Reklama

Liposukce V.

Marika (Pá, 30. 12. 2005 - 16:12)

Ahoj Lado, u mě je to celkem v poho tak nějak modřinky pomalu mizí tak se těším na výsledek. Drahá Zuzo, rozviřovat debatu viz. debaty liposukce před tím nehodlám. Pokud budu u Foldyny nespokojená jistě zkusím i Liznera, ale zatím nemám důvod. A vím že Dr. Lizner rozhodně klientkám neříká že kompres maj zahodit za 14 dní a další výmysly. Byla jsem u něj na konsultaci :-) takže jestli se chceš bavit na úrovni a né všechny které nechodí k Dr. Liznerovi stavět do role Slepiček, tak prosím máš prostor, ale jinak se vrať prosím do předešlých diskuzí - z kterých mám pocit tě už vypískaly taky? Hlavně klídek :-))

Lada (Pá, 30. 12. 2005 - 16:12)

Ahoj holky !!!!!!!!!!!!!Lejlo, co se týče oblečku, souhlasím s tebou. Já zatím tuším, že to bude asi děs, ale jsem odhodlaná to vydržet co nejdýl. Vzpomněla jsem si, že jsem na netu četla o infekci versus kompres, tak jsem to našla a cituji: "druhý den po operaci jsou skvrny na kompresu zaschlé, a ačkoli jsou nevzhledné, jsou zdravotně nezávadné". Psal to dr. Janeček na www.liposukce.cz. Zároveň tam píše, že: "kompres pomáhá redukovat otok a chrání před bolestí a že díky rovnoměrnému rozložení tlaku podporuje hojení bez nerovností". A o to docela dost jde, že ? Rozhodně bych nechtěla mít hrbolaté nohy.K tomu čekání: Já vím, Lejlo, že ti to neutíká, ale třeba nám to psaní pomůže oběma. Až budu po, tak to se mnou můžeš sledovat, třeba ti to uteče rychlejc. No a až budeš ty po, tak si můžem vyměňovat "zkušenosti" - tedy asi spíš obecně, protože já jdu na nohy. Lejlo, můžu se zeptat, kolik ti je ? Mně je 39. Na kolikátýho jsi vlastně objednaná ?Mariko, jakpak jsi na tom ty ? Ty máš dnes týden "po", jestli nepočítám špatně. Dnes jsem nakoupila heřmánkový a jitrocelový krém a Heparin gel. Jenom mi není jasné, jak to budu mazat, když si nechci svlíkat obleček.Ahoj Mirko, já měla to štěstí, že jsem na lipku našla peníze pod stromečkem - od manžela. Je pravda, že když hubnu, jdou pryč prsa - a ty jsou po dvou dětech, takže v těchhle místech lépe nehubnout ! A jak píšeš "ty debilní špeky tam zůstávaj". A taky souhlasím s tebou, že kdo s tím jednou začne, nechce se mu přestat. Tomu stoprocentně věřím. Už teď mi je jasné, že bych chtěla dát pryč i břicho - když stojím, tak to jde - v riflích mám to břicho i ploché, ale když si sednu, tak se mi vyvalí špeky ani nevím odkud - to teda fakt nechápu.Tak se zatím mějte.Lada

Zuza (Pá, 30. 12. 2005 - 16:12)

Jinak mila Katusko, pokud jsi nosila kompres dele nez 14 dni, nemohla jit po 14 dnech cvicit a zit bez omezeni, nemohla jit na solarko...atd. tak rozhodne vyber doktora nebyl dokonaly. Ani ja si dvakrat nevybrala dobre, presto jsem ani u techto doktoru nemusela trpet ani o den dele nez tech 14 dni. Takze to neni nic neobycejneho, spis me zarazi, ze nekdo si brani ustavicne to horsi a nepreje si slyset, ze to jde i lepe. Ze by nejaka deviace? nebo S/M...:-)))))Tech prvnich 14 dni je obtiznych v kazdem pripade, prvnich 24 hodin z toho uplne nejhorsich, ale pak uz je jen viditelne zlepsovani, po mesici uz je videt prvni uspech a s kazdym mesicem se zlepsuje....vypada to velmi prirozene, jako by clovek rychle hubnul na tech zadoucich mistech.

Zuza (Pá, 30. 12. 2005 - 16:12)

AAAAAAAA, uz namn vstavaj z horbu Katusky, za chvilku Hanky, Janulky a uz tu chybi jen Tana:-)))))))))). Koukam, ze dokud se tu dodrzuje fan klub Foldyna, je vse O.K. a dusinky odpocivaji, jak napisu, ze neni treba trpet a zavesy kuze dnes porusi pri liposukci jen osel (bez prominuti), protoze doba se opet o neco posunula pro nas klientky k lepsimu, uz je zase duvod tu psat kraviny.No pro ty co vazne nechteji trpet uplne zbytecne jen protoze jim to nekdo nabulikuje, byla jsem u trech ruznych lekaru a prestoze vyhradne spokojena jsem byla pouze u jednoho, zavesny aparat neporusila ani dr. Francu ( na kterou jsem obecne nadavala nejvice), ani dr.Vrbicky. Co vim ze zkusenosti mych kamaradek, tak ani dr. Prochazkova. A docela urcite jich bude jeste cela rada, kteri to umi. Na ruznych serverech jsem nasla metodu dle Sattlera nejen v tisku, ale tez v obrazcich, kde je uplne nazorne nakresleno, jak dosahnout optimalniho vysledku bez poruseni zavesu kuze a tedy bez toho, aby nekam kuze ujizdela a kompres ma pouze ochranny smysl, je pruzny, presne sedici na telo, ale nikde neskrtici a neutahujici, protoze jen tak muze kuze dychat, muze v ni proudit prirozene krev bez zaskrcovani a tim se redukuji otoky a urychluje hojeni.Tvar je dany tim tukem co zustal - tedy pokud je to soumerne a v rovine, neni treba zadnych opatreni, dlouhych pobytu v kompresu, sice i po 14 dnech se otoky vesele mohou objevovat dale a to jeste i za 4 mes., ale uz neni treba se musit v kompresu, neni na tom co zkazit.Od druheho mesice je vysledek uz vyborny a jeste se pomalu zlepsuje. Dlouho v kompresu jsou pouze tam, kde se prace vede nesetrne a tim je pak zhorseno hojeni. Z nakresu je uplne jasne, jakym smerem je treba vest kanyly (crosove - tedy krizem krazem proti sobe to vytvori jakousi sit odsatych mist a zakladni body na kuzi zustavaji neporuseny a tim kuze drzi na miste. Proto treba kdyz se nekdo snazi odsat bricho pouze ze dvou spodnich direk, nemuze mu to nikdy vyjit dokonale, je potreba jit protismerne.No a komu duveruju? to je tu vseobecne znamo, ja uz mam vybrano navzdy ( dokud udrzi kanylu a moc:-))))) MUDr.Linzer. Jen poopravim informace rozverne Katusky, objednavky nejdou bohuzel(nebo bohudik) pres me, ja jsem pouze spokojena a zvidava klientka, na tyhle sluzby ma svuj servis. Neco takoveho zajistovat je pod mou uroven, resp. i ja mam sve asistentky na to, aby si nekdo objednal me sluzby z uplne jine oblasti podnikani.Kdysi byla takova moznost - vyuzit dny, kdy Dr.Linzer hostoval nektere dny v Jihlave za "jihlavske ceny". Dokazal ten den vzit i tri klientky a tak se mohlo stat, ze jsem nekomu z dobre vule nabidla, ze se muze pridat. Bylo to velmi vyhodne ve srovnani s prazskymi cenami - smula pokud to nekdo podcenil:-), ja nastesti ne. Moje dobra vule, ze jsem vubec nekomu o teto moznosti rekla, ale zivot me poucil, ze si mam cenne informace radsi nechavat pro sebe a uzit si je sama....nakonec dnes uz je vse zase jinak:-)

Katka (Pá, 30. 12. 2005 - 13:12)

ty!

Katuška (Pá, 30. 12. 2005 - 11:12)

no přecejc doktor Lízner, kdo jinej?Ten jedinej to totiž umí! Ale musíš to domluvit přes Zuzu, jinak se k němu nedostatneš totiž!My ostatní které byly jinde jsme museli chudaci byt v kompresu, Zuza ne. A na solarku se ji z jizev udelali pihy, a civičit šla hned druhý den.Buď jsem blbá já, nebo někdo jinej.

Marika (Pá, 30. 12. 2005 - 09:12)

Zuzo: vcelku by mě zajímalo jaký odborník Vám ty liposukce prováděl, konkrétně ty kde nedošlo k porušení oblasti mezi kůží a "tukovou vrstvou" tj.narušení přilnavosti kůže na tělo, a zároveň Vám i schválil nosit kompres 14 dní.Děkuji za info.

Zuza (Pá, 30. 12. 2005 - 01:12)

Misko, ujistuji te, ze videt je uz mnohem mene odsatych ml...asi zalezi na konstrukci cloveka.Liposukce neni o hubnuti, ale o uprave postavy - t.j. vyvazeni postavy. Celkove silnemu cloveku asi nepomuze k lepsimu vzhledu, kdyz mu nekdo stehna obere na kost. Obvykle je treba zajit nejdrive na konzultaci a s lekarem se dohodnout...nekteri maji cas hned a na nektere se ceka. Kdo ma cas hned je mi podezrely:-))))- na kvalitu byva naval a jak je dulezita kvalita vedi vsechny co liposukci uz podstoupily. Hodne stesti.

Zuza (Pá, 30. 12. 2005 - 01:12)

Lejlo, me je 43 let, t.j. asi mlada teda nejsem. Do jiste miry asi zalezi na tom jak se kdo hoji rychle, ale predevsim zalezi na doktorovi. Jak rikam, liposukce nebo operace vicek dneska dela kde kdo, dost mozna se nakonec dohrabou ke stejnemu vysledku, otazka je jak. To je to co me zajimalo a zajima. Na zadnou liposukci bych nesla, kdybych mela byt v kompresu dele jak 14 dni a navic me nekdo nutil se v tom sprchovat. Proste protoze to tak byt nemusi a kdo rika neco jineho, tak nevi o cem mluvi.Dirky se hoji tyden, jako cokoliv jineho na tele.

Miska (Čt, 29. 12. 2005 - 23:12)

ahoj holky, tak to tu postupne procitam a vypada to, ze jste vice mene z vysledku liposukci nadsene. O sem rada, protoze take o liposukci uvazuji. ale nevim, jestli to bude mit tak velky ucinek, jaky si od toho slibuju. Preci jenom se pise o 900 ml - 1500 ml, je to pak vubec videt? Jsem prazanda a nevim, kam mam jit... informaci je spousty, ale dost se lisi, tak nevim, podle ceho mam vybirat. Nemely byste nejake doporuceni? Kdyz by se mi hodil termin posledni tyden v lednu, je to vubec jeste mozne domluvit?? nebo jsou "dlouhe cekaci lhůty"? da se delat vice partii najednou? mela bych zajem o zadek a stehna. diky moc za rady!!

lejla (Čt, 29. 12. 2005 - 22:12)

Fakt si nedělám srandu. Rány se prý zacelí do druhého dne, tak infekce snad nehrozí.Asi jde o množství odsátí a o roky. Čím je člověk starší, tím je to horší a dýl se to nosí.Jsi asi mladá, tak je všechno rychlejší,lepší ne?

Zuza (Čt, 29. 12. 2005 - 22:12)

A pokud nejdete na suchou starou metodu liposukce - kuze se od tela neoddeli a nemuze se nikam posunovat:-)))), kriste pane, co to ctete za historicke rady? Mnohem vice by me desila mozna infekce z nemoznosti dostatecne hygieny. Fakt si nedelate legraci?

lejla (Čt, 29. 12. 2005 - 22:12)

Sestřička říkala, že se v tom oblečku dá koupat, dá se umýt (po tom vytíkání) a tak vůbec.Je prý tenký a brzy uschne. A že fakt doporučují nesundávat. nevidím jediný důvod, proč neposlechnout,vždyť jde o to, aby to vypadalo co nejlíp, ne? A fakt je to tam moc příjemné. Závidím ti, že už jdeš tak brzy.

Zuza (Čt, 29. 12. 2005 - 22:12)

Teda klobouk dolu pred kazdym co dokaze byt v "oblecku" celych 5 tydnu bez sundavani. Mam za sebou nekolik liposukci a vim docela urcite, ze kdybych si ho nemohla po 24 hodinach sundat, osprchovat se a vzit si cisty, tak zesilim, resp. radsi nechci zadnou liposukci, Kdyby to bylo nejak obtizne pro muj zivot, urcite si to odpustim, sla jsme na to jen protoze je to tak snadne. Divim se, ze nekdo dobrovolne souhlasi s takovym mucenim:-)))...snad jsem uz v 21. stoleti a ne ve stredoveku. Nikdy jsem nevydrzela v kompresu dele jak 14 dni, vetsinou spis mene, alespon noci uz tak od 10. dne bez a pokud jsem nesla ven, tak ani pres den. Vysledky mam vyborne. Zkusenost naucila, ze bud je to dobre udelane a pak neni treba v kompresu travit mladi a nebo to dobre neni a musi se delat korekce, ale kompresem to vylepsit nejde:-). Tak stejne je to s operaci vicek, dela to kde kdo a taky hodne levne...ale vybrala jsem si to nejlepsi pro sebe. Zadne modriny, zadna omezeni, vysledek vynikajici, naprosto zadne modriny, ani naznakem a po tydnu uz bez bryli, bez stehu, nikde ani stopa po siti.Myslim, ze kazda stoji za to nejlepsi, nedejte se balamutit - i liposukce jde jednoduse, bez omezeni a dlouheho hojeni. Trpet nemusite, proste nemusite:-)))))

Lada (Čt, 29. 12. 2005 - 22:12)

Ahoj Lejlo, díky moc za zprávy. Nejdýl v úterý napíšu zážitky "po". Jsem ráda, že to tam na tebe zapůsobilo tak kladně. Taky jsem někde na netu četla,že obleček je lepší nesundávat vůbec, to znamená ani na mytí ne. Každý svlíkání a navlíkání posunuje prý tu kůži. No tak uvidím, budu se snažit v tom vydržet co nejdýl. Když já mám tak ráda horkou vanu ! Tak já si ji jdu dát, dokud ještě můžu.Pa pa pa

lejla (Čt, 29. 12. 2005 - 20:12)

Ahoojte.Byla jsem na té konzultaci. Holky, já už se začínám i těšit!!!! Sestřička mi všechno vysvětlila, byla mooooooooooc hodná.Jsem objednaná na únor.Lado, takže: je to mc hezké prostředí, sestřička příjemná a hodná, pana doktora jsem moc neviděla, ale za tu chvíli-vypadal sympaticky. Dostala jsem pokyny: Nemusíte být na lačno, k operaci si přineste: Bavlněné vyžehlené tričko, kalhotky, ponožky, 1 balení podložek na přebalování pro miminka ( ale sestřička říkala, že si klidně mám rovnou koupit 2), volné oblečení a nízkou obuv.Asi sis to přes ten telefon zjistila všechno, ale slíbila jsem, že ti dám vědět. Obleček stačí 1 a nebudu ho sundávat celých 5 týdnů, ať je výsledek co nejlepší. určitě dej vědět, jaké to bylo, jo?

Lada (Čt, 29. 12. 2005 - 19:12)

Ahooooooj ! Jakožto čekatelka nervy jakž takž. Asi si začnu připravovat věci s sebou - to mě uklidňuje. Na něco jsem taková zodpovědná (např. v balení na dovolenou - máme taky vždycky sbaleno týden dopředu), na něco zas takovej lajdák, ale tohle patří do tý první skupiny. Přemýšlela jsem, že bych se na cestu ještě vystlala jednou vrstvu podložek. Oni mi to dají asi pod kompres (?),tak já bych si je dala mezi kompres a silonky. Teda já budu vypadat ! Nateklá a ještě vycpaná, musím se smát, že budu vypadat jak koule. Lada

evina (Čt, 29. 12. 2005 - 19:12)

Ahój, však jsem si na tebe Mirko vzpomněla, když jsem se prohlížela v zrcadle. No a když doktor řek, že tam to shodit jen tak nejde, tak to bylo jasný. Akorát s heslem včera bylo pozdě- musím čekat do 12.ledna. 28.ledna máme firemní ples, tak doufám, že tam už zazářím. Mám v plánu půjčit si šaty od dcery. Pravda, co ona má ve předu nahoře, to já mám na zadku :-), ale ony jsou černé a rozšířené, takže se to ztratí.Dneska jsem zakoupila měsíčkovou mast a oslnila několik kamarádek plochým bříškem. Taky jsem potkala tu paní, co se mě před týdnem ptala, na kdy to čekám. Koukala na mě jak puk!S tím solárkem: byla jsem se tam zeptat a paní mě to rozmluvila s tím, že vadí to velké teplo. Že by to podpořilo zánětlivý proces. Tak jsem si u ní koupila terakotový pudr a vypadám opálená taky:-)) Teď v zimě stačí ksiftík:-)Zdravím čekatelky, co nervy?

Mirka (Čt, 29. 12. 2005 - 11:12)

Ahóóóójky všem!!!Včera večer mi na doktorku nešlo připojení - prej webstránka zrušena -ještě že jsem tomu nevěřila - hi,hi,hi.Lado - s tím cestováním - když mi doktor dělal celé břicho a pas - tam mi to teklo skoro 20 hodin. Ale hrozně moc do mě napouštěl. Po držákách,vnitř.stehnech a opravě břicha se napouštělo málo (jednalo se spíš jen o taková dolaďování postavy, než razantní úbytky špeku)tak to teklo asi 14 hodin. Jestli máš možnost jet až druhý den, asi by to bylo lepší. Já jsem druhý den po.. vždycky využívala k lenošení a polehávání. A podložek mi vždycky stačil jeden balík. Po nastříhání ti ještě zbyde. Jo a jak píšeš o tom manželovi, tak můj muž je zezásady proti lipkám. Takže jak jsem šla na ty držáky a vnitřní stehna a opravu břicha, tak věděl jen o té opravě břicha. Chlapi nemusí vědět všechno, že jo? Ostatní zdokonalení postavy je "díky cvičení". Danuš - já se hrozně těším na další slezinu. A už se chystám na medovou masku v sauně. Ten náš majitel sauny si dal vánoční pauzu skoro dva týdny a zítra konečně otvírá. Musím koupit meda, doma nemám (já vím že to je ostuda). Na dovolených je taky vždycly šlohnu - je to super cestovní balení - dík za nápad. Evi, Evi - už chápeš, proč jsem psala, že jak se s tím jednou začne, tak nejde skončit? A počkej, třeba za pět let zase někde vyroste špíček a zase bude muset jít pryč. Kdysi sem jedna holka napsala jednu velmi rozumnou úvahu:Vem si situaci, naroste tu zadek nebo břuch. Začneš držet dietu (nebo budeš nežrat), začneš cvičit jak zběsilá a čeho dosáhneš? Zhubne a zešpičatí ti obličej, zmenší se prsa a ty debilní špeky tam přesto zůstanou. Při lipce zůstane obličej, prsa a špeky jsou pryč. Už nevím, kdo to sem tehdy napsal, ale je to obrovská pravda. Lejlo - přesně ty oblasti na které teď jdeš mi dělali v dubnu. Je to krásný pocit mít znovu pas. Mám teď nový zlozvyk - když stojím, tak si dávám často ruce v bok - to jsem dřív nedělala - nebylo kam, když nebyl pas - hi,hi,hi.Jo a pokud nevíš co s prachama, tak si pořiď dva kompresy, ale mně stačil jeden.Dva jsem si pořídila poprvé před 5 lety na vnější stehna.Mám už doma slušnou sbírku - můžu si otevřít sekáč: 2 x od pasu nad kolena (při vnějších stehnech), 1x od prsou do rozkroku (při H+S břichu a pase) a 1x od prsou nad kolena (držáky a vnitřní stehna). Teď po zkušenosti už mi stačil jeden kompres - jestli nemáš sušičku, tak v troubě na 50 stupňů to máš suchý za půl hodiny. Tu dobu bez kompresu je dobrý nekřepčit, ale spíš ležet.Konec románu. Zatím čauky.Kamčóóóó, už se konečně ozvi!!!!

Zuza (Čt, 29. 12. 2005 - 09:12)

Lioton gel je na modriny, mazat pouze pokud jsou, jak zacnou zloutnout, uz je to zbytecne vyhazovani penez. Fastum gel je pouze na zmirneni bolesti.

Reklama

Přidat komentář