Reklama

plasticka operace

Helin (Pá, 12. 9. 2003 - 20:09)

Za 2 měsíce jdu na plastiku nosu k p. doktorovi Herzanovi na Údolní, už se těším, akorát mám strach z několik dní zatamponovanýho nosu a teď i narkozy. Pan doktor na mě zapůsobil, sympatický, příjemný chlap a nová klinika vypadá taky dobře. Držte mně palce, pak napíšu, jak jsem spokojená s novým nosem.

Veronika (St, 10. 9. 2003 - 22:09)

Holky,pan Dr.Holusa jiz nedela na Berkove,ale na Udolni 8.Vcera jsem byla u nej na konzultaci a byl opravdu ten nejlepsi.Mam termin a uz jen odskrtavam v kalendariku dny :)Prsum zdar :) PS:Diky Jarmilo za doporuceni.

daniela (Út, 2. 9. 2003 - 23:09)

ty jo to je dost sila 70 000!To je skoro 5let stary auto!Jeste zkuste zajit na Berkovu v brne.Ja tam jdu na konzultaci za tyden!

Veronika (Út, 2. 9. 2003 - 21:09)

Ahoj Jarmilo, moc by me zajimalo kde jsi v Brne byla na plasticke operaci.Mam velke dilema.Jiz jsem byla na konzultaci v Praze u pana doktora Mestaka a on mi doporucil implantat nad sval a o velikosti max. 120 ml.Jsem drobne postavy a nemam zadna prsa,moc si preji takove akoratni a bojim se,ze mnozstvi 120 ml mi neprokaze muj zivotni sen.take jsem byla na konzultaci v Brne na klinice Laurea a tam mi pan doktor poradil omplantat pod sval a klidne o velikosti 250 ml.Jsem ted z toho moc zmatena a nevim pro co se mam rozhodnout.Asi v tom take hraje roli financni stranka,jelikoz v Brne si klinika nauctovala zaokrouhlene 70 000Kc a v Praze 55 000.Bojim se,ze kdyz pujdu do Prahy, nebude na mem hrudnicku zadna zmena.Muj mail je: sirova.v"seznam.cz Diky

daniela (Po, 1. 9. 2003 - 15:09)

No deti bych chtela mit tak za 8let.Driv opravdu ne.Po vetsich prsach toutim uz strasne dlouho ale teprve ted sem odhodlala ze bych sla na tu operaci.Udelala bych to pro sebe pritele nemam takze by mi to zvedlo i sebevedomi atak podobne.Ale slysela jsem zepry kdyz by mi to dali pod sval tak kojeni by melo byt v pohode.

Marta (Po, 1. 9. 2003 - 00:09)

Kojeni s tim vubec nesouvisi. Je to otazka cviku. Ale prsa se po kojeni vytahnout muzou, jako ty prirozeny, to je stejny. Preber si, za jak dlouho chces mit deti, jestli jsi ochotna cekat, a jak moc te stve, ze nemas prsa. Vydel to trema a uvidis.

Tereza (Po, 1. 9. 2003 - 00:09)

Ahoj Danielo! Nevím, jestli to víš, ale je lepší s plastikou počkat až po dětech. Kůže na prsou se vytahne a implantaty vypadají přirozeně. A taky se s implantaty špatně kojí, pokud vůbec. Takže jestli chceš mimi kojit, tak bys měla počkat. Kojení je pro miminko hrozně důležité a je určitě důležitější, než větší prsa. Nekojená miminka bývají častěji nemocná, mají sklony k atopickým ekzémům a podobným radostem. Vše uvaž. Ahoj

Helena (Ne, 31. 8. 2003 - 22:08)

V zimě uvažuju o plastice nosu, vybrala jsem si kliniku LAUREA v Brně, ale ráda bych se něco dozvěděla taky o Berkove. Napište mi, jestli jste někdo v Brně tuto operaci absolvovali a jak jste byli spokojeni. Díky

Jarmila (Ne, 31. 8. 2003 - 16:08)

Nemluvim z vlastni zkusenosti. Nemam spravovanej nos. V Laurei jsem byla jen na konzultaci, kde na me neudeli dojem, i kdyz tam maji schody skoro z mramoru. Byla jsem na Berkove a tam se obecne vyklada, ze tam spravuji vse, co v Laurei dovrtaji. Je to hned vedle, asi 30 metru. Chce to spis dobryho chirurga nez kliniku, neznam specialisty na nosy.

Helin (So, 30. 8. 2003 - 20:08)

Ahoj Jarmilo, mluvíš z vlastní zkušenosti ? Na nějaké té kačce mně nezáleží, hlavně aby to nezkazili. Prosím, jestli o tom něco víš, tak se mně ozvi, můžeš klidně i na mail. Díky Helena

Jarmila (So, 30. 8. 2003 - 13:08)

Berkova je lepsi a levnejsi.

Helin (Pá, 29. 8. 2003 - 22:08)

Uvažuju o úpravě nosu v Brně na klinice LAUREA. Napište mi prosím, jestli jste na této klinice operaci nosu absolvovali. Nebo Berkova ? Co byste mi doporučili ? Díky

Radka (Pá, 29. 8. 2003 - 21:08)

V Brne jich je dobrych plno. Berkova je statni klinika. Dr. Holusa uz dela na soukromo, zatim na www.sanatoriumhelios.cz. Ve 23 letech neni pozde ani brzo. S detma to tolik nesouvisi. Pokud je nechces mit do pul roku nebo chtit pockat 10 net, az budes mit po detech.

Lenka (Pá, 29. 8. 2003 - 12:08)

Pro Zdenu: Já byla na přišití uší když mi bylo 10 let. To bylo ještě za totáče a dělalo se to zadara dětem do 10 let. Nebylo to pod narkozou, ale pod lokálním umrtvením. Co si pamatuji, je, že se to provádělo v sedě a sestřičky se mnou stále diskutovaly. 5 dní jsem ležela v nemocnici a chodila na převazy. Poté už jsem asi 3 týdny musela nosit celý den čelenku a potom už jenom na noc. Pamatuji se, že když jsem je poprvé viděla, tak jsem se zhrozila ..... měla jsem to nateklý, hrálo to všemi barvami .... prostě hrůza ... proklínala jsem rodiče, že mě na to dali. Chce to všechno čas. Do 3 měsíců jsem už vlasy nosila vyčesané. Dnes už je to 20 let a rodičům jsem vděčná ..... :-)Ahoj a držím pěsti.

daniela (Čt, 28. 8. 2003 - 23:08)

Ahoj muzu se zeptat v kolikati se tak chodi na plsticky operace prsu?Myslite ze kdyz tam pujdu ve 23 tak je to pozde?Deti bych chtela mit az tak ve triceti.Po precteni minulych prispevku sem zjistila ze v brne je dobry asi ten dr.Holusa ze?A mate nekdo zkusenosti z Berkove?

Eva (Út, 26. 8. 2003 - 10:08)

Ahoj, potrebovala bych poradit, zda nekdo nemate nejake dobre zkusenosti s nejakym prazskym chirurgem, ktery provadi zmenseni - upravy nosu. Premyslim uz o tom celkem dlouho, lni jsem byla na konzultaci na Homolce, ale bylo to celkem strasny, navic mi tam pan doktor rekl, ze operace (jak mekkeho tak tvrdeho nosu) pod celkovou anestezii delaji jenom amateri a idioti (doslovne), taxe chci zeptat, zda s tim mate nekdo nejake zkusenosti, popr.jake obdobi byste doporucili pro operaci.Diky moc, Evca.

O. (Út, 26. 8. 2003 - 09:08)

Můžu jí na plastiku (spíš zpevnění a trochu zmenšení), když mám strie po celých prsou?

petruše (Út, 26. 8. 2003 - 09:08)

Ahoj,chystám se na plastickou operaci nosu. Konzultaci mám zamluvenou u Dr. Tomáška (poliklinika Budějovická) a u doc. Duškové z GHC. Nevím, pro koho se rozhodnout, máte nějaké zkušenosti alespoň s jedním z nich??Prosím o radu, termín se blíží..P.S. GHC je mnohem dražší a luxusnější, ale ze své vlastní zkušenosti vím, že to neznamená nejlepší..Díky

Simona (Pá, 22. 8. 2003 - 23:08)

Ahoj Maruško.Podstoupila jsem plastiskou opetaci, zětšení prsou, vložením implantátů ne pod sval ale nad sval. Vybrala jsem si chirurga o kterém si osobně myslím že je jedničkou v plastické chirurgii a to s dlouholetou praxí a zkušenostmi. Jsem dva měsíce po operaci a vše je v nejlepším pořádku a jsem nad míru spokojená. Měla jsem prsa velmi malá a povyslá teď jsou to pevné dvojky, řez byl veden na okraji bradavky a teď už zcela zmyzel. Prsa vypadají přirozeně. Není se čeho obávat chce to jen se rozhodnout.

zdena (Pá, 22. 8. 2003 - 11:08)

nema nekdo zkusenost s operaci usi(myslim prisiti) nebo jak se tomu vlastne rika diky moc. Mam z toho hrozny strach uz se k tomu odhodlava 4 roky ale ne a ne se dokopat dik

Reklama

Přidat komentář