Reklama

Nevěra v lázních

tak (St, 7. 2. 2018 - 20:02)

chlap se zdravým...co to maš za manžela že se spustil s takou obstarožni...ale možna byla lepši než ty,asi měl důvod proč si zapytlačit

Mně (St, 7. 2. 2018 - 15:02)

je možná aby tady existoval...taky jednou manželka poslala někam, ale netušila, že on mě pořád naháněl, posílal přiblblé sms, atd. A když jsem mu volala, aby konečně zjistil jak je to nepříjemné, ona to vzala a vynadala mo. To byla chyba. Dodnes se tajně scházíme. Radši si nejdřív, manželky, zjistěte s kým máte tu čest.

jo jo (St, 7. 2. 2018 - 15:02)

co a kdo nám za to stojí, to si bráníme, co a kdo nám za to nestojí, toho se zbavme.

uf (St, 7. 2. 2018 - 15:02)

je možná aby tady existoval přenos myšlenek? Oba máme za sebou lázně a přesně tak. A to ho ona dáma z lázní bombardovala telefonem až jsem jí jednou vynadala a poslala do zadní části těla. Fakt jsem jí nešetřila a že to umím, prostě to bylo třeba ona si o to koledovala. A máme od ní pokoj. Asi ulovila někoho jiného když zjistila že v případě mého manžela jí pšenka nepokvete.

Lázeňské dámy a (St, 7. 2. 2018 - 15:02)

pokud při svém pobytu v lázních zapomenete na to a na ty co máte doma a prostě si něco užijete, pak je nutné, a to ve vašem vlastním zájmu, zapomenout na to co proběhlo intimního v lázních. Prostě řídit se heslem tady a teď v lázních. Ovšem jsou jedinci, kteří s heslem tady a teď chtějí proplouvat celý svůj život a pokud má někdo na život jiný názor a žije jinak než oni tak jim takový člověk připadá směšný a mají ho za méněcenného. Takovému člověku který se chová v intencích hesla tady a teď a jsme na světě jen jednou, a to každý jsme, nemá cenu vysvětlovat že život je o férovosti, empatii a ne o vlastním sobectví na úkor jiných. Je to jako když hrách na stěnu hážeš.

Zuzka (St, 7. 2. 2018 - 14:02)

Chlap třeba na tři týdny v lázních. Manželka doma postará se o děti domácnost chodí do práce prostě kolotoč. Možná to stejné jako když je pán tvorstva doma a tam ještě péče o něj. Nu a pán si v lázních užívá když tu píše někdo s obstarožní třeba tak a domů se až tak netěší. Otočme to. Žena v lázních na tři týdny a vše je na něm tj. zaměstnání, péče o děti, domácnost, nákupy, vaření, apod. prostě kolotoč. taky padne každý pozdní večer do postele a myslím si že ho v této situaci má jen na čurání.A hlavně se nemůže dočkat až jeho manželka přijede domů a zase to bude při starém a on bude plný energie a mít chuť a hlavně energii na postelové radovánky.

Teď jde o to (St, 7. 2. 2018 - 14:02)

co myslíš tím září. Jako že se leskne JAKO nová nebo myslíš měsíc září.

Moje zásada je (St, 7. 2. 2018 - 14:02)

co si v lázních užiješ třeba s obstarožní a třeba pořád pěknou a v postýlce šikovnou přítulou to je tvoje a její a navždy by to mělo zůstat pro oba uzavřenou kapitolou. Sejde z očí sejde z mysli.

odpověď pro 13. (St, 7. 2. 2018 - 14:02)

obstarožní je taková, která má reprodukční období už za sebou takže riziko z nějakého nevítaného potomka z lázní je pro oba vyloučené a to může být výhodou, co myslíte?

Karlíčku (St, 7. 2. 2018 - 14:02)

V lázních je mnoho volného času, v podstatě tam nikdo nemusí nic dělat, kromě procedur se jen bavit. Představ si doma manželku která nemusí nic dělat a jen se bavit. Takže pokud má muž doma málo sexu s manželkou tak ať se s ní dělí o povinnosti a pak bude koukat že jinde nemusí koukat. Ona udřená a unavená žena po x letech manželství opravdu nebude mít sílu a ani chuť každý den s manželem sexovat. Práskne sebou do postele třeba před půlnocí když poklidí vyžehlí apod. a nabírá sílu na další den. Takže pánové tohle si uvědomte, musíte se doma chovat ke své drahé polovičce jako k ženě kterou milujete, když jste s ní tak určitě ano, resp, po letech ji máte určitě rád, a ne jako ke služce . Možná kdyby jste se chovali ke svým milenkám stejně jako k manželkám tak by s vámi vyběhly už po měsíci. To je jako zblajznou z obloženého chlebíčku jen šunku pomlaskat si a to ostatní nechat jinému že je to hnusné.

no to je vlastn (St, 7. 2. 2018 - 14:02)

kromě Frantových, každá. A ty baby toho maj už dost za sebou tak se může nějakej ňouma ledacos od ní přiučit a pak to dělat doma s mamčou. Chacha že to prý byla jedna z procedur.

karl (St, 7. 2. 2018 - 14:02)

když zpanikaří kvůli...obstarožní, neobstarožní, sebevědomý, nesebevědomý. Třeba mu dala to co doma neměl, nebo čeho měl doma málo.
Ne nadarmo platí české přísloví - Pod ošklivou tváří, hezká ku**a září.

Jj, (St, 7. 2. 2018 - 13:02)

Ženatý muž, který jede do...hlavně ty finance, ať tam může ze sebe dělat blba.

Otázka (St, 7. 2. 2018 - 13:02)

když zpanikaří kvůli...zní, co je obstarožní.

Roman (St, 7. 2. 2018 - 13:02)

Ženatý muž, který jede do lázní, a jeho nádobíčko mu ještě dobře funguje, by měl mít sebou dostatek kondomů, dostatek financí, před příjezdem do lázní sundat snubák, před návratem domů ho navléci, pokud ho normálně nosí, nedávat dámám z lázní na sebe kontakt, nedej bože adresu a hlavně naději na něco co bude z jeho strany pokračovat. Hlavně ne to poslední to by si zasral , ale snad takový pitomec žádný chlap není.

a nebo (St, 7. 2. 2018 - 13:02)

když zpanikaří kvůli přibývajícímu věku a možná má pocit že by mu mohl ujíždět vlak k tomu ještě třeba to nedostatečné sebevědomí a pak je mu jedno s kým. Prostě nějaká baba ho pochválí potěší a on se cítí králem. Rozdíl je v tom cítit se králem a nebýt jím a být králem. Mě kdyby chlap zahybal s nějakou obstarožinou tak bych byla uražená až na půdu a myslela bych si o něm ty chudáčku máš tohle zapotřebí? Měla bych z toho fakt prču a byl by mi k smíchu a dětem taky.

ty ženská (St, 7. 2. 2018 - 13:02)

chlap se zdravým sebevědomím by si s obstarožním individuem nikdy nic nezačal. Nikdy a nikde.

no (St, 7. 2. 2018 - 13:02)

jsem zjistila a někdo mi to...musí se to dělat tajně a ne aby celé lázně věděly s kym spiš

když (St, 7. 2. 2018 - 12:02)

jsem zjistila a někdo mi to řekl, stoprocentní pravda, co si manžel nabrknul v lázních za babu, víc než jako podvedená manželka jsem cítila urážku. Chápala bych ho snad s milenkou mladší, ale tohle obstarožní individum? A pozor naše republička je tak malá, že fakt všude je někdo známý nebo jeho známý takže spoléhat se na to že v lázních nikdo nikoho nezná je opravdu blbost.

Karla (St, 7. 2. 2018 - 12:02)

Bydlel jsem několik let v...Jak jsem psala párkrát jsem v lázních byla,rada sem se prochazela jak odpoledne tak i navečer a za mych 8x v lázních jsem nikoho neviděla jak tady někdo piše šukáni-a¨v Poděbradech 4x jsem byla a kde nic tu nic..takže opět nějakej blabol

Reklama

Přidat komentář