Reklama

jsem milenka ženatého muže

Pavel (Ne, 10. 9. 2006 - 03:09)

Ale jasně, nejsem ÚB. Ale proč to ukočit, když to funguje. Není lepší to nechat samospádem odeznít? I když, mám vdanou přítelkyni se dvěma dětmi, a přesto oba přemýšlíme o třetím, společném z lásky. Kdo nezná, nepochopí. To ale nespěchá.
Mimochodem, holky, kolik je Vám let?

Pampeliška (Ne, 10. 9. 2006 - 00:09)

Naprosto Adélu chápu.Vím že to taky jednou skončí(taky z rozumu).Ty na to koukáš z pohledu muže,Pavle.Samozřejmě že si se svým milencem vychutnávám pocit štěstí.Ale když musíme každý odejít za svou rodinou,tak prostě přestávám fungovat.Jako manželka i matka.

Pavel (So, 9. 9. 2006 - 22:09)

Adélo, pokud ses rozešla z rozumu, pak jsi nebyla doopravdy zamilovaná, jen jsi se milovala a bylo Ti dobře. A poč vy ženský musíte vztah proboha pořád jen řešit? Nestačí být jen šťastným? Vždyť ani rodina nemusí tím trpět. Spíš naopak to může napomoci domácí pohodě. Ale nevnucuji to nikomu. Na milování s manželkou či manželem se prostě, byť těžce, nedá myslet. Nedokázal bych se rozejít z rozumu a pak celý zbytek života toho litovat.

Pampeliška (So, 9. 9. 2006 - 18:09)

To je přesně ono!!Člověk neví jak dál.Touha a zakázané ovoce,mají jistě co do sebe,ale co dál???Pomyšlení že se miluje se svojí ženou,je pro mě hrozné.Přitom mám ke svému
manželovi velký pocit viny.Je to jak nekonečný začarovaný kruh.

Adéla (So, 9. 9. 2006 - 11:09)

Ahoj Pavle.

To co tě ubíjí není láska, ale to, že nevíš jak dál, že ubližuješ svému okolí, že nevíš jak se rozhodnout atd. Ve chvíli, kdy jsi se svým milencem je ti opravdu skvěle, to nepopírám, ale co ta loučení a vracení se domů k manželovi a k dětem. Tohle jsem prožívala dva roky. Na jednu stranu nádherné období (rozhodně toho nelituji), na druhou stranu se mi hrozně ulevilo. Tedy jen do té chvíle než toho svého "Pavla" nevidím. Pak jsem opět s rozumem v koncích. Náš vztah jsem totiž ukončila z rozumu.

Pavel (So, 9. 9. 2006 - 01:09)

Pampeliško a proč? Co by lidí za to dalo a mnohdy i tzv. moralistů, kdyby to mohli sami zažít. Jak Tě může ubíjet láska. Chápal bych to asi tak, že s někým žiješ a chodíš spát a přitom bys chtěla žít víc a víc s někým jiným a i probouzet se vedle někoho jiného. Ale i touha a možná i to pověstné zakázané ovoce má něco do sebe.

Pampeliška (Pá, 8. 9. 2006 - 21:09)

Jsem milenka ženatého muže,a strašně mě to ubíjí.Ale nedokážu to skončit.Příliš ho miluju.Sama jsem taky vdaná.

Pavel (Pá, 8. 9. 2006 - 20:09)

Terezo, Ty ten začátek poznáš? Jak rozeznáš ten kratičký úsek vztahu, kdy je Ti s někým jen dobře a pak jsi do něho blázen? Nebo je lepší vyhýbat se raději všem lidem, se kterými je Ti dobře, aby eventuelně něco nevzniklo? Holka, mně tu zpátečku asi někdo ukradl.:-))

tereza (Pá, 8. 9. 2006 - 11:09)

No, ze začátku, myslím, se z toho ještě couvnout dá.

Pavel (Pá, 8. 9. 2006 - 09:09)

Jooo, taková předsevzetí! No a ty zásady! To si člověk všechno uvědomuje až v okamžiku zklamání. Ale jinak? Houby, houby. Pokud potkáte někoho, do koho se na první pohled zamilujete, všechna předsevzetí i zásady berou za své. Copak se to dá ovlivnit rozumem? A kdo to chce tvrdit, pak neví, co to je bláznivá, nespoutaná a i sobecká láska. Tady prostě moc nepřemýšlíte, jen víc a víc chcete toho druhého.

Fifi (St, 6. 9. 2006 - 17:09)

Eliško, máš pravdu, ženatého už nikdy!!To vím z vlastní zkušenosti, taky. Jestli na každou čeká ten pravý, už ale pravda asi není, stačí se podívat kolem, kolik žen i mužů zůstali sami nebo v nefunkčním vztahu ze zvyku...holt každý to má jinak

Návštěvník (St, 6. 9. 2006 - 16:09)

Gito-jsi strašně zamilovaná, je vám spolu dobře...bla,bla,bla.Myslím, že přesně tohle před lety prožíval tvůj nynější milenec se svou nynější ženou...Jinak by si ji přece nebral.Jeh holky tahejte ženáče od rodin, on vám je jednou taky někdo odloudí.Pak budete psát do rubriky "podvedená manželka". Tam už tolik vřelých a láskyplných citů vyjadřovat nebudete.Bude se vám hroutit svět jako domeček z karet,budete muset řešit zajištění budoucnosti své,dětí - a pokud k tomu ještě studují,to je pak záhul...

Eliška (St, 6. 9. 2006 - 15:09)

Milá Děvčata,ať jste na jaké koliv straně"Nikdy nedělejte nic,co nechcete aby Vám dělali jiní"...Mám za sebou obě strany a těžko radit,každý si na to musí přijít sám!Za všechno se platí a všechno zlé se tisíckrát vrátí!!Ale jen jedno vím jistě-Ženatého -už nikdy víc!Na každou čeká ten pravý,jen se víc kolem koukat.

Návštěvník (St, 6. 9. 2006 - 11:09)

No a vo tom to je.Horší když patří ženatýmu.Chemie je sviňa.Ženatý,svobodný to nerozhoduje.

Karel (St, 6. 9. 2006 - 11:09)

Jojo, život není peříčko, ale pořádký péro!

Michaela (St, 6. 9. 2006 - 11:09)

i ja jsem milenkou zenateho muze,ted to nejak skripe,pohadali jsme se a on me rekl,ze uz jeden takovej vztah mel,trval rok,ale pak mu dala nuz na krk bud ona nebo rodina,samo.,ze zvolil rodinu,ale nezapomel podotknout ze holka uz bude za rok plnoleta a kluk ma 15 takze uz ho dlouho potrebovat nebudou.nevim co si myslet,ja ho rada mam verim tomu,ze i on me,ale nema to budoucnost a me je tricet taky budu chtit jednou deti,ach jo zivot holt neni pericko

Návštěvník (St, 6. 9. 2006 - 10:09)

Co si stěžuješ ty krávo.Jen bych ti přála,až budeš vdaná ty muka co prožívají manželky těch debilů co se tahají s takovou jako jsi ty.Potom budeš mluvit uplně jinak to mi věř.

mája (St, 6. 9. 2006 - 09:09)

ahoj gito, já jsem úplně ve stejné situaci ...nebo spíš byla nebo už se v tom nevyznám ani sama. jsme spolu takto víc jak dva roky, po roce si našel další slečnu, potom jsme se k sobě vrátili zpět. bylo těžké mu uvěřit po tom jak vlastně podvedl i mě. ale asi po roce jsem mu začala bezmezně důvěřovat a dokonce přišel i s tím že by jsme mohli mít dítě. souhlasila jsem. za dva měsíce potom nastalo období, že se mi neozval až za 14 dní, nereagoval sms ani na volání. nakonec se mě zeptal kde mi má nechat klíče. po týdnu jsme se zase viděli a bylo vše v pořádku.což trvalo asi 14 dní, potom mi napsal že už nemá nervy na to aby se kvůli mě dohadoval se svojí ženou.jsem mu napsala dopis ve kterém jsem mu řekla všechny možnosti jaké máme i tu že se rozejeme a nebudeme se nikdy více kontaktovat. rozčílil se a pohádali jsme se do pomalu do krve. za 4 dny se mi ozval že se pohádal se ženou jestli mu půjčím byt. jasně že jsem to udělala mám ho moc ráda a chci aby byl šťastný. jen teď nevím jak se mám chovat. ale udělám nejlépe ho nechat ať si vyřeší své problémy ať to dopadne jak to dopadne.
ale určitě není řešení se spojit s jeho manželkou a vše ji říct, nechej tomu volný průběh, takže nezbývá ti nic jiného než čekat ... do tohoto vztahu jsi šla s vědomím že je ženatý ( ostatně jako i já ).

Návštěvník (Čt, 31. 8. 2006 - 19:08)

není nad smíšené manželství:-))

x,y (Čt, 31. 8. 2006 - 13:08)

to profa: Priste si vemu Cecha a nauci mne. Ja nejsem Ceska.

Reklama

Přidat komentář