Reklama

Obrezaný penis - názory žien

Tina (So, 26. 4. 2008 - 14:04)

Místo těch tvých slabomyslných výlevů, můžeš mi odpovědět na moji otázku: vážně to v tom privátu provozuješ bez ochrany??????

MyLady (So, 26. 4. 2008 - 09:04)

Já jsem spolumajitelka, žádného pasáka nepotřebuju. Mám najatou ochranku.
A co se týče zánětu nebo mykóz.
Nevím, co to jste za chcípačky, že s jediným partnerem pořád něco chytáte. Styk s baktériemi podporuje imunitu, ne sterilní prostředí. Pak máte v těch svých kundách paralyzovanou imunitu. A vykládáte nesmysly o nutnosti obřízky partnera. Je to blud starý několik desetiletí. Kontrolované studie to nikdy nepodpořily. Ale dost gynekologů se to naučilo ve škole a pořád to papouškují. Jedinou jejich osvětu zajišťují farmaceutičtí dealeři, kteří jim tohle ale neřeknou. Je vám třeba víc vaginálních globulí a chlapům uřezat předkožky. Nebo rovnou kulky! Kravky ubohé, kdybyste slyšely, co o takových čůzách jako jste vy říkají moji klienti.
A feministky! Chcete rovnopráprovnost, ale mezi popelářema nebo mezi stavebníma dělníkama na vás narazit nejde. Nebo jako obsluha pohřebního vozu. To necháváte těm zatraceným chlapům! Chlapi, jděte si zapíchat na privátek, tam vás nikdo nebude obtěžovat tak neuvěřitelně trotlovskými kecy. Čau, brécy, Tino ty zvláště!

feministka (Pá, 25. 4. 2008 - 20:04)

Tebe jsem tím taky nemyslela, Chantilly. Tvoje příspěvky jsou OK. Promiň.

Chantilly (Pá, 25. 4. 2008 - 20:04)

Já jsem nejsem žádná slepice.

feministka (Pá, 25. 4. 2008 - 20:04)

Co by bylo divného na tom, kdyby si Tina našla někoho nového a poslala ho na obřízku? Proč by si žena neměla jednou prosadit svou, zvláště když se jedná o její zdraví? Vidím, že sem přispívají typické české slepice, které se ve všem podřizují chlapovi. To jim musíte ve všem ustupovat? Tady jim pochlebujete na diskuzi, jak se vám jejich neobřezané penisy líbí a jak nejste všechny takové jako Tina, včetně té prostitutky z privátu, to už je fakt vrchol. Říkáte jim tím, že se podřídíte a že jste zkrátka nenáročná domácí zvířata. Pak se nedivte, že

1. máte stále nižší platy
2. v domácnosti děláte služku
3. chlapi si vás stejně neváží

Návštěvník (Pá, 25. 4. 2008 - 19:04)

Kdo by se tahal s kurvou? No leda pasák který z ní vymrdává prachy....

Chantilly (Pá, 25. 4. 2008 - 18:04)

MyLady, neurážej Tinu, ta má svůj názor a pravdu. Ty jsi jen odporná štětka, kurva z privátu. Hlavně že vztah vydržel tobě, určitě žádný nemáš, kdo by tahal s kurvou.

Tina (Pá, 25. 4. 2008 - 18:04)

Proboha MyLady, to to tam provozujete bez ochrany? Stahujete kožatcům předkožku a vybíráte z ní sajrajt? Ne, to ti nevěřím, asi jenom pěkně kecáš. Je mi z tebe na blití!!!!! Kráva jsi ty a kurva nakažená vším možným!!!!!

Chantilly (Pá, 25. 4. 2008 - 18:04)

Souhlasím s Tinou. A nejsměšnější je názor Tomáše, toho rozumprda, který píše že předkožka patří k chlapovi jako ňadra k ženě. Už jste někdy viděli ženu s uřezanými ňadry? Docela by mně zajímala velikost jeho penisu. Myslím, že kdyby mu ufikli předkožku, nezbylo by tam zhola nic.

MyLady (Pá, 25. 4. 2008 - 18:04)

Jako spoluprovozovatelka privátku se cítím povinná se k tomuto vyjádřit. Viděla jsem víc ptáků než hajnej v lese. Tino, obřezaný penis skutečně u nás není zcela běžná věc. Nevedu si přesnou statistiku, ale je to asi každý osmý, víc to není. Já si vybírat nemohu, zákazník jako zákazník. Hygienu ale kontroluju, stáhnout až za žaluda a pěkně přezkoumat jestli tam nemá sejreček. Síma má pravdu v tom, že všichni obřezaní měli dlouhá léta potíže s předkožkou, tedy ti, co se mi svěřili. Tino, taky by mne zajímalo, jestli bys svého kožatce hnala na obřízku a nebo bys ho začla vychvalovat. Jinak, že k tomu dojde si buď jistá, protože s takovou krávou nemůže chlap dlouho vydržet! Nevěšte penisy, kožatci, všechny nejsme tak blbé!

Tina (Pá, 25. 4. 2008 - 18:04)

Jo vážně? A mně zase připadají jako inkvizice omezenci, kteří argumentují většinou neobřezaných penisů u nás a vůbec je nezajímá, že v jiných zemích je to jinak, a že to vůbec může být jinak.
Tedy hlášky typu "normální je neobřezaný, obřezaný je mrzák, a ty jsi blbá když si myslíš něco jinýho" jsou silně inkviziční hnus.

Síma (Pá, 25. 4. 2008 - 18:04)

Laro, proti tvým příspěvkům jsem naprosto nic neměla, na téhle diskuzi jsem poprvé a jestli se tu někdo ztrapnil, tak je to především Tina, přečetla jsem si všechny její příspěvky a to stojí za to. Ona pořád vykřikuje kožatci, fik, fik. A věřím i tomu, že až skončí její vztah s nynějším přítelem a najde si kožatce, tak ho fakt na obřízku požene. Já na to nemám vyhraněný názor, nelíbí se mi jen Tinin fanatizmus. Jako je některý chlap hezký a jiný ošklivý, tak i jejich penisy, některé jsou estetické, jiné odpudivé. A obřezání na to nemá vliv, i když uznávám, že takové ty dlouhé úzké předkožky se mi taky moc estetické nezdají. Ale jak už jsem psala, spousta chlapů má předkožky krátké, takže na nich pomalu není co obřezávat.

Lara (Pá, 25. 4. 2008 - 18:04)

To Síma:
Nevím, proč bych měla být praštěná když preferuji obřezaný penis. Jednak nikoho na obřízku neposílám, druhak neposuzuji zda je či není obřízka nutná ze zdravotních důvodů, tam je to snad jasné. Je to zcela jen můj názor. A rozhodně pro mně není u muže rozhodující faktor jestli ji má nebo nemá udělanou a z jakých důvodů. Jen reaguji na první příspěvek v diskuzi, přečti si ho: "Marcel
Som chlap a zaujimaju ma nazory žien na mužskú obriezku. Preferujete ju alebo nie a prečo." Nerozčiluj se zbytečně nad názory ostatních, jen se před ostatními ztrapňuješ :-).

Síma (Pá, 25. 4. 2008 - 17:04)

To je tvůj názor, jak říkám, je mi to šumák, v životě jsem neměla potíže, chce to nepouštět si tam čuňata, pak nemůžu mít problémy. Proč je tvůj partner obřezán? Protože měl fimózu jako kráva a medikamentózně to nešlo zvládnout, tak mu jí odřízli. Pak není jiné řešení. Někomu to dělají třeba už v 8, někdo si to nechá udělat se začátkem pohlavního života. Protože sex s fimózou není potěšení, ale utrpení. Můj ex, který obřezaný byl, mi to vykládal. Takže zrovna tak ten tvůj, žádný chlap nejde pod kudlu na tak citlivém místě, když to není nezbytně nutné. Dělá jenom z nouze ctnost, protože to je bývalý fimotik. A dál už se na toto téma nehodlám bavit, ty to máš jak inkvizice, kožatci obřezat a čau! Nevím, proč bych měla honit svého přítele na obřízku, když mu předkožka bezvadně funguje, když mu stojí, tak jí má za ráfkem žaluda a i když je v klidu, tak mu kus žaluda kouká ven. Každý penis je jiný a někteří chlapi mají předkožku hodně krátkou, tos ještě neviděla?

Tina (Pá, 25. 4. 2008 - 17:04)

Nač jí řezat? Přečti si Símo předchozí příspěvky, nehodlám se tady po někom opakovat.

Síma (Pá, 25. 4. 2008 - 17:04)

Holky vy jste snad praštěný, normální to není, z mých pěti partnerů byl obřezán jenom jeden. Nezastávám se ani jednoho druhu ani druhého, je mi to šumák. Ale pochopte, že ti vaši obřezanci museli mít vážné potíže s předkožkou, proto je obřezali, rozhodně ne proto, že by se vám chtěli líbit. Drtivá většina chlapů obřezaná není. Pokud předkožka funguje tak jak má, tak nač jí řezat.

Tina (Pá, 25. 4. 2008 - 17:04)

Tak, tak, Laro a Chantilly. Naprostý souhlas.

Lara (Pá, 25. 4. 2008 - 16:04)

Nechápu o čem se tady dohadujete. Srovnání obřezaného a neobřezaného penisu mi po zkušenostech vychází 100:1 na stranu obřezaného.Obřezaný jednak líp vypadá, jednak při orálním sexu je vždy krásně čistý, voňavý, příjemný, přitažlivý a o výdrži už ani nemluvím. Nemyslím si, že by majitel obřezaného penisu byl při sexu ochuzen o příjemné pocity. Naopak neobřezaný penis mi přišel naprosto nechutný, pořád byl něčím nepříjemně cítit i bezprostředně po sprše, výdrž nic moc. Jsem ráda, že mám doma obřezaný a důvody přítomných proč neobřezat, řeči o mrzačení apod. jsou mi opravdu k smíchu.

Chantilly (Pá, 25. 4. 2008 - 15:04)

Mně se taky líbí obřezaní. Mám pocit, že na předkožce lpí chlapi s malým penisem. I když to v pohotovostním stavu nehraje roli, v klidovém stavu vypadá penis s předkožkou vetší než ten samý bez předkožky, protože předkožka ho opticky prodlužuje. Proto se taky tomu říká pytlík. Obřezaný penis by nikdo pytlíkem nenazval. Jinak souhlas s Tinou, Tomáš myslí jenom na sebe a víc ho zajímá, jak vypadá někde před chlapy při močení nebo ve sprše, než zdraví partnerky.

Návštěvník (Pá, 25. 4. 2008 - 13:04)

Tino, už konečně pochop, že všichni nemají stejný názor jako ty, všem se prostě obřízka nelíbí, mně taky ne!!! Chováš se jak malý dítě!

Reklama

Přidat komentář