Reklama

Hleda se nejhorší tchýně !!!

hm.. (So, 29. 3. 2014 - 10:03)

Ale prosím tebe, ty jsi...Tenhle příspěvek o knedlících a vložkách už psal na x- tématech. Nějaký chudák.

Ichoň (So, 29. 3. 2014 - 08:03)

Nejsem žádná tchýně ale...Ale prosím tebe, ty jsi ženská, jde to poznat podle tvých komentářů. A dost si navíc vymýšlíš, píšeš tu pohádky jen abys tady mohla všem "dokázat", že mladá děvčata jsou absolutně neschopná, nesnesitelná a nepoužitelná. Jenomže drtivá většina lidí ještě dovede používat mozek, na rozdíl od tebe. Jsi zaslepená sama sebou, svou sebestředností a hlavně nenávistí vůči snachám. Tipuji tě na matku syna, který má děvče (nebo se už oženil) a ty se s tím nedokážeš srovnat a mladá si do ničeho nenechá od tebe kecat.

hm.. (So, 29. 3. 2014 - 01:03)

Nejsem žádná tchýně ale...Proč sis takovou bral? Ty jsi debil. Zůstaň radši u maminky a hezky se jí drž za sukni. Žádná tchyně nemá právo suplovat neschopnost snachy. Stejně naopak. Když si tchyně myslí, že dostala osobní služku.

??? (Pá, 28. 3. 2014 - 23:03)

Nejsem žádná tchýně ale jednu takovou slepici jako jsi ty jsem si kdysi vzal za ženu.Nic ale absolutně nic neuměla a její maminka za ní vše dělala. S těmy knedlíky jsem byl dokonce nařčen, že jsem je vytáhl z hrnce a uschoval. Jednou se naše malá dcera bylo jí asi 2 měsice nenechala utišit a tak jsem začal zjišťovat proč ale byl to jen výsledek toho, že se pokoušela přišít knoflík a jehla zůstala zapíchnutá v zádičkach malé. Ale co bylo nejhorší, zapomínala co kam dala, a tak se občas když jsem si šel pro něco čistého, třeba kapesník tak jsem mezi čistým prádlen našel zastrčené plesnivé použité vložky! Tak mě nemusíš nic říkat o dnešních holkách a musím se zastat těch tchýní, které opravdo dost často musí suplovat neschopnost těch dnešních holek! Házet vše jen na ně je opravdu od vás nechutné. A nebojte se, jednou těma tchýněma budete taky a taky si to budete moci vychutnat!

pche (Pá, 28. 3. 2014 - 21:03)

Otaznická tchýňka je vážně hustá. Hnusná.

Jaruna (Pá, 28. 3. 2014 - 21:03)

A kde bereš tu jistotu, že...A jéje, že ty máš problémy se snachou, resp. sama se sebou? Co se tady sereš do lidí? To něco o tobě vypovídá. Ženská tu psala rozumně a ty hned hrrrrrrrrr do ní, šlápla ti asi na kuří oko. Připálit vodu- vrať se do hodin fyziky a pak tady blafej. Nevnucuj tady lidem svoje pokroucené pohledy na mladé holky a laskavě nepřeháněj. To, že ty jsi byla lempl, když jsi se vdávala neznamená, že jsou takové všechny. Např. moje snachy jsou šikovné holky, ano, pečují o sebe a malují se, bodejď by ne, a domácnost zvládají také na jedničku. A takových je spousta, jen některé zakomplexované báby, kterým totálně ujel vlak a nemají jinou náplň života, než každého věčně kritizovat a nadávat na všechno, ty to opravdu nesou zle a nikdy nic nepochopí. Každý ať si sáhne do svého svědomí před tím, než začne snachu (potažmo zetě) obviňovat.

??? (Pá, 28. 3. 2014 - 20:03)

A kde bereš tu jistotu, že za vše můžou jen tchýně? Min. to je 50 na 50 %! A těch naprosto netolerantních nevěst je bohužel dost! A s tím vařením mladých holek to slavný není. Dost jich je, že připálí i vodu! Čím namazat hubu nebo namalovat si linky a jaký mejkap použít to vědí, ale jaký je rozdíl mezi kotletou a pečení to nevědí to je nad jejich chápání! Tak,že není to jen chyba tchýní které se dost často snaží jen zachránit co se ještě dá. A můžeš se vztekat jak chceš! Kousni se třeba do prdele!

kde (Pá, 28. 3. 2014 - 20:03)

To není v těch tchýních!...Kde bereš taková "moudra"? Spousta mladých žen umí vařit a jak, to není o knedlících, ale o tom, že holt některé tchýně jsou nesnesitelné. taková byla ta moje 1. Byla takový machr, že se jí podařilo rozeštvat i naše manželství. Před lety se můj exmanžel oženil znova a bývalé tchýni asi něco docvaklo. Teď prý na mně vzpomíná a pokaždé mně pozdravuje a všeho lituje- jó, alespoň je tak poctivá, že vše uznává, Dávno jsem jí odpustila, ale spoustu toho nelze zapomenout. Jsem vdaná podruhé a moje nynější tchýně je dobrá ženská, je to pro mně 2. máma a ona mi říká, že jsem jako její dcera. Máme krásný vztah, tchán je také pohodář a je s ním i legrace (já jsem také pro každou volovinu, takže si notujeme) a švagři a švagrové s jejich rodinami jsou u nás vždy vítni. Měla jsem štěstí na takovou zlatou rodinu, cítím se tam, jako bych u nich vyrůstala a patřila tam odjakživa. Za to jsem moc vděčná a přála bych všem, aby to šlo k sobě vzájemně najít cestu.

Kristýna (Pá, 28. 3. 2014 - 20:03)

Jsem tchýně a vidíme se jednou dvakrát za rok. Je mi z toho smutno co nadělám.

Roba (Pá, 28. 3. 2014 - 18:03)

No bóže, podruhé je dá vaŕit do horké nebo koupí hotovku. Pŕestaňte je sledovat a začněte žít vy staré krávy, co jediným smyslem vašeho života bylo peskovat děcka a manžela.

??? (Pá, 28. 3. 2014 - 17:03)

To není v těch tchýních! Jenže to nikdy nepřiznají! Oni si myslí, že jsou všichni proti ním a přitom nic neumějí a levý jsou jak turecká šavle! Ale chytrý jsou jak rádio, všude byly a všemu rozumí! A pak dá vařit knedlíky do studené vody! Takových už tady bylo!

Pokračování (Pá, 28. 3. 2014 - 17:03)

A samostatné bydleni je podmínkou. Žádný domeček, který jednou zdědíte nebo taky ne.

Aleka (Pá, 28. 3. 2014 - 17:03)

Oženily jste se holky s tchyní? Ne. Tak po ní
Nic nechtějte, několikrát opakujte Děkuji nechci a měl by to pochopit váš manžel a podpořit vás. On je na prvním místě a ne: to nemá cenu, nech ji být, ona to myslí dobře, co naděláš....

Ble ble (Pá, 28. 3. 2014 - 14:03)

Nesvádějte to na tchýně a raději si proberte svoje jednání! Jest-li náhodou nejsou všichni okolo vás z vás na prášky.Vy jste tak dokonalé slepice, jenom vidíte sebe a všichni okolo jsou proti vám! A nejste si tak trochu vinné samy? Jenže ten slepičí mozeček vám tak složité věci nedovolí pochopit!

Klara (Pá, 28. 3. 2014 - 12:03)

Ahoj, moje skorotchyně trpí...Ahoj,je mi lito ze radim takovou vec ale jedina cesta je se odstehovat.Tchyne to bude porad myslet tzv dobre a bude ublizena ze jeji pomoc nechces.Manzel nebo pritel bude trpet citove je to preci jen jeho matka.Ja mam tchyni v Italii a sve rodice na Morave bydlim v Praze, ale i navstevy jsou utrpenim a malem jsem se psychicky slozila z toho jak me tchyne nerespektuje jako dospelou a snazi se ve vsem radit ,samozrejme ze jsem si postavila hlavu.Je to neresitelne pokud jste spolecne a to s rodici z obou stran.Je to proste jina generace a oni vse vi proste lip.Vim ze je to asi nakladne ale pokud se odstehovat nemuzes potom si bez pro antidepresiva a ukaz ji recept nebo krabicku od leku.Prestane uvidis....musi ji ale doklapnout ze to mas z ni

janule (Ne, 12. 5. 2013 - 20:05)

Vždyť píše, že slídí -...S tím sexem žádná sláva. Vždy čekáme na její pravidelný odchod z domu na čtyři dny každý měsíc.

sia (Ne, 12. 5. 2013 - 15:05)

před cca patnácti lety mě skolilo toto prohlášení mé tchýně (na otázku, zda jim můžu něco dobrého uvařit, třeba vepřovou panenku - přijeli k nám s manželem neohlášeně) - "To u nás dáváme psům"

když čtu zdejší příspěvky, překvapuje mě odevzdanost, se kterou zejména synové přistupují k šerednému chování svých matek ke snachám. a pořád si myslím, že mám jednu z nejzákeřnějších a nejmazanějších tchýní, není totiž vůbec blbá, je tzv. práskaná a taky vyčůraná a intriky jsou její denní chleba. však je taky její heslo, k němuž se hrdě přiznává: "nenávidím všechny lidi"

Hanka (Ne, 12. 5. 2013 - 14:05)

Jenom aby.Tohle říká...Vždyť píše, že slídí - "jen ze zvedavosti co a jak doma".

Janule, jak u vás probíhá sex, když bydlíte s tchyní v jednom pokoji?

ilona (Ne, 12. 5. 2013 - 14:05)

Mám dcerku ,taky z domu a nenapadlo by mne ji neustale vyzvanet a sms. jen ze zvedavosti co a jak doma .

jj (Ne, 12. 5. 2013 - 14:05)

Moje tchyne se citi moc dobre a mladě ma i mladsiho muže,stežovala si jak špatnou tchyni měla ona a přitom mně děla naschval a syna by k sobě do bytu nevzala,to mu řekla na rovinu ,ale do nas se plete,

Reklama

Přidat komentář