Reklama

Hleda se nejhorší tchýně !!!

Hele, (Ne, 21. 7. 2013 - 16:07)

já mám jediného syna,je mladý,kdepak na ženění,ale ani si to nedokážu představit,až se jednou ožení a už vůbec ne,kdyby se odstěhoval tady ze města.Jinak,ty tchýně jsou tak hloupé,vždyt kvůli nim se pak mladí hádají.Já se budu snažit jednou se snachou vycházet,už kvůli tomu,aby za náma co nejčastěji chodili.Jako budu se starat,jak se mají a všechno,ale pléct se jim do života nebudu.Hlavně,aby si našel hodnou,pracovitou holku,no zatím si to představit neumím.Jinak jsem ráda,že tchýni často nevidím,ona mi teda sama pochválí,že mám krásné perníčky,ale zase s ním mám úplně jiné problémy a opravdu jsou to prkotiny.Naposled se mě tchán zastal,ta musela supět,mě se chtělo tak smát,ale naštěstí jsem se ovládla.Ona spíš rady ty dávat umí,ona je spíš vůdčí typ,ale to já právě taky,takže my se spolu neshodnem.Aby sis nemyslela,já mám zase k nim úctu,to bych si ani nemohla dovolit si nějak vyskakovat,ale prostě oni si myslí,že my mladí musíme ve všem poslouchat a tak to zase ne,já jsem také dospělá a mám svůj názor.Jsem kuřačka,oni ne,takže se tam schovávám,aby náhodou tchýně nešla a neviděla mě.Naposled jsem tchánovi řekla na zahradě,kam to můžu klepat,at mi dá popelník,tak v pohodě,šla tchýně a měla si vidět ten vražedný pohled-že kouřím klidně před tchánem.Ach jo,takové hlouposti.A ted mě štve,že mi nechce dát auto,když mají dvě.

Anonymko. (Ne, 21. 7. 2013 - 16:07)

Ano, v každé rodině je to jinak.

V každé (Ne, 21. 7. 2013 - 16:07)

rodině je to jinak.Ono také hodně záleží,jak na tom jsou rodiče finančně.Pokud velice dobře,tak se nezlobte,ale každá máma pomůže ráda svým dětem.Dám příklad.Dnes když se mladí vezmou,tak nechtějí velkou svatbu,raději si za ty peníze pojedou na dovolenou,nebo si vybaví byt.Někdo ale raději dělá velké oslavy,aniž by svým dětem pomohl.A to je to,co neuznávám.Svatby už se moc velké nedělají a oni,když mají kulatiny,tak jeden den se to slaví s rodinou-velkou,třeba 30 lidí a druhý den s přáteli-z práce atd.Je to jako jedna velká svatba.Něco jiného je,pokud rodič tolik peněz nemá.Např.moje máma žije sama,má důchod.Pokud k ní dám kluka na prázdniny,tak se snažím,abych jí dovezla maso,kuře atd.Ne,že by mi kluka neuživila,to ano,ale já vím,že pak bude sama škudlit a to nechci.Když ale žila s otcem,vždycky všem podstrčila nějakou korunu,vždycky všem pomohla a to i moje babička.Raději pomohla vlastní rodině,než cizím lidem.

Hanka (Ne, 21. 7. 2013 - 16:07)

PéťoCopak? Píšu moc chlapsky :)))?

Jistě (Ne, 21. 7. 2013 - 16:07)

Je snad normální rodičům...Péťo

Ano, (Ne, 21. 7. 2013 - 16:07)

Jediný Peťa zde má rozum....Petře

Hanka (Ne, 21. 7. 2013 - 16:07)

Je snad normální rodičům vypomoct. Jestli vy čekáte s napřaženou dlaní, co Vám rodiče dají,tak Vás špatně vychovali.
Ty příspěvky o skryté agresi, se tady opakují na diskusích často - cítím agresivní tón :))). Je ten člověk směšný. Ten chlap píše normálně,lidsky.
Petrovi radím, napište za každým slovem slovo vole a budou Vás místní skrblíci považovat za chlapa. Na ně se slušností nemůžete.

Iva (Ne, 21. 7. 2013 - 16:07)

Jediný Peťa zde má rozum. Takového zeťe bych chtěla mít.
Přiučte se od něj ,potřebujete to !!!

Janina (Ne, 21. 7. 2013 - 16:07)

Ano, taky z něj cítím...Same, já tu cítím také něco. Neusral sis?

Jana 2 (Ne, 21. 7. 2013 - 15:07)

Mně spíš Jana připomíná chlapa. Nevyjadřuje se jako žena, ale vytočený zeťák.
Pořád nemůžu najít ty rozumy, co tu Petr dává. Píše normálně. A taky ten pisatel co tady napsal těch 5 příspěvků po Petrovi, nějak opomněl, že Jana se první nesmyslně navezla do něj. A to ještě dost divně, lživě.
Ty poslední příspěvky mají stejného pisatele. Přestaň závidět Petrovi bydlení, bude ti líp.
A Anonymka? Chce po tchýni auto. To je ostuda Válí se doma, kurví se a ještě tchýni pomlouvá.

jitka (Ne, 21. 7. 2013 - 15:07)

moje tchyne je nejhorsi, nuti nas s manzelem sexovat pred ni ajenom se na tom smeje. taky mi naposled strcila ruku do vaginy, kdyz jsem varila obed!ona jenom pribehla a as trcila mi tam ruku, tak je normalni,krava jedna

Sam (Ne, 21. 7. 2013 - 14:07)

Náš Peťan není žádný...Ano, taky z něj cítím hodně falešný tón. Pod tím agresivním.

Same (Ne, 21. 7. 2013 - 14:07)

Petře, připadáš mi jako...Náš Peťan není žádný Peťan, podle stylu i přemýšlení mi to připomíná spíš ženskou. A pěkně prolhanou pohádkářku.

Sam (Ne, 21. 7. 2013 - 14:07)

Jano, co to tady...Koneckonců i Janu.

Sam (Ne, 21. 7. 2013 - 14:07)

Je to možná, že je...Petře, připadáš mi jako pěkný macho křížený s broukem Pytlíkem. Co slovo, to perla. Rozumů pytel. Sebevědomí na rozdávání. A určitě máš o sobě hodně vysoké mínění. Užij si to a Anonymku nech být.

Petr (Ne, 21. 7. 2013 - 14:07)

Petře teď jde o to jestli...Jano, co to tady vyvádíš?
Hledáš problémy kde nejsou. Jaká záminka? Mladá zapomněla zavřít mrazák, to se může stát, ale je snad jasné, že ten binec uklidí. Její tchyně není její služka.
O mojí hypotéku neměj obavy, za 6 měsíců máme splaceno. A kdyby přišla nemoc, doplatíme z úspor nebo z pojištění proti úrazu a z pojištění na pracovní neschopnost. Teď se klidně zadav zlobou.
Děvenko, nikomu neradím, co jde a co ne. Píšu to, co jde u mě.

Zaujalo mě téma, protože má tchyně je nevlastní matka mé ženy, takže je to naše kamarádka. Tak mě zajímalo, jak si "užívají" jiní.
A vida, narazím tady na jednu nechápavou, která by chtěla po tchyni auto za to, že narazila jejímu synáčkovi parohy, a na druhou střelenou bábu v přechodu, která neví, kde si vylít vztek. Asi ti někdo šlápl na kuří oko. Ty teda musíš být odporná tchyně.

Petr (Ne, 21. 7. 2013 - 14:07)

Je to možná, že je Anonymka tak tupá, nebo někdo píše za ní?
Když jedeme k rodičům samozřejmě, že uděláme nákup. Máma uvaří, upeče, ale není důvod, aby kvůli nám utráceli peníze. Bydlí v paneláku, vše si musí koupit. Proč bychom je vyjídali?
Když přijedou rodiče k nám, koupí dětem nějaké drobné dárky a pár sladkostí. Nepočítám s tím, že by měli vozit jídlo, protože žijí z důchodu.

Konečně jsi poc (Ne, 21. 7. 2013 - 10:07)

ano a o čem celou dobu...A má to být i naopak a vůbec nejen v rodině. I když dojede jen dvakrát do roka.

Však (Ne, 21. 7. 2013 - 10:07)

ano a o čem celou dobu píšu.Snad bys nejel s prázdnou? Nikdy rodič nejede za dětmi s prázdnou taškou.

Anonymko, Niko (Ne, 21. 7. 2013 - 10:07)

jak to chodí u tebe.Tak to...Prd víš, když jedu za dětma na víkend a častěji než dvakrát do roka, dovezu maso, salám. Jíst tam zadarmo, to nechci. V dnešní době se má každý co otáčet. A vím, že děti to budou dělat taky a dělají.
Nejde o nákup, ale přispění.

Reklama

Přidat komentář