Reklama

MOBILNÍ TELEFONY A NEVĚRA !!!

niky (Po, 12. 10. 2009 - 09:10)

niky - hezký příspěvek,ale o...Artemio - já vím, že tvrdý úder je poslední řešení. Moc to bolí, vím to. Proč to muži dělají? Proč to dělají ženy? Nevím, zda holky tento problém svýma partnerama řešili, probírali, byli si schopni říct PROČ? to dělají? Už to, že jsou schopni o tom spolu mluvit je dobré.Artemio je hodně důvodů, já opravdu nevím zda je správné pro ženu čekat až se dospělý muž , ženatý vyblbne s smskama a nevěrou. Na to jsou odborníci. Je hodně faktorů, v každé rodině je to jinak, ke každému se přistupuje individuálně... jen jsem napsala svůj názor. Možná o ničem jak píšeš, ale to jen jeden úhel pohledu.

Artemio (Po, 12. 10. 2009 - 09:10)

niky - hezký příspěvek,ale o ničem.Nechtělo by to spíše zamyslet se,proč to ti muži dělají?Nechybí jim v tom vztahu něco?Řešení tvrdého úderu je k ničemu.Jen vše zhorší.Nemyslíš?

niky (Po, 12. 10. 2009 - 08:10)

Holky jak si vás tak čtu je mi vás svým způsobem líto. Podporujete se se navzájem, v tom, že manželé vás podvádějí mobilama. A do kdy jim to budete tolerovat? Udělali jste ze sebe sami chudinky. Ptali jste se sami sebe proč to dělá, řekli vám opravdový důvod? Kdyby šlo jen o kamarádství, tak si nebude brát mobil na záchod. Jsou to ubožáci, skrývají se kde můžou, vrkají do mobilu přiblblým výrazem..atd.Taky jsem to zažila, taky jsem byla taková jako vy tolerantní. Nepomohlo nic. Naopak, pořídil si několik mobilů. Doma ležel jen tiše ten "na doma". Spousta výmluv, se smetím bere mobil, potřebuje cigarety -mobil, projet se na kole-mobil, sklep-mobil. To fakt jenom blbka nepochopí. Chce to natvrdo. Trvdej úder. Jinak jste jako na kolotoči. Pořád dokola.Trápíte se a on si užívá. Ještě je natolik drzej, že si před váma domlouvá schůzku.Holky seberte se . Je to na Vás jak se rozhodnete. Ale tady pláčete na špatném hrobě. Sami v sobě si udělejte pořádek. Začněte od sebe. Tady si ulevíte virtuálně, ale realita je jiná. Dobře to víte....výpis hovorů lze udělat...pokud máte známého...ale k čemu vám to je? ....pro Jardu - pokud si na PC nainstaluje skryty program, který zapisu každé vaše ťuknutí do klávesnice, tak stopy zůstanou, zůstane tam všechno. Ale to mnozí jistě neví. Tak buďte jako ostříž. Všechno se dá na PC zjistit. Jsou na to programy, ale to patří do jiné diskuze.......co když ten váš holky ví co tady píšete?.......Cokoli napíšete na internetu, je to jako byste posílali pohlednici :-)...

xxy (Po, 12. 10. 2009 - 08:10)

Taky to prasklo u mého...No Ty si honey fakt chudinka, bylo to jen o citech. Jdi někam ........jednou se Ti to všechno vrátí a budeš koukat na city!!!!

Jitka (Po, 12. 10. 2009 - 06:10)

Jo a ještě pro Irisku viz 11.10. nejraději bych ho na zahradě zakopala, docela vážně o tom chvílemi uvažuju. To by byla úleva :-)

Jitka (Po, 12. 10. 2009 - 06:10)

Ahoj Zazi, Irisko a ostatní,no měla jsem zase krizovku, minulé pondělí se prostě ztratil - ani to neřekl dopředu jako předtím. No byl u ní. Pak se vymluvil - no ubohota. Byla jsem se radit u jedné paní - nevím jak věříte na věci mezi nebem a zemí - mluvila pěkně, docela ten náš vztah odhadla přesně, no říkala v kostce, že to mám v osudu a že to dělá, protože mu to toleruji. Tak nevím, jak to udělat, aby si uvědomil, že mi to opravdu vadí. Na sobě pracuju - mám nový melír a sestřih vlasů a přihlásila jsem se do kurzu orientálního tance- byla jsem tam v pátek prvně, bylo to príma. Doma se snažím dělat pohodovou manželku, uvnitř mám úzkost, navrch jsem v pohodě. Tak uvidím,zdravím a zase napíšu. Jitka

zazi (Ne, 11. 10. 2009 - 20:10)

ahoj irisko, možná nám to jarda vysvětlí, zatím si s tím nebudeme lámat hlavu.Ty ostatně neděláš absolutně nic špatného, jen si vyléváš srdíčko a to je dovoleno.Cítím z tebe hodně optimismu a doufám, že nejen já sama a že to tvého muže přivede zpět jen a jen k tobě.:-)

iriska (Ne, 11. 10. 2009 - 20:10)

zazi, ahoj, díky za pochvalu, mám stejný názor jako ty - na ty výpisy...a taky mám strach, aby můj manžel neobjevil tyhle stránky, ale historii vymazávám...tak doufám, že to nenajde, i když co na tom?jdu na internet jen když není doma.

zazi (Ne, 11. 10. 2009 - 19:10)

pro honey: nechat si legálně udělat výpis z manželova telefonu je trestné a oficiálně to nelze, pokud to někdo od operátora dodal, je to právně napadnutelné. Tak nevím, jestli to nebyla mylná informace.pro irisku: mám z tebe radost, ty jsi opravdu "pokročilá", děláš to dobře a já ti moc držím palce.pro jitku: kde jsi?? napiš!!ostatním moc držím palce, aby neudělali věci, kterých by později litovali.a pro jardu: zůstává to v PC i když vymažu historii? a CO tam zůstává?

Jarda (Ne, 11. 10. 2009 - 17:10)

takže shrnutí diskuse je jasné: mobil (PC) nevěru zjednoduší ale na druhé straně často vede k jejímu odhalení. Ještě pozor (zejména dámy) na PC. Z těch se dá vyčíst úplně všechno. I když si myslíte, že všechno včas smažete, opak je pravdou. 99% informací tam zůstáva !!!

honey (Ne, 11. 10. 2009 - 15:10)

Taky to prasklo u mého ženatého milence, a ikdyž si sms neschovával, hned je mazal, tak manželka byla poměrně informovaná kolik a kdy jich bylo - nechala si pořídit tajně podrobný výpis z jeho mobilu.Divím, se že mi nezačala odpovídat... No, nechali jsme toho, ikdyž to bylo o citech, ale na mobily fakt bacha, to je docela osvědčená metoda, jak zjistit nevěru.....

iriska (Ne, 11. 10. 2009 - 15:10)

a co čekáš , že tam najdeš, až by ses tam do toho mobilu dostal ? chceš to vědět jistě, že tě podvádí ? já vím, to chce každý, kdo chytne lufta. ale nepřej si zažít tu melu, co nastane potom, až to uvidíš černý na bílým. jestli má mobil pod heslem, je asi jasný,že k tomu má důvod a že ví, proč a že asi je tam něco, co nepatří pro tebe. proto oni pak ty mobily nosí jedině u sebe, zaheslovávají je, schovávají, nosí ho tajně na záchod, potřebují ho i na cestu do garáže s autem u baráku a tak...co se spíš na rovinu zeptat , proč není ten telefon v klidu - bez hesla....sorry, ale tohle jsi asi číst zrovna nechtěl.....jitko, jak je u vás ? celý týden ses neozvala....žije ještě tvůj muž, nebo už ho máš zakopanýho na zahradě ? u nás je teď klid ( ale sotva to člověk dořekne, tak je vše jinak ) - skoro bych to typovala, že si pořídil jiný telefon a domů už si ho zkrátka nenosí....ale neva, věnuje se nám, mým dětem, je s námi a je v pohodě, tak co , nepátrám dál ( momentálně ).

Pro Valentina i (Ne, 11. 10. 2009 - 15:10)

Nepátrejte, neřešte!Ono je to přejde- ta nevěrnost.A když ne, tak to tak mělo být.

Valentin (So, 10. 10. 2009 - 23:10)

Poradte,jak se dostat do mobilu Nokia 6300,pokud je klavesnice uzamcena heslem. Jde to nejak obejit? Nebo heslo zjistit? Nokie se uzamykaji ciselnym heslem. Diky za radu ;-)

Zdenka (So, 10. 10. 2009 - 22:10)

S mobilem se to krásně lže a...Ano je to pravda,já mám také takový problém.Dědek,když se zblázní.Nevím si rady.

Janek (So, 10. 10. 2009 - 19:10)

Pokud někdo najde u na mobilu svého partnera nevěrnou sms, není to ještě nic proti tomu co se stalo jednomu mému známemu. Jeho žena mu na mobil poslala (omylem ) několik svých nahých fotek. Problém byl v tom že samozdřejmě nebyly určeny jemu...,ale svému milenci s náležitým komentářem co všechno spolu prožijí až ten její bude v práci.

Zazi (Ne, 4. 10. 2009 - 15:10)

Ahoj irisko, to máš pravdu, před 15 lety to nebylo odhalení díky mobilu, bylo to "na vlastní oči", ale dál už to pokračovalo stejně, proto jsem se zapojila.Jestliže s tebou chce muž stavět dům, tak to je pro mě jednoznačný signál, že s tebou počítá v životě nadále a tys udělala hodně dobře, že ses k němu neotočila zády a nadále jste se milovali.Já se už dnes nezabývám důvodem, proč u nás tohle skončilo, prostě to beru jako fakt, jako cenu za to, že jsme se nerozvedli. Sice mě to nějakou dobu ponižovalo, ale jak už jsem psala, karta se obrátila a dnes mi to vůbec nevadí.Taky jsem ti chtěla napsat, že každá z ženských, které tehdy žily samy, mi řekla, že tohle by neodpustily a že by se rozvedly. Já už jsem se pak vůbec nebála být sama - a dnes by byl problém jen v tom, že nejsem technický typ a na spoustu věcí toho chlapa fakt potřebuju.Takže osamělé ženy posuzovaly nevěru mnohem přísněji, než ty vdané a s dětmi.Irisko, stavba domu vás určitě krásně spojí a já ti moc fandím, jsi hodná holka, stejně jako Jitka.A zase napiš.

iriska (Ne, 4. 10. 2009 - 15:10)

ještě jsem chtěla říct, že mám v práci kolegyni - je 2 x rozvedená, se 3 dětma. momentálně má milence - ženatýho chlápka ( 41) se dvěma dětma. je to čočka, co musím vyslechnout o tom,jak mu jeho žena přišla na smsky, jak to musí tajit, když ona chce jít s ním do divadla, je problém jako hrom, aby je někdo spolu neviděl, když on jede pod stan se svou rodinou , je chudák, protože to dělá jen kvůli dětem, nakupuje a vaří taky jen kvůli dětem a manželka je hrozná. ale asi mě to i docela školí. podotýkám, že moje kolegyně netuší, že jsem podváděná manželka, člověk se tím fakt chlubí nerad...ve finále ale vidím, jak je ona sama, bez chlapa, o kterýho by se mohla opřít,nemá s kým řešit vlastní děti, jejich nemoce, kterej se vrací domů a usíná vedle ní...ten její za ni nechce zaplatit ani pitomej oběd a občas se s ní večer během chvilky pomiluje. ale pak je zas sama. myslí na něj a čeká jako blbka, až jí napíše nějakou přitroublou smsku, aby měla lepší den. tak to někdy v duchu porovnávám a řekla bych, že nic moc. prostě takhle bych to teda už vůbec nechtěla.

iriska (Ne, 4. 10. 2009 - 14:10)

zazi, prosím tě, pročítám zpět tvůj příběh - ty píšeš že se ti to přihodilo před 15 lety, to teda asi mobil nehrál hlavní roli ( jako ted u nás s jitkou ), ale spíš to asi fakt bylo o tom, že se ti stěhoval...taky mě udivila jiná věc, že už ho nemiluješ a neobnovili jste sex - to je přece moc důležité ve vztahu mezi dvěma partnery...promiň, nic mi do toho není.jsem ráda, že nám napíšeš svoje rady. Víš, zaměřila jsem se ted na to, že koukám kolem sebe, kolika lidem třeba se povedlo to, že spolu vydrželi i poté, co jim odrostly děti... mně je 43 a vlastně kromě jedněch známých je většina párů rozvedených nebo spolu žijí jen vedle sebe. když ale poslouchám ty rozvedené kolegyně, vůbec bych s nima nic neměnila, ani dnes po zkušenostech s nevěrou. Jitko, taky jsem se musela vdávat, v 21 letech, ale tenkrát přece to bývalo jiné než dneska. ani toho nelituju, ted spíš hledám nějakou cestu, jak jít s tím chlapem dál společně, aby se nenudil a nevyváděl lumpárny. zdá se , že se chystáme na jaře začít stavět, budou nám chybět peníze a tak, možná někdo z nás i přijde o práci, ale pořád lepší spolu diskutovat o společných radostech a starostech, než si mobilovat s milenkama.dnes už vím, že do toho chci jít, at už to dopadne jakkoli. tyhle myšlenky jsem si ale urovnávala skoro rok, a myslím, že on taktéž.

xxx (Pá, 2. 10. 2009 - 21:10)

xxx - kolik je ti......o.k. tak Vám všem přeji hlavně pevné nervy a jediné co Vám můžu poradit - komunikujte spolu - ale ne tady ... jinak na létech nezáleží. Nevěra je stejná jak ve 20,30,50.. :-) letech. Čus..

Reklama

Přidat komentář