Reklama

Rošťandy vs Ropuchy

Ne to chlupatic (St, 3. 2. 2016 - 23:02)

Broskvička??? Jsi...vypadá jako mrtva kocka. Vyholena kundicka je jako ruzova stavnata broskvicka, jen si liznout, chlupata je jako spinava stetka do komina.

Milý Same, (St, 3. 2. 2016 - 23:02)

Když je holka sexy...laskavě zasouvej toho svýho pinďoura jenom tam, kam patří, a ne do jiných děr, ty jsou na něco jiného.
Jinak na tebe zbydou samý šeredný ropuchy....

Fuj!!! (St, 3. 2. 2016 - 23:02)

kdyz si ji zena necha pekne...Broskvička??? Jsi normální? Vždyť to vypadá jako oškubané kuře na tácku z Tesca!!! Fuj!!!

jo to (St, 3. 2. 2016 - 23:02)

si to vyzkoušel přesně...ti určitě někdo uvěří, ty zaostalej demente.

:-) (St, 3. 2. 2016 - 23:02)

si to vyzkoušel přesně...Všichni ti věříme, trolle... :-D

Ja rad (St, 3. 2. 2016 - 22:02)

kdyz si ji zena necha pekne zarust a ja si ji pak muzu sam vyholit hezky dohladka. Wow, je pekne vzrusujici videt jak se z puvodne cerne diry postupne klube ruzova vonava broskvicka. Mam co delat, abych se neudelal jeste driv, nez holici proceduru dokoncime. :-D

Sam (St, 3. 2. 2016 - 22:02)

Když je holka sexy kočička, pak je mi úplně jedno, jestli je vyholená nebo zarostlá, do obou děr zasunu s chutí. I když popravdě - na orál je mnohem příjemnější ta vyholená. Ale když je holka celkově nevábného vzhledu a bez jiskry, pak ji nepomůže ani kunda ze zlata. Ropucha pro mě bude vždycky ta šereda, ať má dole chlupatici nebo holátko.

Tak jsem (St, 3. 2. 2016 - 22:02)

že jsi naprostý zaostalý...si to vyzkoušel přesně podle tvého návodu, a představ si, že ta chlupatá jenom smrděla a smrděla a smrděla, zatímco ta heboučká mě vzrušovala, rajcovala a voněla. Takže naprosto zaostalý debil budeš nejspíš ty. :-)

je vidět (St, 3. 2. 2016 - 21:02)

to, že na chlupech se vice...že jsi naprostý zaostalý debil a veškerá diskuze je s tebou marná.
Každej ti takovou hovadinu neřekne, naštěstí jsou na světě i osvícení lidé.
A jestli chceš, tak si to vyzkoušej. Najdi si na průzkum jednu rošťandu a jednu ropuchu a musíš je ohlídat, aby se stejně potily, ve stejnou dobu čůraly a hlavně, aby se nemyly. Pak uvidíš, nebo spíš ucítíš, že obě budou smrdět stejně, možná ta ropucha ještě víc.

Já bych (St, 3. 2. 2016 - 20:02)

to nejsem vůbec zastáncem...řekl, že zrovna ty jsi plochá jak žehlící prkno. A silikony zrovna u tebe jistí, aby si tě člověk nespletl s chlapem. Ale proč teda nezůstaneš plochá, vždyť on se nějakej blbec, kterému nevadí, že máš hruď po fotrovi, najde. Přece jsi psala, že i ošklivé věci se mohou někomu líbit, ne?

Ty blbečku, (St, 3. 2. 2016 - 20:02)

Ty jsi asi máklej a kundu...to, že na chlupech se vice drží, rozkládá a smrdí pot i moč i výkaly, ti řekne každej. Takže ve stejnou dobu umytá část těla chlupatá a holá, která bude smrdět dřív? No jasně že ta ochlupacená. Tu holou kundu po močení otřeš toaleťákem snadno,pokaděnou prdel taky, zatimco z pochcaných chlupů to toaleťákem nedostaneš. A o kaštanech na chlupech na prdeli ani nemluvím.
A když teda odhlédneme od hygieny, tak taková chlupatá buš v podpaží s krystalky potu kymácející se nad tebou v sutobuse, to je na poblití. Spocené ale vyholené podpaží taky žádný šlágr, ale na to zarostlé to teda nemá.
Zkrstkar, moderní člověk se vyholuje, chlupy jsou pozůstatkem neandrtálnosti. Proč prostě nepřiznáte.že jste líní se holt? :-)

No a já (St, 3. 2. 2016 - 20:02)

si to myslím.Za každou cenu...jsem psala co? Že ty vzdechy o tom, jak je úžasné, že se vrací přirozenost, jsou scestné. Jednak co je hezké na jedné kundě neznamená, že to bude hezké na druhé kundě. A pak taky, že by si ti opěvovatelé přirozenosti měli uvědomit, že tím, že si nechají prales mezi nohama, ještě neznamená, že jsou přirozené, maji-li umělé řasy, nehty, kozy, uměle prodloužené vlasy a mohla bych pokračovat ještě dlouhoA kvuli tomu já jsem šereda a ty kráska. Tak prostě jako ty víš, že já jsem šeredně, tak já zase vím, že ty jsi hloupá.

blbe (St, 3. 2. 2016 - 18:02)

To bys čuměla jak smrdí...Ty jsi asi máklej a kundu jsi v životě neviděl. Jestli je holá nebo chlupatá je z hlediska hygieny úplně jedno.

A (St, 3. 2. 2016 - 18:02)

a na to jsi přišla jak?...to nejsem vůbec zastáncem silikonových koz.Ale i taková žena jde vidět o sebe dbá,chce vypadat.

Prostě (St, 3. 2. 2016 - 18:02)

a na to jsi přišla jak?...si to myslím.Za každou cenu přirozenost neznamená vůbec krásu.Naštěstí co chlap,to jiný vkus a ten dotyčný je zrovna na ty ošklivky,to si prostě myslím.Nemusí se to nikoho dotýkat,co je pro jednoho krásné,pro druhého ošklivé.

Aha, (St, 3. 2. 2016 - 17:02)

ale ty budeš zrovna na ty...a na to jsi přišla jak? Svým umělým mozečkem, ty zástupkyně silikonových koz, řas a chemického ksichtu?

Raul (St, 3. 2. 2016 - 17:02)

Ty krávo, co se pleteš...To bys čuměla jak smrdí chlupatá kunda když se vychčiš a nemáš možnost ji umýt. Zatímco vyholená ne. Stejně ta chlupatý spocený rozkrok to je teda ozon, fuj.

ano (St, 3. 2. 2016 - 17:02)

Podle toho co je někdy...To je fakt. Když jsou to prasata, co nepoužívají deodoranty, tak můžou holit jak chtěj, a je to úplně k ničemu

Sonny (St, 3. 2. 2016 - 17:02)

co se týče hygieny,tak i na...Ty krávo, co se pleteš holení v podpaží?? To je přece jiná kapitola. Zapocené podpaží smrdí. Zapocená kunda nesmrdí, smrdí neumytá kunda.

Tak (St, 3. 2. 2016 - 17:02)

Podle toho co je někdy...čunata jsou všude,vždycky se někdo najde,ale psala jsem o té většině.

Reklama

Přidat komentář