Reklama

Liposukce zkušenosti: Linzer, Točíková nebo Medicom VIP?

Simona (Čt, 11. 1. 2007 - 20:01)

Dnes jsem byla na liposukci vnitr.stehen a kolen ve Zlíně.bylo to super,vsichni byli moc hodni, neprijemne a to dost bylo akorat to naplnovani tim roztokem,byl to obrovskej tlak,hlavne na tech kolenach,ale vydrzet se to dalo.pak odsavani sem ani necitila,jen to tak skrabalo v te noze a obcas stiplo kdyz doktor zajel tam kde uz to nebylo umrtvene.pak tak za 2 hodiny se to "probralo"a zacaly bolesti,dala sem 2 ibalginy...za 3 hodky jeste cosi od bolesti a ted vecer uz je to ok.ale jednu chvili ty bolesti byly fakt poradne,ani sem nevedela jak si lehnout.Videt nic neni pac jsou tam ctverecky vaty a kompres.napisu pozdeji jak sem spokojena.

katka (Čt, 11. 1. 2007 - 17:01)

Jit s tim hned do rachoty jde. Je to velice individualni. Ja jsem druhy den po lipo stehen sla na dlouhy vylet. No ale kazdy to snasi jinak, takze zvlast pokud jdete poprve, je asi lepsi si vzit aspon par dnu volna.

Lída (Čt, 11. 1. 2007 - 16:01)

Mám rok po liposukci.(břicho , vnitřní a vnější stehna a kolena) v ISCARE. To břicho bylo za týden celkem v pohodě,ale nohy mě dlouho bolely a hrály všema barvama Oteklý to bylo asi měsíc. Myslím si ale, že za tu bolest to stálo, zvedlo mi to sebevědomí. Jestli se rozhodnete na liposukci jít, hlavně si vyřiďte anějaké to volno. Jít s tím hned do rachoty opravdu nejde. Všem, co se na to chystají, držím palce.

Lucie (Čt, 11. 1. 2007 - 15:01)

Já jsem byla na liposukci loni, v Ostravě - Porubě. Medicentrum, nebo tak nějak se to tam jmenuje. Operoval mě pan primář Vřeský. Platila jsem 15 000,-- a odsáli mi toho opravdu dost - na vnější straně stehen. První noc byla opravdu krušná. A modřiny byly ještě 2 měsíce, ale výsledek je teď dost slušnej. Zůstaly mi sice maličký prohlubně, ale ty jdou vidět, jen když špatně sedím. Vzal totiž snad opravdu všechno :o) Na klasickou liposukci bych rozhodně nešla. Potřebuji ještě boky, tož až časem ( až našetřím).

Katka II (Čt, 11. 1. 2007 - 13:01)

No, ne tak docela, Vrbickýmu je dobrý se taky vyhnout, a to velkým obloukem.

Bára (Čt, 11. 1. 2007 - 13:01)

Jestli je to Zuzu, tak má dneska pravdu.

Pajda (Čt, 11. 1. 2007 - 09:01)

...zuzu zase mudrujes? :-))))

Návštěvník (Čt, 11. 1. 2007 - 09:01)

Ale kdyby tam za ty sileny prachy delal opravdu staly odbornik, tak snad mozna...proc ne, kdyz na to nekdo ma, ale tam se to meni jak ponozky, porad tam zacinaji nejaky novy doktori, ty co uz se jakz takz neco naucili utikaji jinam a zaplatit za praci zacatecnika takovy nehorazny sumy, to je prehnany. To uz opravdu radsi k Dr.Vrbickymu, kde to stoji sotva pulku a vysledek je mnohem jistejsi, dalsi tu je Dr.Tocikova, tez s dobrymi vysledky a normalnimi cenami, Dr.Prochazkova je taky sazka na vyssi jistotu dobreho vysledku a opet za velmi slusne ceny. Treba i ten Foldyna, ale to je preci jen z Prahy z ruky a cenove se tu v Praze a okoli daji najit srovnatelna pracoviste. Takze na vyber tu rozhodne je a VIP je spis bozi trest na snoby, za hodne penez hodne problemu. To je muj nazor.

Saša (St, 10. 1. 2007 - 21:01)

Mám z doktora Pulse taky špatný zážitek,ale mne odsával v adotíně.Vypadalo to,že ani neví kam šlápnout,boky mám poněkud vlnité.Jsou to 3 měsíce snad to bude lepší.

Niki (Út, 9. 1. 2007 - 22:01)

Ahoj, to co tu popsiovala Kristyna je teda pekna hruza. Ja sama jsem na u kliniku neslysela nic dobreho, ale aspon, ze nemas zniceny telo z ty liposukce. Cetla jse totiz na predchozich forech i prispevky holek, co mely uplne znicenou postavu diky slavnemu VIP. On uz ten nazev je bouzel trochu trapne snobsky a kdyz se tam jeste nekdo chova jako zmineny Puls, to musi byt zazitek...

Klára (Út, 9. 1. 2007 - 22:01)

Pro tu nepodepsanou.Nevím o co ti jde,jaá byla na liposukci u Tocíkové,výsledek byl vidět hned,potom jsem byla zalepená 10dní a když to dali dolu tak už to bylo skoro stejný já modřiny ani otoky neměla.Nevím proč zpochybnuješ kapku,že měla efekt po týdnu.

Návštěvník (Út, 9. 1. 2007 - 21:01)

kapko, to uz neni verohodny:-))), chapu, ze i tady je to reklama, ktera stoji za to,ale to je fakt prehnany, kazdy kdo ma po lipo vi jak to vypada po tydnu, kdyz uz si tu delate reklamu, tak aspon trochu realne.

mašlička (Út, 9. 1. 2007 - 18:01)

zmizení otoků nezáleží ani tak na doktorech nebo klinice,hodně záleží na oblasti..mně vnější neotekly vůbec,tak byl úbytek okamžitýý..břicho jsem měla otklý šest týdnů...ono záleží na reakci těla,i při úrazech jeden otéká a druhý ne

kapka (Út, 9. 1. 2007 - 15:01)

Já byla v prosinci 06 na vnějších stehnech v Medicomu a po 1 týdnu už byl vidět rozdíl. Otoky zmizely rychle. Nezáleží ani tak na klinice, jako na doktorech. Já byla u MUDr. Kačírkové a dívala se na tv a mluvila s ní, odsávala i ve stoje, zkrátka není si nač stěžovat.

Barbora (Út, 9. 1. 2007 - 12:01)

Při vší úctě, Katy, taky ti moc nevěřím.
Je sice pěkný, že se tu na zmíněnou kliniku objevil aspoň jeden dobrej ohlas, ale ještě jsem neslyšela, že by výsledky liposukce byly tak rychle vidět. A ta cena je teda pěkná pálka.

Zuzana (Po, 8. 1. 2007 - 23:01)

Jsem měsíc po liposukci břicha-horní i dolní.Dnes jsem byla na kontrole u paní d.Točíkové.Už nemusím nosit prádlo,jsem spokojena,bez otoku,ještě mám menší citlivost,nemám nosit gumu,aby se nevytvořily rýhy.Odsáli mi 800ml tuku,platila jsem 16000korun a prádlo 550korun.Chtěla bych ještě boky,ale mám počkat 2měsíce.

Návštěvník (Po, 8. 1. 2007 - 21:01)

Katy, 29 tis., to je pekna palka i na Prahu. A jestli po 3 tydnech je stav jak popisujes, tak proste kecas a je to jen reklama personalu:-(, kdo ma lipo bricha, vi sve, at byl jinde, v Praze nebo na Morave.

Kristýna (Po, 8. 1. 2007 - 18:01)

Medicom? Už jsem to psala i na jiných diskuzích, tady ta se mi moc líbí, a tak bych chtela pridat svuj nazor, treba to nekomu pomuze. Ja osobne moc zavidim spokojenym zakaznicim na teto klinice. Byla jsem tam na vnejsich stehnech, pred pul rokem. Moje zkusenosti jsou ponekud odlisne. Personal - jeste na konzultaci vse v poradku, moc mile sestricky, ale jen clovek zaplatil zakrok, bylo vse jinak - mozna jsem mela smulu na pana doktora (MUDr Puls). Musim rict, ze to byl horor. Nejenze za celou dobu zakroku se mnou nikdo takrka nepromluvil, kdyz jsem se ozyvala, ze to boli (a bolelo to dost!), pan doktor me utrel, ze asi nemam dost velkou motivaci! Kdyz jsem pozadala o zapnuti televize, abych se na bolest nemusela soustredit, utrel me opet, ze jsem tam kvuli liposukci a ne k vůli televizi(!?). Pred ani po toho nikdo moc nenamluvil, nikdo se me na nic neptal, o zadne kontrole v zrcadle nemohla byt rec, proste zazitek. Planovala jsem jit jeste na jednu liposukci, ale teto klinice se obloukem vyhnu. Jinak vysledek neni uplne spatny, ale neni to moc videt, jen mam na jednom stehne vetsi propadlinu, coz neni moc hezke. Uvitam vase zazitky a reference i na jine kliniky...

Katy (Po, 8. 1. 2007 - 18:01)

Ahoj,já jsem tři týdny po liposukci břicha - Medicom VIP. Po třech týdnech se už cítím dcela dobře,ještě mám malý otok a to břicho trochu citlivé. Ale už se
vejdu se do kalhot,které jsem předtím nezapla. Přestože jsem na ně slyšela negativní ohlasy, já je musím pochválit. Byla jsem tam celkem spokojená, personál je tam sympatický, od recepce po doktory.
Platila jsem 29 tisíc.
Jakmile to půjde, chtěla bych ještě boky ( držáky) Takže, abych to shrnula - je to fakt skoro bezbolestná metoda. ( I když, každý to bere asi jinak). Jsem spokojená, fakt.

Romana (Po, 8. 1. 2007 - 15:01)

Radko, kolik vás to stálo a za jak dlouho byly vidět výsledky?

Reklama

Přidat komentář