Reklama

Nevěra v lázních

Františkovy láz (Po, 12. 3. 2018 - 09:03)

Ahoj lidi. Je teď někdo ve Františkových lázních?

Jenže (So, 10. 3. 2018 - 19:03)

v lázních nemakáš neštuduješ a máš času hafo, normálka se nudíš. Je fakt že nějaký extra výběr ženský nemaji. Je tam podstatně víc žen než mužů a tedy když nepočítám dědky nad hrobem a ty co už ho mají jen na čurání tak sehnat na lázeňský románek nějakého alespoň trochu v solidním věku trochu fešáka schopného sexu a ještě aby neměl od mámy zákaz nebo by tam třeba byla s ním tak to je zázrak. Ale dá se. Fakt dá.

ano děkuji (Pá, 9. 3. 2018 - 19:03)

probůh že nejsem stejný člověk jako někdo. Někdo tomu říká naštěstí někdo neštěstí. Jo jo nuda je prevít proto platí V PRÁCI A VĚDĚNÍ JE NAŠE SPASENÍ.

no, (Pá, 9. 3. 2018 - 19:03)

Na souložení po sklence...naštěstí jsme každý jiný a tak ten život není tak nudný,

? (Pá, 9. 3. 2018 - 14:03)

Stejně i sex a pohoda v...Na souložení po sklence vína s cizím chlapem, teda musíš mít žaludek. Už jen představa mi ten můj žaludek zvedá.

Lenka (Pá, 9. 3. 2018 - 13:03)

Stejně i sex a pohoda v lázních léčí.
Tak proč nesexovat v lázních. Doma pak v pohodě s mým manželem.

řekněme si (Pá, 9. 3. 2018 - 08:03)

že pro většinu lidí je potřeba k sexu i určitá psychická a tělesná pohoda. Takže pokud někdo má doma stresy, ať jsou jakékoliv, tak je často, myšleno ty stresy nechá doma. V lázních nemusí chodit do práce, má čas na sebe a pokud mu ještě procedury zlepší fyzické pocity, tak se najednou dostaví i potřeba toho sexu.
Ne u každého, ale u řady lidí ano.

Milena (Pá, 9. 3. 2018 - 07:03)

Někdy se to prostě stane, že přeskoči jiskřička a je to. a zapomenete na to, že doma máte třeba ji 30let manžela.Ale nesmí se to tahat domu, prostě když se to stalo, tak to pěkně prožit a konec. V lázních je dlouhá doba cca 4 týdny,žádné práce a povinnosti,jen procedury a ty jsou vesměs vždy vynikající a hlavně pomužou.U stolu sedite vesměs 4 lidičky a prostě je hodně času na komunikaci,ještě když sou na jednom poschodí a denně se párkrát potkaji,pak si domluvi kafe ajde to samo.

Věra (Čt, 8. 3. 2018 - 20:03)

Jako přes kopírák....sice...Nabo si tím chce dokázat, že to ještě zvládne. Že je pořád chlap, který je schopný sbalit ženskou a je mu celkem jedno, co je to za ženskou, jen se mu - snad - musí líbit a musí si s ní alespoň v něčem rozumět. Třeba mají psolečný humor, rádi tancujou, chodí po pamaátkách nebo do hospody. Asi.

Zbytečně (Čt, 8. 3. 2018 - 18:03)

si takového chlapa vážit...to komplikuješ. Milující partner nejezdí do lázní vyšukávat.

lze (Čt, 8. 3. 2018 - 15:03)

si takového chlapa vážit jako člověka? To je otázka pro jeho lázeňskou milenku, která samozřejmě musí vědět že má tu /ne/čest s kým a manželkou, která tohle vůbec neví. Hlavně je to otázka pro toho vzorného manžela který má svoji manželku rád - miluje ji. Kdo má čest a koho si vážit si tu odpovězte každý sám.

ha ha (Čt, 8. 3. 2018 - 14:03)

ono když máš doma...Jako přes kopírák....sice manželce zahýbám, ale těch žen si nevážím. Zato manželky, které vesele zahýbám si vážím ohromně :DDDDD.

a (Čt, 8. 3. 2018 - 14:03)

Chlap pozná že má doma...pár mužů i žen ve Výměně pochopilo, že mají doma ne anděla, ale vo-la nebo kr-ávu. A šli do rozvodu.

dotaz (Čt, 8. 3. 2018 - 14:03)

každý den se svým...Pochopila ta paní jaký je rozdíl mezi lázněmi a domácností?

luci (Čt, 8. 3. 2018 - 10:03)

ono když máš doma...Moje sousedka je také rádodajka,ani kvůli tomu nemusí do lázní. Jejímu paroháči to nevadí,je spokojený když má dost piva a čumí na video.

chlap (Čt, 8. 3. 2018 - 10:03)

ono když máš doma manželku žárlivou a chceš si užít s jinou ženskou a nechceš aby se to tvoje manželka domákla a rozvedla se s tebou tak co jedině v lázních. Manželku mám rád je dokonalá ale to její žárlení mě vlastně k lázeňské nevěře přímo dohnalo. Za žádnou ženskou z lázní bych svoji manželku neměnil. Prostě žen které rychle dávají si vlastně nevážím.

Miluše (Čt, 8. 3. 2018 - 10:03)

Chlap pozná že má doma anděla až když porovná jinak se mu to zdá samozřejmé. Viz třeba pořad výměna manželek. Vůbec si neváží v některých případech člověk toho koho doma má a když vidí co má někdo za protějšek jinde tak ví že právě on či ona má doma poklad. Stejně jako výměna manželek na pár dní tak pobyt v lázních. Ovšem tam se nikdo nemůže projevit zcela odhalen, myslím tím osobnostně, nikoliv bez oděvu nahý tělem což k sexu patří. I takové poznání může být v mnoha případech vlastně užitečné a pro manželství člověka co si lázňuje a bývá obšťastňován jinou osobou těch pár dní velmi velmi prospěšné.

Já mám lázně do (Čt, 8. 3. 2018 - 09:03)

každý den se svým manželem. Ano, zcela jistě zde mnohé ženy naštvu, ale pokud jste si vybraly manžela jako jste vy tak se nedivte že když jste se ho zbavily nebo on vás, děláte jak šílené třeba i v lázních po nějakém tom chlapovi. Manželka která má manžela anděla se ho třeba kvůli vám nikdy nevzdá a on jí také ne protože je stejná jako on. Tak nějak svůj k svému.

Pitrs (Čt, 8. 3. 2018 - 00:03)

Lidi nehadejte se tu preci:)
Radeji vkladejte zkusenosti a nazory.
Mimochodem..nechysta se tu nekdo v breznu-dubnu do Frantovek?

Věra (St, 7. 3. 2018 - 22:03)

že mě to do lázní nijak...No jo, ale já jsem si na zahrádce tou terapii za ty roky oddělala klouby tak, že jsem zrušila záhony a jezdím do lázní. Já mám lázně ráda - procedůry, plavání, čas jen pro sebe, nevařit, nevytírat, lehnout si klidně i odpoledne, to jsou lázně :-)

Reklama

Přidat komentář