Reklama

Močení jako erotická aktivita

Lucka (Ne, 2. 4. 2017 - 16:04)

Zažila jsem s novým přítelem poprvé v životě mokrý orgasmus. Jemu se to moc líbilo a chválil mě, já byla trochu v šoku. Bylo to supr, až jsem měla ohromné stahy a příjemné křeče? ale postel byla celá pochcaná.
On tvrdí, že to není moč, ale nějaká jiná tekutina. Nevím, kde by se tam vzala. Není to divné?

Jituš (Út, 28. 3. 2017 - 08:03)

Líbí se mi to propletení...Proč podvod na přírodu? Takovéhle hry mi přijdou přirozené, narozdíl od různých viager a podobných chemií, které způsobí, že má chlap ucpaný noc jako na rýmu, což na mě teda sexy nepůsobí, do postele bych ho sice hnala, ale dala mu čaj s citrnem a slepičí polévku, ať se vypotí :-)
Muž měl potíže s libidem, hlavně stresy v práci a tak způsobili, že ztrácel zájem o sex, až jsme žili vedle sebe bez sexu i několik měsíců. Chteli jsme to oživit a tak jsem začala být aktivní, a zkoušet různé praktiky. Po nuceném lézání, když jsem do toho začala účůrávat, se mu zájem zvýšil až neuvěřitelně a milovali bychom se nyní každý den.

Giordano (Po, 27. 3. 2017 - 21:03)

Líbí se mi to propletení...Je tam několikadenní mimoní stav. Týden jsem byl zamilovaný až jsem jen na vše kýval a nemyslel na nic jiného, než na ní.

Alena (Ne, 26. 3. 2017 - 21:03)

Není to blbost, je to...Líbí se mi to propletení do milostné spirály. Párkrát jsem to při milování zažila a opravdu se na něco takového nezapomíná.
Nevím, jestli to koncentrování hormonů a dalších látek v tělech milostným vypíjením není tak trochu podvod na přírodu, protože takové výše jako při koncentrování těmito metodami nelze normálně dosáhnout.
Spíš to tedy budou zneužívat narkomani a podobní milovníci požitků, protože to může být neuvěřitelně úžasný rauš, protože tyhle látky nejsou chemie, jsou tělu vlastní. A nebude tam absták, spíš psychická závislost na požitku.

Eva (Ne, 26. 3. 2017 - 19:03)

Kde mám najít někoho dko to umí :-)
Ne, díky, zatím mi vyhovuje normální milování.

Honimir Mrdan (Pá, 22. 6. 2018 - 16:06)

Při hraní na doktorku jsme...Já jsem sukal ženskou jednomu chlapovi kteréj byl u toho a po výstřikani manzelky chtěl i piss na sebe,tak jsem mu vyhověl.Když jsem se udělal do jeho ženy tak jsem vypil dvě piva a pak když se mi chtelo tak jsem mu řekl že se mi chce,vsliknul se,vlezl do vany a ja ho pomocil jak chtěl.Všichni tři jsme potom ještě pokecali a ja jsem pak jel domu.

Ivana (So, 25. 3. 2017 - 11:03)

Chápu, že při vzrušení...Je to jako všechno, někoho to čůrání a pití při lízání a kouření bere a někoho ne.
Mě třeba vzrušuje čůrání na chlapa, čůrání mu do pusy a taky když mi čůrá na klitoris a nebo do vaginy, protože je pak milování neuvěřitelně vzrušující.
Nikdy mě dřív nenapadlo, jak je to úžasné a potvrzuju dříve psaná vyjádření, že je to o tom, že potkáte někoho, kdo to umí. Pak je na to závislost :-)

Alice (Čt, 21. 6. 2018 - 20:06)

Při hraní na doktorku jsme si prohlíželi dírky a čůraliy na kámen, nebo brouka a tak už jako malé :-)

Míla (Čt, 21. 6. 2018 - 14:06)

V tomto světě, kde ze změnily parametry pro rodinu a výchovů dělí je zapotřebí najít si svj svět a žít, užívat si a dělat lidi kolem štastnými. A mít dva chlapy najednou je pořád lepší, než trpět a citově strádat v nefunkčním vztahu.

Čau (Út, 19. 6. 2018 - 22:06)

Když potká žena...Takže jsi kolosální a vychcana kurva,to jedině lze dodat závěrem.

no (Út, 19. 6. 2018 - 08:06)

Takže jeden vychovává tvého parchanta a druhý s tebou píchá. To vůbec není pokrytecké.

Nina (Ne, 17. 6. 2018 - 13:06)

Když potká žena kultivovaného muže, který má rád vážnou hudbu, taky s ním nepůde na metal. To je přece jasné. Jinak se musím přiznat, že mám přítele na společenský život, je to architekt středního věku, se kterým jezdím po světě a který se hezky stará i o mého syna z prvního manželství a přítele, se kterým mám super sex. Je to bývalý portovec, teď podniká a čas od času spolu strávíme pár hodin či noc.Sex je nezapomenutelný, úžasný. Naučil mě i piss a miluje, když mu čůrám do pusy a pak mně to vždy pořádně udělá, moc ho to bere. Byla bych s ním, ale je to parchant, který se stará jen o sebe. Miluju oba. Netušila jsem, že je to možné, ale je to tak.

Adél (St, 13. 6. 2018 - 21:06)

Proč pokytecký mrchy? A chlapi se chovají také ke každému stejně? to je přece normální, že se chováme podle toho s kým jsme a kde zrovna jsme.

Mirek (Pá, 8. 6. 2018 - 20:06)

Ty ženský jsou pokrytecký mrchy.

O (Út, 21. 3. 2017 - 08:03)

Jakto, že z toho má být člověk mimo víc dní? to má jako absták nebo dojezd, nebo co.

Jan (Po, 20. 3. 2017 - 19:03)

Chápu, že při vzrušení...Není to blbost, je to takový rauš, že jsme to nezažili ničím jiným. Navíc to spojení s splynutím, milováním a jak říká přítelkyně propletení do milostné spirály je při tom úžasné a dává tomu pocit splynutí spolu a s celým vesmírem do zářící energie. Popsat se to asi nedá, musí se to zažít, ale bacha, trvá to den nebo dva a pak ještě pár dní je z toho člověk úplně mimo.

Alča (Pá, 8. 6. 2018 - 07:06)

Jo, je to tak. Když na...Jako žena vnímám sexualitu mužů velmi odlišně a u některých se opravdu držím hodně zpátky. Zase mám pár kamarádů, kteří berou sex jako zábavu a když si chci udělat pěkný večer nebo víkend, tak s nimi vyrazím na jízdu. A i s pissem je to tak, že když vidím, že mě za to nebude odsuzovat, že to nikde nebude vykecávat a že si to užije, tak mu načůrám klidně i do pusy. Orgasmus pří lízáné spojené s tím, že neustále tlačím na močení je mnohem silnější a úžasný a když na někoho čůrám tak mě to bere.
Ale se slušnákem bych to nikdy neudělala a nedala.

Ida (Ne, 19. 3. 2017 - 07:03)

Chápu, že při vzrušení dělám lecos, co bych normálně nedala, ale pití moči mi přijde už za horizontem. Zaujala mě ta idea až zdrogování. Je to možné, nebo je to blbost?

Lucka (So, 18. 3. 2017 - 07:03)

Jestli to správně chápu,...Ano. Díky koncentrování hormonů a látek způsobujících zamilování a sexuální vzrušení se v tělech dějí neuvěřitelné věci. Nejdřív to začne stavem absolutního zamilování, potom takovým tím stavem vzrušení před orgasmem a stále to pokračuje dál a vzrušení se pořád stupňuje, ještě o několik úrovní výš. Je to neuvěřitelná rozkoš a touha bez pochybností, s plným nasazením a neuvěřitelnou vášní. Přítel je dost silný a obézní lidí nebývají v posteli příliš aktivní, ale tady se milujeme tak den a půl v kuse a aktivita je absolutní. Je o nepředstavitelné, jak je to silné a úžasné. Když jsem viděla v Southparku sýření, tedy jak se sjížděli močí, tak jsem se divila, co to je, protože tak vždy vycházejí z reálné věci a hodně jí parodují a tak, a až když jsem poznala milostné vypíjení, tak mi to došlo.

Iva (Pá, 17. 3. 2017 - 09:03)

Jestli to správně chápu, při milostném vypíjení a vzájemném dráždění se v tělech milenců neustále zvyšuje množství sexuálních hormonů a podobných látek a po nějaké době se hladina zvýší mnohonásobně, než je normálně vůbec možné i při maximálním zamilování. Z toho plyne ta euforie a stavy zdrogování?

Reklama

Přidat komentář