Reklama

Hleda se nejhorší tchýně !!!

No (Po, 31. 3. 2014 - 14:03)

Já se jenom těším, jaké...??? a jak se to dovíš, aby ses mohla posrat smíchy. Jsi velice zlá baba. Ale on tě život vyškolí.

pro ??? (Po, 31. 3. 2014 - 12:03)

Je to tak. Maželka vůči naší 28-leté dceři a jejímu manželovi se začíná chovat tak, jako se chová její matka k nám. Chyby se přenášejí z generace na generaci. V boji proti lidské blbosti nelze zvítězit. Ale nikdy nesmíme proti ní přestat bojovat. (Werich)

??? (Po, 31. 3. 2014 - 12:03)

Já se jenom těším, jaké z vás jednou budou tchýně to se potom nařechtám! To bude prča!

Petr pro Ble (Ne, 30. 3. 2014 - 17:03)

Já s tchyní neválčím. Pouze její intervence ignoruji. Je to náročné a únavné, ale jediná možnost řešení. Poradila nám to psycholožka, když už jsme nevěděli, kudy kam.

Trochu logiky.. (Ne, 30. 3. 2014 - 14:03)

Já ti to neberu? Jistě...Když tchyně ??? nepochopila, že tady nemá co pohledávat, těžko pochopí, že nemá co pohledávat v manželství syna.

? (Ne, 30. 3. 2014 - 14:03)

Právě, nejhorší to mají...Proč klacek? Já jsem také tchýně a takto se vyjadřovat o dceři a zeťákovi, to by mě hanba musela fackovat. Mladým přeji jen vše dobré, tady jsou vždy vítáni, ale zároveň respektujeme, že si život zařídili po svém a do ničeho jim nekecáme. Jezdí k nám ob víkend a vždycky se na děti a teď už i vnoučátka, těšíme. U druhé babičky, maminky zetě, to také pěkně funguje, dcera se svou tchýní také vychází moc pěkně a navštěvují se zase ob týden lichý. Docela se stydím za to, jak se tu některé tchýně projevují. Také nejsem sice ideální člověk, ale rozhodně bych si to neventilovala na manželovi své dcery. Je to slušný muž, holku má rád a děti také a to je nejdůležitější.

H. (Ne, 30. 3. 2014 - 14:03)

Já ti to neberu? Jistě...Proto ti píšu, že jsi na špatné diskusi.
Nevraživost vznikne, když se tchyně začne montovat do vztahu mladých. To nedělalo nikdy dobrotu. A nevěstu si bere syn, ne tchyně. Když už je svatba, má sklopit hlavu a mlčet. Důra - nedůra, to už je věc mladých.

??? (Ne, 30. 3. 2014 - 14:03)

Já ti to neberu? Jistě takové také jsou ale z něčeho ta nevraživost vznikla! Ale že by za vše mohly jen tchýně tomu nevěřím! Některé ty nevěsty jsou také pěkné důry! Jen co je pravda!

H. (Ne, 30. 3. 2014 - 13:03)

Právě, nejhorší to mají...Klacek? Proč klacek? Na tchyni jsem taky klacek nevzala, když k nám chtěla chodit šmejdit a vyzvídat. A mým dětem a jejich láskám stačí říct, nemusím je vyhánět klackem.
Jsi na špatné diskusi. Tahle je o hrozných tchyních.

??? (Ne, 30. 3. 2014 - 13:03)

Právě, nejhorší to mají ti, co všechno od rodičů vždy dostali, všechno měli na co si vzpoměli a když vám to už potom ve stáří nejde, tak jste špatní! Jen ať se starají samy o sebe aspoň si budou všeho více vážit a poznají, že nic není zadarmo akorát pomluvy a výčitky! Jsou každá chytrá jak rádio, tak ať ukážou jak se dokážou bez pomoci maminek a tchýní zařídit! Čím více jim budete pomáhat tím budete horší! Vemte klacek a vyžeňte je z baráku!

jasně (Ne, 30. 3. 2014 - 11:03)

Stačí si přečíst...Píší sem lidé své zkušenosti, tak zřejmě mají hodně důvodů sem takto psát. Kdyby byla tchýně normální a nebyly s ní potíže a konflikty, tak by neměli důvod si tady lidé na ně stěžovat. Zřejmě to mají někteří mladí, co si sem vylili srdce, dost těžké.

chichi (Ne, 30. 3. 2014 - 11:03)

Pro všechny maminky a...Ále prosim tebe, tchýně je ta poslední, která by něco dala. A pokud by dala byť drobák, bude to všem předhazovat celý život. Přesně, ať si všechno nechá a proboha, ať se stará jen a jen o sebe.

H. (Ne, 30. 3. 2014 - 10:03)

Pro všechny maminky a...Naprosto souhlasím. Žádné vměšování k mladým. Dejte si zákaz, raději někam odjeďte. Hodně daleko a na hodně dlouho.
Za tu celoživotní starost? Určitě se o ně nestarejte celý život, to by i je zabilo, nejen vás.

??? (Ne, 30. 3. 2014 - 09:03)

Pro všechny maminky a tchýně!
Pokud dostanete takovou navedenou snachu, okamžitě zarazte neškerou podporu! Žádné byty, baráky, auta případně zařízení nebo peníze na jejich zakoupení! Raději si udělejte hezký výlet do světa.Za tu celoživotní starost o ně na to máte nárok a hezky si to užijte! Když to dáte mladejm, stejně vás bude všude pomlouvat, že jste jim dali málo tak už je to jedno.A když jsou tak chytré tak ať si pěkně pomůžou sami. Nám taky nikdo nic nedal! Aspoň si budou všeho více vážit! A ze začátku můžou bydlet třeba pod mostem?

Ble (Ne, 30. 3. 2014 - 01:03)

Stačí si přečíst několik Vašich příspěvků a každému je hned jasné, kdo je tady nesnášenlivý! Když chcete válčit s tchýní tak si válčete to je vaše věc!

! (So, 29. 3. 2014 - 20:03)

S tchyněmi se musí zacházet jako s květinami. Nařezat, svázat a do vody.

H. (So, 29. 3. 2014 - 19:03)

Má tchyně se před svatbou zapřísahala, že i kdyby měla překračovat u nás v garsoně plesnivé hrnce, nic neřekne.
Ale asi měsíc po svatbě jsem jela rovnou z práce ke švagrové na chalupu pomáhat s oslavou k narozeninám jejího muže. Tam k večeru dorazil i můj muž a po něm tchyně, která mě přede všemi pokárala, že když už jedu na oslavu, měla bych si aspoň doma před tím udělat pořádek, že se mi diví, že se chci do toho bordelu vracet. Udivilo mě, co u nás pohledávala, tak říkala, že mi přivezla pár napečených buchet, ale nikdo nebyl doma, tak si otevřela svými klíči.
Já měla před očima tmu, protože jsem tušila, že určitě i čmuchala, to bylo její oblíbené a já to nesnáším. Navíc věděla, že budu na chalupě pomáhat a manžel v práci, tak šla najisto.
Nakonec jsem jí řekla, ať mi vrátí klíče od naší garsonky, když je tak šokovaná, co po sobě zanechal její syn za bordel (později vyšlo najevo, že nechal na konferenčním stolku nádobí od snídaně - talířek + hrníček, ta hrůůůůza :DD), že bych nerada, aby z toho měla takové šoky. A natáhla jsem ruku. Ona mi ty klíče musela dát, protože než se zmohla na výmluvu bylo pozdě.
Od té doby uplynulo 20 let a u nás NIKDY nebyla. Vždy jsme se sešly na "území nikoho". Asi to zní vymyšleně, ale je to pravda.

Alčo, (So, 29. 3. 2014 - 15:03)

Znovu opakuji- neberete si...Přesně tak. Bohužel mnohé tychýně si myslí, že mohou s mladou vymrdat jak a kdy se jim zachce.

Aleka (So, 29. 3. 2014 - 13:03)

Znovu opakuji- neberete si tchyni ale jejího syna. Jestli je to vůl a nezastane se vás tak od něho odejděte. Ale musí chtít bydlet v jiném bytě a víkendy plánovat s vámi a ne chodit
na buchty za matkou. Matka má svého muže nebo ať si najde kamarádky .

bubu (So, 29. 3. 2014 - 10:03)

Tenhle příspěvek o...Nějaká zakomplexovaná a nesnášenlivá bába.

Reklama

Přidat komentář