Reklama

MOBILNÍ TELEFONY A NEVĚRA !!!

Jean-claude (Út, 10. 11. 2009 - 20:11)

Jinak ee, jak píše Iriska nic pěkného se tam asi nedočteš, je to na tobě.

Jean-claude (Út, 10. 11. 2009 - 20:11)

Jmenuje se to cellphone spy SIM card reader a našel jsem to u firmy BRICKHOUSE.Je to takový malý špion ve, ale asi dobrý.

Artemio (Út, 10. 11. 2009 - 16:11)

irisko-co dál,to je dosela soda na psychiku.

iriska (Út, 10. 11. 2009 - 16:11)

výraz " spící agent " mi vyrazil dech. opravdu o ničem takovém nevím, ale já sama si vůbec nejsem jistá, jestli bych to chtěla umět. ty jeho smsky jsem četla jen jednou a to od ní a bylo to fakt strašný, když cizí žena rozebírá po mobilu péči o penis vašeho manžela....je mi jasné, že bych tam nic jiného nenašla, určitě tam nepíše o tom, jakou má doma super babu. takže vlastně ano zazi, co tam sakra hledat ?

eee (Út, 10. 11. 2009 - 09:11)

Já to potřebuji vědět.Napiš co je to za věc...Prosíííím už nemůžu dál.Zapírá a já vím, že někoho má.Četla jsem sms než je vymazal a te´d ze mně dělá pitomce tak t fakt neeee.Díky moc

Zazi (Út, 10. 11. 2009 - 08:11)

Jeane, neraď jim tohle, ty holky udělaly všechno pro to, aby překonaly nutkání nedívat se jim do telefonů.Nadřely se a natrápily - a jsou v tom většinou úspěšné, nebylo by dobře, aby se k tomu prohlížení vracely.Jinak tě celkem chápu, že příjemné to není, co se ti stalo, ale jestli to trvá jen chvíli, zatím se nemusí o nic jednat.Irisko, jitko, Jano i ostatní, i já mám podzimní deprese, zatracená tma a zatracený nekonečný déšť, ale po Vánocích se to převalí, začne přibývat světla a v březnu už bude dobře.Myslím na vás.

ee (Út, 10. 11. 2009 - 07:11)

Holky vy ještě neznáte asi...O co prosím jde, můžeš nám přiblížit.Děkuji

Jitka (Út, 10. 11. 2009 - 06:11)

Ahoj, tak se zase hlásím, že jsem tady, u mě je stav tak nějak setrvalý, tj. rezignace, už to neřeším, telefon manžela nehlídám, on se teď docela dost drží doma, i když nevím zda si někde nejezdí, když jsem v práci (on chodí než na noční služby, tak je přes den doma.)No prostě na to nemyslím, mám teď ty svoje tanečky, už mi je i vyčetl a mě je to jedno. No taky se teď bráním podzimní depresi, abych jí nepodléhala, což jde dost těžko. Jo a koupila jsem si knihy - Mýtus monogamie(autora si teď nevzpomenu) a Střípky z ložnic (to je od Monyové), tak si to čtu a snažím se na vztah s manželem koukat z jiného úhlu. No možná plkám, dnes se tedy cítím dost mizerně, ale zas to musím zvládnout. Tak zdravím ostatní, mějte se pěkně a bojujte.

Jean-claude (Po, 9. 11. 2009 - 18:11)

Jinak vás uklidním nedělají to jen manželé, ale i manželky, ta moje se má dobře, pomáhám jí v domácnosti, vše obstarám a dopisuje si, taky z chlapem, no spíš s takovým chcípáčkem, je pořád nemocinkaný a slaboučký, to ji asi fascinuje, takže si nevyberete.Tak se držte

Jean-claude (Po, 9. 11. 2009 - 18:11)

Holky vy ještě neznáte asi věcičku, co se jmenuje spící agent, ta vám najde pozpátku 10 smazaných sms.

iriska (Po, 9. 11. 2009 - 17:11)

napadlo mě nedávno, že vlastně asi ani neznám okolo sebe nějaký lidi, který by neřešili obdobný starosti jako máme my tady.... pokud nejde o zamilovaný pár po pár týdnech či měsících žhavého vztahu. tak čemu se člověk stále diví... jen mi to trvalo dobrejch 20 let, než mi to dolezlo do hlavy. Ale stejně, co s tím dál ? asi taky hraje roli čas. teď je dost depresivní počasí, tak se jít rovnou zahrabošit.

ano (Po, 9. 11. 2009 - 11:11)

Taky se přiznám k erotickým...dneska už neplatí pravidlo zatloukat, zatloukat a zatloukat. Ale mazat, mazat a mazat. Na navěru se vždy přijde, dřív nebo později. Kdo to neumí, at je věrný. Nepochopím, jak si může někdo vdaný nebo ženatý nechávat psát sms večer, v noci. Co pak čekáte? Pochopení ?

elen (Po, 9. 11. 2009 - 10:11)

Taky se přiznám k erotickým smskám,ale protože každou poctivě ihned vymažu(jen co s ejí nabažím),myslím že z mobilu zjištění nehrozí.Spíš jde o to,že po takovéhle konverzaci mám pak potřebu být na mažela hrozně milá a hodná,snad jakoby vnitřní omluva,nevím....takže i tak je možný to profláknout

Jana (Po, 9. 11. 2009 - 10:11)

Jitko a jak bojuješ Ty?

Jana (Pá, 6. 11. 2009 - 07:11)

Bohužel Ti to musím lentilko potvrdit.Přehnaná kritika mé osoby byla vždy hlavním ukazatelem toho, že manžel má zrovna nějakou tu mladici, co ho obdivuje a má s ní vztah :-(. Vůbec se ti chlapi, když zahejbaj chovaj všichni jak přes kopírák :-)) Jak říká Květa Fialová...je to poddruh. Tak se holky mějme rády, máme na ně!!!!!

lentilka (Čt, 5. 11. 2009 - 18:11)

Zazinko děkujem za povzbuzení! Snad opravdu jde jen o čechrání peří. K psychologovi jeho ovšem ani párem volů... To by snad raději spáchal harakiriZaujalo mě, že je vědci potvrzené, že zatímcoŽENA se po setkání se sympatickým a pro ni atraktivním mužem vrací pozitivně naladěna a tytéž hodnoty chce nalézt a taky nalézá u své drahé polovičky,MUŽ se po setkání s atraktivní ženou chová ke své drahé polovici kritičtěji a vidí na ní především to špatné to mi připadá hodně smutné a leccos to o mužích vypovídá:(((

Zazi (Čt, 5. 11. 2009 - 17:11)

Děvčata, teď si nevybavuju, jestli se tady tohle téma už neprobíralo - ale zkusily jste odbornou pomoc? Myslím psychologa.Stejně se ale domnívám, že ani lentilka, ani iriska nezůstanou samy. Kdyby to tak mělo být, už by se to stalo. Vaši motýlci si jen načechrávají křidélka před mladými děvčaty, ale oni jednou zestárnou a prostata jim to spočítá, vy ale budete mít své možnosti ještě dlouho.Na to myslete, mějte se rády, jak vám píše Jana - a udržujte se hezké.A nešetřete na sobě!

iriska (St, 4. 11. 2009 - 17:11)

Já jen shrnu svou situaci. Sex mi doma nechybí, mám ho fak spoustu. Kotel jsem neustála a doma byla Itálie. Pak následovalo ale nesmírné sblížení a radost z toho, že se máme. Zase usínáme spolu v objetí a ráno se ke mně tulí, jen co otevře oči.Cítím z něj ohromnou lásku ( a to je asi to špatný, protože jinak by se mi od něj odpoutávalo daleko líp). Kamaráda potřebuju, to je jasný. Neumím si ho sehnat. Vidím, že čím menší sebevědomí mám já, tím víc roste jemu. Kamkoli přijde, všude jsou z něj celý pryč. Umí se bavit na jakékoli téma, takže se s ním nikdo u stolu nenudí. To já rozhodně nejsem. Děkuju vám všem za vaše myšlenky. moc mi pomáhají.

lentilka (St, 4. 11. 2009 - 10:11)

irisko rozumím ti, taky mám teď krizi - chceš-li, pak více na Sex mi doma chybí - nějak nemám sílu to opakovat. On se ten můj tváří, že ho sex nezajímá, že je to něco skoro špatného a nečistého, ale opak je pravdou. Ve vztahu jsem to byla vždy já, snad až na začátky, kdo něco inicioval. Chyběla mi jeho iniciativa. přitom vím, že ženské na něj nalítavají jako vosy na med. Po 25 letech manželství si najednou uvědomuju, jak jsem byla blbá a důvěřivá - nechala jsem ho třeba rok v cizině s holkou, která o něj velmi usilovala. Jednou mi přišel mi i anonym: Ten tvůj se tahá. Ale to už je docela dávno. Teď zlenivěl, ale "díky" mobilu vím, že to zkouší s holkou, která je o 20 let mladší než já.Nevím, čeho se dočkám ... Moje sebedůvěra je na dně, jemu to zdá se vyhovuje.

Jana (St, 4. 11. 2009 - 09:11)

A ještě jedno. Musíme se zase začít mít rády a být šťastné a pak se karta obrátí.Nebraňte se proto nikomu a ničemu, co vám v tom holky pomůže. Držím palečky

Reklama

Přidat komentář