Reklama

Lipo - babinec

zuza (So, 21. 8. 2004 - 10:08)

Ja myslim, ze mu zavolat muzes kdykoliv

bandina (So, 21. 8. 2004 - 10:08)

Leňo-díky moc.Už jsem myslela,že jdu s břichem jen já sama.A byla jsi u dr.Linzera na tunecsenční lipošce?A jen na spodním břichu ,nebo na celým.Ale určutě jsi neměla takovej břícho,jak já.

Léňa (So, 21. 8. 2004 - 10:08)

Taky jsem byla na lipošce břicha...:-))Rozdíl mi dělá jen asi 6 cm,ale břicho vypadá naprosto jinak.Myslím,že nezáleží tolik na cm,ale když to teď vidím,je břicho naprosto jiné.Není tam skoro za co vzít-a že bylo(fuj:-))!!!No teď už jen "to" okolo a bude to ok!Nevíte,jestli můžu Jirkovi zavolat i v sobotu?A jestli už jsou známy volné termíny?

zuza (So, 21. 8. 2004 - 09:08)

Cauky, tak uz jsem Jirika upozornila, ze je jedinej, koho znam s lipkou bricha...doufam tedy, ze hodi sve cm do placu....vydrz Bandi:-))))

bandina (So, 21. 8. 2004 - 09:08)

Pěkný ráno.Prošla jsem celej čet liposukce zpátky,ale nenašla jsem nikoho s odsátým břichem,který by napsal, kolik pak dělá rozdíl v pase v cm.Vím,je to individuální,ale aspoň přibližně.Dík

Iva2 (Pá, 20. 8. 2004 - 23:08)

Všem nově příchozím vřele doporučuji najít si čas a postupně procházet starší příspěvky - oni zas nejsou tak staré, ale je jich hodně a jsou v nich pravděpodobně obsaženy všechny aktuální informace a odpovědi na otázky, které jsem k ostříleným liposuksačkám chtěla směřovat. Povím Vám, je skoro půlnoc a ani se mi nechtělo od původní diskuze "liposukce" odtrhnout. Je to počteníčko. Jen doufám, že z toho nebudu mít noční můry o "vlnách, boulích, kuličkách tuku a vytékající kapalině z nohy", ale jen samé hezké sny o štíhlých tělech. Jestli je ještě někdo vzhůru - dobrou noc !

zuza (Pá, 20. 8. 2004 - 19:08)

Jinak po lipce to nikdo nepozan, ze nosite stahovaci pradlo, tak se nemusi rikat nic a dovolena neni treba, jen max. dva dny a to bych teda nikomu nerikala na co....hned to videt stejne neni a pak to mizne tak postupne. Lidi si vsimnou, ze clovek vystihlel - ale ze se tim nekdo zabyval?

zuza (Pá, 20. 8. 2004 - 19:08)

Ahoj vespolek, tak koukam, jen vytahnem paty z Prahy, uz je tu milion dotazu, uzasny....Tak postupne, hodne odpovedi najdete na starem diskuznim foru - liposukce -postupne se tam popsalo vse, proc radeji tumescencni a ne v narkoze klasiku nebo ultrazvuk. Tumescencni je jemnejsi, presnejsi, setrnejsi varianta tech ostatnich a nejkratsi dobu se nosi kompresni pradlo. A kdyz to nekdo umi tak perfektne jako Dr. Linzer, tak neni co resit. Proc vybrat nejlepsiho odbornika? No to je jasny, telo mam jen jedno. Na co koukat? Na odbornost, na pocet vykonu za rok, na nastroje, na odvedenou praci, techniku provedeni (fotky i osobni setkani) na esteticke citeni a dojem z konzultace. Penize nebo misto vykonu je az to posledni co v tomto pripade hraje nejakou roli. Pokud si svym dojmem nejste jisti, ze je dobry, radeji jit na vice ruznych konzultaci.jesti da nekdo na me zkusenosti, tak moji absolutni duveru ma pouze k Dr. Linzerovi. A urcite vim proc. Co se tyce informaci smerem k okoli...tak o lipce jsem z rodiny radeji nerikala nikomu krome partnera a dcery. Urcite nikdo dalsi by nemel pochopeni, ani moje temer tchyne, ktera jinak sama uz absolvovala ledacos...mela reci. Nejlepe si o tom clovek pokeca s nekym kdo uz to ma za sebou nebo se chysta, jinak nepochodite.Vsichni vam totiz zacnou vykladat, ze vas asi stve, ze jste zdravi....vzpomenou si na nejakou kravinu typu, ze znaji nekde nekoho kdo po liposce umrel :-)))) a ze to vlastne nepotrebujete.Od toho je tu tady ten pokec...a informaci opravdu hodne. kdo se chce dozvedet maximum, bude muset procist stare prispevky na "liposukci".

Martinka (Pá, 20. 8. 2004 - 14:08)

Ahoj Lenko, bude asi pro tebe fajn kdyz si prectes prispevky ne na lipo-babinci ale na liposukci je jich tam hodne a my vsechny odsate tam popisujeme jake to bylo a kde. Budes mit dobre srovnani. A jestli to za to stoji? Ja rikam porad ze jo. byla sem v breznu na vnejsich stehnech a ted se chystam na bricho a drzaky a doufam ze jeste na jare na zadek.Pro Martinu: ja sem taky zaprela prvni liposukci prede vsema, mela jsem dva dny dovolene a rekla jsem ze jdu do nemocnice na gynekologicky zakrok. Nikdo si niceho nevsimnul a bylo to v pohode.

Valorka (Pá, 20. 8. 2004 - 13:08)

Jinak ještě dodává, že cca 4 roky zpět jsem taky docela přibrala (10kg), ale zabojovala jsem a shodila jsem je, od té doby si váhu hlídám (+- ta zmíněná 4 kg), ale vnější stehna pořád zůstávají problematickou partií, prostě na nich přiberu prvně a poslední, po té co obětuji prsa, pas a piju 2x týdně jen vodu, tak pak vidím, že začnou trochu odcházet taky. No a protože mít pitňák 2x týdně je nad mé síly, tak doufám v pomoc lipošky.

bandina (Pá, 20. 8. 2004 - 13:08)

Ahojky všechny vespolek.Já bych měla taky plno dotazů,ale já se furt ptám a nikdo mě neodpovídá.Již dřív jsem se ptala Janinky,ale ta na mě kašle.Jani,až budeš mít čas, ozvi se.Mám pár dotazů a na ty mě myslím ,podle všeho ,můžeš odpovědět jen ty, dík.

Valorka (Pá, 20. 8. 2004 - 13:08)

No s tím, jestli říct okolí nebo neříct, tak já to mám tak , že jdu v září a ví to jen manžel a ani nikomu jinýmu to zatím říkat nebudu. Až budu mít po, tak to možná řeknu ještě manželce mýho táty, protože jsme se domluvily, že bych to zkusila první a ona uvidí , jak dopadnu. Ale že jdu už za měsíc, to neví, spíš si myslí, že jsem to zvažovala dobudoucna. Ale jinak to sdělovat nebudu, ani vlastní mámě, ta by to nepochopila, má dost velkou nadváhu a je spokojená.Jinak, že by si toho někdo nějak extrémě všimnul, nepředpokládám. Teď mám přes boky 96cm, takže si myslím, že rozdíl po , nebude tak extrémní, spíš si řeknou, že jsem něco zhubla, což je u mě normální, protože já buď tak 4 kg navrch mám, nebo je nemám, takže se asi akorát podiví, že se mi zpět nevrací...teda doufám , že to bude tak OK, jak si představuji :)))

Lenka (Pá, 20. 8. 2004 - 11:08)

Ahoj holky, jsem tu poprvé a nestihla jsem si přečíst všechny příspěvky. Chtěla bych se vás zeptat, jaké zkušenosti máte s liposukcí. Stojí za to? Je lepší lokální anestezie nebo celková? Vybrat soukromou kliniku nebo ne? A vůbec, jak to probíhá, jak to vypadá po zákroku atd. atd. Asi před dvěma lety jsem dost přibrala a uvažuju o odsátí tuku na bocích a vnitřních stranách stehen. Ráda si přečtu vaše názory.

Martina (Pá, 20. 8. 2004 - 11:08)

Ahoj Ivo, to je dobra otazka, jdu na zakrok na podzima nechci aby to vedeli v praci.....reknu sice ze chci treba den nebo 2 dovolenou ale co mam rict?? proc si ji beru, nechci aby to vedeli. Moji rodice, pritel, pritelovi rodice a jednanejblizsi kamaradka to vedi, ale ostatnim to nereknu...nebo aspon si to myslim. Tak to dala Iva dobrou otazku.

Iva2 (Pá, 20. 8. 2004 - 11:08)

Prominte jestli se budu ptat na neco, co uz se na diskuzi resilo: zajimalo by me, jak na vasi zmenu reagovalo okoli. Chapu, ze se telo "vylupuje" jakoby postupne, ale presto, zaznamenali vasi kolegove, znami, pratele zmenu? Jake byli komentare? A sverili jste se s tim, ze jste byly na zakroku napr. rodicum nebo detem, kamaradkam ... apod. nebo jste si to nechaly pro sebe?

Valorka (Pá, 20. 8. 2004 - 09:08)

Sametka: já sice Sametko vážím o něco míň než Ty, ale to neznamená, že nepotřebuji hubnout. Néé 10kg, ale 6 určitě, takže taky smutný konec....V září se do toho opřu a nepovolím, snad to vyjde, protože to začíná vypadat čím dál víc, že budu potřebovat i držáky, ale raději bych je zhubla, po té lipošce stehen, tak uvidím.Jinak Vás moc zdravím ahóóój!

Martina (Pá, 20. 8. 2004 - 09:08)

A jeste jedna prihlouplá otázka...ten savý materiál ne to az to potece koupim v Medikomu ze jo.....muzu vedet kolik stojí??? K tomu jeste ty leky na ty otoky....Holky ja si vubec neumim predstavit ten den po lipce to budu v tech kalhotech a jak to budu jako odsavat? jen to prilozim na ty kalhoty k tem rankach kde to je nariznuty?? ja vim ze jste urcite o tom psali....tak se nezlobte ze se znovu ptam :-)Dekuji

Martina (Pá, 20. 8. 2004 - 09:08)

Ahoj holky vsechny vas zdravim, venku je hnusne co, ale aspon se to trochu schladilo.Hoplky mluvili jste ted nekdo s Jirkou......zajimalo by me zda uz jsou terminy nebo jestli se pan doktor jeste nevratil....ja bych potrebovala termin azari na namereni kalhot....a tam bych se uz nejak dohodla na rijen na samotnou lipku.....ja jen abych ho neotravovala zbytecne...myslite ze kvuli terminu na kalhoty bych mu mohla zavolat?? Asi ano ne?mejte hezky den :-)

sametka (Čt, 19. 8. 2004 - 23:08)

No cau decka;) Tak jsem to nemohla vydrzet a koukla jsem na net i na sluzebce. Jsem proste lipo-positiv jak vysita:))))) Momentalne se nachazim na slovensku, a zdravim celou LIPO-osadu;))) Ivo2-pokud vse dobre probiha, tak od konzultaci k zakroku je to uz jen krucek, t.j. par dnu, max tydnu, ale urcite hodne zalezi jak to ma pan doktor nabite klientelou. Ted po tom mesici volna urcite se tam dvere trhnou, a pan doktor bude mit plne ruce prace. Navic cim dal tim vice lidi se o nem dovida a tudiz je i vice zajemkyn, zacinam mit obavu, jestli vubec svuj liposukcni maraton stihnu v planovanem case:))))Valorko-tady jsem, co me nevidis ci co??:)) no boky uz neboli, splaskly, ale ne o moc. Chce to i zhubnout, a to v mem pripade jeste o dost,pokud se chci dostat o 2 konfekcni velikosti niz. Ceka me boj se zhruba cca 10 kg :( smutny vid? jsme i v tomhle dvojcatka?:))Tak ja holky padim chrapat. Planuji jit na lipku vnitrnich stehen nebo bricha hned zacatkem zari. Tak mozna (doufam alespon) budu jedna z prvnich,jak se tady nekdo ptal.Zuziku-nezlobim se za tiskovou mluvci:)) vzdyt to je supr, kdyz me ma kdo zastoupit hihi.Tesim se na ten permac,snad uz to dopadne dobre a bude to naposled:) Ozvu se ti z prace z pevne linky,jelikoz ten mobil je debil a nefunguje.Holky, zdravim vsechny, dodatecne Helci preji vse nej nej k svatku, no a mejte se tady hezky liposukcne a myslete stihle:)papa

Iva2 (Čt, 19. 8. 2004 - 20:08)

Zuzi, moc dekuji a ted uz verejne, za tve odpovedi a pomoc. Hlasim, ze jsem se diky tobe objednala u Jirky na konec srpna. Jake mas zkusenosti s tim, jaka je priblizne doba mezi konzultaci a samotnym zakrokem - tedy za predpokladu, ze jde vse idealne?Iva

Reklama

Přidat komentář