Reklama

Liposukce V.

Mirka (St, 23. 11. 2005 - 06:11)

Ahojky všem!!Kamčo, Ivo, Danuš, Marťo - ještě chrníte? U mě vše při starém. Mažu Liotonem, lehce masíruju. Jen proti předchozím lipkám zatím neotíkám. Přijde to ještě? Jsem 5 den po...Marťo už tvůj muž něco poznal? A jde to nepoznat?A ty Zuzko jsi která? Je tu tolik jmen, že si nevzpomínám. Ale asi jsi špatně četla, nikde jsem o tobě nepsala. Ale to nevadí, je tu tolik příspěvků, že se to snadno poplete.

Yren (Út, 22. 11. 2005 - 20:11)

Eva: za 3 zóny 2800 EUR. Kolik jich dělá za měsíc nevím, je velký zájem, dlouhá objednací doba, asi hodně.

Kamča (Út, 22. 11. 2005 - 20:11)

Co nás nezabije, to nás posílí. Hezký večer všem:-)))

Eva (Út, 22. 11. 2005 - 19:11)

Vkrádám se do diskuse o liposukci, protože bych se ráda Yren zeptala kolik se u jejich p. doktora platíza zákrok a kolik jich udělá do měsíce.

Dana (Út, 22. 11. 2005 - 18:11)

auuuuu... warum?

Zuza (Út, 22. 11. 2005 - 16:11)

Ale docela se me libi jak jsi hotova z toho, ze se tu objevuje jiny nazor a jak nedokazes Mirko chapat diplomatickou odpoved - ze nazoru je na svete vice a kazdy ma pravo na svuj zivot:-))))). Proc se snazis lidem tady vtloukat do hlavy, ze balvany jsou normalni a ze v kompresu se ma travit mladi? Protoze sama to nemas dobry, tak vsichni ostatni musi trpet s tebou? Ty jsi ale zlomyslna baba.

Zuza (Út, 22. 11. 2005 - 16:11)

Ja se muzu leda tak chechtat, jak si tu vymyslite proc ty liposky nemate podle svych predstav, kdyby ses Mirko nezminovala o me, tak ani nevim, ze se tu neco deje, nesleduji to nijak pravidelne a kdyz neco napsat chci, tak za sve jmeno se nestydim :-))) nemusim se schovavat za Janulky a tak:-))))

Mirka (Út, 22. 11. 2005 - 16:11)

Nevím proč, ale vzpomněla jsem si na to přísloví o potrefených husách ...

Mirka (Út, 22. 11. 2005 - 16:11)

Ach jo, a je to tu zase. Mně ten rukopis byl hnedle nějaký povědomý.Nové holky, které nejste v obraze, prolítněte Liposukci II. a III. atd. a pochopíte.....

Mirka (Út, 22. 11. 2005 - 16:11)

Čauky Marťo, vítám tě do spolku postižených!! Ještě ti bude chvilku ouvej, ale pak už jen líp.Teda Dano, jestli ti doktor přesunul část něčeho do prsou, tak to je nespravedlivý, protože tys to nepotřebovala, zato já jo. To by v Havířově zírali, kdybych reklamovala, že s menším bříškem nemám automaticky v ceně i větší prsa, co?

Zuza (Út, 22. 11. 2005 - 16:11)

Mirko, jako vzdy v tom mas zmatek - ja se neprokecla:-))na brise jsem totiz byla jinde - u Dr.Francu kdysi a na opravu jsem sla po ni - vse ostatni jsem mela vporadku a zadne opravy ani hrbolky jsem nemela - ty jsem nakonec nemela ani po Francu, jen mi zapomela kus odsat - zbytek byl redy, takze se to doodsalo a opet zadne balvany ani hrbolky, zadna tvrda bricha. Hele me to je jedno, ze si tu chvalite to, ze po liposce musite delat vsechno mozny i nemozny a pak spatne vysledky svadite na uplnky, vek...a buh vi co jeste jen nedej boze na doktora, fakt je mi to jedno, jsou to vase penize a kdyz vam za ne staci co mate:-))) me to trapit nemusi.S Yren se da jedine souhlasit, protoze mam taky takove zkusenosti, ze nejlepsi je nedelat nic a hlavne po tech 14 dnech uz neutahovat a neskrtit cevy, jinak dochazi k tem zbytecnym nekonecnym otokum. Ale jinak vase probelmy me vubec nezajimaji, chytremu napovez a hloupej at si chodi hrbolatej jak chce:-)

Dana (Út, 22. 11. 2005 - 16:11)

Já nevím, kde se vzala, tu se vzala, prsa jsou tu! fakt mám všechny podprsenky malé - a nechápu to: A ještě důvěrněji -Miruš, oy nešly do tvaru stařeckých vemen, ale opravdu čí kupředu, jsou jako při kojení, čumím jak jelito!Možná mně přesunul pan doktor část tuku - tedy možná spíš svalu, já fakt nevím! Ale říká mně to tolik lidí, že jse se musela už doa poměřit - a fakt! Pořád jsem se soustředila na břicho, pas, pneumatiky, a až mne doslova osahala mamka a ségra, který jsem musela dokázat, že fakt nemám silikony, přiustila jsem, že na tom něco bude!Takže se také chystám v lednu na doopravu, Miruš! Jestli mně tam to krupobitím proláklé břicho zůstane, neváhám. Prosím tě, ten kompres budeš nosit ZASE čtyři až šest týdnů" toho se bojím - ted spíš, už se netěším!já jsem tu nemohla psát,. děsný nával práce - ale aspoň jsem čtla! Kamči jsem chtěla dát příkaz, ať mně napíše, že NEMÄ hrbolky, že je "sčastna", i když je mladá:-))))

mart (Út, 22. 11. 2005 - 15:11)

Ahoooooj damy!Tak konecne jsem doma,a to o1,5l odsatejsi,bylo to kvalitni hutne hnusne sadlo a uz je asi v kanale a ja doma.Cesta des-bes.U doktora super i ja ktera omdlivam u ockovani nemohu si stezovat.Jak bylo posano,stanula jsem na dlazdici a byla vyfocena a pokreslena,ani nevim jak,rekla jsem doktorovy ze to nechavam na nem a asi to bylo dobre.Napustili do me 5l tekutiny,pry jsem byla nejaka zizniva a pak zase vysali.Celou dobu sterostlivost a velice lidsky pristup s kterym se normalne nesetkavate.Pak jsem hupkla don auta a jela do Ostravy,kde jsem vyzvedla muze,ktery do dnes nic nevi a myslel si jak jsem se kroutila v auze,ze me capla zada.Vecer mi bylo tezko,noc taky nic moc adnes uz je lepe a mazu liotonem a opecovavam se.Jit nekam do pace bych teda urcite nezvladla a obdivuju ty ktere to dokazi.Jsem natekla a podobam se reklame na mischelin a to beze srandy a mam o 4kg vice nez pred cestou coz nevim zda je normalni.Holcicky diky za podporu a rady,bez toho bych se asi nerozkyvala.Jo a delali mi boky vnitrni stehna a neco pod zadeckem a platila jsem 25000kc bez navleku.Zatim papa jdu se kochat otokama a doufat ze me brzy opusti.Martina

Mirka (Út, 22. 11. 2005 - 14:11)

Ahojky, to je počteníčko. To vždycky musí práce stranou a tenhle chat má přednost. Ivo, tvůj příspěvek na jiný názor jsi fakt napsala super, jsi diplomat. To já bych asi nedovedla. Zváště po tom, co tu jedna paní (fakt ji nechci jmenovat) psala, že po dvou týdnech shodila kompres, nemasírovala, neválečkovala a měla krásné hladké bříško a v bokovkách a krátkém topu štrapajdila ulicemi. Za půl roku se prokecla, že jde na opravu břicha, že tam má hrbolky atd. atpod.Asi je všechno individuální, hlavně věk, stav pokožky ...Danuš, kde jsi byla tak dlouho? Tys vyhrožovala utopením, tak jsem měla o tebe strach. Pak jsem si zase myslela, že jsi tak krásná, že už se s náma nebavíš - hi,hi.Jó a taky moje břicho připomínalo auto po krupobití, proto taky ta oprava. Skoro se o tom bojím psát, abych to nezakřikla, ale zatím je to nesrovnatelně lepší, rovnější, hladší. Teda holky, jestli to břicho tak zůstane a nezhorší se sezením, tak je šťěstí mého manželství zachráněno. Ale začíná žloutnout, modrat ...Danuš mám důvěrný dotaz, cos dělala, že ti v našem věku vyrostly prsa. JÁ TO CHCU TAKY ZKUSIT !!!!!!!!!!!

Dana (Út, 22. 11. 2005 - 10:11)

a zbytek - ah jo...Taky se mně zvětšila prsa! Nechápu! A co vím: jsme všichni normální.S jídlem roste chuť.Nejdřív bych hekala blahem, kdybych měla pryč pneumatiky. Pak jsem chtěla pas, a vytvarovat postavu - a teď bych ještě chtěla mít úplně rovné a mladistvé kožní oplocení kolem břicha!Holky, stálo to za to! Fakt jo!( i když na sedačcemám z jednoho křesla už lavor, potřebuju vymalovat, a letos jsem si zase nekoupila ten nový kabát....)

Dana (Út, 22. 11. 2005 - 10:11)

Vážím pořád stejně, ale když padá mha, a je přítmí... ( Werich) - vypadám skvěle!Na pohmat to je horší, ale zase . žejo. Je to teprve dva měsíce!Podle méhéo názoru - kompres sundat, až si tělo řekne. Samo. Dokud se v něm cítíte líp, je to zbytečné. Masírovat - jen, pokud je to příjemné. Násilí, bolest neřeší nic.Mazat - pro dobrý pocit, a tak, jako těhulky - aby se kůže více promastila. Já maám zatím pořád pocit, ža mám břicho přikryté svačinovým papírem, který předtím něko nechutně použil.

Dana (Út, 22. 11. 2005 - 10:11)

Tady sokol, tady sokol!Tak jsem to pečlivě přelouskla a hlásím:Žiju. Ráno si výskám ( opt), večer hekám - opět. V oblečení jsem )úplně super, už slyším poznámky typu - proboha, nehubni! Už ti vylízají pánevní kosti - no docela dobrý.Ale - kdysi bylo krupobití, takové tvrdé kroupy padaly, a známému tím poničily auto. Přesně tak vypadá moje břicho. Tvrdé, rovné, jako zpelchu, ale vlnité, jako plech' Kroupy zřejmě padaly na mé obřišní!Tvar super! V plavkách (vcelku) to nemá chybu. Byla jsem už v páře, a docela dobrý. Mirko, tebe sleduji bez dechu, jak dopadneš, Kamčo, ještě že jsi neprchla! Mirce se směju! Dobrý! Půjdeš po páté, a stejně se budeš ptát, KDY sundat kompres, jestli válečkovat, kdy mazat, kdy bude výsledek - ono to je asi zákonité!

Kamča (Út, 22. 11. 2005 - 09:11)

Ivo tleskám, naprosto výstižně a trefně napsáno. Perfektní, super, vynikající, se vším souhlasím:-))

iva (Út, 22. 11. 2005 - 09:11)

Buď naprosto v pohodě,je zde spousta názorů a praktik. Jeden maže, jeden válečkuje, jiný nedělá nic.Spousta lékařů a spousta názorů. Každá je individuální případ a každá je dotvořený originál.Tato diskuze je perfektní pro malé sdělení a rozbor pocitů. Už kdysi fungovalo - máš-li něco na duši- svěř se strýci Artuši, nebo třeba Milá Sally .... jsem ráda za tuto vrbu - a ostatní určitě taky. Tímto zdravím lékaře v jiné zemi a gratuluji k dobrému výsledku. O to přece jde - a je jedno, jestli k tomu musí být i váleček na nudle. ne ?

Yren (Út, 22. 11. 2005 - 09:11)

A kdo vám poradil to válečkovaní? To je takový nesmysl při té nové metodě. Ptala jsem se sveho lekaře, co si o tom myslí, žiji v německu. Říkal, že to se muselo dříve,při staré metodě, u té nové je to prý naopak spíše škodlivé a zbytečně bolestivé.Tady se doporučuje nedělat nic, stahovací prádlo se šije na míru předem a povinně se nosí 1-2 týdny, pak je doporučeno 1-2 týdny nenosit žádné těsné oblečení a spodní prádlo. Nemám to ani masírovat, ani mazat, prý všechno to zatěžuje a trápí kůži a jsou z toho otoky, vytäžená kůže a tím i nerovný povrch. Přeložila jsem mu čast toho co zde píšete - moc se divil, že vám lékař nedal lepší informace. Řídila jsem se radami svého lékaře, nezažila jsem žádné tvrdé balvany, hrbolky,varhánky. Můj věk je 48 let.

Reklama

Přidat komentář