Reklama

náhradní matka

ach jo (Út, 2. 3. 2010 - 18:03)

Dítě není něco, s čím by se mělo obchodovat.
Proč se asi říká "zázrak života".

ach jo (Út, 2. 3. 2010 - 18:03)

Stejně si každý udělá, co bude chtít. Já chci jenom upozornit na případná rizika. To je všechno.

ach jo (Út, 2. 3. 2010 - 18:03)

To není o pomoci, ale o vydělávání svým tělem. Ale to si musí každý zvážit sám. Nemůžeme mít všichni všechno, a příroda ví, proč někomu děti nedá. Je mi líto.

Aja (Út, 2. 3. 2010 - 13:03)

Myslím že tato diskuse k ničemu nevede, alespoň ne z tvojí strany Ach jo, můžeš prosím napsat zda máš děti a zda sis je pořídila "bez problémů", otěhotněla hned když sis umanula? Strašně by mne to zajímalo, protože takto fakt může mluvit jen člověk, který si ničím tak složitým jak je nemožnost mít dítě, nemusel projít. Nemáš představu co léčba obnáší, co všecko tito lidi musí podstoupit, po fyzické stránce se to přežít dá, ale po psychické je to hodně, ale hodně těžké. Jeden neúspěch zvládneš, druhý možná také, ale když ti život vráží jednu facku za druhou, ať se snažíš sebevíc,..... A pak příjde někdo jako ty, a začne "radit". Vím o čem mluvím, jsem po 7 ivf, o té spoustě jednodušších variant umělého oplodnění ani nemluvím, než mi vlastně přišli na to proč to nejde a nepůjde. Nehledě na to, co to všecko stálo, a to jsme jenom obyčejní lidi, ne žádní milionáři. Prošla jsem si celým postupem a vším čím šlo, jen abych měla drobka v náručí. Nám nejde ve většině případů o to, že musíme mít "bio"dítě s vlastními geny, ale zkoušela sis třeba dítě adoptovat? Dokážeš si představit jaké úřady dělají těmto lidem kteří si dítě adoptovat chtějí obstrukce? Jak se k nim chovají? Je hodně těch co je to odradí a samozřejmě hledají jinou cestu, tak jako my a jiní, a když to jde, tak proč ne, a když je někdo ochotný pomoct a pomůže, tak není o čem mluvit!!!!!!!!!!!!!

veverka (Út, 2. 3. 2010 - 11:03)

Ach jo!Nechapu o co ti jde,je to kazdeho rozhodnuti a myslim si ze ty sama jsi peknej sobec.Ja chci pomoci a naoplatku se netajim ja,ze jaa potrebuji taky pomoci.Vsechno tuto vim ale ja vim,ze na to mam tak ty tvoje odrazujici reci si nech akorat tady kurvis sny jinych lidi,musim byt uz sprosta,protoze mi pekne lezes na nervy a to ze delam NM tak o toho me takova nula bezcitna jako jsi ty neodradi,Kazdy ma pravo byt stastny a za kazdou cenu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ach jo - tohle (Po, 1. 3. 2010 - 20:03)

V průběhu těhotenství se mezi matkou a dítětem utváří vztah. Náhradní matka nepropůjčuje jen svoje tělo, ale taky srdce a duši. Jaký vztah se vytvoří mezi dítětem a náhr. matkou, která od začátku ví, že dítě "dá" ?? "prodá"?? odloží ?? zradí ?? jak to vyjádřit??? Na jakém základě se bude vyvíjet vztah mezi tímto v podstatě (náhr. matkou) nechtěným dítětem a matkou biologickou? Takové dítě se vyvíjí jako nechtěné, chápeš? Tolik se toho dnes ví a píše o citovém vývoji dítěte v prenatálním období...
reagovat 30.5.2007 08:24 - :-)

...buď se mezi náhr.matkou a dítětem vytvoří plný vztah s láskou a ona jej pak zcela pochopitelně odmítne vydat, nebo jej od začátku nosí jen "na kšeft" a pak se dítě vyvíjí jako citový mrzák. V obou případech je to pro biologické "zákazníky" průser. V tom druhém případě je to průser i pro dítě. Vem si, kolik lidí se dnes na všemožných terapiích léčí z toho, že např. byli počati jako nechtění. Toto se z psychiky dá "smazat" jen velmi velmi těžko a mnoho lidí to pronásleduje celý život.
reagovat 30.5.2007 08:34 - :-)

Jako mnohem etičtější řešení(z celospolečenského hlediska) se v případě neplodnosti jeví osvojení dítěte např. z kojeneckého ústavu. To se ale lidem, kteří se neumí smířit s osudem a chtějí za každou cenu dítě vlastní, mnohdy nelíbí. Chtějí si plnit své sny prostřednictvím někoho jiného a v podstatě bez ohledu na něj. Je to vrchol sobectví. Vždyť ani to vlastní dítě si nevybíráš jako kostým na zakázku. Co se ti narodí, to bereš a bezvýhradně miluješ, zdravé či nemocné, jakékoliv, naštěstí neexistuje žádná instituce, kdy by se daly děti reklamovat, tuším, že by se našli lidé, kteří by chtěli uplatňovat i toto...

Ach jo - (Po, 1. 3. 2010 - 20:03)

To dítě nedám

Na jednu z klinik se obrátili bezdětní manželé. Přivedli s sebou i ženu, která prohlásila: s manželi jsem dohodnuta, že jim po porodu dítě předám. Lékaři provedli umělé oplodnění a těsně před porodem muž na matrice prohlásil, že je otcem dítěte. Po porodu však žena dítě nedala. Naopak žádala od muže, mimochodem bohatého, výživné.

Manželé se obrátili na soud, ale neuspěli. Podle zákona o rodině je totiž matkou žena, která dítě porodila. Tahanice měla i příslušná klinika: i když ani tady neuspěli rodiče s žalobou, že nebyli dostatečně informováni o tom, co se může stát, spor ji zaměstnal na celých 14 měsíců.

Vera (Po, 1. 3. 2010 - 14:03)

Dobrý den, hledám touto cestu náhradní matku pro odnošení mého dítěte. Hledám touto cestou, protože osud nám nepřál a já bych chtěla v životě pocítit pocit matky a můj manžel pocit otce a vše co je s tím spojeno . V případě,že někoho z Vás osloví tahle výzva tak se mi splní celoživotní sen. V případě zájmu piště na email [email protected]

Aja (Po, 1. 3. 2010 - 13:03)

Ach jo, ty seš fakt zabitej případ, pokud ty nechceš dělat náhradní mamku, je to pouze tvoje věc a nikdo tě nenutí to udělat, tak se pořád nenavážej do těch, co jim není lhostejný osud druhých a dokáží s někým soucítit a chtějí ve svém životě pomoct tímto způsobem a berou to jako svoje poslání pro druhého kterému pomůžou ke štěstí, které by jinak nikdy nepoznali. Ty umíš jenom kecat a kecat, ale jakýkoliv dobrý skutek utek. Udělalas ty někdy pro někoho něco dobrého? Protože podle toho jak píšeš se chováš hodně, ale hodně sobecky!!!!!!

Hledáme náhradn (Po, 1. 3. 2010 - 13:03)

Protože nemohu dlouhé roky donosit miminko, hledáme náhradní maminku, pokud možno z Moravy, která by nám pomohla a miminko odnosila. Bližší informace napíšu do emailu. Prosím pište na email: [email protected].

ach jo (Po, 1. 3. 2010 - 10:03)

to je teda věc :-). A jaké to bylo, nestýská se ti po tom dítěti, když jsi ho nosila, nebo nechtěla bys ho někdy vidět?
No, asi ne....

veverka (Po, 1. 3. 2010 - 10:03)

tak ty chytra jsem tam ja a jako otec je tam biologicky otec,jelikoz nejsem vdana tak to slo bez problemu,vis?Pak se ditete vzdate a predate ho do pece otce a matka tedy jeho zena si ho adoptuje.To je vec,co??A kde ted chytrejsi,myslis si,ze jsi dost chytra ale kdyz chces nekoho jeste poucovat tak si nejdriv vsechno poradne zjisti a pak tady machruj!!!

ach jo (So, 27. 2. 2010 - 12:02)

veverko, ty už jsi náhradní matka? Jsi těhotná a nebo už máš "dopracováno"? docela by mě zajímalo, jak jste to provedli. A kdo je napsaný v rodném listě jako rodič?

veverka (Pá, 26. 2. 2010 - 13:02)

Ach jo!!!Je naprostej magor to ty jsi uplne vysinuta ty kravo blba hovno o tom vis,tak sem nelez!!!A pro tvoji informaci jsem nahradni matka a nestydim se za to,ty ubozacko!!!

martina (Čt, 25. 2. 2010 - 20:02)

Tak nevím, zatím jsme tak...Pokud máte zájem o náhradní maminku ozvěte se na mail: [email protected]

X (Čt, 25. 2. 2010 - 14:02)

Dobrý den,byla bych ochotná...Prostituce ti nevynasi?

Z. (Čt, 25. 2. 2010 - 14:02)

Dobrý den,byla bych ochotná...Dobry den, hledame s manzelem nahradni maminku, jelikoz ze zdravotnich duvodu nemohu miminko odnosit. Prosim ozvete se na email [email protected] Dekujeme Z.

Linda (St, 24. 2. 2010 - 16:02)

Dobrý den,byla bych ochotná pomoci nějaké mamince jako náhradní matka.Své děti jsou odnosila i porodila v naprostém pořádku,bez jakéhokoli problému.Napíši to upřímně,požaduji nějakou finanční odměnu,abych mohla přilepšit svým dětem.Můj email [email protected]

.. (St, 24. 2. 2010 - 09:02)

Taj Ach jo!!!Nestrkej do toho...přesně tak, veverka je debil na první pohled, od toho pryč...

[Posted by 86.49.84.100 via http://algart.net/ww This is added while posting a message to avoid misuse.
Try: http://webwarper.net/webwarper.exe Example of viewing: http://webwarper.net/ww/~av/lycos.com ]

ach jo (St, 24. 2. 2010 - 08:02)

Jestli si někdo vybere za náhradní matku inteligenta jako je veverka, tak toho už předem lituji.
No, ono také kdo jiný by za peníze nabízel svoje tělo, že.

Reklama

Přidat komentář