Reklama

Lipo - babinec

zuza (St, 11. 8. 2004 - 22:08)

Jezisi kriste, to je sloh jak vino...same ten,ta to, ty...hluboce se stydim...asi uz mi hrabe:-))))))))

zuza (St, 11. 8. 2004 - 22:08)

Ja mam jen jedny a to jeste ty puvodni z te prvni lipky. Fakt je, ze dvoje by byly o moc lepsi. Mela jsem vzdy chut je prat vecer, ale to je problem se schnuti, protoze je leto a netopi se. Susicku jsem kdysi zavrhla, ale nastesti se to vyresilo klimoskou :-))) ta druha bedna je na balkone a jde z ni ten horky vzduch, takze jsem zavrela to zaskleni a za chvilku byly suchy. Pres den to stacilo dat na chvilku na balkon a za pul hodky uz jsem je oblekala. Ale jen protoze byly ty horka sileny.¨Nejvic mi chybely ty druhy, hned druhy den po lipce....ty moje vypadaly nevypratelne a ja potrebovala byt v pohybu, tak jsem je nemohla dat na dve hodiny prat do pracky a pak jeste hodinu susit...takze rychle jen v ruce...smudli smudli a flekance hnusny zase na sebe....a tak porad dokola, bleee. Poradne do pracky jsem si troufla snad az paty den...a to jsem celou dobu lezela a cekala, az to bude.Takze pokud nebudete mit dovcu, ale v pracovnim procesu, tak dvoje urcite, to se neda zvladnout. Ja bych si poridila taky ty druhy, ale nebyl cas...nekdo to musi usit...a to leda ze by mel sici stroj vedle v mistnosti a stopkal to do te pulnoci, abych je mela :-)))))))))))nez me doktor odsaje :-))))))))

Martina (St, 11. 8. 2004 - 20:08)

Valorko, tak ti drzim palce...a verim ze to zvladnes bez vetsi ujmy :-)Valorko ja nechci dvoje, mam doma prackua susicku a podle me dvoje nepotrebuji.....me by bylo lito vyhodit jeste 1500,- navic, to ja se nenecham...ale chapu to, mozna ted mam tvrdy reci, ale o tom ze bych si koupila dvoje jsem ani na chvili neuvazovala, a nechci si dvoje koupit kdyz je behem hodiny muzu mit za chvili zase na sobe :-).Zuzo ty mas jen dvoje nebo jedny? A jak se to da zvladnout s jednema?? Co vy ostatniholky co rikate?preji vamhezky vecer a dobrou noc, snad se zitra nejak objevim mam totiz dovocu :-)

Valorka (St, 11. 8. 2004 - 16:08)

Už mám i naměřený...ukecali mě na dvoje, sice jsem vytrvale říkala, že chci jen jedny, že jedny stačí a nechci za to zbytečně vyharovat peníze, ale odpověděno mi bylo, že nějaká tisícovka snad nehraje roli a že místo stresu, kdy je vyprat a usušit, budu moct pracovat a vydělávat a taky, že když je má člověk 24h na sobě, tak že jedny jsou málo. Takže jsem musela uznat, že je to pravda a podlehla jsem...i když za ty peníze za ty druhý by bylo lepší mít neci jinýho, tak mě to trochu štvalo, ale už mě to přešlo. No prostě pak budu mít dvoje zašitý ve skříni. Pro dnešek končim, moje schůzka na 16. měla zpoždění, ale už dorazili, tak padám jednat...Doufám, že se u toho neposeru, dvkrát dobře miteda není :(((Pa V.

Martina (St, 11. 8. 2004 - 15:08)

Valorko to presne znam, jsem na tom podobne nekdy se moc a moc teesim a pak jsem zase nervozni jak to dopadne a dokola se ptam na to same, ja musimzavolat Jirkovi psala jsem mu mail ale neozval .Valorko a uz mas namerený katata?Tak se holky mejte ja za chvili padim domu a mam ctvrtek patek dovcu, ale urcite se tady stavim.Tak papa a hezky zbytek dne

Valorka (St, 11. 8. 2004 - 15:08)

Termín už mám

zuza (St, 11. 8. 2004 - 15:08)

Holky ja nad tim naslednym vubec nepremyslela, me slo o vysledek a rikala jsem si, at se deje cokoliv, ja to tech 14 dni vydrzim...a je fakt, ze po te prvni lipce byl kazdy den novy...a porad jsem vse sledovala s napetim, zkusenosti zadny, nic na vlastni oci:-)Ted uz si pripadam jak mazak, jen porovnavam co kdy se ktery den delo a co jde rychleji, lepe...prakticky vsechno, kdyz to shrnu. Kdyz jsem si prohlizela svoje stare prispevky...musela jsem se chechtat, jak jsem to prozivala:-)Ted je vse lepsi a asi i protoze vim co se ma dit a jak a jsem na to pripravena a tudiz klidnejsi. telo s tim nebojuje, ale proste to prijima...a pak zlaty rucicky Linzerovi...

Martina (St, 11. 8. 2004 - 15:08)

Dekujeme za radu...jsem na to zvedava holky...ja uz chci takýýýýýýýý

Martina (St, 11. 8. 2004 - 15:08)

Valorka ma pravdu me by taky bodla podrobná rada jak na to.Valorko uz mas pevny termín???

zuza (St, 11. 8. 2004 - 14:08)

no ja mam pres ne tanga

Valorka (St, 11. 8. 2004 - 14:08)

No kdybys viděla naši atypickou toaletu s vydutým poklopem...no nevím jak na to půjdu. V kanclu to snad půjde, přemýšlím fakt dopředu...až moc!Ještě dotázek na ty stahovačky se ještě nosí kalhotky??? Tuším, že jsem to tak zahlídla v nějaké knížce, kterou mi pan doktor ukazoval...

zuza (St, 11. 8. 2004 - 14:08)

Jasne, stejne to nemuzes natrenovat predem:-))), ale budiz :-))))proste se postavim rozkrocmo nad toaletu, co nejvic dozadu a dosedam nejdrive tak, ze se opru zadama o poklop a o zadni konec prkynka kostrci a dalsi dva opetne body jsou vlastne uz vnejsi stehna, kterymi se opiram o prkynko v lehkem predklonu.Ma to nekolik vyhod, az vyzkousite ty stahovacky, dira uprostred ¨se bude zdat velka...ale na toalete uz vam prijde desne mala, takze tou roznozkou na klozetu nehrozi nehoda :-)))Ale kazdy to musi vyzkouset sam :-)))

Valorka (St, 11. 8. 2004 - 14:08)

Tak jsem tady zase, už z práce

zuza (St, 11. 8. 2004 - 14:08)

jasne ze poradime...i s nazornou ukazkou:-))))))))))))))))Jinak fakt kazdej ma neco... kdyz uz clovek mysli, ze si dal telo doporadku, tak zacne resit zase uplne neco jinyho...a nakonec k uplny spokojenosti clovek jako ja nedojde nikdy :-)))))

Martina (St, 11. 8. 2004 - 14:08)

Holky a az budu po lipce poradite mi system na to prkynko?? ja jdu taky na vnejsi stehna....Sametko ja bych chtela taky 40- byla bych spokojena...Quelle ma obcas neco dobry, ale jednoujsi si objednala kozenou bundicko mysim si ze 40 (nahore mi stačí) a bylo to jak na panenku....takez uz jim moc neverim :-)......jo ta prodavacka byla vychrtlice hubena asi byla nervozni z toho ze se nemuze nazrat :-) ...... a to si vezmete ze moje kamaradka prodava v tehotenské mode a jeji sefka ma firmu ktera to obleceni na slovensku sije, a delaji do velikosti XL, jednou prisela nejaka nestastna maminka, ze hrozne pribrala a ma problemy sehnatneco na sebe tak ta moje kamaradka objetave zavolala ty sefoví jestli by neusili pro tu pani XXL velikost a ta majitelka rekla "tak to ani nahodou...tlusty zensky nebudou chodit v mích hadrech udelaji akorat ostudu a ne reklamu, a proste je neusila...." tak to je mi pripada vazne katastrofalni takovy pristup :-)No holky moje kazdy mame neco a ja uz se tesim az tomit nebudu :-).....coz jeste chvili bude trvat

Martina (St, 11. 8. 2004 - 14:08)

To te obdivuju, me hrozne lakala ta volnost a to ze nemas rezim,a le zase na druhou stranu ja bych se asi neuzivila....byla bych lina kdybych nemusela.

zuza (St, 11. 8. 2004 - 13:08)

Jo jo, dosedaniiii na prkynko, to me desilo, ale uz nedesiiii. Je fakt, ze uz si vubec nepamatuji, jak jsem to delala driv, ale od tech liposek mam novy grif:-))))))tribodovy system, dnes tedy mam vecer vyrocni den - 2 tydny po....a jsem redy docela.

zuza (St, 11. 8. 2004 - 13:08)

Sametko...kdyz budes pokracovat se svych "sportovnich" vykonech, budes hubenejsi o vic jak o 10 kilo a obliknes za chvilku i esko:-))))))))

Světluška (St, 11. 8. 2004 - 13:08)

Zuzy ty si milá...(krásné, jemné stvoření tolik superlativ sem o sobě dlouho nečetla, zvedlo mi to náladu v tomhle ošklivým pařáku.)Marti byla sem na "rajtkách" neboli vnějších stehnech, mám po už více než měsic...je to pořádm malinko citlivé ale každý den se to zlepšuje...už můžu dosedat na prkýnko:)))

sametka (St, 11. 8. 2004 - 13:08)

Martino, no tak ta prdla prodavacka je proste predla, dala bych ji 5 korun at si koupi neco hezkeho na sebe, kdyz uz teda nezere:)) ja nosim kalhoty bezne velikost 44:) dokonce jsem nedavno jedny takove vratla do quelle,protoze vel. 44 mi jaksi nebyla:) ale uz jsem se nasoukala i do 42, ale to jak kdy a jak ktery kalhoty. mym idealem je 38, to kdybych zhubla 10 kg tak v pohode navlecu a optimum je 40-ka. no jo nechm si zdat krasny sny:-)

Reklama

Přidat komentář