Reklama

Hleda se nejhorší tchýně !!!

Jsem tchyně (St, 17. 7. 2013 - 18:07)

a pořád ještě mlčím. Syn se snachou bydlí nahoře v patře a my s manželem a kocourem dole. Pravidla jsme si dali. Jenže jednou jo jednou mnohokrát neměli na elektriku protože si koupili kolo za 40 tisíc pak neměli často na plyn že nevyšli (podle pravidel všechno napůl). že prý si budou vařit sami. Jenže ona pořád drží nějakou dietu ale je jak bečka protože mi na zahrádce prstem nehne a já že už jsem stará tak kmitám a když vidím jak ona se pohybuje jak lenochod a nějaký úklid dolejší chodby kerou používají ani náhodou.
Bohužel máme společnou koupelku a WC. Tak to je tragedie. Vana po nich věčně zasraná o záchodu ani nemluvě. Někdy omýt obkladačky to ani náhodou do zrcadla kdyby neviděla tak je jí to fuk. A s tím jídlem. Kája občas zaskočil mami co máš dobrýho já bych ochutnal. Vždycky je hladový jak vlčák. Když peču buchty ona nepečeprotože to prý neumí a já už jsem jí řikala že jí to naučím ale nemá se k tomu voní to až nahoru tak mladá pošle syna aby donesl. Koupili si nové auto a na to si půjčili já nevím proč by jim nestačilo ojeté a už dost často syn přišel jestli bysme jim nepůjčili tisíc dva . Nepůjčili no k vracení se nikdy neměli. Takže dali. Když mladá pověsí na zahraduprádlo a odjedou k její máti tak mi řekne jestli bych jí ho až uschne nevyžehlila že přijedou večer. Je toho strašně moc kdybych chtěla křičet aby se odstěhovali ale je to náš syn přece ho nevyhodím. On manželovi pomáhá po práci v dílně a mladá čte nebo chodí po kamarádkách. Víte my už jsme v důchodu a máme jen jednoho syna a čekali jsme na něj moc dlouho. Pořád tu nadáváte na tchyně.
Jsem tolerantní mlčím nevidím neslyším. Někdy si myslím že mi pukne srdce. Manžel to vidí jako já a buď se vrtá v dílně nebo jde do hospody ale na dvě. Neumím si představit jestli budou mít někdy dítě a jak se o něj postará. Už jí bylo 30 a nic.
Ája

Anonymko (St, 17. 7. 2013 - 17:07)

Dělání, dělání, všechny smutky zahání, dělání je lék.

aspon (St, 17. 7. 2013 - 17:07)

že je s tebou legrace,klidně ještě něco napiš,dneska mám nějakou smutnou náladu.

Tak (St, 17. 7. 2013 - 17:07)

jsem se ted aspon pousmála.Hele,pokud bych měla bydlet s tchýní,tak každý aby měl své patro a trošku soukromí.Jinak,to nejde.Ale celkově je lepší,když mladí bydlí sami,tchýně vám do ničeho nemluví,neptá se,kam jdete atd.Jinak Homolkovi to můžu,viděla jsem to několikrát a stále na to můžu koukat.

Venca z hor (St, 17. 7. 2013 - 17:07)

Omlouvám se za chyby, píšu z hospody a mám zaplou T9.

Venca z hor (St, 17. 7. 2013 - 17:07)

Psal jsem jakou má tchyni syn a asi bych se měl zmínit taky o své.
Já jsem se přiženil k manželce.Pod svatební noci nám tchyně vtrhla do ložnice a začala prudit.Tak jsem vstal a babu vystrčil venku a zamkl.Tak začala kopat do dveří, že v jejím bytě se nikdo zamykat nebude.Manželka na ní křiklavá, že musíme dospat.Potom asi v deset jsem vstal a šel do kuchyně, ta byla zamčená a tchánojc na mně, že se taky zamkli.Tak jsem šel zpět do ložnice, jenže manželka se znovu zamkla.No co beru noviny a jdu na WC, ale slyším tchána, jak huláká na bábu, že musí na záchod.Tak jsem to urychlil a zamkl se s novinami v koupelně.Tchán nějak se dostala ven a šel na ten hajzlík.Za chvíli tchyně šla do koupelny a já tam zamknut.Prej dědku, co se taky zamykáš? A děda z WC křičí vždyť sem řekl, že jdu na hajzlík.A já povídám, to jsem já.Tak jde za dcerou která je taky zamčená.A teť tchyně křičela, co se předem mnou všichni zamykáte? A tchán: já zamčený nejsem.Tak se dala do breku a všichni jsme vylezli a dali jasná pravidla.Já ustoupil jako první, že už nikdy nezamknu ložnici a oni že budou klepat.Asi všichni znáte Homolky, tu scénu s tím zamykáním, kdykoliv to vydím, tak si na to vzpomenu.Stejně jsem to s tchyní neměl lehký, ale když odešla na věčnost, byl jsem z toho velice smutný, o tchánovi nemluvě.

A ještě jednu věc: Někde jsem četl, že čeština nemá slovenský ekvivalent na slovo “svokrovci“.Ale já vždycky říkal tchánojc.

Jaký (St, 17. 7. 2013 - 15:07)

to má vlastně všechno význam?

Standa (St, 17. 7. 2013 - 14:07)

Já ti s tím autem nepomůžu.

nechtěl (St, 17. 7. 2013 - 14:07)

by sis normálně promluvit? Přes mail?

hm (St, 17. 7. 2013 - 13:07)

Anonymnka chce po tchýni auto, protože má dva a co s tím, že? Špatně čteš.

Kolemjdoucí (St, 17. 7. 2013 - 13:07)

Bylo to myšleno tak- kde je, že se snacha ku-- a kde píše, že chce auto? Proč tu napadáte lidi za něco, co třeba nejspíš ani není pravda? Některé z vás jste normální mrchy.

Kolemjdoucí (St, 17. 7. 2013 - 13:07)

Divíš se? "Deniska-...Co to toto?
To tedy je ale sprosté! Pročetla jsem diskusi o několik stran dál a co někteří lidé udělají a vyspekulují, nad tím rozum zůstává stát! Takové baby jsou ty nejhorší tchýně na světě!
(Ta moje tchýně je naštěstí zlatá ženská!)

Jéje (St, 17. 7. 2013 - 01:07)

anonymko, napsala jsi svůj...Divíš se? "Deniska- anonymka- Marie- Nikola Dana, ..." se kurví a tchýně má dát auto...to jsou teda počty. Že se štětule nestydí. Měla by jí líbat nohy a ty auta mýt každý den.

hm (Út, 16. 7. 2013 - 18:07)

anonymko, napsala jsi svůj názor,. Ale vybrala jsi si špatnou tchýni, že? Ani auto ti nechce dát.
Vybírala jsi, až jsi přebrala..

Venca z.hor (Út, 16. 7. 2013 - 16:07)

Véno, my Tě chápem, jen...Anonymka si možná myslí, že jsem jako syn pisatele.

:-) (Út, 16. 7. 2013 - 15:07)

Lidi nevím jak, ste mě kdo...Véno, my Tě chápem, jen Anonymka nechápe nikoho.

Václav z hor (Út, 16. 7. 2013 - 15:07)

nedá mi to a musím na tebe...Lidi nevím jak, ste mě kdo pochopili.Prostě jsem chtěl napsat, že mám se snachami normální vztah, sami si sedli na mně(a jak sem byl před kumpány za borce), na uřvanýho dědka si nikdo nesedne a vnoučata ode mně chtějí sami nařezat (ze srandy ).Podotýkám, že jsem na manželku nikdy nesah, ani na syny.

. (Út, 16. 7. 2013 - 14:07)

nedá mi to a musím na tebe...Anonymko, bereš si snad milého, rodina je sice důležitá, ale né to hlavní. Platí, jaký si to uděláš, takový to máš. A hlavně se vdáváš, či ženíš, aby jsi založil/a svou vlastní rodinu, ta je důležitá.

:-) (Út, 16. 7. 2013 - 14:07)

Kašlete lidi na moje i/ý,...pěkné hlídání ;-)

Václav z hor (Út, 16. 7. 2013 - 14:07)

Kašlete lidi na moje i/ý, píšu z Oríku (Trhovky), mám na hlídání vnoučata, pochopitelně zlobí dědu, ale to zlobeni je jiné, než před pěti lety u tý rodiny.Jako v tom filmu “Nebe a dudy “ jak Plachta vyplácel děcka s čepicí pod kalhoty, tak děti plní bobříka zlobení a večer dostanou výplatu rákoskou s ručníkem pod kalhoty a sami počítají.A včera jsem byl u kamarádů na buřty a obě snachy pro mně přišly a sedly každá na jednu nohu, ať už jdu spát.A začaly se dít věci, které nemá muž pod kontrolou .Tak jsem řekl, že tedy už jdu spát.No a ráno, když se tři kumpáni ptali, jestli mi stál, ani jednomu sem to nepřiznal.

Reklama

Přidat komentář