Reklama

MOBILNÍ TELEFONY A NEVĚRA !!!

agi (Út, 13. 10. 2009 - 13:10)

ještě upřesňuju, že se poznali právě v cizině za trochu ztížených podmínek, a to toho mého zřejmě naprosto okouzlilo, i když dle sms odolával statečně ..

agi (Út, 13. 10. 2009 - 13:10)

Tiffany taky teď řeším, že manžel se začal po jedné služební cestě ukazovat s holkou, která je o 25 let mladší než on. Abych to upřesnila, ona začala zřejmě koketovat s ním, protože ho naháněla kvůli jisté věci, kterou mu v cizině koupila a dovezla sem. Vlezla jsem mu do mobilu. Normálně to nedělám, udělala jsem to předtím snad 2x, ale vždy ve chvíli, kdy můj radar zachytil signály, že s tím mým není něco v pořádku. To bylo pane esemesek! Byly důrazné a promyšlené, jako ženská vím, že věděla, co dělá, aby ho dostala (žádost o setkání na nějaké akci, žádost o pomoc s pracovním problémem). V nejbližší době se zas vrátí do čr, už mu to oznámila. Jsem ve stavu nejvyšší pohotovosti a bohužel vím, že jsem takový magor, že jsem schopná udělat cokoliv :o(

Tiffany (Út, 13. 10. 2009 - 12:10)

myslím, že každý máte svůj...Myslím si, že tím, že chci znát pravdu, nedělám manželovi ze života peklo, naopak jako v pekle se teď momentálně cítím já. Nikdy jsem ho nešpehovala a ani mu nelezla do mobilu, i přes to, že je tak často pryč. Každopádně při pomyšlení, že zatím co já jsem doma byla s dětmi a věřila tomu, že on někde čutá do míče, byl možná se slečnou-sluníčko, se určitě vyrovnaně necítím. Včera jsme spolu mluvili, nedělala jsem scény ani nekřičela, jen jsem mu řekla, že chci aby byl fér a řekl mi pravdu ať je jakákoli. Řekl mi, že si jí do mobilu zadal v době kdy ve firmě pracovala stejně jako má v telefonu jiné kolegině a to sluníčko, že si k ní poznamenal, protože se pořád smála a jiný důvod, že v tom opravdu nebyl. Prý ho mrzí, že kvůli tomu, že si neudělá pořádek v seznamu a má tam čísla na lidi, se kterýma už roky nemluvil, mu já teď nevěřím. Taky jsem se ho zeptala, aby mi řelk pro zajímavost jak má v seznamu napsanou mě, prý tam má moje jméno ve zdrobnělé podobě.Nevím jestli bych si jako cizí člověk myslela, že Janička je manželka(ta,kterou si dotyčný vzal, protože ji miluje) a sluníčko-Romča je jenom kolegině z práce jako každá jiná, se kterou udržoval pouze pracovní vztahy. Tohle mi prostě hlava nebere. Hrozně ráda bych mu věřila, ale dá se tomuhle věřit?

Itas (Út, 13. 10. 2009 - 09:10)

Něco pro vás dámy to je bomba www.tojesila.cz

zazi (Po, 12. 10. 2009 - 23:10)

pro zazi - jeho manželka měla...aha, tak to mě nenapadlo.jednou jsem řešila ten samý problém, proto vím, že je to trestné.Muži prostě dělají hloupé chyby.

honey (Po, 12. 10. 2009 - 22:10)

pro honey: nechat si legálně...pro zazi - jeho manželka měla oba telefony napsané na svoji firmu, takže jako majitelka obou čísel si mohla zažádat kdykoliv o výpis, a nic trestného v tom není. Bohužel, opravdu se stalo.

zazi (Po, 12. 10. 2009 - 22:10)

myslím, že každý máte svůj kus pravdy, ale udělat těm, o kterých pochybujeme, ze života peklo (sledováním a pod.) určitě není to pravé ořechové. Naopak je dobře udělat pozitivní změny v první řadě u sebe, zaujmout vyrovnaností, novým účesem, pohodovostí a pod. Pokud váš vztah nebyl "pryč" už předtím, nemůžete to splést. Skoro 100 % mužů nemá rádo změny a nechce se rozvádět. Takovým "přiškrcením" po nalezení podezřelého čísla vlastně strkáte své muže té druhé do náruče. Muž jde tam, kde se cítí dobře a kam investoval. A je to prakticky vždy manželka, pokud nedělá hlouposti.

niky (Po, 12. 10. 2009 - 15:10)

Tiffany, já už tohle mám za...Tifany - to je šok co ? Ale buď v klidu, dnes mu nic neříkej, jen ho pár dní sleduj, sám znervozní a nebo si sním dneska v klidu o tom promluv. Ale v klidu. Pamatuj vše se otočí proti Tobě. Važ slova, která nemůžeš vzít zpátky. Ale myslím, že každá Tě ujistí, že jestli tě podvádí a slibí že přestane, věř , že nepřestane, červík tě bude hlodat pořád a důvěra je ztracená. Ale po jednom sluníčku - se nerozváděj.Můj bejvalej měl všechny uložený jako kamarády..

Tiffany (Po, 12. 10. 2009 - 15:10)

Jak vidím,názory se různí.Chápu to, každý jsme hold jiný,ale když to vezmu ze svého pohledu na sebe samu,tak vím, že to nedokážu jen tak přejít.Myslím si, že svému manželovi toleruji hodně, je vášnivý fotbalista, hraje fotbal i futsal,několikrát do týdne trénuje o víkendech hraje, po fotbale se jde na pivko.Občas si zaremcám, že je pořád pryč asi jako každá ženská, která to má doma taky tak.On se to naučil brát jako samozřejmost za těch 10let co jsme spolu a neuzná, že je to na úkor času, který by mohl strávit s námi.Nevidí,že já nemám díky tomu,tolik času na své přátelé,vlastně mám pocit,že mi jich už ani moc nezbylo,když si na lidi neuděláte čas, tak se na vás po nějaké době vykašlou.Nechci ze sebe dělat chudinku ani oběť rodiny,ale ani nechci za pár let zjistit,že jsem si ze svého ukrajovala pro někoho kdo za to nestál.Samozřejmě,že manžela miluju a je mi z toho všeho těžko,ale vůbec nevím jestli mu můžu ještě věřit,protože vím,že když pojede na trénink budu myslet na to jestli tam opravdu je.Když jede na zápas vypadne třeba ve tři pak se jde na pivko a přijde o půlnoci,minulý týden se šlo s kámošema na kartičky, odešel v osm přišel v pět ráno.Za tu dobu se dá stihnout i spousta příjemnějších věcí nemyslíte?Jak mám vědět,že nebudu dál ta ohleduplná, tolerantní manželka,čas taky nezastavím(je mi 38),nechám to spát a on třeba jednou příjde a řekne jdu za svým sluníčkem.Jsem člověk, který chce mít ve všem jasno,vím že teď už to ve mě bude hlodat, budu ho podezírat,bude mě přitahovat jeho mobil,i když jsem mu nikdy do něj nekoukala,dneska mi vlastně nahrála náhoda.Už teď mám pocit,že jsem dělala z lásky blbce,jak mám vědět,že ho nebudu dělat dál?

Jana (Po, 12. 10. 2009 - 14:10)

Pokud přijdu na to, že časem v tom bude zase pokračovat, tak to také ukončím..... a také tak jsem mu to řekla.Já prostě jinak jednat nemůžu. Jsem prostě taková, také vím, že budu trpět, ale zase na druhou stranu, není to jedinej chlap na světě, co říkate ženský?

Jana (Po, 12. 10. 2009 - 14:10)

Jano, já na to neměla, tajně se užírat a trpět. Chtěla jsem znát pravdu. Řekl, že to ukončí, ale neukončil. Tak jsem to ukončila já a pak trpěla taky. Teď s postupem času už netrpím já, ale on. Asi ty boží mlýny melou.

Jana (Po, 12. 10. 2009 - 14:10)

Ten můj právě proto, že ví, že bych ho už zpátky nevzala, tak milenecký poměr ukončil.Rychle si to v hlavě přebral.Jestli máte na to, trpět manželovu nevěru a v koutku se tajně užírat, tak trpte, já na to nemám....

Jana (Po, 12. 10. 2009 - 14:10)

To ve 14:43 psala jiná Jana.Jen chci ještě dodat : On si tohle prožít asi musel a teď trpí a chce zpátky. Pozdě.

Artemio (Po, 12. 10. 2009 - 13:10)

Jani - správná rada.Jedině to s bolestí v srdci přehlédnout a dělat,že nic.Vše ostatní může klidně skončit tragedií i pro dobrý vztah.

Jana (Po, 12. 10. 2009 - 13:10)

Já to právě nenechala být a pátrala, až jsem se pravdy dopátrala. Zapíral a zapíral, ale.... Jsem rozvedená 6 let.

Jana (Po, 12. 10. 2009 - 13:10)

Já kdybych to nechala být, tak už jsem určitě rozvedená..... věc názoru a situace

Jana (Po, 12. 10. 2009 - 13:10)

Tiffany, já už tohle mám za sebou a dnes s odstupem 6-ti let se také na to dívám jinak.Moje rada zní : Pokud chceš za každou cenu rozvod, pátrej dál. Pokud svého muže miluješ a on tebe, tím spíš, že máte děti, nech to být. Ale úplně být.

Tiffany (Po, 12. 10. 2009 - 12:10)

Ahoj všichni,nevím jestli můj případ patří zrovna do této rubriky,ale každopádně díky mobilu si od dnešního rána připadám podváděná.Dnes ráno jsem potřebovala zavolat do školky,že je dcera nemocná, ale neměla jsem číslo ve svém mobilu,tak mi manžel půjčil svůj.Bohužel se mi hned pod zadáním školka také na seznamu ukázalo-sluníčko Romča. Docela jsem ztuhla,teď mi to šrotuje v hlavě,nevím jaký si mám z toho udělat závěr,nemám si s kým o tom popovídat a ani si nedovedu představit,že bych někomu ze svých blízkých nebo známých vykládala, že mě možná manžel podvádí. Tak jsem si říkala, že mi třeba někdo napíše sem co si o tom myslí.Manžela jsem se samozřejmě zeptala, řekl mi,že je to stará známá,kterou už hodně dlouho neviděl.Nakonec jsem se sama dovtípila,že je to bývalá kolegině z práce,která od tamtud odešla asi před třemi lety a on mi to i potvrdil na další diskuse nebyl čas, protože musel jít do práce. Vůbec nevím jak se mám chovat,až příjde domů,nechci se chovat jako žárlivá histerka,ale mylím si,že mít někoho v seznamu jako sluníčko asi bude někdo významnější,než ti ostatní co jsou tam jen pod svými jmény. Bohužel nevím jak významná je tato dotyčná pro mého manžela,nevím co si mám o tom myslet a jak to řešit.Poradí mi někdo?

Artemio (Po, 12. 10. 2009 - 09:10)

Niky - nechtěl jsem v žádném případě zpochybnit Tvé úvahy,promiň prosím.Ale násilím nejde nic.Partner,který hledá pohlazení po éteru s cizí ženou,nemusí být vůbec hajzl,nebo prostě chronický záletník,ale úplně obyčejně nešťastný člověk ze vztahu,ve kterém žije a ve kterém zřejmě - spíše určitě - nemá to,po čem touží.A určitě to není Rolls Royce,stačí pochopení a třeba pohlazení,nebo hezký večer a zeptat se - miláčku,co by sis přál - přála ?

pro Artemio (Po, 12. 10. 2009 - 09:10)

niky - hezký příspěvek,ale o...Můj muž mě takto podváděl a když jsem na něj udeřila, tak mi řekl, že opravdu neměl důvod to dělat (prostě pobavení, zblbl atd).Prý si nic vyčítat nemám.Ukončil to a omluvil se. A tak to je ve většině případech.Artemio bude asi také nějaká dopisující milenka :-)) Měly by jste se devčátka zamyslet spíše vy nad sebou :-))_

Reklama

Přidat komentář