Reklama

jsem milenka ženatého muže

:-) (So, 26. 8. 2006 - 16:08)

Rozumbrada - jsi normalni prakticka, vychcana zenska, prizivnik.

Rozumbrada (So, 26. 8. 2006 - 16:08)

Myslim, ze realismus a rematika se vubec nevylucuji.

Peťa (So, 26. 8. 2006 - 16:08)

Odpočinutá po dovolené jsem zvědavá nakoukla co se tady za tu dobu řešilo. Trošku nechápu proč se do Rozumbrady navážíte? Podle mne je jen realistka a se svým sklonem k naivitě a romantismu jí docela závidím :-)

Lida (Čt, 24. 8. 2006 - 20:08)

No, ja nejsem Rozumbrada, ani bych to tak hezky jako ona nedovedla napsat a pripada mi tak trochu kdyz ona tady pise jako by se bavila ucitelka s detmi z materske skoly.
Je to div, ze sem inteligentni clovek jeste napise a nemavne nad temi tematy jen rukou, ze on vi sve a ti blbecci at si tam na pisku zvatlaji co chteji.

Pavel (Čt, 24. 8. 2006 - 18:08)

Aaale, děvčátka, o tom to je. Každý máme své zkušenosti. Ale rozbít čumáček či naopak si musíme každý sám. Ale i dobrodružství a vlastní tajemství má cosi do sebe, ne? Přeci by byl život nudným, kdybychom věděli dopředu, jak všechno dopadne.

Rozumbrada (Čt, 24. 8. 2006 - 15:08)

Po jake bitve? Kdyz uz do toho clovek jde, tak si to musi prozit, to je jasny. Ale taky je jasny, ze s odstupem casu to muze videt jinak.

Andy (Čt, 24. 8. 2006 - 15:08)

Pavle, chapu Te:-)
To je proste ten zas.... krasnej zivot.

Pavel (St, 23. 8. 2006 - 17:08)

Víte jak mi tato diskuse připadá? Že po bitvě je každý generál.
I já jsem si rozumem předsevzal, že já ženatý, s vdanou a dětmi, s o hodně mladší - nikdy. To by udělal jen blázen. A co jsem udělal?! Oboustranná láska na první pohled jako řemen. A kde je rozum?! Dámy na rovinu, v pr....

Rozumbrada (St, 23. 8. 2006 - 17:08)

Tak ted nevim, komu je tvuj prispevek Pipinko urcen, ale at uz je to komukoliv, tak muj partner je Blizenec a je to jeden z nejvernejsich lidi, co jsem kdy potkala. Nejdriv se rozesel s vlastni zenou, kdyz jim to uz po letech nefungovalo a pak az si odvazil pozvat holku na rande. Pravda, nema deti, tak se mu asi manzelska neshoda resila lip. Ale myslim, kdyby se rozhodl zustat kvuli detem, tak by nezahybal. Tvrdi, ze to je o respektu k druhemu. Prvni chlap, od ktereho jsem neco podobneho slysela. Ostatni otevrene priznavaji, je biologie je predurcila mnohacetnym inseminacim, zejmena s ruznymi partnerkami. V cemz maji mozna pravdu, ale tezko to vstrebava nase evropskostabni kultura.

pipinka (St, 23. 8. 2006 - 17:08)

hele, moralista nejsem, ale vykašli se na to. není o co stát. Je ženatý?mělas počkat až se rozvede, bude te oblbovat donekonečna a nic z toho nebude. Jaká jste oba astrolog.znameni? Pokud je on v Rybách, Blížencích, Střelci, Panně, Beranu,je dost pravděpodobné, že nevěru bude opakovat i s jinou, pokud bude s tebou. Kašli na něho není o co stát. chceš být uzlíčkem nervů???????Mám to za sebou....

Rozumbrada (St, 23. 8. 2006 - 13:08)

Nevim, kdo je Lída. Ale ja jsem se nakoukla jen z nudy, prestoze takovych diskusi jsou tuny a kdysi me taky dost psychicky pomahaly. Uz to ale neni ten pripad. Ted jsem se rozhodla neco malo napsat jen proto, ze me prekvapilo, ze nekdo srovnava formalne zenateho zijiciho jinde, se zaletnym zenacem, ktery se nemuze rozhoupat a jehoz zena ve vetsine pripadu ani o nicem nevi. A neb jsem zazila situace obe, tak si troufam tvrdit, ze jsou naprosto odlisne a zdaleka ne vzdy logicky druha nasleduje po prvni, napriklad proto, ze clovek muze potkat zenateho, do jehoz odchodu od rodiny nijak nezasal, nebot ho potkal az ad post.

Návštěvník (St, 23. 8. 2006 - 12:08)

Není Lída taky Rozumbrada jen pod jinou přezdívkou...?!

Rozumbrada (St, 23. 8. 2006 - 12:08)

Viki, z toho si nic nedelej, ja bych zase nechtela mit doma tebe. Protoze nejsi nohama na zemi a to se muze nekdy sakra vymstit, zdaleka nejen financne.

Odlisny pristup je mozna taky diky rozdilu mezi chlapama a zenskyma. Zena, kdyz se stane cokoliv, tak se snazi bojovat, zit dal a hlavne ochranit deti, obzvlast pokud jsou male. Chlap se sesype, takze mu jsou i jiny prakticky veci jedno. Teda doufam, ze ten muj by se nesesypal a ze by byl schopen fungovat nejak dal, a hlavne vychovat nase deti i beze mne.
Smrt je extremni pripad, klasicky pripad je rozchod ci rozvod. Z techto duvodu se prece vzajemne vztahy preventivne upravuji uplne bezne. A ti co to nedelaji jsou naivni a pak nestihaji mrkat na drat...

Octavia (St, 23. 8. 2006 - 12:08)

To: viki - V ten okamžik asi jo, ale brzy potom už stoprocentně ne. Tedy, pokud by sis, na důkaz velký lásky, nehodila mašli, v tom případě Ti věřím, že by ti peníze byly úplně ukradený.

Lida (St, 23. 8. 2006 - 12:08)

Ja povazuju Rozumbradu za rozumnou zenskou. Nechapu, co ji kdo muze mit za zle.

viki (St, 23. 8. 2006 - 12:08)

Připadá mi děsně "praktické" starat se o peníze, pokud by jí zahynul manžel ( v jejím případě přítel). V takové situaci by mi asi peníze byly ukradený:-(.

Octavia (St, 23. 8. 2006 - 11:08)

A co konkrétně ti připadá tak strašnýho na praktičnosti Rozumbrady?

viki (St, 23. 8. 2006 - 11:08)

Rozumbrado, tvá praktičnost je strašná...jsi hrozná ženská, fakt:-((((.

Rozumbrada (St, 23. 8. 2006 - 11:08)

Strucne receno jsem tim chtela rict, ze naprosto chapu lidi, kteri ziji s nekym a formalne jsou zenati ci vdane s nekym jinym. Viz. Kraus a Chylkova. A maji se snad kvuli tomu min radi? A myslite, ze namaji smluvne upraveny majetkove pomery nejen pro pripad smrti, ale pro radu beznejsich kazdodennich udalosti.
Nekdy fakt nad naivitou lidi zustava rozum stat. Je videt, ze se Vam jeste nikdy zadana zivotni tragedie, ktera zamichala zcela vsim, nestala.

Rozumbrada (St, 23. 8. 2006 - 11:08)

Nepochopili jste to. Mam ho moc rada, a proto ho necpu do toho, co nechce. Nechce se zenit, jednou se spalil. A co na tom. Tak at se nezeni. Nechce se rozvadet, neb zena dela obstrukce, tak at se nerozvadi. Nemam majetnicke potreby rict: TO je MUJ manzel. Staci, kdyz to tak citim. Ale nejsem na hlavu padla! Ja si s nim poridim deti a on bude mit dopravni nehodu a budou nejen me deti bez otce a ja bez partnera, ale navic s financnimi starostmi. A budu se stehovat z domu, protoze ho zdedi jeho byvala zena, ktera jiz dostala vyplacenou polovinu, ktera ji patrila a kterou jsem ja pomahala splacet.
Kdybych ho hnala do rozvodu a nasledujici svatby, tak by se nad tim nikdo nepohorsoval. Prestoze by to melo stejny efekt, socialni jistoty. Rada lidi to dela jen z tohoto duvodu, napr. kvuli bytu, a je to zcela spolecensky legitimni. Jinak si ho prece nepotrebuju brat. Proc? Aby mi nahodou neutekl. To muze vzdycky. Ja jen chci rict, ze ja nejsem ta, ktera se nechce vdat, svatbu nechce on. Protoze jedno nevydarene manzelstvi povazuje za vlastni zivotni prohru a nechce to znova. Chapu ho, chapu ho ve vsem a on chape, ze nechci zustat na ulici s detma, kdyby se mu neco stalo. To je laska, vzajemne porozumeni.
Vycuranost by byla, kdybych chtela ted, aby na me ten dum napsal. Dokud nemame deti, tak zadne opatreni nepodnikam, presto asi zacnu splacet pulku baraku s nim. A pokud se rozejdeme, a on nebude ferovej, tak taky riskuji, ze odejdu s kartackem na zuby, protoze nikde nebude doklad o tom, ze jsme splatky na barak platili napul.
To si muzu dovolit jako svobodna, z lasky a z duvery. Ale jestli budu mit deti, tak nikdy, nedopustim, aby kvuli nejake zivotni tragedii, se jim napr. nedostalo naleziteho vzdelani.
Pro ty pokrytce, co sami ohryzavaji, ale hrozne se pohorsuji nad vecmi jako jsou predmanezlske smlouvy:
Ja si zivotni pojistku uzavru v jeho prospech taky samozrejme, protoze pravdepodobost, ze budu ja jednou vychovavat nase deti bez nej nebo on beze mne, je stejna.
Otevrete lidi oci, to nema, co delat s laskou, ale s zivotni prakticnosti.

Reklama

Přidat komentář