Reklama

Hleda se nejhorší tchýně !!!

??? (St, 23. 2. 2011 - 10:02)

No, ty musíš být děsivá...Až budeš jednou tchýně,tak ti přeji aby jsi lapla takovou snachu jak jsi ty. A kdyby jsi chtěla vidět vnoučata jednou za 14 dní, tak by se ji to zdálo moc často. Jak by jsi to navrhovala ty? jednou za měsíc?

... (St, 23. 2. 2011 - 10:02)

Jo, přesně tak. Jak...Hlavně na to nezapomeň, až ti těch 80 let bude:-))Třeba neudržíš stolici a budeš se života držet jak hovno na košili:-))

jojo (St, 23. 2. 2011 - 10:02)

1 krát za 14 dní je častá...No, ty musíš být děsivá tchýně, která se cpe do soukromí! 1x za 14 dní? A co ti druzí prarodiče? No jo, to už není tvoje starost, protože ti si jistě časté návštěvy - na rozdíl od tebe - nezaslouží nebo nepotřebují. Máš vůbec nějaké přátele a koníčky? Kdybys měla, tak by ses takhle nevnucovala, protože bys na to neměla tolik volného času. I sebelepší a suprová tchýně nemůže čekat, že se mladá rodina kvůli ní vzdá svých volných víkendů a místo výletů a návštěv přátel, kamarádů bude trávit čas právě s ní.

pro ??? (So, 19. 2. 2011 - 20:02)

Jo, přesně tak. Jak říkával Jiří Sovák, "každý člověk by měl mít v sobě tolik slušnosti, aby v 80 umřel." A taky to dodržel, což ovšem v jeho případě je veliká škoda.

hana (So, 19. 2. 2011 - 19:02)

mě kecá tcýně i do toho jak mám oblekat své 12 a14 leté dcery.

??? (So, 19. 2. 2011 - 16:02)

Určitě bylo, ale není to v...Jako myslíš, že umřeš?:-)

pro ??? (So, 19. 2. 2011 - 13:02)

Určitě bylo, ale není to v mé kompetenci. Tak jenom doufám, že se to časem vyřeší samo.

??? (So, 19. 2. 2011 - 07:02)

naprostý souhlas. Každý...Jak tě tak čtu, tak nebylo by tchýni daleko lépe v domově důchodců??

Gusta, (Pá, 18. 2. 2011 - 22:02)

naprostý souhlas. Každý svého štěstí strůjcem. Ale mé tchyni je je 87 let, je intelektuálně na úrovni malého děcka a neschopná bydlet samostatně. Postarat se o sebe neumí, ale prudit umí dokonale. Co s ní? Doufám že jednou nebudu takový a klepne mě pepka dříve.

Gusta (Pá, 18. 2. 2011 - 15:02)

Proč s tou tchyní jste pořád ve styku? A ještě ve spodním prádle? To jste teda fakt slepice a neumíte si vytvořit SVOJI rodinu. Ten váš muž - to asi bude taky bačkora -jaká snacha, taková tchyně. Jaké si to uděláš, takové to máš. Uzavřelas svazek manželský s matkou tvého manžela? Já vám ty trable přeji, jak jste blbé.

J. (Pá, 18. 2. 2011 - 14:02)

Tak s ni nebydli!To máš pravdu. Nechápu lidi, kteří nejsou schopni tolerance a bydlí spolu v jednom bytě,domě?

? (Pá, 18. 2. 2011 - 14:02)

Nejde o ostříhání vlasů,...Tak s ni nebydli!

Petr (Pá, 18. 2. 2011 - 14:02)

Nejde o ostříhání vlasů, ale o pricip zasahování do věcí, které nejsou v její kompetenci. Znám to moc dobře z domova, bydlíme s tchyní a taky se nám baba snaží kafrat do našich soukromých věcí. Už jsem ji mnohokrát poslal do koncové části zažívacího traktu a nepomohlo to, je úplně splachovací a dál mele svou.

J. (Pá, 18. 2. 2011 - 12:02)

Nezapřeš tchýni. Ještě,...Lidi, vy tedy máte starosti. Stavět vztahy na tom, že tchýně v horku nechala na prázdninách ostříhat malého kluka.

J. (Pá, 18. 2. 2011 - 12:02)

Ale tady snad nejde o to, kdo...Tchýně nosí po zahradě bombarďáky?To bych se asi neudržel a řekl ji jak je v tom směšná.Tedy jestli je, třeba ji sluší?Divné to máte vztahy v rodinách.

snacha a tchýně (Pá, 18. 2. 2011 - 12:02)

Ale tady snad nejde o to, kdo...Vystč ji třeba z okna.
Zakázat ti přeci nemůže nikdo nic, jsi dospělá.To je přeci jasný. Ale může ti říct svůj názor, že v nich vypadáš jak strašidlo do zelí a bylo by lepší ji schovat)Rozhodnutí je už na tobě,na tvém vkusu, na tvé sebekritice.A o to snad šlo,jestli jsem dobře pochopila?

Lucka (Pá, 18. 2. 2011 - 12:02)

mě je tchyně taky zakazuje mám 2 malé děti pořad slyším jak před nima můžu chodit v tangách co je to za vychovu ,ale mám manžela,který se mě občas zastane.ale o to nejde proč tchýně nesnaší tanga to je zajímavý.proč je to tak provokuje ta kdyby věděla,že její syn je nosí taky tak je asi po ní.

tanga (Pá, 18. 2. 2011 - 12:02)

Ale tady snad nejde o to, kdo má jakou prdel...šlo o to, že je pozoruje a pak kibicuje a zakazuje... Proč se měla bát vzít si tanga? Každýmu je do toho šumák. I kdybych měla prdel jako vrata a chtěla ji mít opálenou, tak ji v tangách na zahradu (SVOJÍ) vystrčím. Navíc tchyně třeba nosí bombarďáky a taky s ní nidko nevkusnosti nepolemizuje.

Iva (Pá, 18. 2. 2011 - 11:02)

Tak taky se tedy přidám do diskuze:-) Myslím, že vyhraju :-) Pominu-li fakt, že tchýně je bývalá učitelka a můj manžel je dle ní to nejlepší dítě pod sluncem, tak když jsme spolu chodili, tak to bylo v pohodě. Sice mi trochu vadilo, že se vyptává i na věci okolo mé rodiny, do kterých ji nic není a řeší věci které by neměla. Ale vzhledem k tomu, že jsem byla sama s dítětem, tak jsem to brala jako testování co jsme zač. Jakmile to začlo být vážné a sestěhovali jsme se(váhala jsem dlouho, protože tchýně bydlí kousek od nás), tak to začlo. Začla nám zařizovat byt podle svého uvážení, když jsem něco navrhla, tak mi bylo řečeno, že oni to doma probrali a myslí si, že je to zbytečné. Manžel se jí bal, tak vždycky mi řekl neřeš to, mamka už je taková. Pořád jsem slýchávala : Synáčku, to oblečení na tobě visí.. atd. (Zřejmě chudáček nedostane najíst). Bylo zle, když jsem jim odmítla dát klíče od našeho bytu s tím, že mí rodiče je taky nemají. A byla vykopána válečná sekyra... A tak to pokračovalo až jednou měla syna na víkend o prázdninách. Nikdy nedodržela, to na čem jsem ohledně syna trvala. Vozila ho v autě bez sedačky, s tím, že ona ho přece udrží. No a ten víkend tam byl s tím, že jsem výslovně řekla, aby s ním nechodili na bazén. Přijeli a hned ve dveřích mi sdělila, že měli skvělý víkend a položila přede mne na stůl mokré plavky. že byli na bazénu. A to asi byla poslední tečka! Vyhodila jsem ji z bytu, samozřejmě, že já byla ta nejhorší, manžel se mnou 14 dní nemluvil. Pak tedy jsem přistoupila na společnou debatu mezi 4 očima, kdy manžel mlčel, tchýně samozřejmě bez chyby. Špatná jenom já a pak začla urážet i mojí rodinu. Debata zbatečná. 3 roky jsme spolu nemluvily, jí nechodila k nim a když ona byla u nás, tak já šla pryč. Je to sice drsné řešení, ale asi nám to zachránilo vztah. Manžel se jí bojí a nic s ní nevyřeší. Začli jsme spolu mluvit až když jsme je pozvali na naší svatbu. Ale bavíme se jen zdvořilostně a rozhodně se nevyhledáváme. No a děti ji nedávám, nevěřím ji. Manžel tam chodí pravidelně s dětma, takže si nemůže stěžovat, že by je neviděla. Klidně budu ta nejhorší snacha, ale mám konečně klid!!!

snacha (Pá, 18. 2. 2011 - 11:02)

Mám děsnou tchyni v loni...Co je na tom, že tchýně řekla svůj názor, že se ji něco jeví nevkusné? mě řekla tchýně, že bych měla nosit volnější trička, že se mě moc rýsuje břicho,já jsem se na to zaměřila a zjistila jsem , že má pravdu.Teď nosím vše volnější.
Neodsuzujte někoho jen za to,že vám řekne upřímně názor.Zvlášť v rodině by to mělo být samozřejmostí. A né se hned nafrnět.

Reklama

Přidat komentář