Reklama

MOBILNÍ TELEFONY A NEVĚRA !!!

lentilka (Čt, 15. 10. 2009 - 16:10)

Irisko hezký, naprosto s tebou souhlasím a držím ti palce. Já jsem asi fakt staromódní, ale nevěru považuju za stejný druh nepravosti jako třeba podvést partnera ve firmě. Samozřejmě když věci opravdu neklapou a oba už hledají, jak ze vztahu ven, tak to chápu. Ale (většinou) pánské odskoky od relativně fungujícího domácího krbu odsuzuju

iriska (Čt, 15. 10. 2009 - 07:10)

ta věta - nikdy jsem manžela nešpehovala... - je přesná ( alespoň pro mně) . ale ve chvíli, kdy třebas úplnou náhodou člověk zjistí v mobilu to "sluníčko romča", je všechno jinak. prý ale toto není ta klasická žárlivost, to, že se pak člověk nedokáže ovládnout a koukne třebas do jeho mobilu znova. prý je žárlivost to, když nemáš vůbec důvod a sleduješ ho, slídíš v jeho věcech, kontroluješ atak. ano, asi to není dobře se pak utvrzovat v tom, že zase s ní volal nebo smskoval nebo se s ní sešel, ale podle mně už v týhle fázi nejde dělat, že nic nevím, protože to člověka dostane, třebas ve chvíli, kdy ten partner přijde domů, vysmátej a evidentně nabitej nějakým " jiným " zdrojem štěstí...pak jsem byla ve fázi, že jsem to potřebovala spíš rozluštit, protože on tvrdil, že jsem blázen, že si pořád něco namlouvám a vymýšlím a dělal ze mně chorobnýho žárlivce a magora. potřebovala jsem si ale opravdu ujasnit ty fakta, že je situace pravdivá a vážná. ale určitě souhlasím s tím, neudělat ze sebe uplakanou nešťastnou trosku, naopak, jak to nejdřív půjde zvednout se ze dna, z toho šoku a smutku, věnovat se sobě víc, najít si nějaký zdroj zábavy ( kamarádku, tanec, cvičení, zpívání...) a přesto, že jemu musí být jasně dáno najevo, že to , co se provalilo, je špatně a že s tím nesouhlasím, tak přesto se dát do kupy a být svěží, v pohodě, srandičky, klídek ( mám toho za sebou asi rok a půl a moje zkušenost . jednou dno, ale za chvíli štěstí)....řekla bych, že je moc důležitý si později, v klidu probrat sama ve svý hlavě, jestli chci s tím partneren jít dál a jestli ho miluju, nebo jsem na laděná na úplně jinou notu ( chci se ho zbavit a považuju ho za totálního chudáka . nevážím si ho a nevidím na něm téměř nic, co by mě u něj drželo ) . myslím, že tyhle starosti se nedají vyřešit za týden ani za měsíc, je to běh na dlouhou trať, ale já osobně jsem to zatím nevzdala a na rovinu -držím si palce, aby mi to vyšlo a podařilo se mi ho k sobě připoutat zpátky.

lentilka (St, 14. 10. 2009 - 11:10)

Jano moc tě chápu a já bych to taky nevydržela. Představa, že člověk, kterému žehlíš košile, vaříš a spíš s ním v jedné posteli odchází oslňovat jinou, je prostě příšerná. Pokud o tom víš, nejde prostě tvářit se, že je vše v pořádku. Jasně, doporučuje se to. Ale kdo to dokáže? ---- nevěra muže a ženy je myslím rozdílná v tom, že pokud oba pracují, jsou si v zajištění rodiny kvit, ale péče o domov je většinou pořád na ženě. proto nevěrný muž v podstatě zneužívá servis manželky (partnerky) k tomu, aby jinde mohl zářit - a to mi připadá zvlášť nechutné.

Jana (St, 14. 10. 2009 - 10:10)

Přečti si historii této diskuze. Mě se vyplatilo tohle udělat. Manžel vztah ukončil a začínáme znovu od nuly a zatím to vypadá dobře. Já bych nesnesla někde v koutě tiše trpět a snášet jeho zamilovanost k jiné ženě.

Šíleně smutná p (St, 14. 10. 2009 - 09:10)

Holky, a jakou máte zkušenost s tím, kdy místo hádek, vyvolávání žárlivosti a tak...., prostě partnerovi sdělíte, jak moc vás to bolí a jste nešťastné?

Jana (St, 14. 10. 2009 - 08:10)

Zazi, nesouhlasím s tebou. Každý vztah je jiný. A co, když on je zamilovaný jinde ? V tom případě je mu úplně jedno, že se ohákneš, naparádíš, flirtuješ po telefonu atd. A´T děláš, co děláš, on si jde za svým, protože kouká jen a jen na sebe.

Jana (St, 14. 10. 2009 - 07:10)

pro všechny, co našli nebo...Zazi, po bitvě je každý generál, že?Nesouhlasím s Tebou, připadá mi to i nemožné dělat mrtvého brouka, jedině, že by mi na tom chlapovi nezáleželo a měla také něco bokem, to věřím, že to by šlo, ale jinak ne.

jenys (Út, 13. 10. 2009 - 22:10)

koukněte se na www.tojesila.cz

zazi (Út, 13. 10. 2009 - 22:10)

pro všechny, co našli nebo našly v partnerově telefonu něco, co tam nemá být:Nemyslete si, že nevím, jak vám je, já s vámi cítím, sama jsem v podobné situaci nedokázala chovat se tak, jak bych měla.Tím spíš teď, když je to za mnou, vím, jak jsem se chovat měla - a proto vám to píšu.K navázání jakéhokoliv kontaktu mimo manželství dochází proto, že jednomu v manželství něco chybí, nebo ještě nebyl pro trvalý vztah zralý, nebo prostě proto, že vztah už trvá beze změn dlouho.Lidé jsou hormonálně různě vybavení, muži jsou většinou motýlci, potřebují opylovat.Takový vztah mimo nemusí nic znamenat, a pokud má ideální průběh, může manželství i obohatit. Třeba může ukázat manželce, že její muž stojí za něčí lásku. A naopak. Pokud se žena dá do štěkání a vyslýchání, může ten boj prohrát. Pokud ale dělá, že se nic neděje a naopak začne mít svá tajemství, zpívá si ve vaně a směje se s někým do telefonu, může to všechno obrátit ke své spokojenosti.Vztah se prostě musí vyvažovat.

lentilka (Út, 13. 10. 2009 - 22:10)

Tiffany: probudit v partnerovi žárlivost, to je to, co se doporučuje, a zřejmě to i funguje, viď Artemio :) Mně se to povedlo nedávno. My spolu skoro nikam nechodíme, tedy lépe řečeno on mě nikam nebere, ale když už jednou za rok někam vlezeme (tentokrát to byla nějaká velká a celkem "dobře obsazená" :o) párty), tak tvrdí, že mu dělám ostudu a táhne mě domů. Víš v čem spočívá ta ostuda? že chci tancovat, a on ne! takže tentokrát jsem to vzdala a po nějaký době, kdy se věnoval svým obchodním zájmům a lidem, kterým mě nehodlal představit, jsem sama u baru objevila kolegu z bývalé práce, kterého jsem 2 roky nepotkala. On mě vlastně ani tenkrát v práci ani moc neznal, ale já se mu připomněla. Prohodili jsme spolu ovšem jen pár vět a přiťukli si. Jééééé ten můj mě zahlíd a to byl teda POHLED, to si nepřejte vidět. a pak už byl jen NASRANEJ (pardon)Ale řekla bych, že to nevyřešilo vůbec nic

RichardKnopp (Út, 13. 10. 2009 - 22:10)

http://www.tojesila.cz/cz/s16/n2207-CSSD-zastavila-volby-2009-Proc

Tiffany (Út, 13. 10. 2009 - 20:10)

Artemio: díky za to, že jsi to myslel dobře, stejně nevím jak z toho ven. Snad jediné co můžu udělat je podráždit v rozumné míře jeho, žárlivost a ješitnost. Tím myslím dát se trochu do gala a vyrazit mezi lidi a asi být i trochu hnusná a nebrat ohled na to, že on má ten svůj fotbal, prostě říct odcházím a ať se stará. On si zvyknul na to, že prostě jde a neřeší jestli já zrovna taky nechci někam jít, asi je potřeba trochu zvyklat tu jeho jistou a pocit, že se vždy přizbůsobím, tak jak potřebuje on. Přirovnání sousoší opic se mi opravdu líbí. Nejsem zastáncem histerických scén, ale dělat mrtvého brouka, to bych už musela mít hodně nízké sebevědomí. A myslím si, že pak je kámen urazu, když náhodou chlap zjistí, že manželka dělá, že neví, když ví, to by si mohl klidně vyložit jako tichý souhlas.

www.tojesila.c (Út, 13. 10. 2009 - 20:10)

vice hledejte na www.tojesila.cz

Artemio (Út, 13. 10. 2009 - 18:10)

Tiffany,chtěl jsem jen aby ses netrápila.Vím,jak bolí nejistota,znám to a už nikdy nechci.

niky (Út, 13. 10. 2009 - 17:10)

ano jsem to já, jen malý...agi-lentilka: souhlasím s tebou.Hlava mi nebere, o čem to tady píšete. Jak známé sousoší opic: nevidím, neslyším, nemluvím. Život ve lži. Ti co by v životě nelezly do mobilu tak šmírují asi nejvíc. To by ta ženská musela být slepá, hluchá, němá aby neviděla změny na manželovi, partnerovi. Ještě malá zkušenost.Nejvíce přihlášených na seznamkách jsou po 22.hod. Manželky jdou spát a manželé pracují, - jinak shání ženský na sex. Seznamky - bordely zadarmo. Začíná to chatováním, výměnou tel.čísel, fotek, kávou, sexem, bez citu, nejlépe v prac. době, v autě, aby ho to nic nestálo, popř. půjčený byt v polední přestávce, a návrat domů jako spokojený manžel. Gauč, pívo a ruku v rozkroku :)

Tiffany (Út, 13. 10. 2009 - 17:10)

Žít v nevědomosti je sice asi pohodlné, ale pokud mi na někom záleží, tak si nedovedu představit, že nasadím klapky na oči a dělej si chlape co chceš, jen když o tom nevím a je mi fajn. Rozhodně nejsem masochista a ve sžíravém pocitu nevěry si nelibuji a jestli mu křivdím, to ví bohužel jenom on sám. Před nedávnem jsem manželovi odpustila, když se na zábavě v podnapilém stavu při tanci nechal divoce líbat od jedné veselé slečny, taky jsem to těžce kousala, ale byl opravdu na mol, iniciativa nebyla z jeho strany, jen se nebránil, dobře mi z toho nebylo, ale přešla jsem to.Jen se bojím, aby si nemyslel, že jsem odpustila před tím, odpustím teď a odpustím i příště. Přitom on sám žárlí i na to, když mi zavolá do práce a slyší někde v mé blízkosti mužský hlas.Artemio: připadá mi, že mi radíš abych v podtatě dělala to, co dělá on.

agi-lentilka (Út, 13. 10. 2009 - 15:10)

ano jsem to já, jen malý kopanec :) jana: žít s chlapem, který si žije s uchem přilepeným k telefonu a píše sms jak divý není žití v nevědomosti ...

Artemio (Út, 13. 10. 2009 - 15:10)

Jani - přesně napsáno.Vykašlal bych se na mobil.A na sžíravý pocit nevěry či podvodu by možná pomohl nový kamarád třeba na milou sms,každý přece můžeme mít nějakou tu třináctou komnatu,nebo ne?

jana (Út, 13. 10. 2009 - 14:10)

Tiffany-nešťourej-co oči nevidí,srdce nebolí.Manželovi bych do mobilu zásadně nelezla.Za prvé je to cizí korespondence a za druhé-co když tam bude něco co se mi vůbec nebude líbit?Takhle žiju v nevědomosti a je mi fajn.

Artemio (Út, 13. 10. 2009 - 14:10)

Tiffany,jsi na nejlepší cestě zahrabat ten vztah do kytek.Tak dlouho do toho budeš šťourat,až to zničíš.Už Tě vůbec napadlo,že to třeba tak opravdu je a Ty mu pěkně křivdíš?Ještě si na něj rozsviť lampu a začni jako v Hošticích.Tak kdo to byl?

Reklama

Přidat komentář