Reklama

Obrezaný penis - názory žien

Milovnice předk (Po, 21. 4. 2008 - 08:04)

Já stojím!!!!!!!!!

Návštěvník (Po, 21. 4. 2008 - 08:04)

O tu tvou dobytčárnu žádná nestojí!

pro Tinu (Po, 21. 4. 2008 - 08:04)

ať ta tvoje píča shnije. Kundo vyjebaná.

Kožatec (Po, 21. 4. 2008 - 08:04)

Mám krásnou dlouhou předkožku, přetahovat mi jde dobře, můžu ti jí poslat na mail, abys viděla, jak má vypadat pořádný chlapský přirození a ne jako ten tvůj obřezanec!

Tina (Ne, 20. 4. 2008 - 22:04)

To by se ti líbilo, kravko!!!!

J. (Ne, 20. 4. 2008 - 19:04)

Tino, jdi už do ři..!!!!!!!!

Tina (Ne, 20. 4. 2008 - 18:04)

Nikki, a tak bych to zavedla i u nás. KONEC KOŽATCŮM A GYNEKOLOGICKÝM ZÁNĚTŮM!!!!!!!!!

Klára (Ne, 20. 4. 2008 - 16:04)

On byl obřezán až v dospělosti, což je asi rozdíl. Když se obřeže hned při narození, asi penis reaguje jinak. Také je nutno vzít v úvahu, že je obřízka a obřízka. Můj ex-přítel jí neměl vůbec. Někomu jí prý zkrátí jen o 2-3 cm, ale to jsem v praxi nikdy neviděla.

Lady N. (Ne, 20. 4. 2008 - 16:04)

Je to tak. Videli jste film '9 mesicu'? Hugh Grant tam hovori s porodnikem pote, co se mu v americke porodnici narodil syn. A porodnik rika 'a ted mne omluvte, musim jeste obrezat vaseho syna.' PS: nejednalo se o zidovsky par.

Nikki (Ne, 20. 4. 2008 - 16:04)

Kláro, v Americe jsou skutečně všichni obřezaní. Provádí se to hned v nemocnici, kde se chlapeček narodí, je to preventivně ze zdravotních důvodů. Tedy pokud se rodiče nevysloví proti, tak se to dělá automaticky. Ale neznám nikoho, kdo by se vyslovil proti. Dospělí muži již tedy na obřízku nechodí, protože jim není co řezat. Jinak tvoje zkušenosti s obřezaným přítelem ti nevěřím, bud jsi si to vymyslela, nebo ty problémy nesouvisely s obřízkou. To by ty problémy museli mít všichni Američané včetně mého manžela.

Klára (Ne, 20. 4. 2008 - 14:04)

Může to vypadat, že se tu sešly fanatičky obřezaných penisů a zvlášť asi pro chlapy to je těžko pochopitelné, ale dobrá půlka žen preferuje holý žalud, vím to z rozhovorů s kámoškama.
Úplný souhlas s NE ve druhém příspěvku. Měla jsem i obřezaného přítele, ale neuchvátilo mne to ani esteticky ani funkčně. Měl tu kůži na žaludu takovou hrubou a než se udělal, trvalo to celou věčnost. Orál mu nešel dělat vůbec, prý to nijak necítil. Většina kluků má tolik rozumu, že si želud ořezat nenechají. A s hygienou není žádný problém, pokud chlap není prase. Stačí přetáhnout a vymýt. Něco jiného je, když předkožka přetahovat nejde, pak se to udělat musí, protože se hygiena dodržovat nedá. A v západní Evropě se řeže míň než u nás. V poslední době se to řeší třítýdenní aplikací kortikoidní masti. A většinou to povolí. A že by se v USA nechávali obřezat téměř všichni muži, to se mi taky nezdá. Je to asi tím, že v USA je daleko víc Židů, jejichž předkové zmizeli z Evropy před Hitlerem. Nehlásí se k ortodoxním Židům, ale tradice obřízky je stále dodržována.

John (Ne, 20. 4. 2008 - 14:04)

Tome, to s tím žaludem bez citu je absolutní nesmysl. Kdo ti nakukal takovýhle středověký názory? A jaká přírodní antibiotika? Nejsi ty náhodou babka kořenářka?

Tom (Ne, 20. 4. 2008 - 13:04)

Johne, jsis skutečně jistý, že chceš skučet bolestí než budewš mít žalud bez citu když se ti bude třít o oděv, nemít v žaludu žádný cit a neprožívat ono krásné, jaké když jej díky předkožce máš jemný a cítíš i sebemenší dotek?????? Lituju tě, že ses nechal dohnat k obřízce. Z tvého příspěvku nevěřím nic. Ať si najde jiného chlapa. Bůh ví, jaké potraviny a čaje požívá tvá partnerka a co vše pro své zdraví udělala. Přírodní antibiotika fungují totiž vždy. Pro přírodní prostředky stačí použít instinkt a selský rozum.

John (Ne, 20. 4. 2008 - 12:04)

Alice, všechny tyhle zaručené rady jsme zkoušeli, čaje, diety, masti, partnerka navštívila několik doktorů, pak i homeophata, bylinkáře i astrologa. Nic jí nepomohlo a byly to všechno vyhozené peníze. Až na poslední návštěvě u gynekologa, její doktor prohodil něco mezi zuby o obřízce partnera. Tak jsme se o to začali zajímat a našli jsme naprosto oficiální lékařskou studii o tom že u židovských žen je o 86% nižší pravděpodobnost gynekologických zánětů, než u ostatních a studie to dává do souvislosti s obřízkou jejich partnerů.
Jinak Tina mi dala spoustu praktických rad, kontakt na zařízení, kde mi obřízku provedou, a typ jak postupovat aby to všechno zaplatila pojišťovna.

Návštěvník (Ne, 20. 4. 2008 - 01:04)

..možná nikdy neuvidí.Nebo si myslej,že je to nějaká anomálie.

Lady N. (So, 19. 4. 2008 - 20:04)

krasko, naprosto s tebou souhlasim. Nechapu o cem je tahle diskuze. Jak nekdo muze preferovat neobrezany pred obrezanym?? Tomu neverim, spis obrezany v zivote nevidely...

kraska (So, 19. 4. 2008 - 18:04)

ja neviem o com tu diskutujete. ved obrezany penis je uplne nadhernucky

Alice (Pá, 18. 4. 2008 - 21:04)

Jo a ať partnerka zkusí pít čaj Lapacho, kamarádky si jej velmi pochvalují, je antimykotický a dá se koupit v bylinné lékárně.

Alice (Pá, 18. 4. 2008 - 21:04)

Hmm, perlíš Tino. Hádat se s tebou jestli se živím tím, čím se živím, nebudu. Pokud jde o fet, dokonce ani nekouřím. Graffiti nedělám, věnuji se práci na zakázku (reklamní grafika, ilustrace, portréty, kopie, restaurátorství, aj). Z tvých reakcí je znát, že potřebuješ pomoc, protože jsi asi velmi nemocná a nešťastná osoba, možná i s nutkáním jisté fabulace (viz IQ), i když si to možná nechceš připustit. Normální lidé nereagují na ostatní jako ty a to ani v internetové diskusi. Pokud se jim položí přímá otázka, většinou odpoví, neurážejí tak dychtivě ostatní, atd. Pomoc ti mohu nabídnout, protože mám výčitky svědomí, že jsem tě tak vyprovokovala. Za tvé urážky se na tebe nezlobím, protože chápu, že si svými ostrými výpady ventiluješ nějaké trauma. Mám velmi dobrou kamarádku, psycholožku. Pokud chceš, dám ti na ní kontakt. Ordinuje v Praze, jestli však bydlíš daleko, určitě poradí nějakého dobrého kolegu v tvém regionu.
Jinak Johne, já vím, žes to myslel vážně a pokud jde o vtipnost mým komentářů, je mi celkem fuk. Co se týká potíží tvé partnerky, já trpěla různými infekcemi rok a půl od zahájení sexuálního života. Jde o celkem častou věc, vagina si zvyká na novou situaci. Stejně tak může reagovat na nového sexuálního partnera, ale bývá to přechodné. Nevím kolik gynekologů tvá partnerka navštívila, ale než půjdeš pod nůž, ať zkusí ještě ona jít k někomu jinému. Můj bývalý doktor mě neustále léčil různými přípravky vč. antibiotik. Po nějaké době jsem byla nucena přejít jinam a další lékař udělal něco zvláštního. Odmítl mé potíže jistou dobu léčit a ty během pár měsíců úplně zmizely a do teď (7let), jsem neměla jedinou infekci, nebo výtok. Musím podotknout, že jsem taky přestala užívat HA, jelikož ta mívá dost neblahé účinky a způsobuje občas mykotické infekce a výtoky. (Mám nehormonální tělísko, což je vyhovující alternativa k HA a to i pro dívky, co nerodily.) Pokud se pravidelně před stykem myješ, je nesmysl, a to ti poví každý lékař, domnívat se, že za nemoc tvé partnerky může předkožka. Pokud se pro obřízku přesto rozhodneš, připrav se na to, že když netrpíš záněty penisu způsobené zanedbanou hygienou, většina lékařů k zákroku nebude ochotná. Alespoň taková je praxe v nemocnici, kde to znám. Přeji pevné nervy ať jde o léčbu partnerky, či o ufiknutí části penisu.

John (Pá, 18. 4. 2008 - 21:04)

Gubernátore, tolik jsem jich zas neměl a poslední dva roky jsem věrný své partnerce.
Tina je náhodou fajn a jsem rád, že mi napsala.

Reklama

Přidat komentář