Reklama

Zápach z úst

lara (Čt, 12. 5. 2011 - 21:05)

Ahojte ja som tiez zufala z toho, cosi som sa uz preto naplakala,lebo nech robim co robim stale citim zapach z ust a to som uz vyskusala vsetko mozne. Hoci sa strasne hanbim za seba, musim nejak zit a tiez pracovat. Preto, hoci treba na to velku odvahu, tak sa ospravedlnujem ludom ze smrdim, a ze hoci sa snazim robit vsetko preto aby som bola zdrava, vobec to nedokazem. Ti ludia sa aspon na mna potom pozeraju inak, aspon trosku chapu akosa citim a ze do urcitej miery za to nemozem. Preto aj vam chcem dodat odvahy, vysvetlite tym ludom, ktori po vas zazeraju, ze vy by ste boli radi zdravi ale ze to vobec nejde tak, ako by ste si zelali.

Inak, ktori maju problem zo zapachajucimi hlienami, ktore rano stekaju do ustnej dutiny. Mne pomaha, ked rano omielam v ustach slnecnicovy olej, potom lahsie sa mi ich padari zbavit.
Och tak si zelam, aby sme na to nieco nasli a je to nespravodlive, ked nefajcim, nepijem, zdravo sa stravujem a aj tak zapacham...

Lenka (Ne, 8. 5. 2011 - 19:05)

Ještě chci dodat jednu drobnost. kdosi zde na diskuzi psal o tom, že přebít zápach z úst deodoračními přípravky je hloupost. Ale pozor - Meridol hal. je neutralizující přípravek. Je to stejné jako deodorant a antiperspirant. První na chvíli poskytne pocit svěžesti, ale nezabrání zápachu potu. Kdežto antiperspirant působí proti příčinám potu a neutralizuje bakterie. Stejně jako Meridol hal..neutralizuje nepříjemný odér v ústech tím, že působí přímo proti bakteriím.

Lenka (Ne, 8. 5. 2011 - 10:05)

Vsechny zdravím,

dost...Dlouho jsem na těchto stránkách nebyla. Jedna slečna se mě zde již dříve ptala, zda mi skutečně pomohl Meridol halitosis. Ano, pomohl. Nyní vyrábějí i zubní pastu a v kombinaci s ústní vodou je to velmi znát. Zlepšení je velmi výrazné, po vykloktání máte v ústech zvláštní pocit, ale Meridol působí postupně a třeba až po jídle a pití máte stále příjemně v ústech. Tak nějak neutrálně, však víte, jak to myslím. Příčina zápachu z úst je většinou v dutině ústní, záleží na bakteriálním osídlení ne až tak na běžné hygieně. Meridol hal. ničí produkty rozkládajících se bakterií, jde o chemický proces, kdy je zápach zkrátka neutralizován. Onemocnění žaludku jako je reflux nebo chron. záněty v oblasti ORL zápach také způsobují, ale není to tak časté. Novinkou na trhu jsou ještě přípravky Air - lift. Také nejsou špatné, hlavně ústní voda. Ale Meridol vede. Pár členů rodiny jej úspěšně používá. Jsem zdravotník a opravdu mi věřte, že nejvíce příčin zápachu je v dutině ústní a jejím bakteriálním osídlení. Boj s tímto problémem je běh na dlouhou trať, nelze se spoléhat na to, že každému pomůže stejný přípravek nebo že jedna zázračná voda vyřeší vše. Ale zlepšit se toho dá hodně. Na druhou stranu, občasný zápach z úst je přirozený, zejména po ránu, při dietě, nevhodné potraviny...Opravdu pracuji s lidmi jako sestra a vím, o čem mluvím. Takže všem - hlavu vzhůru!!!A při skutečně výrazném zápachu, který např. vznikl náhle, vyhledejte lékaře.Má- li tento problém někdo celoživotně, musíte zkoušet vše, co je na trhu dostupné a zrovna Meridol a Air - lift není ani moc drahý. Někomu pomůže také homeopatie.

Liliana (Po, 25. 4. 2011 - 00:04)

Vsechny zdravím,

dost dlouho mě trápil zápach z úst a to mám zuby v pořádku a dodržuji dost přísnou ústní hygienu.
Minimum lidí má zápach z úst z trávicího traktu. Většinou je to právě problém bakterií v ústech na které se dají použít výrobky Tetro Breath (které u mě fungují) ale jsou trošku dražší. Nic méně takový zázrak bych nečekala ani ve snu. ¨
Díky této stránce jsem se dozvedela o Meridolu halitosis a hned po svátcích ho běžím koupit a vyzkoušet. Když to bude fungovat jako Tetro Breath a k tomu je to o tolik levnější tak to bude vážně skvělé.

Pro odstranění bakterií z celé ústní dutiny je nutné ji čistit včetně jazyka, tváří, dásní, horního patra, kloktat, mezizubních prostor atd....

dan (St, 20. 4. 2011 - 21:04)

ještě mi nikdo...asi ti to někdo řekne

Zdeněk (St, 6. 4. 2011 - 11:04)

zkuste místo zubní pasty...zubní olej taky znám, ale problém neřeší pokud je jako u mne problém v trávicím traktu. Teď zkouším FIT-COLON spolu s někde zmíňovaným Halitosanem. Tak uvidím. Zatím beru 14 dní, takže až to bude déle dám vědět jak to zabralo.

indi (St, 6. 4. 2011 - 11:04)

Ahojky,
já už mám tenhle...Ahoj Katko,hydrocolon je výplach střev.Nemusíš za něj platit.Kup si v lékárně nebo zdravotnických potřebách klystýr,dneska tomu říkaj irigátor /cca 200,- Kč/.

Jirka (Út, 5. 4. 2011 - 12:04)

zkuste místo zubní pasty...Na veškeré breberky v lidském těle,které spolehlivě zabíjí je MMS1-2.Více na:http://www.emms.cz/

Jirka (Pá, 1. 4. 2011 - 09:04)

mam stejny problem jako vy...zkuste místo zubní pasty použít zubní olej na čištění zubů. Je z bylinek a má i antibakteriální účinky. V návodu je napsáno, že lze i vykloktat a polknout, takže zničí i bakterie v trávicím traktu. Já osobně jej používám a jsem s ním spokojen.

mira (Čt, 31. 3. 2011 - 18:03)

mam stejny problem jako vy všichni a už nevim co dělat trva to už par let potřeboval bych poradit co mam dělat protoze uz me to fakt štve připadám si jako ŠPÍNA a tohle si o mě i myslej ale to nejsem to vim skusi si obednat stozon snad pomuze kdyz tak pisnu jak to dopadlo

Nina (St, 16. 3. 2011 - 16:03)

jsem z toho vseho zoufala..uz mam doma i tetro breath..ale nestiham ho pouzivat..
:((..chci nejakou operaci ktera me toho vseho uz navzdy zbavi..je mi z toho na nic..jsem extrovert..mam moc rada lidi..rada se s nimi smeju..ale nejde to tak jak bych chtela..nesnasim to kdyz se mi divaji na pusu :(..nevim jak se mi to prihodilo ..uz je to druhy rok..a chce se mi z toho jen brecet :(

Kamča (St, 2. 3. 2011 - 13:03)

dobrý den,mám problém se...možná bych zkusila kompletní očistnou kúru, je fakt, že už hodně lidí zjistilo, že je to opravdu se zaneseného organismu-trávení, střeva atd. Nějakou tu očistnou kúru jsem zkusila, rozhodně to neuškodilo. Teď mám právě ten Halitosan. Beru měsíc a je to lepší, ale ne úplně 100%. Má se používat i 5x denně, ale to bohužel u mě nejde. Takže to trochu šulím, tak možná proto ty pokroky jsou pomalejší.

jana (St, 2. 3. 2011 - 09:03)

dobrý den,mám problém se zápachem s úst.je to u nás dědičné.nevím vůbec co s tím dělat.k doktorovi bych s tím nešla,protože bych se styděla.nemám na to odvahu o tom mluvit.nevíte co by mi pomohlo?krom ustních vod a důkladné hygieně.to provádím každý den.děkuji moc za informace

Romana (Po, 7. 2. 2011 - 10:02)

manžel Halitosan používá...Dobrý den,
zápach úst znaší silné zanešení střev. Pokud máte zájem o více info [email protected]

Zuzi (Pá, 4. 2. 2011 - 10:02)

Dobrý den máte někdo...manžel Halitosan používá už 3 měsíce a je to poznat. Ale pravda je ta, že je to běh na dlouhou trať. Používá ho 5x denně a ještě používat bude. Ale je to příjemné a je vidět pokroky. Zápach už skoro není cítit.

Janča (Čt, 3. 2. 2011 - 20:02)

Paní Evo nejspíš máte...... a mmch .... na ty čepy by to podle informací tuším mělo fungovat taky :-)

Janča (Čt, 3. 2. 2011 - 20:02)

Jirko, tak jsem to našla .... někomu udělám asi reklamu :-)) http://www.okg-fit.cz/nase-zdravi/faq.htm#alfa_zalozka .... je to OK Alfa+ ... paní, která mi to posílala, tak říkala, že je to přírodní antibiotikum, prý je to skoro na všechno :-)

Romča (Čt, 3. 2. 2011 - 16:02)

Ahoj, tak já mám tento...Paní Evo nejspíš máte čepy na mandlích,zajděte na ORL

Janča (Út, 1. 2. 2011 - 23:02)

Janča: Mohla bys prosím...jasně....já to pohledám na netu.... zaujala tě ta fernetová příchuť ?? ... to je bonus, ale funguje :-)

Jirka (Ne, 30. 1. 2011 - 19:01)

Janča: Mohla bys prosím prozradit o jakou bylinkovou tinkturu se jedná..Díky

Reklama

Přidat komentář