Reklama

Nevěra v lázních

ještě štěstí (St, 7. 3. 2018 - 21:03)

že mě to do lázní nijak neláká. Nejlepší lázně jsou při terapii na zahrádce. :-)

Věra (St, 7. 3. 2018 - 21:03)

myslíte jen v lázních? Já...No určitě, ale zase mám pochopení, když si manželé nesednou v sexu a potkají podobného člověka, ale nechtějí se rozvádět. Potkávají se spolu jen na to hezké.

Věrčo (St, 7. 3. 2018 - 19:03)

myslíte jen v lázních? Já vím že tam ale i jinde. Musí ale na to mít člověk pajšl.

Věra (St, 7. 3. 2018 - 19:03)

nejsem sama. Mám kamarádky,...Souhlasím. Taky jezdím už dlouho do lázní a taky si platím samostatný pokoj pro svůj klid. Ráda se zasměju, pobavím při skleničce, ale můžu si ji dát i sama na pokoji třeba u televize nebo knížky. Ono záleží i na možnosti seznámení. V některých lázních je daná sestava u stolu (Třeboň, Bohdaneč), která si nemusí vyhovovat, teď jsem byla dvakrát ve Frantovkách v Kijevě, kde si sedne každý k jakému chce stolu. Když budu chtít, nemusím sedět celé tři týdny s nikým - tedy pokud si někdo nepřisedne. Seznámit se dá při čekání na procedůry, ale já nemám ráda takové ty frajery se "silnými řečmi", takže pro mě je seznámení velký problém. Ale jinak, když tak sedím u kávy a pozoruju kolemjdoucí jak se vedou za ruku, nebo i večer slyším přes stěnu, nevěra v lázních kvete.

ne, (Út, 6. 3. 2018 - 22:03)

"ne"
to píšete o...nejsem sama. Mám kamarádky, známé. Jde o klid, uvolnění. Relax. Ne o muže. Kdo píše, že jde v lázních jen o sex, lže.
Samozřejmě se asi najdou ženy, co chtějí nezávislý sex, ale to jsou i muži. Takže se navzájem najdou, užijí si a my ostatní máme klid. Takže co vlastně řešit.

Kdo "to&qu (Út, 6. 3. 2018 - 22:03)

"ne"
to píšete o sobě předpokládám. Jak se říká, vyjímka potvrzuje pravidlo. Já mohl zahnout v podstatě první, druhý den a taky jsem to neudělal. U stolu dvě ženy a obě hledaly chlapa. Jedna se přímo zeptala a druhá vedla divné řeči ( jak se doma v sexu nudí). Tak co si o tom myslet? Já bych to vyhodnotil tak, že 90% žen jede do lázní s jasným "cílem".

ne, (Út, 6. 3. 2018 - 22:03)

chce v lázních spáchat,...nebudu psát své jméno, ale jsou to jen řeči. Jezdím do lázní - Luhačovice, Mariánky, Libverda, Karlovy, Janky,...x let, spíš desítek, vždy si platím svůj soukromý pokoj a nikdy by mě nenapadlo si vzít chlapa na pokoj. Ok, jednou za čas sklenička, tanec, ale pak sama na pokoj. Stejně většinu večerů trávím na pokoji, kde si čtu a užívám si klid od lidí. Pro člověka, který pracuje celý pracovní život mezi lidmi, je pohodová samota relax. K tomu masáže, koupele, cvičení, bazén, sauna,....už se těším.

Kdo "to&qu (Út, 6. 3. 2018 - 20:03)

chce v lázních spáchat, tak se mu to na 99% i podaří. Přesněji, podaří se to i značné části těch, kteří to v plánu vůbec neměli. Prostředí, atmosféra atd. tomu jednoznačně nahrává a nic "vhodnějšího" na provozování nevěry asi neexistuje. Menší roli však můžou sehrát i další okolnosti. Např. velikost lázní a kultura, která se tam nabízí. Malé lázně bez kultury- střední riziko. Malé lázně s kulturou- velké riziko. Velké lázně bez kultury - extrémní riziko nevěry. Velké lázně s kulturou - riziko nevěry 99,9%. V malých lázních většinou přes zimu kultura není vůbec žádná. Takže, kdo chce riziko nevěry (náhodné!) svého protějšku minimalizovat, tak bych doporučil malé lázně a v zimním období. Kdo tam však jede s úmyslem zahnout, nikdo mu v tom nezabrání ať je horko nebo zima.

příběhy (Út, 6. 3. 2018 - 17:03)

z lázní a v lázních jsou různé. Tak jako jsou různí lidé.

aaa (Út, 6. 3. 2018 - 15:03)

Taeda tojsou zkušenosti....Taky nějak nechápu tyhle výplody. Nesetkal jsem se s tím a to mám hodně lázeňských pobytů za sebou. Ráno a večer rehabky a večer posezení u vínka. Ale ženský jsem neviděl, asi se koukaly na telenovely.

bbb (Út, 6. 3. 2018 - 15:03)

Kdo jezdí do lázní...Taeda tojsou zkušenosti. Jezdím dolázní celý život na preventivní pobyty a nic takového mě nepotkalo. Ani ta nevěra. Jooo

a nebo (Út, 6. 3. 2018 - 15:03)

celou bábu. Doma řekne, hele mámo tahle procedura zbyla. Chachachacha A máma řekne jo Jendo tak ji tady hezky zapřahneme. Matračkou už byla tak teď bude služkou. chachacha A bába řekne to ne já su zvyklá jen šukat a chlastat pracovat nee.

Jára (Út, 6. 3. 2018 - 14:03)

Kdo jezdí do lázní opakovaně, tak na 100 procent byl nevěrný- tak to tam chodí. jen si nepřivezte syfilis, začíná se to dost podceňovat.

proč na lázně? (Út, 6. 3. 2018 - 10:03)

člověk tam nemá drahou nebo méně drahou nebo zcela prostě jen polovičku, kterou nechal doma. Takže příležitost dělá zloděje a fakt kdo chce tak má v lázních možnost a to vždy. Mužů méně, těch co jsou ještě schopni sexu ještě méně takže ještě sexuálně schopný muž má z čeho vybírat. Jistě, do lázní již žádné mladice nejezdí, tedy téměř žádné, ale to se týká i mužů. Prostě při nejlepším střední a již postřední věk. Vždy je však možnost nějaký ten protějšek na lázeňské radovánky najít. A zvláště v horším počasí. Taky záleží na spolubydlící osobě zda tohle je ochotna tolerovat nejlépe když má stejný zájem. A v neposlední řadě je dobré mít více financí. To platí hlavně pro muže, od ženy si nenechám někde ve vinárně nebo v cukrárně platit. Ona mi pak tohle v postýlce hezky vrátí.

16.25 (Út, 6. 3. 2018 - 08:03)

víš jak má vypadat CV? Asi toho nevíš hodně, ba pravda vůbec nic.

Petra (Po, 5. 3. 2018 - 17:03)

Nedělejte problém ze šuku...Kdo chce, ten si najde potěšení i jinde, nevím, proč se lidé zaměřují na lázně. Já se jezdila do lázní hlavně léčit a poznávat jiné věci.

Petr (Po, 5. 3. 2018 - 17:03)

Nedělejte problém ze šuku v lázních....Vždyť je to niormální!

jo (Po, 5. 3. 2018 - 16:03)

hlavně jak si rozumíte

tak (Po, 5. 3. 2018 - 16:03)

co si hraje na důležitou a...si na ní nehraj a děti odpros.Co tady pořád líčíš svůj život,když téma je snad daný?O tvůj životopis nikdo nestojí.

blekotalka (Po, 5. 3. 2018 - 15:03)

co si hraje na důležitou a převzdělanou inteligentku to opravdu nezvládá. Nezvládá nic, ani sebe, ani své děti, raději zmizely od takové maminky do světa co nejdál. Když jí její vlastní máma porodila určitě si nepomyslela co z ní v dospělosti a ke stáru, to ještě hůř, bude. Chce studovat český jazyk, aha takže nějaké nedostatky už ze základky nebo snad pomocné. Hele ale tohle není překážkou v nějakým chlapem taky takovým inteligentem v posteli. Prostě svůj k svému. Takže studuj studuj protože na to máš času habaděj když se na tebe všichni vyprdli. Ale je to jen a jen tvoje vina, hvězdo /zapadlá v nějakém zapadákově/ .

Reklama

Přidat komentář