl jsem náké povzdechnutí a pak znovu a znovu. Šel jsem se kouknout co to. Sehnul jsem se abych viděl, protože tam máme živý plot a u země je lépe vidět. Nejednou koukám a sousedka sedí na zahradním křesle a masturbuje. No pohled úžasný a během chvilinky mi stál. Neváhal jsem a začal jsem taky. Koukal jsem na ni a ani jsem snad nemrkal. Už jsem začal cítit že to na mě jde a ona v tu chvilku zaklonila hlavu dozadu, trošku se prohla v zádech hluboce se nadechla a asi po 2 až 3 vteřinách prudce vydechla natáhla nohy přirazila je k sobě a začal se třást. Pak povolila a znovu se začal třást. Takto to udělala čtyřikrát po sobě. Já v tu chvilku nevěřil co vidím a nádherně jsem se udělal. Sousedka pak ještě chvilku seděla na křesle a jentak oddychovala. Pak se pousmála, prohrábla si vlasy stala, upravila si sukni a šla zbírat prádlo co měla na sušáku. Byl to nádherný pohled. Jen kdyby věděla že jsem jí viděl a že jsme prožili orgasmus současně. Co by asi nato řekla. Ale musím dodat že to vzdychání jsem už párkrát slyšel takto po ránu. Tak to nebylo poprvé. Ale jezdí tam s dětmi a občas s manželem. Tak asi to dělá když tam manžel není.

Jakub (Čt, 2. 9. 2021 - 15:09)

Mě přistihla kamarádka mojí holky, jak si ho honím a hned že mi pomůže, nechal jsem se, ale ta blbka to vše práskla té mojí. A moje holka se na mě naštvala, že se nechám jen tak vyhonit od jiné. Tak jsem ji řekl, že když je taková citlivka, tak ať si najde jiného a že s ní končím. Tohle nečekala a byla z toho dost hotová a pěkně dlouho. Už mám jinou a ta už není taková vlastnická a je s ní pohoda.

Návštěvník (St, 1. 9. 2021 - 15:09)

Jožo raz to nestačilo? Alebo si taký chumaj, že potrejuješ vyfajčiť viacej raz?

Host (St, 1. 9. 2021 - 07:09)

Takový Dekameron, Kámasútra, nebo Markýz de Sade a další, to jsou materiály, na které tady nikdo nemá ani náhodou. Je zbytečné někoho odsuzovat, protože oficiální erotická literatura je daleko předčí.

Adam (St, 1. 9. 2021 - 00:09)

Mě přistihla ségra. Ani jsem nevěděl, že je doma. Byla doma s mámou, zaklaply dveře a myslel jsem, že šly obě ven. Ještě jsem slyšel hovor na chodbě a výtah. Zavolal jsem na ně, ale nikdo se neozval. Lehl jsem si na postel, vyhrnul tričko, trenky ke kolenům a postil se do toho. Když jsem začal stříkat, uslyšel jsem nějaký zvuk a viděl, že ona klečí vedle postele a kouká na mě. Leknutím jsem stáhl tričko dolů a namočil jsem si ho do té kaluže na břiše. Nakonec to dboře dopadlo, ještě mi ho přeprala a zůstalo to mezi námi. Pak jsem zjistil, že se mi to líbilo a jí taky.

Návštěvník (Čt, 26. 8. 2021 - 08:08)

Spolu spíte? Kolik je synovi?

Návštěvník (Čt, 26. 8. 2021 - 08:08)

Písní na meil a uvidíme.... Nemusíme vše resit tady veřejné

Návštěvník (Čt, 26. 8. 2021 - 08:08)

A jak to mám udělat Chtěl bych ti ho ukázat

(Čt, 26. 8. 2021 - 07:08)

Bože, kam chodíte na ty slátaniny. Něco bych pochopila, ale 80% je vážně k posrání. Ach ta fantazie nadržených chlapů.

Host (St, 1. 9. 2021 - 04:09)

Je spousty příběhů, ještě bizarnějších a neuvěřitelnějších, které zůstávají utajeny. protože hraničí se zákony, nebo se jejich účastníci nemají čím chlubit. Fantastické slátaniny jsou proti tomu "čajíček".

Návštěvník (Čt, 26. 8. 2021 - 07:08)

Tak to nečti. Když se mi něco nelíbí, tak se tomu vyhnu. Například vůbec nekoukám na horrory.

Reklama

Přidat komentář