Reklama

MOBILNÍ TELEFONY A NEVĚRA !!!

Sarah (Po, 24. 10. 2005 - 01:10)

Naprosto s Tebou souhlasím. Nevidím důvod, proč bych se měla zlobit, když mi manžel projede poštu, jestli mi nepřišel nějaký mail ( to samé s sms ), a když jsem v jiné místnosti, nahlas mi je přečte. A i kdyby to dělal v mé nepřítomnosti, ať se podívá, já se rozhodně nemám za co stydět! Kdo se bojí "špehování", má černé svědomí.

Gabriel Berdár (St, 6. 7. 2005 - 21:07)

To není problém. Prostě řekněte milence, ať vám jednoduše pošle SMSku DO BUDKY ZA ROHEM.....a manželka nic neodhalí. Jak jenoduché!

Venceslav (Út, 5. 7. 2005 - 22:07)

Mobil sám o sobě manželství neničí.Já se třeba s milenkami v pohodě pomocí mobilu domlouvám, píšu sms (zprávy i volání hned mažu, čísla nemám uložena) a manželka nic neví a manželství to jen prospívá. Manželku mám rád a milenky mě baví.God bless cell-phone!

Rozára (Ne, 3. 7. 2005 - 09:07)

Náš dlouholetý vztah taky dojel na náhodně objevené nevěry.Čeho je moc,toho je příliš.Partner zatloukal do poslední chvíle,byl to slaboch a nefér chlap,tak šel holt do kopru.Teď mám jiného a jsem šťastná,ale už si dám bacha.

Kobe (Ne, 3. 7. 2005 - 05:07)

Picachu máš naprostou pravdu, ti co tu tak rádi žvaněj že lézt do mobilu je narušování soukromí by po něm skočili jako první kdyby měly nějaké tůšo. A taky se mi tu hrozně líběj ty svalovci co blekotaj že kdyby přišli na to že se jim přítel, nebo přítelkyně koukaly do mobilu že by vztah okamžitě ukončily. To chci vidět toho machra kterej se s někým koho MILUJE rozejde na základě toho že se mu dotyčný hrabal v mobilu. Tak to pak bude láska až za hrob.

GABRIEL BERDÁR (So, 2. 7. 2005 - 19:07)

TAK UŽ JSEM Z NEMOCNICE DOMA, TI HAJZLOVÉ MĚ CHTĚLI ZABÍT. CHTĚLI MI PRORAZIT LEBKU TRUBKOU OD VODOVODU!! A HNED SE VÁS ZEPTÁM: KOLIK SMS POŠLETE DENNĚ Z T E L E F O N N Í B U D K Y ?

Pikachu (So, 2. 7. 2005 - 18:07)

A ještě vám dopíšu, jak to dopadlo. Omlouvám se, je to pro mne událost dneška, tak se potřebuju "vymluvit": Zapsal jsem si číslo dotyčného ženatého člověka, kterému nejdříve zavolala má známá jako ohledně inzerátu atd., a pak když jsem zvěděl, jak se věci mají, odhodlal jsem se zavolat sám. Ten člověk nejdříve nechápal, co se děje, a proč jako volám, že je ženatý a s mou přítelkyní nic nemá, že ji sice zná deset let a jezdí spolu na koncerty (aktivně hrát), ale nic takového, co uvádím, není pravda, a to včetně SMSek od něj, což je úplná šílenost - z čeho se ten člověk chtěl vykroutit? A že prý mi zavolá, až bude pauza na pumpě a vysvětlí vše, což nenastalo, a určitě ani nenastane, protože, ačkoli jsem ho žádal, ať to zůstane mezi námi, tak si to navzájem řekli, takže v tuto chvíli ani jedna SMS, ani jedno zavolání jak od ní, tak od něj, což je velice jasné. Snažil jsem se zajistit vše, co jsem jí na očích viděl, byli jsme spolu 3 roky, ale jak už to v "uměleckých" kruzích bývá - lidí je kolem mnoho, tak je z čeho vybírat... Jen jsem asi naletěl na slově - věrnější ženu bys těžko našel, tak nešil, nežárli atd. Připomíná mi to kolegyni v zaměstnání, která vždy zdůrazňovala, že je velice poctivá, až jsme ji vyhodili za krádeže a zpronevěry... Nicméně bych rád dodal sil všem těm, kteří si myslí, že kouknout do mobilu je obrovský zločin - Nikoli! Pokud se spousta okolností náhle změní a dostaví se celá řada podivných jednání, podivného chování, pak je to někdy jediná cesta, jak uvést věci v chod a něco řešit, především tehdy, pokud je partner slabý, bojácný, tonoucí ve lži, kdy nerozlišuje pravdu a lež, zkrátka chorobná prolhanost. S takovou ženou jsem žil, té ženy jsem si vážil, ta žena byla pro mě inspirací, vlila mi energii do života, ale žije nejspíše několik životů najednou. Závěrem chci uvést možná fádní slova, ale pro mne významná - Když má někdo někoho rád, tak se prostě bojí, aby o něho/ni nepřišel. Nevím, co dál bych k tomu řekl, ba ani nevím, co dál, jestli vůbec má smysl jít dál, je mi 33 let a připadám si jako napálený klučík, který najednou nemá cíl, nemá budoucnost. Přeji všem, aby se jim nikdy nic podobného nestalo, aby je cosi nevedlo k otevření mobilu...

věrná (So, 2. 7. 2005 - 16:07)

Konečně rozumný názor!

Pikachu (So, 2. 7. 2005 - 15:07)

Když už máte velké podezření, že si partner SMSkuje s někým jiným, a to např. o intimnostech atd., tak nejlepší způsob vyjasnění celé situace je prostě do toho mobilu vlézt, protože pokud je partner natolik slabý a strachuje se co by bylo kdyby, tak je nejlepší zakročit sám/a, aby se věci pohnuly. Udělal jsem to tak a samozřejmě vše bylo, jak jsem předvídal. Nikomu to nepřeju, je to strašná bezmoc... Proti nevěře je nějaké kouknutí do mobilu opravdu blbůstka...

GABRIEL BERDÁR (Ne, 22. 5. 2005 - 11:05)

Když pořád takhle píšete, jak si navzájem čtete SMS, co takhle esemesky z pevný? Posíláte je? Je to přece levnější!

janka (Út, 17. 5. 2005 - 18:05)

zastavam nazor ze mobil je dabluv vynalez a neveru jen podporuje. Je sposta chlapu ktery by byli neverni i bez mobilu, ale je jich taky dost pohodlnych, ktery by jinak byli lini neco vymejslet a skryvat a potaji a rafinovane podvadet. Fakt tomu verim. Ja v 17 letech slysela jak tata na dovoleny telefonoval s nekym a ten jeho ton....porad se smal..a zakoncil to "tesim se na tebe". No znam svyho tatu a vim ze takhle se nevybavuje ani se mnou ani s mamou a vubec choval se jak pubertak. Tak jsem mu vlezla do mobilu a zavolala na vsechny jmena, ktery mi nic nerikaly. Cekala jsem jen jestli se ozve chlap nebo zenska. No a pak to pokladala. Samozrejme jsem trefila i tu jeho Jitku! jenze ona mu druhej den volala co to melo znamenat a dohodli se ze vlastne tata ten vecer byl pryc a mobil nechal lezet na stole...jedinej kdo byl doma jsem byla ja... Takhle nasranyho jsem tatu jeste nevidela! Hulakal co si to dovoluju apod.Ja zapirala. Mamka me hajila ze proc bych to delala... Pak se na to nak zapomelo...no a za pul roku mi mama oznamila ze se rozvadi, nebot tata ma uz rok vztah s mladou kockou a chce s ni zakladat rodinu. Rozvedli se, kocka si nechala koupit kolo, lyze, auto a byt a tatu poslala k vode. Mamka ho vzala na milost a jsou zase spolu ted.

Panda (Čt, 12. 5. 2005 - 12:05)

Daso, verim, ze tva zkusenost taky byla velmi tezka. Nema ale cenu se tak trapit neustalym podezrivanim a neduverou, navic pri prohledavani partnerova mobilu urcite nemas nejlepsi pocit ani sama ze sebe. Ja jsem z toho taky byla v tu chvili na omdleni. Reagovala jsem tak, ze jsem manzelovi hned rekla, ze jsem omylem otevrela jeho sms. On byl taky jako opareny, ale byl zrovna na odchodu, takze jsem zustala stat v predsini uplne bezradna, vyjevena, vsak to znate.Druhy den jsem se citila nestastna, odkopnuta, ponizena - taky znate, a v jednom kuse to si to probirala ze vsech stran. A napadla me spasna myslenka - totiz ze jsem nic spatneho neudelala, ze je to manzel, ktery ma problem a musi ho resit, ne ja. Ze ja muzu akorat zit dal podle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi, a ze to neni zas tak malo. To me uplne osvobodilo. To jsem mu i rekla s tim, ze me mrzi, ze jsem mu takto nechtene vlezla do soukromi, ale ze se s tim musi popasovat sam. Myslim, ze to vubec necekal, a ze prave proto mu asi taky neco doslo. Vsechno se v prubehu casu ustalilo... myslim, ze kdybych reagovala jinak, bylo by to horsi. Dokonce si myslim, ze to, co se stalo, se z nejakeho duvodu stat melo.

Dasa (St, 11. 5. 2005 - 21:05)

Taky jsem prisla na neveru pritele nahodou. Nikdy predtim me ani nenapadlo se mu do mobilu podivat nebo mu prohrabavat veci apod. Jednoho dne jsem potrebovala nutne zavolat a uz jsem nemela kredit. Tak jsem se dovolila pritele, ze si pujcim jeho mobil. No a v momente, kdy jsem ho drzela v ruce, prisla smska s vserikajicim jmenem Milacek. V tu chvili jsem se roztrasla jak osika a tu smsku proste musela otevrit,to jinak neslo. Byla to studena sprcha. A pak uz jsem mu do mobilu lezla pravidelne a sledovala jejich korespondenci, nemohla jsem si pomoct, bylo to silnejsi nez ja. Pak jsem zacala resit, co budu delat. Priznat se nebo tomu nechat volny prubeh? Malem jsem si za tu dobu uhnala zaludecni vredy. Pak to ze me v afektu vsechno vypadlo a on ten vztah ukoncil. A ja nasledne ten nas taky. Ale strasne to boli dodnes, svemu soucasnemu priteli lezu do mobilu taky a z hruzou cekam az zase neco objevim. No zanechalo to na me nasledky, s tim uz asi nic neudelam, akorat se za sebe stydim.

GABRIEL BERDÁR (St, 11. 5. 2005 - 13:05)

KUPTE SI PEVNOU ZA KORUNU A MOBILY ZRUŠTE! POTŘEBUJU 70 MILIONŮ NA ODSTUPNÝ, NA ZLATÝHO PADÁKA! A KDYBY JSTE MI CHTĚLI ZAS NĚKDO ROZBÍT DRŽKU, AŽ SE VRÁTÍM Z NEMOCNICE, TAK SI PAMATUJTE, ŽE ODTEĎ NOSÍM POŘÁD PISTOLI!

Panda (St, 11. 5. 2005 - 12:05)

Ne vždy je odhalení nevěry prostřednictvím mobilu spojeno s tajným prohledáváním adresáře a výpisů hovorů. Přišla jsem na manželovu nevěru jako slepý k houslím jen proto, že máme stejné telefony - ne záměrně, dostala jsem stejný služební. Máme jiného operátora, ale ten není vidět, když přijde zpráva. Mobil ležel na poličce v předsíni, zazvonila sms a já jsem ji bez přemýšlení otevřela. Dokonce ani po přečtení mě nic netrklo - byl u toho syn, tak jsem mu ještě pobaveně zprávu ukazovala, že se někdo pěkně spletl. Sprcha přišla, až když jsem zprávu zavřela a na displeyi se objevil operátor. Takže žádné podezření a šmírování - tohle byl blesk z čistého nebe...

taky podváděná (St, 11. 5. 2005 - 08:05)

Harriet: to co jsi napsala, nemá chybu! Napsala jsi to sice drsně, budeš za to kritizována od těch mravokárců, kteří by byli nejradši ženatí a přitom se kurvili na každém kroku s jinýma a když si chce jejich věrnost partner pomocí mobilu zkontrolovat, považují to za pošlapání soukromí. Jaké soukromí? Jednou jsem vdaná, nebo ženatý, tak NEMÁM VŮBEC PRÁVO NA TO OBLBOVAT PARTNERA, BÝT MU NEVĚRNÝ, VYPISOVAT SI SMS apod. Myslím, že tenhle svět spěje k záhubě tak jak tak, takže vy všichni podvodníci, kteří se manželkám kurvíte a to platí i o opačném pohlaví, dejte si mokrej hadr na palici a zamyslete se nad sebou.Za soukromí můžu považovat např. to,když přijdu domů urvaná z práce, zalezu si do svýho pokoje a partner mne neotravuje. Morálka upadá ze dne na den, kdo nemá děvku, není IN a obráceně. Je to hnus, žít v týhle odporný a přechytralý společnosti.

Harriet (St, 11. 5. 2005 - 05:05)

Pro Jana,seš fakt sobec. Víš proč lidi lezou ostatnim do mobilu. Právě proto že jsou to nevěrný čůráci jako ty!! A souhlas s Allie. Když by se mi do mobilu koukal bez dovolení známej nebo cizej tak se naseru,ale proč by mi nemoh do mobilu koukat přítel, když nemám co tajit a když by to měl bejt přítel= člověk ke kterýmu mám 100% důvěru. Když nevěříte svému příteli(kyni) a vadí vám že se kouká do mobilu,tak komu pak tedy naprosto důvěřujete? A že je to soukromá věc? Soukromá věc je to co máte mezi nohama a ne nějakej mobil. To mě fakt dostává ty co tu referujou že by je sralo kdyby jim přítelkyně lozila v mobilu,že je to soukromá věc, ale ocas si od ní lízat nechaj.

Karlos (Po, 9. 5. 2005 - 18:05)

Argumenty o tom jak je nemorální číst partnerovo sms jsou přímo závislé na situaci ve vztahu. Nikdy bych si po 10letém manželství nepomyslel že budu číst manželky sms. Došlo k odhalení, usmíření, ale důvěra z mé strany je nenávratně pryč. Záleží na každém zda vědět pravdu nebo žít ve lži.Existují jen dvě strany mince.V obou případech je to HNUS.

x (Ne, 8. 5. 2005 - 00:05)

taky jsem neco odhalila po telefonu. Muj "milacek" asi totiz keca s jeho bejvalou, ale predevcirem jsem se hrabala v jeho telefonu a nasla jeji cislo. Vul, zapomel to vymazat. On si dava sakra pozor, ale tentokrat to prehlid, no a ja se toho chytla. Ze prej to zmack omylem. jo takovejch omylu jsme videly...

Harriet (Ne, 8. 5. 2005 - 00:05)

Že se dá nevěra odhalit pomocí mobilu? NEDÁ! Ale musíte používat ty správný fígle.Spousta chlapů dělá tu chybu že má milenku uloženou pod chlapskym jménem.Blbost number one.Číslo milenky neukládat vůbec a pamatovat si ho nazpamět.Pak když milenka bude chtít svému drahému napsat a nebude si jistá zda to nepřečte jeho žena,tak ho ve zprávě prostě osloví uplně jinym jménem a nesmyslnym dotazem (jmenuje se pavel a je mu 30) :Honzo tak kde se konaj ty tvoje čtyřicátiny? A když to přečte Pavel tak na důkaz že je to on ke odpovědi přidá jejich předem domluvený heslo,třebe přidá křížek. A když to náhodou přečte žena tak nemá v ruce vůbec nic.Za prvé to číslo nemá manžílek vůbec uložený a za druhéza druhé se přece nejmenuje Honza! Vše je to otázka připravenosti,nic víc. A když mu voláte a ona to náhodou zvedne? Taky se mi stalo že sem volala kamarádovy kterej má šíleně žárlivou ženu a ejhle zvedla to ona.Jmenujou se Novákovy.Na její odpověď prosim jsem řekla: Dobrý den, je tam pan Procházka? Jakej Procházka? No Milan.Tady žádnej Milan neni.Aha tak promiňte asi jsem špatně zmáčkla číslo.To je v pořádku,nic se neděje. A bylo to.Ještě se mi omluvila.Ale tahle reakce by samozřejmě byla k ničemu kdyby měl moje číslo uložený. Sice je fakt že tyhle fígle se daj použít tak jednou nebo dvakrát,protože se nemůžete pětkrát tejdně domáhat cizího chlapa,ale jako případ nouze je to ok. Takže ti co si nechaj chytit nevěru po mobilu tak jsou hlupáci,protože vše je to jen otázkou opatrnosti.Já vim že je to dost krutý a já sama se přiznávám že bych to nechtěla nikdy zažít.Větu typu:taky na tebe jednou dojde,jsem už taky slyšela,ale právě proto že na mě jednou dojde.........

Reklama

Přidat komentář