Reklama

akne

Iva (St, 7. 9. 2005 - 09:09)

Ahoj lidičky,problémy s akne jsem měla už moc let. Mám mastnou pokožku a dělaly se mi na ní takové tvrdé uhříky, vypadá to jako krupička, čas od času se některý pekně zanítil a to byla teprve ňamka. A chodit s výstřihem na zádech, o tom jsem si mohla nechat jen zdát. Samozřemě, že jsem to drhla, co to šlo, ale moc to nepomáhalo.Ale proč to píšu, moc mi pomohl Lactobacillus. Beru denně 3 tabletky a pleť uplně v pohodě. Jen když to přestanu brát, tak se to začne zas pomalu vracet k "normálu".

Hana (Út, 6. 9. 2005 - 15:09)

Tak pardon,to patri jinam,odpoved se radi vzdy az na konec...

Hana (Út, 6. 9. 2005 - 15:09)

Drbat denne drsnou houbou a namazat telovym mlikem.

Jirka (Po, 5. 9. 2005 - 14:09)

Me pritelkyni se zacaly delat bolaky na tvari a zadech uz je to tedy nejakou dobu. Udajne je to od spatnych jater. Nemohly by ste nam prosim poradit jak to ucine vylecit?

Alena (Ne, 4. 9. 2005 - 21:09)

Chtěla jsem vědět zda někdo má takový problém jako já.Dlouhou dobu jsem měla pleť bez výrazných problémů a je to dva měsíce co jsem začala brát antikoncepci a p?eť se mi tak výrazně zhoršila, že jsem z toho nešťastná. Takovouhle pleť jsem snad neměla ani v pubertě. Už nevím jak si s tím poradit.Mohl by mi někdo poradit co s tím?

b. (Ne, 28. 8. 2005 - 21:08)

Ahoj, taky jsem zkoušel spoustu věcí, ale znatelnou změnu mi přinesla jen změna stravovacích návyků a to dost radikální. Kosmetika mi v dlouhodobym horizontu akorát tak uškodila. Ničí přirozený povrch kůže a navíc se jejím používaním (pokud je ta kosmetika agresivnější) kůže brání ještě vyšším maštěním kůže. Ta "dieta" je na http://www.waisays.com/AcneSampleDiet.htm ,bude to asi něco podobnýho jako doporučuje pisatelka nademnou. Jestli se ti to nechce dělat, tak aspoň doporučuju omezit mléčný výrobky, sladkosti, alkohol, bílou mouku a bílkoviny.

Nik (Ne, 28. 8. 2005 - 20:08)

Petre, hodne se rika, ze je dulezite co das do sebe a ne na sebe. Takze masticky mohou jen na cas zakryvat a vylepsovat potize s pleti, ale co clovek poterbuje je dobry telesny system. Mozna by te zajimaly stranky od www.dr-kohoutova.frenstat.cz, nebo vitarin.cz/syrova/ziva strava.cz a preji mnoho uspechu

Petr (Ne, 28. 8. 2005 - 14:08)

Prosím touto cestou každého, kdo by mi mohl poradit. Je mi 23 let a asi rok a půl mám velké problémy s akné! V období puberty jsem tyto problémy měl taky, ale kolem 17. roku tak nějak odezněly přirozenou cestou. Bohužel mám pocit že tak velké problémy s akné jsem ani v tehdy v pubertě neměl. Když se dívám na své fotky focené tak před dvěma lety, závidím sám sobě jakou jsem měl tehdy skvělou pleť. Je pravda že mastnou pleť jsem měl vždycky, ale i přesto jsem se po pubertě akné zbavil. Navíc jsem také před dvěma roky přestal kouřit. Ve své životosprávě jsem žádné radikální změny nedělal, vždy jsem pil zelené a kopřivové čaje a doplňoval stravu ovocem a zeleninou. Je také pravda že nedodržuji vyloženě radikálně zdravou stravu - sem tam si dám sladké jídlo, kafe a pivo taky...ale to vše jsem ve stejné míře konzumoval i v době kdy jsem na pleti neměl jediný pupínek. Mám jedno podezření - když mi bylo 16 let, prodělal jsem mononukleózu a musel jsem cca půl roku držet dietu...takže mám obavy zda-li mě játra tímto způsobem nevarují...Co se týče čištění pleti - používám různé vodičky/mýdla/masti s přísadou čajovníkového oleje, dále specielní přípravek proti akné od Vichy...ale myslím že kdybych to vše zahodil a nepoužíval výsledek by byl naprosto stejný, proto se mi také zdá rozumné hledat příčinu než léčit důsledek. Také jsem zkoušel zařadit nějaké vitamíny

Hanka (Čt, 25. 8. 2005 - 08:08)

Daniela:Také by mě toto zajímalo. Jsem též z Liberce a už nějaký čas hledám dobrou kosmetičku.Jestli máš Danielo prosím nějaké zkušenosti, tak prosím Tě napiš. A nebo jestli mi můžeš nějakou doporučit. Moc děkuji.

Daniela (Čt, 25. 8. 2005 - 00:08)

Pro liberecké: Nemáte někdo zkušenost se salonem Freeline v areálu Tesca? Používají tam laserové ošetření, tzv. fotorejuvenaci, a prý to pomáhá na rozšířené póry a celkově se pleť zlepší. Nevím, jestli patří laser do rukou kosmetičky, tak prosím napište, pokud máte zkušenost.

Dominika (St, 24. 8. 2005 - 11:08)

Jirka: na tie bolaky je dobre vpichnutie kortikosteroidu, robia to herecky a modelky, nesmie sa to vsak robit casto, inak sa Ti koza zdeformuje. Menej drasticky je Isotrexin, mne vsak po nom ostavaju chrasty, este sa da Eryfluid. S tym kortikosteroidom mam skusenosti najlepsie.

Linda (Út, 23. 8. 2005 - 22:08)

pro Terezu: Ten kolagen najdeš v Katalogu v podsekci Pro ženy - Line Racine na stránkách www.zdraviastyl.net.

Dominika (Út, 23. 8. 2005 - 12:08)

Tereza: tak to Ta plne chapem!!!! Mne zasa prestali vyrabat efidrat od La Roche Possay, bol skvely na premastovanie suchej pleti s tendenciami k akne. je miesto neho nejaka nahrada, nie je to vsak ono. Pred rokmi som zazila, ze bol na trhu vypadok Eclaranu 10, ktory som nutne potrebovala. A kedze nebol, musela som nasadit Dianu 35, nic insie nezaberalo. je smutne, ze z trhu odchadzaju vyrobky, ktore ludia potrebuju....Dievcata, poznate HAK Minervu, vraj ma tiez kozmeticky efekt a vraj je lepsia nez Jeanine, viete o tom nieco?

Tereza (Út, 23. 8. 2005 - 12:08)

Linda: a nemohla bys mi od kamaradky sehnat tu stranku s tim kolagenem,ze bych na to jukla.Dik

Tereza (Út, 23. 8. 2005 - 12:08)

Ke kosmetice Capri -zkousela jsem ji a obcas ji pouzivam,neni spatna,rekla bych dobra zkuste a uvidite neni tak draha,pouzivam pletovou vodu na cisteni,ale jeste mnohem lepsi je pletova voda od Biodermy sebium H2O-ta je super,ale je drazsi tak to nekdy stridam.

Tereza (Út, 23. 8. 2005 - 12:08)

Dominika:reakce na sebium K2.Je to asi proto ze ho prestali delat,ale nechapu proc byl super,maximalne mi vyhovoval.Ted misto nej delaji sebium AKN, kde jsou naky 2 druhy kyselin a parfem.NACO?Fakt nechapu at si delaj AKN ale proc mi berou sebium K2.Stve me to!!!

Anna (Po, 22. 8. 2005 - 23:08)

La chevre - znám jen podle jména, nic jsme od nich neměla, ale vypadá to celkem dobře, takže pokud máte někdo zkušenosti - pište!Jinak pokud je opravdu přírodní, tak by ve složení neměly být psány žádné parabeny...

Jirka (Po, 22. 8. 2005 - 23:08)

Čas od času se mi objevují na pleti takové ty boláky, které velice bolí a nejdou pořádně vymáčknout a zmizí až po asi 10 dnech. Jenže mně se nechce chodit s takovýma semafórama! Neznáte něco, co by na ně zabralo? Nějakou mast nebo něco podobného?

Linda (Po, 22. 8. 2005 - 23:08)

pro Terezu: kolagen si kupuje moje kamarádka na netu za 810,- Kč a je s ním spokojená, protože jí na akné pomohl.

kaja (Po, 22. 8. 2005 - 15:08)

Mydlo s nazvem Sulfact jsem měla doma, ale výrobce byl "KEPA". Psali na něm, že si máš obličej(či vlastně cokoliv) tím mýdlem omýt a pak ještě jednou, ale to už se to mýdlo nesmývá, ale jen vysuší ručníkem. Musím říct, že mě moc nevyhovovalo. Dost vysušuje a pleť mě po něm strašně svědila. Ještě jsem od stejné firmy měla Acne Remove, to mě sice nedráždilo, ale vysušovalo taky. Nejvíc jsem spokojená s jejich mýdlem Salcid - s kyselinou salicilovou. Cena se pohybuje okolo těch 45-50 Kč, u jednotlivých mýdel se mírně liší. Prodávají ho v lékárnách...

Reklama

Přidat komentář