Reklama

Hleda se nejhorší tchýně !!!

(Ne, 21. 7. 2013 - 10:07)

Nepiš, (Ne, 21. 7. 2013 - 10:07)

jak to chodí u tebe.Tak to totiž nechodí u nikoho.Brácha si přijede 2 krát do roka i s nákupem,blázníš?,,,,stejně psal za Jitku někdo jiný,všechno jí nevěřím,vím,jak to chodívá.

hm (Ne, 21. 7. 2013 - 10:07)

si ale Jitka nestěžuje,ba...Anonymko? V pořádku?
Živit celou bráchovou rodinu?
Tak to né, podělit se, i brácha by si měl část jídla dovézt, třeba kuře, nějaký salám.
A nauč se už ty háčky ť.

Vždyt (Ne, 21. 7. 2013 - 10:07)

si ale Jitka nestěžuje,ba naopak.Já jí to ale nevěřím,takhle to totiž nikde nefunguje.Tak ona platí veškeré poplatky a brácha pak přijede a dostane 10 tis.,ne,ne.Většinou,kdo bydlí doma s rodiči,ten je na tom nejlépe.Jinak to vyvařování je v pořádku,tak to bývá,když přijede po dlouhé době její brácha,že se snaží navařit,napéct.No,v každé rodině to chodí jinak.

Jitko (Ne, 21. 7. 2013 - 09:07)

moje máma je ta...ono je to tak, že vás mají rodiče na očích každý den a tak nějak jste jim všední. A když přijede syn s rodinkou tak je to pro tvé rodiče svátek. A tak je to se vším. Koho máme na očích a vede sebe pořád je nám všední. Jedinci jen na občas jsou hýčkání.
Jinak s tím příspěvkem v 9.38 moc nesouhlasím. On by to tvůj manžel asi těžce nesl. Hele vezmi to tak, že rodiče už jsou starší a možná si zapomněla že vám s vašimi dětmi určitě pomáhali. Babička a děda v domě je pro vnoučata jen dobře. A nezapomeň že děti vnímají od mala jak se vy chováte ke svým rodičům a tak se jednou budou chovat k vám. Zatni zuby když je to jen 2krát do roka. Představ si, že by to třeba bylo každých 14 dní.

Majka (Ne, 21. 7. 2013 - 09:07)

moje máma je ta...No já bych udělala to, že až bude hrozit návštěva moraváků vemte děti a jeďte někam na výlet.A žádné vyvařování.Možná se někdo chytne za nos.
A máte pravdu chruščovičky u moskvičky také nemusím.

hodná tchýně (Ne, 21. 7. 2013 - 08:07)

moje máma je ta nejhodnější tchýně. Bydlime s rodičema - já dcera můj manžel a naši v domku u Plzně. Pomáháme našim já doma a manžel králíky a všechno kolem zahrady protože naši už jsou v letech. Makají i naše děti - musí.
Brácha se oženil na jižní Moravu a přijedou tak 2X do roka. Jenže to je tady všechno vzhůru nohama. Švagrová mámu pořád objímá a posinkuje a babi sem a babi tam. Matka najednou pookřeje a já koukám jak může.
My si vaříme sami a naši taky. Jenže když přijedou Moravácí chce máma abych vařila pro všechny dobře a hodně. Nepřispěje na to ani kačku. Nikdy. Nejsme v balíku já zdrav. sestra na obvodě a manžel pracuje u silnic.
Děti máme tři a všechny studují. Takže tak akorát. V baráku platíme všechno my. Opravy energie zkrátka všechno. Ještě k tomu objímání od té mojí švagrové. Já se vždycky osypu když mě objímá a pusinkuje. Ona říkala že to tak na Moravě dělají. Jenže já to nesnáším od ženské už vůbec. No a když odjíždějí napakovaní maso zeleninu je toho vždycky plné auto a máma jim dává i peníze. Minule mi táta řekl že jim přidala deset tisíc na dovolenou do Řecka.
No a když odjedou tak přijde mamka a řekne že jí to vyčerpalo. Já jsem strhaná jak péro ona jen klábosí s bráchou a tou káčou a jo oni naše vyvezou vždycky na výlet. Teď to byly Hracholusky. Máma jim dává vždycky na benzin. To víš taková dálka.
Takže moje máma je výborná tchyně. Takovou bych chtěla mít. Jenže druhou babičku už nemáme.
Jitka

Hanys (Ne, 21. 7. 2013 - 02:07)

Petře teď jde o to jestli...co to blábolíš?

jaká má být tch (So, 20. 7. 2013 - 19:07)

Tak především by bylo nejlepší kdyby byla nemá.
Měla by pro mladé makat 20 hodin denně
být neviditelná
být bohatá
až jim pomůže se vším a dá jím úplně všecičko a třeba nastane čas že je bude třeba ze zdravotních důvodů potřebovat tak by se měla sebrat a jen tak v těch nejhorších teplákách odejít někam do neznáma a tam v klidu a samotě pojít. Aby ušetřili i za pohřeb.

anonymku (So, 20. 7. 2013 - 17:07)

štve všechno a každý. Myslí si o sobě že je nadčlověk a tím nejlepším názorem na všechno a na všechny. Jaká je to asi tchýně. Brrrr.

hm (So, 20. 7. 2013 - 14:07)

nemyslela jsem to do...Anonymko, pořád tě štve to auto, že ti tchýně nedá, že?

Petře, (So, 20. 7. 2013 - 11:07)

nemyslela jsem to do slova,že jsi blázen.Asi máš na to plat,že jsi mohl stavět,ale jinak si to dnes jen málokdo může dovolit.A podle mého je ostuda,když rodiče mají spoustu peněz,užívají si sami,koupí si na co si vzpomenou a mladým nedopřejí.Já bych mohla vykládat,to je na knihu.Víš,dnes ani nikdo velké oslavy nedělá,ani svatbu velkou dnes chce jen málokdo,ale hold někdo si bez toho to nedokáže představit a raději všechno pro sebe,než pomoci vlastním dětem a to já nepochopím.Pokud ale mám sama málo,pak je jiná situace.

Petr (So, 20. 7. 2013 - 11:07)

tolerovat bordel,určitě...My postavili za své. Platíme hypotéku, po rodičích bychom nic nechtěli, ti se namakali dost. Blázen nejsem, dej si bacha na pusu.

Ty jsi zahnula manželovi????

xyz (So, 20. 7. 2013 - 11:07)

záleží na tom synovi,jak...Ty štětko, ty už taky zalez. Chudák tvá tchýně. Aby se bála o zdraví syna, aby nechytil AIDS.
A to po ní ještě chceš auto.

Jani, (So, 20. 7. 2013 - 11:07)

každý chce bydlet ve svém,to je jasný.Jen málokdy to dělá dobrotu,když mladí bydlí s rodiči.

Petře, (So, 20. 7. 2013 - 11:07)

tolerovat bordel,určitě ne,ale jde to říct slušně.A dnes stavět bez pomoci rodičů,to si opravdu myslíš? Pak jsi blázen,to bývávalo.Dnes může stavět jen ten,kdo má velký plat,neblázni.,,,,,paní tchýně,tak jste sem napsala,proč s námi nediskutujete?

xyz (So, 20. 7. 2013 - 11:07)

Nesnese druhé a o tom to...Babo Jago, zalez. Jasně píše, že mlčí. Tak drž hubu taky, ty nesnášenlivá babizno.

Hodně (So, 20. 7. 2013 - 11:07)

záleží na tom synovi,jak je vychovaný.Pokud nedokáže své matce odporovat a vždy zůstane při ní,je to podle mého špatně.To nikdy nemůže dělat dobrotu.Já jsem se s tchýní kolikrát chytla,ale manžel byl tak vychovaný,že jí nikdy neodporoval.Doma ale vždy stál při mě.I když jel k rodičům sám a tchýně o mě něco řekla,hned mi to doma žaloval.Možná to byla chyba,pak jsem jí opravdu přestala mít ráda.Dnes ale po tolika letech už jí manžel řekne,co si myslí a je při mě,ale dost dlouho to trvalo.A bydlet u nich? Tak si sem jistá,že už bych byla dávno rozvedená.

Petr (So, 20. 7. 2013 - 11:07)

jí to řekla,co se stalo a...Oni staví...takže se musí snaše tolerovat bordel a neschopnost dát pozor na mrazák? Je snad logické, že to mladá uklidí a ani necekne.
A stavět bez pomocí rodičů jde.

Já bych (So, 20. 7. 2013 - 10:07)

jí to řekla,co se stalo a řekla bych jí pojd,musíme to dát do kupy.Všechno maso je špatné,to snad ne,přes jednu noc to přece nemůže být na vyhození.Jinak,každý rodič se zachová jinak,vy hned mluvíte,aby nahradila škodu,vždyt oni staví a bez pomoci rodičů,to nejde,jedině,že by se museli mladí zadlužit a pokud rodiče koruny mají,tak jim to jistě chtějí ulehčit.

Reklama

Přidat komentář