Reklama

Močení jako erotická aktivita

Jana (So, 17. 6. 2017 - 07:06)

Myslím, že muži i ženy...Pravdu díš :-)
Zase na druhou stranu jsou muži, kteří si chtějí milování pořádně užít a když žena hraje stydlivku, tak je to naštve. Můj přítel byl na začátku z mé neschopnosti tak otrávený, že se se mnou chtěl rozejít, protože jsem furt hrála slušnou a nebyla v posteli aktivní. Několikrát se mnou o tom mluvil, a pohnulo se mnou až když mi řekl, že si chce sex, milování, piss, přivazování, a pod prostě užívat, a je mu jedno, jestli na ní mám po holení pupínek.

Lucka (St, 14. 6. 2017 - 15:06)

Myslím, že muži i ženy jsou na tom nastejno.
Živočišný sex májí rádi všichni. Jen to žena nemůže na chlapa hned vybalit. Všichni chlapi přece chtějí nepolíbenou a za ruku nevzatou pannu. A že má čtyři děti jim u toho nevadí, když se tváří cudně a tak.
Nekolik mužů jsem i odradila, když jsem to nepředstírala a viděli můj sexuální apetit a i hry.

Giusseppe (So, 10. 6. 2017 - 19:06)

jenom chlapi jsou víc jako...Rozumím-takže to píšou tady chlapi,kteří ze sebe dělaj ženský.

To (So, 10. 6. 2017 - 14:06)

Tady každá píča mele...jenom chlapi jsou víc jako prasáci.

To (So, 10. 6. 2017 - 14:06)

Tady každá píča mele...jenom chlapi jsou víc jako prasáci.

Radilka (So, 10. 6. 2017 - 08:06)

Hlavne panove nezapominejte na to, ze antikoncepce se vylucuje moci;)

Giusseppe (Pá, 9. 6. 2017 - 12:06)

Tady každá píča mele fantazijní sračky jak chčije do huby chlapovi a on to s vášní olizuje a chlastá.Co jsem pročítal tady to forum,tak žádná tady se nezmiňuje o tom,že by si sama nechala radostně chcát do huby!

Dan (Pá, 9. 6. 2017 - 10:06)

Mě tedy čůrání nic neříkalo, než jsem potkal ženu, která to má moc rada a naučila mně to. Nejdřív jako pasivního, pak i aktivního. Je to úžasné a sex to zlepší přímo neuvěřitelně.

Honza (Po, 5. 6. 2017 - 14:06)

Když mě bylo asi 12 let, byli jsme na školním výletě. A v lese jsem poprvé viděl močit svoji spolužačku. Stahla si kalhotky, dřepla, nohy roztáhla do široka a oběma rukama si chytla stydké pysky. Potom teprve začala močit. Dodnes vidím před očima ten proud té moči, který ji protékal mezi prsty. Tehdy jsem poprvé v životě vystříkl.

Lidka (Ne, 4. 6. 2017 - 10:06)

Já se moc styděla. Tak mi jednou přítel strčil trubičku do močové rourky a vypil mě. Nevěděla jsem co mám dělat, byla jsem přivázaná k posteli a hráli jsme si. Taky se mi docela chtělo, tak to byla úleva. Bylo to pro mě překvapení, protože nikdy předtím o tom nic neřekl.
Chtela jsem mu pak při lízání začít čůrat do pusy, ale vůbec mi to nešlo. Až asi po páté se to trošku povedlo, on ztuhnul a přisál se k ní a sál a lízal jak zběsilý. Když je hodně vzrušený, tak e mu zvedší penis i v erekci a s čůráním byl ohromný. Tak si takhle hrajeme.

Julie T (So, 3. 6. 2017 - 14:06)

Když mám plný močák, tak je milování opravdu hezčí. Bála jsem se, že přitom učůrnu, ale příteli se to líbí, chtěl abych ukazovala, jak čůrám a zavřela přitom oči a když jsem se podívala, tak to mé čůráné pil a lízal mi jí. Nejdřív jsem se lekla, ale bere mě to, tak to už dnes děláme běžně.

mik (Čt, 1. 6. 2017 - 09:06)

Jsem starsi rocnik a prozil jsem to temer s kazdou partnerkou, kterou jsem mel. I sexuolog Uzel tvrdi, ze curani mezi pary je castejsi, nez by se na prvni pohled zdalo.
Libi se mi na tom hodne ta pestrost a mnoho moznosti, jak to prozivat, hodne holek to treba prozije poprve nahodne, kdyz uz to nemuze vydrzet a neni kde si odskocit a je ji pak jedno, ze u toho nekdo je
Pak asi, kdyz to ten jeji kluk chce.
Je ale dulezite, aby ji to taky vzrusovalo, aby si to sama uzila
Vim, ze jsou holky, ktere vzrusuje zadrzovani a i kdyz se nekde tvrdi opak , tak vice holek mi priznalo , ze kdyz se jim chce curat, tak maji silnejsi a intenzivnejsi orgasmus .
Zalezi tedy jak hodne a je logicke, ze kdyz holka potrebuje hodne curat, ze se nemuze uz uvolnit, ovsem k orgasmu uvolneni potrebuje
Vetsinou se tyhle aktivity delaji umyslne, ale je docela podle me rozdil, kdyz to pusti schvalne, nebo kdyz to pretece samo, ty pocity jsou tam jine
Poznal jsem par holek ,co melo rado i ten extrem a proste to nechaly, az uz to neslo vydrzet a zacalo to tect samo
Ona si to kazda taky muze vyzkouset o samote a vysleduje co a jak ji na tom vzrusuje , samozrejme, ze ve dvou to je pak jine a silnejsi

Katka (Po, 29. 5. 2017 - 16:05)

Že si te nastěhuje k sobě a budeš se mít dobře. Jen musíš být vždy když příjde domů sexuálně aktivní. Nejvíc se mi osvědčilo, když po příchodu mu řeknu: lehni si na zem. On si lehne na záda, já mu sednu na obličej a nechám se lízat, až mě udělá a přitom mu trošku občas čůrnu do pusy. Jeho nechám pořád čuchat ke kundičce a dělám to s ním tak, že jeden jeho orgasmus na tři mé. Chlapi se chtějí snažit a snaží a je pak vyskákaný a má pocit, že je postelový šampion. Pak se mi věnuje, jdeme na véču, do kina a pod, a občas ho na vhodném místě chytím v rozkroku a slastně zamrůčím, nebo mu zakroutím bradavkami a podobně, takže mě má pořád plnou hlavu. Když se chováš takhle, tak i zhubne, pořád se ti věnuje a vezme si tě.A na jiné ani nepomyslí.

Irča (Po, 29. 5. 2017 - 07:05)

Vyzkoušej třeba počůrat...A jak mám jako vyhráno, když už jsem s ním v posteli byla?

Lucka (Ne, 28. 5. 2017 - 16:05)

Proč to takhle komplikujete, je to krásné i tak.

Julča (Ne, 28. 5. 2017 - 13:05)

Vyzkoušej třeba počůrat si prsty a přejeď snimi hrdlo skleničky s vodou, nebo kávou, kterou dáš chlapovi, který se ti líbí. Nebudeš chápat, jak se s tebou bude chtít seznámit. Když jsem dělala asistentku, dělala jsem to všem bohatým chlapům, kteří si mě nikdy předtím nevšimli. Pak se stačí jen usmévat, nechat se pozvat na večeři a po milování s ním mu říci, že se ti líbil už půl roku a máš vyhráno.

Jarka (Pá, 26. 5. 2017 - 16:05)

A jak to děláte, že je to super? Mě to tedy neinspiruje, ale jak se to tu popisujete, že to člověka nenapadně a pak je to úžasné a chce to pořád, jsem zažila třeba s análem.

Katka (Pá, 26. 5. 2017 - 05:05)

Nikdy mě nenapadlo, že je piss takhle super. Jak už to tu lidi psali, zažít jednou sqvělé milování s pissem a už se na tom vytváří závislost :-)

Lila (St, 24. 5. 2017 - 15:05)

Nepsal jsem o děvkách, ale...Přesně. Chovat se vhodně situaci :-)

Lukáš L (Po, 22. 5. 2017 - 09:05)

Nepsal jsem o děvkách, ale o tom, že správná žena se chová vždy vhodně k situaci. Ve společnosti na úrovni a v posteli jako děvka. Pak je skvělá.
Když je hloupá, tak ve společnosti se chová jak v prasečáku a v posteli leží jak prkno. Chlap, když dnes přijde domů z práce, potřebuje přejít na jiný režim a to nejlépe tak, že mu žena sedne na obličej a nechá se vylízat. No a krásný večer je jasný. Když je blbka, tak akorát votravuje svýmy kecy tak dlouho, až to chlap nevydrží, řekne si tak blbý děti nepotřebuju a tohle už vůbec ne.
A když ta slepice dostane kopačky, tak se diví.

Reklama

Přidat komentář