Reklama

Hleda se nejhorší tchýně !!!

marie (Ne, 13. 8. 2017 - 18:08)

Ony i snachy dokáží být pěkně mrcjhy nepujcit voňavé upřednostňovat jen svou matku a své příbuzné poradit si nenechají hned mají záchvat i já mám takovou nanu

Hi,hi (Čt, 6. 7. 2017 - 18:07)

Moje tchyne ani tchan...knížku bych mohla napsat i já.S rodinou být za dobře nemusí,ale hlavně,aby u cizích byla ta dobrá.Co na to říct,když nevyjdeš s rodinou,jak chceš vyjít s cizími lidmi.Moje je manipulátorka,vše dobře promyšlené,nemá ráda lež ale sama lže do očí.

Hlustvisihák (Čt, 6. 7. 2017 - 12:07)

Jsem organizátorem akci VYPAKUJ TCHÝNI I S JEJÍ SKŘÍNÍ.Je to vždy bezbolestné a rychlé.

Jitka (Čt, 6. 7. 2017 - 07:07)

Bohuzel tchyne maji za to,ze...No, chtěla bych vidět, jaká budeš jednou tchyně ty!
Abys nebyla ještě horší!

hana (St, 5. 7. 2017 - 23:07)

Ahoj, moje skorotchyně trpí...Bohuzel tchyne maji za to,ze jsou chytrejsi nez jejich snachy a vse vedi nejlip. Jsou to stare zapskle baby a je nejlepsi se vyhybat jejich utokum a pokusum o to se vam vyrovnat. Maj to marne. Mladi a intelekt uz jim davno utek.

hana (St, 5. 7. 2017 - 23:07)

Ahoj, tak to jsem fakt...Moje tchyne ani tchan nesouhlasili s jmenem,ktere jsme vybrali nasemu budoucimu detatku. Maji snad pravo se k tomu vubec vyjadrovat? Prisla tchyne za mnou,zda si to s tim jmenem jeste nechcem rozmyslet. To je fakt uz moc. Chova se jako krava uz desitku let a evídentne budu muset napsat knizku. Inspirace mam opravdu dost!!! Vsem preju pevne nervy s tchynema a tchynim zase preju rychle mentalní uzdraveni a vyssi inteligenci a empatíi k druhym lidem. Tchyne jsou svine.

Rada (Čt, 12. 4. 2018 - 13:04)

Tchyně mi sprostě nadává....Pro hubu na hubu. Už je dávno pryč doba, kdy si ženy nechaly vše líbit.

Tajná (Čt, 12. 4. 2018 - 07:04)

Tchyně mi sprostě nadává. Vracím jí to zpátky. Je to dobře? Manžel se mě newsstand. Je jedináček. Bydlíme ve společné domácnosti

!!! (Čt, 5. 5. 2016 - 08:05)

Ty zase tomu rozumíš jak koza petrželi! Mohla by jsi chodit vykládat rozumy po jarmarkách!

chichi (St, 4. 5. 2016 - 13:05)

Být manželku takého chlapa...Mončo, klid. Jsou to buď jen provokatéři, nebo úchyláci, v každém přípafě velicí pohádkáři. Ona realita je asi taková, že jim nestojí, tak si to alespoň kompenzují báchorkami.

Monika (St, 4. 5. 2016 - 11:05)

Být manželku takého chlapa tak ho nechám s mojí matku ať si s ní zůstane a našla bych si lepšího , né takového křiváka. Jdu blejt, chlapi. Opravdu na zvracení pohádka.Podle mého, jen machrujete a přitom vám..... ;-)

(__.__) (Út, 3. 5. 2016 - 18:05)

Já to říkám taky!Je lepší než se s ní hádat, tak jí pořádně vyšoustat, že si jí bude chladit v lavoru se studenou vodou a je na všech stranách spokojenost!

Olda (Út, 3. 5. 2016 - 17:05)

Také jsem měl nepříjemnou tchýni...pak jsme zůstali sami doma, něco popili a vyšoustali jsme se (několikrát) její starý tak jednou za rok !!!!
Od tý doby jsem nejlepší teťák u ní....má jich 3 a já jse
nejlepší....co sex s ní dokáže...mě stojí celkem dlouho a to bylo u ní výhra!

To (Po, 2. 5. 2016 - 06:05)

A jeste si tu holku...musis pouzivat vicero nicku. Ja byla taky na par duskuzich a obcas se najde nejaka posedla zenska. Me prudil chlap jmenem Hanys respektive zena predstirajic ze je muz. Je tu par zavislych. Muzsky to nejsou uz jen proto ze normalni muz co ma pritelkyni a praci nema vubec cas resit po webech nejaky blbosti ohledne tchyni spermatu apod. Ale k tem tchynim
moje je taky hrozna jezibaba jsou to vesnicani
on furt neco akorat kuti v garazi a ona zubarka.
Jeji manzel byval take dentista a o nich znamo ze spi se sestrickama. On nebyl jiny a sem tam se zapomnel v cizi lozi. Ona z toho ma asi nejakej komplex a porad memu muzi predhazuje za vzor jine zeny. Uz me to zacina pekne stvat a asi to zacnu delat ji taky a bavit se s tchanen o jinych zenach. Na hruby pytel jen hruba zaplata?

anet (Ne, 1. 5. 2016 - 23:05)

Anet- ja to vyresila pak...Taky to tak posledni dobou delam. Krome vyjimecneho kontaktu abych udelala manzelovi radost a narozenin, se tomu vyhybam, ale presto nejsem takova, ze by mi to bylo jedno a mrzi me to.

Angelina Jolie (Ne, 1. 5. 2016 - 23:05)

Tak moje tchyne a jeji rodina...Anet- ja to vyresila pak tak,ze jsem tam prestala uplne chodit. A dnes uz to tak delam se vsema. Kdo nema zajem, toho ze zivota vyhodim a pak to presne byva tak, ze se oni zacnou snazit o kontakt. Jen totalni vymastenej hlupak odmita neci zajem. Pratelstvi je jako jakakoliv jina investice. Zejmena casova,citova, pomocna..... kdyz o me nekdo jevi zajem, tak ho prece neodmitnu. Znamena to ze mi muze v budoucnu treba pomoct. Logicky kdyz ja o nekoho jevim zajem,tak jsem mu v budoucnu pripravena pomoct ja. Bejt tebou tak ke tchyni nechodim,pokud nemusim a jestli bude nekdy potrebovat pomoct,tak ji nepomuzu ani za mak.

Karel (Pá, 29. 4. 2016 - 10:04)

Tak moje tchýně má úchylku ničit nám a našim dětem zdraví. Snažíme se jíst zdravě, žijem na venkově, kde výživu nikdo moc neřeší, takže samozřejmě děti dostávají často od tet a jiných dětí bonbóny ši nějaké sušenky, občas jsou špekáčky či se griluje. Nejsme fanatici, takže toto dětem nezakayujem, ale domu bombony, sušenky či uzeniny nekupujeme. Kdzž k nám přijdede na návštěvu tchýně, tak vždy dětem přivěze ten nejhorší druh bramburek, při návštěvě u ní vždy i do bezmasého jídla zakomponuje mikroskopicky rozdrcené uzeniny. Vzhledem k tomu, že manželka je zdravotní sestra a výživová poradkyně, tak je úplně šílené, že jí toto její matka dělá. Již někdolikrát se hrozně pohádaly, babča se rozbrečela a tím to vždy skončilo a při příští návštěvě opět nějaký eklhaft někam propašovala. Vždy přivěze i nějakou mňamku pro našeho psa, ten nám pak sesere celý barák. No zábavná tchýně...

anet (Čt, 28. 4. 2016 - 23:04)

Tak moje tchyne a jeji rodina se vzdy zajima jen o manzela. Nikdy se nezepta na nic co by souciselo se mnou, mou rodinou, konicky nebo praci. Vetsinou take veci nosi jen pro manzela. Ale snazim se to neresit. Uvidim az jak se to vyvrbi s detmi, jestli zvladne respektovat muj styl vychovy apod.

Týna (Čt, 28. 4. 2016 - 22:04)

dáváš, sloužíš a oni to...I tady platí: jaké si to uděláš, takové to máš...
A platí i tady jedno zásadní slovo: KOMUNIKACE.

Týna (Čt, 28. 4. 2016 - 22:04)

Ja zadny deti nemam, ty...Jsi obyčejná vulgární hysterka. Jen ty, ty a ty. Ještě že děti nemáš. Že oni mají svůj život, to ti nějak uniká. A psala jsi, že ex-skoro-tchán se nevěnoval vnoučatům, ale koukal na fotbal nebo šel na zahradu. Tak co lžeš? A chtěla jsi, aby s tebou drbala, kecala o módě, zajímala se o tebe, zkrátka vidíš jen sebe. Ty raději děti neměj.

Reklama

Přidat komentář