Reklama

akne

marky (St, 16. 11. 2005 - 21:11)

Nemám už typické akné, hnisavých boláků mě dokonale a rychle zbavila Diane, ale mám velice nečistou pleť plnou pupínků a vřídků. Tedy měla jsem. Před 3 týdny jsem začala užívat Denoxinal, přípravek na očistu organismu a krém Dermacol Protective pro citlivou pleť, ten na mou mastičkami a krémíčky na akné namáhanou ple´t působí jako balsám. Neříkám, že to pomůže někomu s těžší formou akné, ale mám pocit, že některé typy akné jsou způsobeny právě kosmetikou, která je plná chemie a tento krém je k pleti asi maximálně šetrný, no a na mé pleti je to okamžitě znát. Přeju všem hodně pevné nervy v boji s akné, protože sama dobře vím, jak mizerně se cítí člověk takto postižený mezi vrstevníky, kteří si ani neuvědomují, jak jim my akné postižení zavidíme tak prostou věc, jako je čisťounká pleť.

Ita (St, 16. 11. 2005 - 18:11)

ahoj Dominiko i všichni ostatní. Omlouvám se, že jsem tak dlouho nepodala zprávu a mrzí mně, že máš Dominiko při užívání Roac. vedlejší účinky. Syn je teď zrovna v Brně a měl by si R. dovézt, tak pak napíšu, jakou má dávku a jak to snáší.Pro všechny, co doporučují upravit stravu a léčit přírodními prostředky znovu píšu, že my jsme v tomto ohledu myslím udělali maximum - samozřejmě je dobré tímto začít a ne hned "najet" na drastickou léčbu. Ale když to nezabere... A ty zprávy o psych. problémech při používání R. beru trošku s rezervou, i když to lechci zlehčovat, ale jak už zde někdo psal, i z neléčeného akne a jizev mohou být docela slušné psych. problémy. U každého léku jsou psány kvanta vedlejších účinků, ale ty se snad nemusí projevit a když už, lék se dá vysadit. No nevím, jsem laik.Ještě se ozvu.

krejčová (St, 16. 11. 2005 - 12:11)

Dominika - tak to jo, myslím, že nemáš na výběr. Tak Ti držím palce aby se žádné negativní výsledky neobjevily.

Dominika (Út, 15. 11. 2005 - 18:11)

Beriem to, pretoze nemam inu moznost: vsetky dostupne prostriedky, i Diane 35 zlyhali.Nie, delena strava ani cistenie organizmu nepomahali. Otec trpel velmi tazkou akne formou, jeho sestra presne takou, akou trpim ja.Zdedil to aj brat.Takze bohuzial, nemozem si za to nijakym sposobom. Musim riskovat.A velke vredy, ktore sa nehoja, aj ked sa tvoria obcas, nie je nic prijemne.

krejčová (Út, 15. 11. 2005 - 13:11)

Dominiko proč to bereš proboha???Jestli kvůli špatné pleti riskuješ takhle zdraví??..Vyzkoušela jsi změnit životosprávu???Začít jíst dělenenou stravu, dát si tlusté střevo do pořádku. koupit kvalitní kosmetiku, pít hodně vody..., kdysi jsem myslela, že mě také nepomůže nic ale stačí jen chtít a nebýt líná to vydržet.Pokud máš ale akné dědičné, s kterým opravdu nejde nic dělat, tak se možná nedivím, ale riskovat???Myslím, že na každé akné se něco najde, a jde to trochu určitě vylepšit.

Dominika (Po, 14. 11. 2005 - 18:11)

Kaja: ale hej, mas pravdu v tom, ze je to lepsie nez jazvy na tvari a na dusi, o tom sa asi snad ani nebudeme bavit.To s tymi samovrazdami a moznym zakazom tohto lieku v USA je fakt. I v pribalovom letaku tieto MOZNE negativne ucinky najdes.U mna sa depky neprejavuju, ale bohuzial, dalsie ine negativne ucinky. Lekarka, ktora mi ten liek predpisala vravela, ze niektori pacienti mali tendencie skakat z okna.

kaja (Po, 14. 11. 2005 - 17:11)

no ja nechapem preco tu niektori pisu take blbosti o tych samovrazdach a o tom ze roaccutan chcu zakazat.....urcite je to lepsie riesenie ako ostat s jazvami na tvari a okrem toho akne po prelieceni roacutanom v 80% uz nerecidivuje.....alev prvom rade je asi dolezite zmenit zivotny styl potom uz roaccutane mozno ani nebude nutny.....

Dominika (Ne, 13. 11. 2005 - 15:11)

Jani, o tych samovrazdach som pocula, a mnohi predtym, nez tento liek predpisu robia psychiatricke vysetrenie. V USA sa vsak kvoli samovrazdam z Roacutanu bojuje o stiahnutie pripravku z trhu.Ja som vsak co sa psychiky tyka znasala Dianu daleko horsie ako Roacutan. Roacutan zasa znasam horsie fyzicky:((

Luciana (So, 12. 11. 2005 - 20:11)

Už snad moje poslední dnešní reakce tady :)) koukala jsem se do těch internetových obchodů a ta kosmetika (Green Mama) vypadá opravdu dobře. Tak jsem psala dotaz, zda se prodává někde v normálním, kamenném obchodě (taky nerada nakupuju přes internet) a bylo mi obratem odpovězeno:"Kosmetika Green Mama se zatimprodava pouze pres internet. Ale pristi tyden probihaji v Praze v Narodnim dome na Vinohradech prodejni vystavy Vse pro zenu, Ecolife, Vanocni darky a Zlate ceske ruce, kde budeme prezentovat nas internetovy obchod a prodavat kosmetiku, kterou nabizime. Muzete si tedy nakoupit tam. Vystava zacina ve stredu 16.11.2005 a trva do patku 18.11.2005."Odpovedela mi pani z internetoveho obchodu: www.kosmetika.vte.cz(onen drazsi obchod)Takze ta kosmetika, kterou jsem videla prodavat v Teta Drogerii, Rossmannovi a Tescu (Narodni trida) je s konecnou platnosti Freeman :-)

Luciana (So, 12. 11. 2005 - 11:11)

Green Mama - POZOR! Zde: www.calco.cz ji mají až o polovinu levnější než na první adrese!!!

Luciana (So, 12. 11. 2005 - 11:11)

I když to možná byla kosmetika Freeman (kterou také zmiňují zde: www.green-mama.vte.cz), teď nevím...

Luciana (So, 12. 11. 2005 - 11:11)

Green Mama - viděla jsem ji v některé drogerii, ale teď si opravdu nevzpomenu v jaké... Myslím, že v Teta Drogerii. Určitě bych zkusila i mrknout do Rossmanna, DM nebo Droxi...Ahoj :)

Jana (So, 12. 11. 2005 - 10:11)

Jestli to dáváte vašim dětem/pubertákům/, tak se modlete at mu tím něco nespustíte.

Jana (So, 12. 11. 2005 - 10:11)

Jen jsem chtěla napsat k tomu Roccutanu, vyšla nedávno studie, že je to velmi nebezpečný lék, způsobuje deprese a je dokázáno asi 100 případů na světě, že pod vlivem těchto prášků spáchali sebevraždu.To si nedělám srandu. Je to i tady na internetu, jestli to najdu tak sem odkaz napíšu.Moje mamka je lékařka a nikomu by to nedoporučovala. Opravdu.Holkám radši radím ti HA Diane., je to také svinstvo ale rozhodně je na tom líp.

Dominika (Pá, 11. 11. 2005 - 13:11)

Ita, si tam? Ako sa dari synovi s Roacutanom?Mne obcas byva dost zle. Na 50kg beriem 40mg denne. Obcas zle vidim, mam bolesti hlavy, hnacky, bolesti brucha, ale plet je znova uplne dokonala, skoro bez jedineho komedonu, natoz zapalenej vyrazky?Ako je na tom Tvoj syn?

Hanka (Pá, 11. 11. 2005 - 08:11)

Míša:Ahoj, za Belaru platím 540,- Kč na tři měsíce. Musím vážně říct, že mi vyhovuje mnohem více než Diana. Jen ten první měsíc jsem chvilku špinila a po dobrání prvního platíčka jsem nedostala menstruaci. Druhý měsíc se vše urovnalo. Za ty tři měsíce jsem nepřibrala ani deko, ani nepozoruji žádné negativní účinky. Já ti ji mohu vřele doporučit. Pořád jsem otálela s přechodem z Diany a teď lituji, že jsem to neudělala dřív.

misa (Čt, 10. 11. 2005 - 20:11)

to Hanka - kolik za Belaru platis?taky o ni uvazuju. nejdriv jsem brala Jeanine, ktera mi plet hrozne zhorsila. pak jsem mela Pramino- taky nic moc. Dianu a ted Minervu- to mi pomohl vic, ale taky zadna slava.

Hanka (Čt, 10. 11. 2005 - 14:11)

Já brala Diane rok a musím říct, že zas až tak velký zázrak to nebyl. Potom jsem přešla na Belaru, která je také určena i na pleť. Beru ji třetí měsíc a jsem s ní spokojená daleko víc.

Dominika (Čt, 10. 11. 2005 - 14:11)

Diane a Minerva je uplne to iste, staci si pozriet zlozenie hormonov.Verim, ze Diane je nebezpecna, tragedia vsak je, ze ludia s tazkym akne inu moznost okrem Roacutanu nemaju.

krejčová (Čt, 10. 11. 2005 - 10:11)

No když je nejhorší, tak by se měla dělit o první místo s Minervou a Chloe, to je to samé složení ne?? O nich tam nic nepíšou.??

Reklama

Přidat komentář