Reklama

Hleda se nejhorší tchýně !!!

trapné (St, 4. 11. 2015 - 11:11)

tak takovou blost mohla...1. Učitelka nejsem, jsem chemik.
2. nastupování do autobusu a další záležitosti ohledně chování mají naučit děti zejména jejich rodiče. Kdyby učitelky musely učit děti takové základní věci, tak se ani k látce, která se musí probrat, nedostanou.
3. Ale uznávám, že ne každý pedagog je O.K., některé se na tuhle profesi nehodí- ale naštěstí těch kvalifikovaných je drtivá většina.

Pro Janu (St, 4. 11. 2015 - 11:11)

Jano a proč to nenaučíte vaše děti vy? Jak se chovají doma, tak se chovají ve škole. Neznám vás, ale doporučila bych vám syna přeřadit. Nechtěla bych ho učit.

Jana (St, 4. 11. 2015 - 10:11)

Nebýt učitelů, tak žijeme...tak takovou blost mohla napsat jen učitelka.Múj syn chodí do 3 třídy a s chováním učitelek bojujeme od začátku.Ty nedokážou děti naučit ani to,jak nastupovat do autobusu.Asi je podle nich normální všechny předběhnout,obsadit místa k sezení,házet aktovky po sobě a ostatních cestujících.A za ten slovník by se i dlaždič styděl.Já si učitelek rozhodně nevážím,právě řešíme jestli od pololetí dát syna do jiné školy.

A (St, 4. 11. 2015 - 10:11)

Jenže k tomu, aby chodili...je to i hloupost navštěvovat je pouze na Vánoce a narozeniny.Pokud s nimi nebudou bydlet,tak bude všechno v pořádku,občasné návštěvy vůbec nevadí.

trapné (Út, 3. 11. 2015 - 19:11)

že učitelka je diagnóza,...Nebýt učitelů, tak žijeme jako ve středověku. Važme si vzdělání a učitelů, kteří nám ho zprostředkovávají. Co by za to jinde na světě dali, aby mohli jejich děti chodit do škol a učit se. A zo právě pod vedením učitelů (učitelek).

milan (Út, 3. 11. 2015 - 18:11)

Učitelka - diagnóza,...Jenže k tomu, aby chodili pouze na vánoce musejí být dva a dle popisu to vůbec nevypadá, že přítel je ochoten se nějak zastat.
Jinak ta situace s tím prodlouženým víkendem a "obměnou" různých věcí u mladých doma, byl perfektní lakmusový papírek. A milého mladého přítele obnažil v plné nahotě. Pokud tohle zakázal řešit, tak ukázal, že není chlap.

Mája (Út, 3. 11. 2015 - 16:11)

Učitelka - diagnóza, blablabla ... to jsem slýchala v rodině od jedné paní, která měla velké problémy sama se sebou. Byla sobecká a zlá. Užírala se a druhé ironizovala.
Děvčata, proč pospícháte do domu k tchýni? Podmínka č1- bydlete sami, přicházejte jen na narozeniny a Vánoce.

Pokud (Út, 3. 11. 2015 - 15:11)

Holka, velmi, ale velmi...budou bydlet v jiném městě,nebudou se vídat každý den,pak to klapat může,jinak ale zcela určitě ne.

Hm, (Út, 3. 11. 2015 - 15:11)

není povinnost mít rodiče...já to považuji za samozřejmost,i tak,když je svatba opravdu malá.

Hanka (Út, 3. 11. 2015 - 15:11)

že učitelka je diagnóza,...Clear, zmizni.

Anonymko, (Út, 3. 11. 2015 - 15:11)

tomu není co říct,vždycky...není povinnost mít rodiče na svatbě. My měli svatbu jen se svědky a poté pohoštění doma jen pro rodiče a sourozence. Bylo to nádherné, máme na to všichni krásné vzpomínky a veselé fotografie.
Druhý den sudy a grilovaná kýta pro přátele. Každý pochopil.

milan (Út, 3. 11. 2015 - 14:11)

Holky, ženy,...obdiv všem...Holka, velmi, ale velmi dobře zvaž své další kroky. Chystáš se vstoupit doslova do pekla. Tohle nebude dělat dobrotu a pokud ještě přítel se chová jako jedináček, tak potěš koště. Opravdu. Jednou ti rozeštvou manželství, budou ti kafrat do dětí, pokud nějaké budou, prostě jenom zlo v čisté krystalické podobě.

K (Út, 3. 11. 2015 - 14:11)

Holky, ženy,...obdiv všem...tomu není co říct,vždycky totiž u nich budeš ta špatná.A stejně,kdyby ta tchýně byla rozumná,tak by syna neštvala proti tobě,takhle pokud se jednou rozvedete,tak jenom a jenom kvůli nim.Jediná rada,bydlet daleko od nich a pouze se navštěvovat.Jinak,zkus přesvědčit přítele,aby jste udělali jen malou svatbu.Nemůžeš chtít,aby se svatby nezúčastnila,to je hloupost,to by ti nikdy neodpustila a právem.

Clear (Út, 3. 11. 2015 - 13:11)

Holky, ženy,...obdiv všem co sem píšete o tchýních..taky napíšu a rpvnou napíšu tchán a tchýně dohromady protože to je učiněné zlo..5 let jsme spolu s přítelem-on jedináček jejich dokonalé nejlepší dítě..po třech letech jsme se k sobě nastěhovali a začalo peklo! Jsem hrozná hvězda protože nesedím jen doma ale dovoluji se chodit i bavit s přáteli a kamarádkami na kafe, neumím šetřit, když si dovolím koupit za své vydělané peníze nové oblečení, mobil atd... nejsem žena pro život protože denodenně nevařím teplé večeře-které přítel ani nevyžaduje! Moje poslední kapka...za celé dva roky u nás byli na návštěvě jednou když jsme tam ybdleli asi ěmsíc od té doby mě ignorují a poštvávají přítele proti mě..teď v září jsme byli na víkend a našejo psa nám hlídala přítele sestřenice...a ta drzost..jeho matka se k nám vecpala, polovinu věcí jako jsou utěrky, přípravky na uklízení, svíčky atd mi vyhodila a nahradila novými co ankoupila...přítel mi zákazal to jakkoliv řešit..je mi z nich totálně na nic..plánujeme svatbu..ale chci jí bez nich :(((

jako (Út, 3. 11. 2015 - 10:11)

A co jako, že je úča? že učitelka je diagnóza, ne povolání. :-)

. (Út, 3. 11. 2015 - 10:11)

moje tchyně je učitelka...A co jako, že je úča?

Tom (Po, 2. 11. 2015 - 21:11)

moje tchyně je učitelka hrůza a žena se jí ve všem začíná podobat.

to jo, ale (Po, 2. 11. 2015 - 13:11)

Vina je oběť. Snacha je...Někdy to dost dobře nejde.Viz výše,ta výchova,stud,rezignace.

Fery (Po, 2. 11. 2015 - 11:11)

Vina je oběť. Snacha je myslící člověk. Seřvat babu a hned manžela.

hm (Po, 2. 11. 2015 - 10:11)

Ona se právě ze začátku k...Tak to snachu upřímně lituji. Je tak vychovaná a teď, když už pohár přetekl, nemá sílu bojovat. Je škoda, že se za ni její muž nepostaví. Tetka si nemá co hojit komplexy, to je jeí problém, co bylo a nemá proto znepříjemňovat život jiným. kdyby takhle jednali všichni, podle této logiky, kam bychom to dospěli.

Reklama

Přidat komentář