Reklama

Hleda se nejhorší tchýně !!!

Návštěvník (Út, 17. 7. 2007 - 13:07)

To víš, že jo. Zato ty dcerušky našich tchýní jsou pokladové. Utlachané zmrdky to jsou! Vykastrovat, uříznou kliťáka a jazyk.

Návštěvník (Út, 17. 7. 2007 - 10:07)

tchýně jsou kundy zmrdaný!! a ty jejich povedený synáčkové - debilové jakbysmet!

lorna (Út, 17. 7. 2007 - 10:07)

nejsem líná slepice,všchno doma dělám sama a manžel ani mnohdy nehne prstemtem a vydělávám i víc než on,to sis vyložil trochu jinak i ty Bel.Mý tchýni šlo o to,aby její synáček měl všechno přesně tak, jak to dělá ona.Přeto,že to vždy správně nebylo.Ale takových tchýní je spoutu,jinak by ani tahle diskuse nemohla existovat.

Bel (Út, 17. 7. 2007 - 10:07)

Tak tohle napsal buď rozmazlený maminčin mazánek, který chce místo ženy služku, nebo naštvaná tchýně, o jejíhož synáčka se snacha dostatečně nestará. Takový ať zůstane u maminky. Já chci žít s chlapem, který se o sebe dokáže postarat.

líným slepicím (Út, 17. 7. 2007 - 09:07)

No a je snad něco špatného na dobré večeři? To jenom líné takymanželky se mohou podivovat. Ale když jim a jejich sourozencům máma udělala večeři to bylo dobrý, že? Pro manžela teď už ne, už se to nehodí, ten si to nezaslouží? Ani děti?

Alice (Út, 17. 7. 2007 - 09:07)

Tak já bych Vám toho svého tchána pujčila,
jiné tchýně jsou proti němu poklad.

lorna (Po, 16. 7. 2007 - 22:07)

u mužů?spíš u žen.To ony dohlíží spíš na ženy,aby děly vše jejímu synovi tak dobře,jako ony.Hlavně večeři.

Hmm (Po, 16. 7. 2007 - 22:07)

Hmm, špatný tchán se možná občas taky najde. Ale žádný nemá tak špatnou pověst jako nejlepší tchýně. Tchýně je pojem, který vzbuzuje ve většině mužů zoufalství. Tchán spíše úsměv.

Návštěvník (Po, 16. 7. 2007 - 22:07)

Baví se dva vězni: "za co sedíš" ptá se první, "ale, kvůli slepicím.". Když vidí nechápavý výraz kolegy dodá, "ty ku*vy vyhrabaly tchýni..."

lililili (Po, 16. 7. 2007 - 21:07)

asi se nehledá nejhorší tchán proto,že jsou všihni špatní

Hmm (Po, 16. 7. 2007 - 21:07)

Hmm, mrtvá tchýně dobrá tchýně. Ta moje do mé ženy tak dlouho hučela a dohazovala jí chlapy až ode mně po pětadvaceti letech odešla.

Linda (Po, 16. 7. 2007 - 20:07)

nezažila jsem tchýni vyloženě v manželství, ale měla jsem přítele a jeho matka mu defakto stála pořád za prdelí! bylo to fak šílený!! pořád ho chtěla mít pro sebe, když jsem byla u nich, tak se usmívala a byla milá, ale to bylo jen divadlo, jakmile byli sami, tak mě hned pomlouvala a snažila se ho přesvědčit, aby dívku vůbec neměl, aby byl sám, že na to má ještě hodně času. Taky byla hodně na majetek, hodně šetřivá, pořád mluvila jen o penězích. Pak už jsem toho všeho měla pokrk! a rozešla jsem se s ním, fakt to nešlo!! aspoň poučení do příště že? ted mám úžasného přítele, s jehož rodiči a hlavně maminkou si výborně rozumím, je moc hodná a našemu vztahu přeje! je to hned uplně o něčem jiném! ted jen nechápu, jak jsem mohla být tak blbá a toho býv. přítele tak dlouho snášet i s tou jeho příšernou matkou!

Ladislav (Po, 16. 7. 2007 - 19:07)

Ahoj všichni, proč myslíte,že se Karel zabil? Já myslím,že trpěl neléčenou depresí, každopádně mě byl z těch šoumenů nejsympatičtější,uměl a nepotřeboval se zviditelňovat skandály

Simona (Po, 16. 7. 2007 - 19:07)

Deniso,ale takový tatínek nestojí za nic.Ten můj taky mamince nic neřekne,ona mně vyčítá,vždy až když on u toho není,stačí aby jen dešel na wc a hned spustí styl..."nic mi do toho není,ale nekazíš tu malou?...atd až jsem jednou nevydržela a odpověděla,že jí do toho vážně nic není...,taky se jí nelíbím,prý si myslela že má syn lepší vkus,před dětmi říká,že mamina je tlustá,teď jsem shodila 22kg a ona si odvezla dvě bedny oblečení po mně co nosí :))),ale potom,že já...nic jsme si nekoupili MI ale vše ON,no prostě hrůza,naštěstí bydlí 20km daleko a tak tam nejsme moc často a oni ani o vnoučata nestojí,tak si žijem celkem poklidně.Jen kdyby manžel neměl tolik její povahu...Moje mamka mi nejdřív nadávala,proč jsem na ní taková odměřená,ale už jí taky poznala,tak stojí při mně..No jinak to s manželem nějak zvládáme,nenechá si od nikoho moc kecat do života(ani moc ode mně)ale hlavně vůbec né od ní,tak ty povinný návštěvy nějak přetrpím,nasadím falešný úsměv nebo vůbec nemluvím,jim to nevadí,oni přeci nechtějí vidět nně ale Jeho

Denisa (Ne, 15. 7. 2007 - 23:07)

Mám dojem, že ta moje tchýně je nejhorší.Od začátku manželstvi nám radila co máme dělat,když jsem byla těhotná tak při jedný přednášce manžel opět mlčel jako vždy jsem to nevydržela a ozvala se a to jsem se dozvědela věci.Od té doby jsem k nim už nejela.Manžel byl vždy na straně svojí maminky a tatínka to co řekli tak to bylo svaté.Předělaváme domek který dostal manžel od rodičů a to byl asi největší problém, pokaždé když přijeli tak jsme akorat slyšeli jak támhleto je špatně a tohle by udělali jinak.Ted máme čtyřměsíční holčičku a opět rady jak se mám starat o dítě.Ještě musím dodat,že at se dělo cokoliv moji rodiče do ničeho nezasahovali.Ikdyž jsme byli kuřáci a já samozřejmě přestala a v domě už se taky nekouří tak tchán s tchýní si tu zapálily(manžel s nimi preci jim nebude odporovat)to me dopalilo, ja jim napsala,že si to nepřeju a oni se rozjeli za mymi rodiči a tam mě tak pomluvily. Dozvěděla jsem se, že mi doma nic nepatří oni si tady budou dělat co chtěji,mám se podívat do zrcadla jak vypadám(jen chci dodat,že jsem po porodu tak jsem přibrala),mám moc návštěv a válím se.Ten kdo vychováva dítě tak vi,že to nejde.Bylo toho tolika,že to ani napsat nejde.Manžel to vyřešil, oznámil mi, že se rozvede.Nevím jestli jsem byla tak slepá nebo zamilovaná,ale nejvíc je mi líto dcery nechci aby vyrůstala bez táty.

Návštěvník (So, 10. 3. 2007 - 20:03)

Asi to jednou nevydrzim a opravdu ji to navrhnu. Nemuzu byt jenom potichu a delat, jak ji hrozne rozumim a citim s ni, kdyz mam svou matku, ktera si zaslouzi lepsi zivot a ktera ma narok si postezovat, jenze neni ten typ, nikoho nechce zatezovat. Ono je normalni si nekdy postezovat, ale s mirou a dodat: "Ja budu ok, vyrovnam se s tim"! Ale nesnasim sobeckost me tchyne......jeste kdyz vim, ze ma vsechno. A jak se rika "od dobroty se psi kazi" a je to pravda. Cim vic voleb a moznosti, tim vic starosti a narku. Doufam, ze to jednou skonci, nebo se to nejak zmeni. Jestli ne, prestanu ji vidat, to myslim vazne.

Návštěvník (So, 10. 3. 2007 - 19:03)

Tchyne, ktera je pomerne mlada, 48, docela super baba, rozvedena, znovu vdana, ale neni stastna, protoze v tom neni zadna laska....stale a stale si jenom dokolecka stezuje. ma vse co se ji zlibi, muze cestovat kam chce, penize ma, financne zajistenou budoucnost, nemusi se o nic strachovat....a furt si jenom stezuje. |Takovy lidi nesnesu. Nejdriv jsem ji poslouchala, a snazila ji pochopit, ze to vlastne vsechno pochazi z jejiho nudnyho manzelstvi, rozvest se nechce, to by mu pry nemohla udelat...tak z toho dostavala panicky zachvaty ap., furt si jenom stezovala, desetkrat opakovala jednu a tu stejnou vec, jak nemuze spat, a jak se budi zpocena, jak ji boli zada...uz jsem to nemohla snest a rekla jsem ji, ze si nema vubec na co stezovat, ze ma pohodovy zivot, pracovat nemusi, co by za to dali ostatni, treba moje mamka, ktera maka v jedne fabrice ve vydejne uz skoro 30 let, je ji 53, zada ji boli od patnacti, penez moc s tatkou nema, ten je vazne nemocny a v duchodu, a mou tchyni, kterou zrejme bavi, kdyz ji kazdy lituje, bych s prominutim nakopla. Fakt se mi to hnusi, doufam, ze me chapete. uz jsem ji taky zarazila, rekla jsem ji, at si prestane stezovat, ze uz jsem to slysela stokrat. Memu manzelovi to jeji stezovani dvakrat dobre nedelalo. Ona je jinak fajn, ale jak zacne se stezovanim, vzbudi se ve me jakysi odpor, kdy si neodpustim rict to, jak zije moje mamka, ktera si NIKDY nestezovala. Ja vim, ze je jina, je to uplne jiny clovek....ale...ma to mit nejaky meze. Ona za nejakou dobu zjistila, ze nas tim vysavala, tak se omluvila, ted uz je na tom lepe, protoze odjizdi na 4 mesice na dovolenou, kde si muze delat co chce, a jeji manzel ji vubec v nicem nebrani!!! Nema si na co stezovat. Akorat mi tim leze na nervy. Vzdy ji reknu, ze jsou jinaci problemy, ze jsou na tom lide mnohem hur...tak jen tak povzdechne, rekne ze vi a pak se zase mele o tom stejnem. I kdyz je videt, ze se drzi zpatky. Nejradsi bych ji rekla, at jde makat za mou mamku a ze ona pojede za ni na dovolenou. By me zajimalo, jak by se tvarila!!!!

Návštěvník (So, 10. 3. 2007 - 19:03)

Opsáno z vtipů zde:
Přijde muž domů a pode dveřmi má papír: Máme vaši tchýni. Pošlete loo ooo, jinak uvidíte, co s ní uděláme.
Muž chvíli přemýšlí, pak zvedne telefon.
A co s ní uděláte?
NAKLONUJEME!

Sylva (So, 10. 3. 2007 - 16:03)

Nejhorší tchyně jsem já!

Martina (St, 7. 3. 2007 - 09:03)

Já mám už 20let tchýně 2-manželovi rodiče se krátce po naší svatbě rozvedli a oba znovu oženili a provdali,takže naše děti měly 3dědy a 3babičky ale mezi námi - nehlídal je nikdo,snad jen občas moje mamka.Nikdy jsme je nikomu nenutili na hlídání a kluci ani nechtěli někde pobývat bez nás.S oběma tchýněma vycházím dobře-nemluvím v její přítomnosti o té druhé- na to jsou doteď alergické.Občas se navštívíme- narozeniny atd. pokecáme ale představa že bych s některou z nich žila pod jednou střechou mě děsí.Prostě je toleruju a připomínky které bych k nim měla raději "spolknu" a je klid.Dá se to pokud se vidíte občas - při společném bydlení nebo denních návštěvách by člověk skončil na psychiatrii.Vždycky si říkám - i já budu tchýně!

Reklama

Přidat komentář